odr0n wrote:Napraviše menij u duginim bojama, nekima je nick poljubičastio, znači sve je spremno... za gej paradu.
Klix - Novi dizajn
-
hhaarree
#626 Re: Klix - Novi dizajn
- karanana
#627 Re: Klix - Novi dizajn
a sta ovo dupla gumbove registracija i prijava. ima na mjestu gdje je uvijek bio, a ima i iznad banera. i kad se ulogiras ima ono "logout (karanana)"
- Pismonosa
#628 Re: Klix - Novi dizajn
...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 11:10, edited 1 time in total.
- fatality
#629 Re: Klix - Novi dizajn
jedino sto ima smisla je da ukinu ovaj donji (stari) diokaranana wrote:a sta ovo dupla gumbove registracija i prijava. ima na mjestu gdje je uvijek bio, a ima i iznad banera. i kad se ulogiras ima ono "logout (karanana)"
- hakazvaka
#630 Re: Klix - Novi dizajn
Ma malo testiramo, vecina korisnika bi se pogubila da ukinemo sada donji dio, pa cemo ovo ostaviti duplo dok raja skontaju a kasnije vjerovatno ukinuti cijelu ovu donju trakufatality wrote:jedino sto ima smisla je da ukinu ovaj donji (stari) diokaranana wrote:a sta ovo dupla gumbove registracija i prijava. ima na mjestu gdje je uvijek bio, a ima i iznad banera. i kad se ulogiras ima ono "logout (karanana)"
-
nemampojmakad
#631 Re: Klix - Novi dizajn
hhaarree wrote:odr0n wrote:Napraviše menij u duginim bojama, nekima je nick poljubičastio, znači sve je spremno... za gej paradu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Pitarrr82
#632 Re: Klix - Novi dizajn
Dobar ovaj "novi" izgled, ne dirati 
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#633 Re: Klix - Novi dizajn
Kad već kao brinete o korisnicima, mogli bi napraviti nešto i što traže, a ne samo da radite na povećanju broja klikova.hakazvaka wrote:Ma malo testiramo, vecina korisnika bi se pogubila da ukinemo sada donji dio, pa cemo ovo ostaviti duplo dok raja skontaju a kasnije vjerovatno ukinuti cijelu ovu donju trakufatality wrote:jedino sto ima smisla je da ukinu ovaj donji (stari) diokaranana wrote:a sta ovo dupla gumbove registracija i prijava. ima na mjestu gdje je uvijek bio, a ima i iznad banera. i kad se ulogiras ima ono "logout (karanana)"
- perfect_guy
#634 Re: Klix - Novi dizajn
zbog čega mi nikako ne otvara galerije kako treba?

- KnuckleHead
#635 Re: Klix - Novi dizajn
ni meni, samo prvu sliku otvara i ostalo sve bjelo 
- Not My Idea
#636 Re: Klix - Novi dizajn
Uletih danas malo i ugledah onaj uzas..srecom nije potrajalo.
Ne dirajte nista, tako vam boga.
A sto se portala tice..otkako je ovo novo, nisam dvaput skrolala do kraja stranice...a nista vise ne citam, ulazim direktno na forum..prenatrpano je i nepregledno i to me nervira..sad se vise nemam gdje ni informirat o novostima...
Kako god skontam, vi radite sve suprotno od onog sto mi kazemo...tako da-ne vidim svrhu ove teme, al haj.
A sto se portala tice..otkako je ovo novo, nisam dvaput skrolala do kraja stranice...a nista vise ne citam, ulazim direktno na forum..prenatrpano je i nepregledno i to me nervira..sad se vise nemam gdje ni informirat o novostima...
Kako god skontam, vi radite sve suprotno od onog sto mi kazemo...tako da-ne vidim svrhu ove teme, al haj.
- Pitarrr82
#637 Re: Klix - Novi dizajn
Not My Idea wrote:Uletih danas malo i ugledah onaj uzas..srecom nije potrajalo.
+1
-
villdana
#638 Re: Klix - Novi dizajn
meni je nekako anemicno...mislim da je to bas pravi izraz.
- Halcyon
#639 Re: Klix - Novi dizajn
Samo kukate čovječe... A da ništa ne mijenjaju, opet bi bila kuknjava. De ba, malo osvježili dizajn, nije Kijamet. 
- Butmiran
#640 Re: Klix - Novi dizajn
Ista stvar i kod mene. Ono nabrzinu preletim malo i na forum odmah uđem.Not My Idea wrote:Uletih danas malo i ugledah onaj uzas..srecom nije potrajalo.
- shiljak
#641 Re: Klix - Novi dizajn
imam ja hackButmiran wrote:Ista stvar i kod mene. Ono nabrzinu preletim malo i na forum odmah uđem.Not My Idea wrote:Uletih danas malo i ugledah onaj uzas..srecom nije potrajalo.
http://www.klix.ba/najnovije
-
staradis
#642 Re: Klix - Novi dizajn
Ja licno ne citam stranicu od promjene imena
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#643 Re: Klix - Novi dizajn
Znaci danas sam fulio taj dernek. Visim na forumu
, i bas danas kada nisam bio u Sarajevu, niti u mogucnosti da se konektujem, dese se te cudne stvari i situacije sa forumom.
Uvijek fulim najbolji dio derneka....

Uvijek fulim najbolji dio derneka....
- Not My Idea
#644 Re: Klix - Novi dizajn
fulio si ovolika slova 
- anonimnaosoba
#645 Re: Klix - Novi dizajn
Pa ti idi u Mostar-LIBERO- wrote:Znaci danas sam fulio taj dernek. Visim na forumu, i bas danas kada nisam bio u Sarajevu, niti u mogucnosti da se konektujem, dese se te cudne stvari i situacije sa forumom.
![]()
Uvijek fulim najbolji dio derneka....![]()
![]()
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
- madnessa
#646 Re: Klix - Novi dizajn
I meni su galerije poludjele i ne mogu pregledavati ostale komentare, samo one što su na početku. Očito neka aktivna komponenta, koju mi blokira browser. Doduše probala sam na više browsera i imam istu situVaciju... 
-
vrbas1979
#647 Re: Klix - Novi dizajn
Nema direktne veze sa klixom, ali komentari posjetitelja su nevjerovatni. Primjer: http://www.klix.ba/vijesti/bih/uginula- ... /130411021
Zasto se ne uvede approve coments?
Zasto se ne uvede approve coments?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#648 Re: Klix - Novi dizajn
ne čitaj ako ti smeta i ćao 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#649 Re: Klix - Novi dizajn
Dobro je provokatoru....anonimnaosoba wrote:Pa ti idi u Mostar-LIBERO- wrote:Znaci danas sam fulio taj dernek. Visim na forumu, i bas danas kada nisam bio u Sarajevu, niti u mogucnosti da se konektujem, dese se te cudne stvari i situacije sa forumom.
![]()
Uvijek fulim najbolji dio derneka....![]()
![]()
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
- ExNihilo
#650 Re: Klix - Novi dizajn
Ja imam žestokih problema sa novim dizajnom na Chrome v. 26.0.1410.64 m...
Slike/videi mi se ne učitavaju, kako je to vidljivo na slici dole

Ne mogu se prijaviti

i ne mogu thumb up-at nijedan komentar.
P.S. Hakažvaka, šta je s promjenom nicka, ne odgovori mi nikad na pm, a pročito si
Slike/videi mi se ne učitavaju, kako je to vidljivo na slici dole

Ne mogu se prijaviti

i ne mogu thumb up-at nijedan komentar.
P.S. Hakažvaka, šta je s promjenom nicka, ne odgovori mi nikad na pm, a pročito si