i gledam na YT neki delegat govori kao stavite na AIO ovaj coil od 0.5 ohm 15-30 W za DL ali nikako nisam mogo pariti kako treba, sve miris paljevine dobijem od njega kad nisam dušu iskašljo i odustanem i vratim ovaj standardni
Valja se još šteliti
Moderator: anex
Skream wrote:Parim na AIO već par mjeseci i super je stvarčica fkt al malo mi dopizdio MTL , vrijeme je za ozbiljniju igračku pored još
i gledam na YT neki delegat govori kao stavite na AIO ovaj coil od 0.5 ohm 15-30 W za DL ali nikako nisam mogo pariti kako treba, sve miris paljevine dobijem od njega kad nisam dušu iskašljo i odustanem i vratim ovaj standardni
Valja se još šteliti
Meni je evic najljepsi a koji god uzmes bice dobar, uzmi onaj koji ti se najvise svidja.srkletnik wrote:Koji mod da uzmem da mi dobro legne sa Merlin Mini tankom da ga parim na single coil?
Imam opcije
-eleaf istick 60w
-eleaf istick pico 75w
-joyetech evic primo mini 80w
jesi li gledao u umbrelli kod egipta?dudlov wrote:danas obletio ove radnje po sarajevu(robot i merkur) i joyetech tečnosti nema ni za lijeka. kupio sam neku zamjenu mount baker usa gold pa reko da priupitam ima li ko info gdje u sarajevu kupiti joyetech tečnost? hvala
nisam, pogledat cu. hvala na infoFilter wrote:jesi li gledao u umbrelli kod egipta?dudlov wrote:danas obletio ove radnje po sarajevu(robot i merkur) i joyetech tečnosti nema ni za lijeka. kupio sam neku zamjenu mount baker usa gold pa reko da priupitam ima li ko info gdje u sarajevu kupiti joyetech tečnost? hvala
Nisu loše, duhanske su. A i momak koji ih radi je prva liga. Ja ih parim, doduše mijesam sa KTS-ovim (Love i Death) voćnim i tamam mi. Neko je ovdje pisao da mu nisu legle. Ja uzimam samo Green Tobaco i Desert. Jednom sam i Vanilu probao i nije mi se svidjela.dudlov wrote:gledam na pik-u aramax tečnost 30ml za 10 maraka. interesuje me je li iko probao ovu tečnost i da li se isplati kupiti.
hvala na odgovoruPitar sa Kariba wrote:Nisu loše, duhanske su. A i momak koji ih radi je prva liga. Ja ih parim, doduše mijesam sa KTS-ovim (Love i Death) voćnim i tamam mi. Neko je ovdje pisao da mu nisu legle. Ja uzimam samo Green Tobaco i Desert. Jednom sam i Vanilu probao i nije mi se svidjela.dudlov wrote:gledam na pik-u aramax tečnost 30ml za 10 maraka. interesuje me je li iko probao ovu tečnost i da li se isplati kupiti.
dudlov wrote:imam pitanje u vezi zdravlja baterije na elektronskim cigarama. da li je potrebno skroz isprazniti bateriju pa tek onda puniti, ili se može pristaviti na punjač bilo kad? hvala
ipak je manje štetno od pravih cigaretaorinoco wrote:Čime se vi trujete, nevjerovatno![]()
Kako znaš? Šta je u e-cigareti manje štetno od duhana s pojačivačima?dudlov wrote:ipak je manje štetno od pravih cigaretaorinoco wrote:Čime se vi trujete, nevjerovatno![]()
sve si odradio kako treba. meni se desila prošle godine ista stvar sa ego aio. naručio sam grijače preko net-a kineske i ista stvar mi se dešavala. svaka 3 dana sam morao novi grijač ubaciti. za početak, kupi u radnji original grijač i probajAdm1ral wrote:Uzeo sam prošle sedmice Ego AIO, međutim nakon par dana parenja osjeti se dry hit kao da je grijač pregorio, Zamjenio sam tečnost, umjesto 16 mg uzeo 6 mg i to je privremeno rješilo problem. Jučer mi se pojavio isti problem. Nakapam nekoliko kapi u grijač da natopi, malo je bolje ali se ne osjeti aroma kao na početku . Ako neko od ovih iskusnijih ima rješenje bio bih zahvalan. Da li je do grijača ili tečnosti?
sad bih je zapalio sa merakom, ali neću, eto koliko mi fale prave cigare. o njihovoj štetnosti se manje više sve zna. što se tiče digitale, zna se da ima par sastojaka i to bi bilo to. puno bolje se osjećam od kako se digitalom duhanim.orinoco wrote:Kako znaš? Šta je u e-cigareti manje štetno od duhana s pojačivačima?dudlov wrote:ipak je manje štetno od pravih cigaretaorinoco wrote:Čime se vi trujete, nevjerovatno![]()
Ovo su valjda originalni grijači koji su došli uz cigaru, mozda jedino da probam negdje drugo uzeti, gdje je provjerenodudlov wrote:sve si odradio kako treba. meni se desila prošle godine ista stvar sa ego aio. naručio sam grijače preko net-a kineske i ista stvar mi se dešavala. svaka 3 dana sam morao novi grijač ubaciti. za početak, kupi u radnji original grijač i probajAdm1ral wrote:Uzeo sam prošle sedmice Ego AIO, međutim nakon par dana parenja osjeti se dry hit kao da je grijač pregorio, Zamjenio sam tečnost, umjesto 16 mg uzeo 6 mg i to je privremeno rješilo problem. Jučer mi se pojavio isti problem. Nakapam nekoliko kapi u grijač da natopi, malo je bolje ali se ne osjeti aroma kao na početku . Ako neko od ovih iskusnijih ima rješenje bio bih zahvalan. Da li je do grijača ili tečnosti?
Meni jedino sto na um pada jeste omjer tecnosti koji koristis. Ako slucajno koristis guscu tecnost sa omjerom u korist VG (60-40, 70-30, 80-20 i sl), probaj sa 50-50 PG/VG. Vata se ne natopi dovoljno, dosta atomizera i uređaja generalno ne moze ispravno raditi sa guscim tecnostima.Adm1ral wrote:Ovo su valjda originalni grijači koji su došli uz cigaru, mozda jedino da probam negdje drugo uzeti, gdje je provjerenodudlov wrote:sve si odradio kako treba. meni se desila prošle godine ista stvar sa ego aio. naručio sam grijače preko net-a kineske i ista stvar mi se dešavala. svaka 3 dana sam morao novi grijač ubaciti. za početak, kupi u radnji original grijač i probajAdm1ral wrote:Uzeo sam prošle sedmice Ego AIO, međutim nakon par dana parenja osjeti se dry hit kao da je grijač pregorio, Zamjenio sam tečnost, umjesto 16 mg uzeo 6 mg i to je privremeno rješilo problem. Jučer mi se pojavio isti problem. Nakapam nekoliko kapi u grijač da natopi, malo je bolje ali se ne osjeti aroma kao na početku . Ako neko od ovih iskusnijih ima rješenje bio bih zahvalan. Da li je do grijača ili tečnosti?
Ne znam stvarno šta bi moglo biti, parim na AIO od maja, koristim tj. rotiram između dva grijača od 0.6 ohm i 0.5 ohma. Samo sam jednom imao taj problem sa ovim od 0.5 ohma, zamjenio ga, fino natopio, sačekao 10 minuta i normalno radi. Sve omjere PG VG tečnosti su prošle kroz njega i sve ok.Adm1ral wrote:Uzeo sam prošle sedmice Ego AIO, međutim nakon par dana parenja osjeti se dry hit kao da je grijač pregorio, Zamjenio sam tečnost, umjesto 16 mg uzeo 6 mg i to je privremeno rješilo problem. Jučer mi se pojavio isti problem. Nakapam nekoliko kapi u grijač da natopi, malo je bolje ali se ne osjeti aroma kao na početku . Ako neko od ovih iskusnijih ima rješenje bio bih zahvalan. Da li je do grijača ili tečnosti?