Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Insan73 wrote:Jutrac svima ,sinoc je bilo malo opasno,zena me prekinula svojim pozivom u sred dogadjaja ,ko da nesto predosjeca,a nikad me nije zvala kad ode svojima,i to neka bezvezna pitanja postavlja?..
Mirsade da si se istog momenta vratio kuci,,, ja tvoje igrice vrlo dobro znam bolje cak i od tebe. nemoj da te moram na ovaj nacin uhoditi i udostoji se dodji kuci pa da to rijesimo na ljudski nacin a razvod je nemonovan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sram te i stid bilo jos nasao da narod na internetu zabavlja!!
Nisam ja tvoj Mirsad,ja sam kod kuce a moja je kod svojih,znaci greska sreco
Nesreco zapetljao si se u lazi pa ko je pretposli mjesec kod mojih prikljucivao internet??? ko je cekao ljude iz telekoma pred vratima i castio ih rakijom? jel amneziju imas ili opet lazes i petljas??
ove stvari nisu za internet. dala sam ti i zadnju sansu ti si opet pljunuo po meni i po porodici. vidjecemo se mi mirsade al na sudu.
i jos nasao ko posljednji uhljup da zabavlja narod na internetu. sramoto ljudska.
Insan73 wrote:Jutrac svima ,sinoc je bilo malo opasno,zena me prekinula svojim pozivom u sred dogadjaja ,ko da nesto predosjeca,a nikad me nije zvala kad ode svojima,i to neka bezvezna pitanja postavlja?..
Mirsade da si se istog momenta vratio kuci,,, ja tvoje igrice vrlo dobro znam bolje cak i od tebe. nemoj da te moram na ovaj nacin uhoditi i udostoji se dodji kuci pa da to rijesimo na ljudski nacin a razvod je nemonovan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sram te i stid bilo jos nasao da narod na internetu zabavlja!!
Sta uzimas bratee
podijeli s rajom da i mi probamo