Druze sta ces strucnjak do strucnjakaSarajevo1946 wrote:Joj kad vidim da neko gura Džeku na polušpica, želudac mi se okreće![]()
Gdje ste vi gledali i učili o fudbalu![]()
Još reći da nije napravio razliku od Belgije
Pape iz ove ekice izvlaci max.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Druze sta ces strucnjak do strucnjakaSarajevo1946 wrote:Joj kad vidim da neko gura Džeku na polušpica, želudac mi se okreće![]()
A meni je rekla neki dan u Zenici da ni sa pasošom ne mogu kupiti kartu.MOSALJOZE wrote:http://reprezentacija.ba/glavne-vijesti ... ulosa.html
rumeni ne igra.Šteta za pjanketa ali ima miske neko ce ga zamjeniti.Danas sam bio u centrotransu (mahsuz zbog vas nekih) i rekoše mi da malojetnici mogu kupiti karte ali samo ako imaju pasoš
e ne znam meni je ova rekla da moze1bosna wrote:A meni je rekla neki dan u Zenici da ni sa pasošom ne mogu kupiti kartu.MOSALJOZE wrote:http://reprezentacija.ba/glavne-vijesti ... ulosa.html
rumeni ne igra.Šteta za pjanketa ali ima miske neko ce ga zamjeniti.Danas sam bio u centrotransu (mahsuz zbog vas nekih) i rekoše mi da malojetnici mogu kupiti karte ali samo ako imaju pasoš
Ni one same ne znaju sta da kazu,a primjetio sam da su veoma osjetljive kada ih se pita za neke detelje o prodaji karti i utakmici.MOSALJOZE wrote:e ne znam meni je ova rekla da moze1bosna wrote:A meni je rekla neki dan u Zenici da ni sa pasošom ne mogu kupiti kartu.MOSALJOZE wrote:http://reprezentacija.ba/glavne-vijesti ... ulosa.html
Ne valja se sa rogatim bosti1bosna wrote:Ni one same ne znaju sta da kazu,a primjetio sam da su veoma osjetljive kada ih se pita za neke detelje o prodaji karti i utakmici.
Vrijeme je da dijamant stane ispred tima i da povuce malo jace. Svaka cast, mnogo je zaduzio repku ali ono sto se ocekuje su igre slicno Ibri koje pruza za Svedsku, ne mora biti najbolji strijelac ali neka radi, neka je aktivan, neka Vedo trpa. Ibra u Svedskoj igra i spica, poluspica i u vezi i nema gdje ne stize. Nije samo da ceka loptu i vuce se. Ako Dzekson u City- u moze izaci po loptu i razvlaciti igru, ici cas na desnu, cas na lijevu stranu, vrsiti konstantan pritisaki zasto ne ocekivati isto u odlucujucoj tekmi. Pozicija je takva da tu ulogu sada mora preuzeti kada nema Mireta. Vrijeme je.. ako sad ne pokazemo a mozemo onda kada ?Sarajevo1946 wrote:Joj kad vidim da neko gura Džeku na polušpica, želudac mi se okreće![]()
U City-u ako moze da razigrava i salta se pored onakvih kreativaca ne znam zasto bi u reprezentaciji se vukao i cekao loptu. Treba da ima svu slobodu jer moze da bude krvnik helena a pogotovo kad odvuce par defanzivaca na sebe.Sarajevo1946 wrote:A šta kad izostanu i Džeko i Pjanić na nekoj utakmici, da preuzme Begović tu ulogu![]()
Porediti Ibrahimovića i Džeku po stilu igre je u najmanju ruku neozbiljno. Ja bih volio da je Džeko ta klasa, ali nije.
Vazno je da bude aktivniji, mnogo da se krece, vuce grcku odbranu na sebe.. da ne ostaju plitko, da ih izvlaci i tako omoguci prostor i brze polukontre. Proslu tekmu je jednostavno visio u 16 i cekao loptu, njihova odbrana stajala plitko kako je i navikla. Rezultat je toga sto svoj puni potencijal ne pokazuje u repki zadnje vrijeme. Ako necemo Ibru onda trema pogledati sta im je Klose pocinio na euru sa tim pristupom pa su ih Lahm i Gotze pojeli za dorucakEdoI wrote:Ma najbolje da Džeku stavimo na štopera, škripimo na toj poziciji a još je i visok. A mogao bi i na zadnjeg veznog ili lijevog beka.
Zezam se, ali gurati takvog igrača na neprirodnu poziciju ne ide. Uzmite u obzir da će se grčka odbrana posebno fokusirati na njega, tako da bi teško išlo neko njegovo razigravanje.
Pročitao sam prve dvije rečenice posta i dalje nisam mogao.zakonpera wrote:Moze li Dzekson meda odavno u ovoj reprezentaciji. Nista konkretno da pravi razliku nije napravio od Belgije. Ako bude imao svoju noc na poluspica da pasovima razvlaci helene na brzonogog lulica lijevo i stevanovica desno i ubacuje se na centarsuteve i prekide, Vedo da pravi stalan presing kao sto to odlicno i radi. 4-4-2 uz dva zadnja vezna i laznog spica-poluspica ili nekog viseceg ofanzivno veznog napadaca Dzeksona, morat ce da trci tu noc ko da mu je zadnje. Salihovic i medunjanin na zadnje veze.. ipak jaki su na lopti, iako spori.. tu nije problem jer Grci i nemaju neku kreativnu sredinu. Kod Grka je vazno dobro krila zatvorit i brzo iza lopte bekovima zbog kontri.
Koliko god da je vec je rasprodano, sudeci po redu u gradu vecerasAlmich wrote:koliko karata je na raspolaganju za sarajevo
Pa sto nisi i ti malo pricekao?BlueBlood wrote:evo sad ispred katedrale prolazimima blizu 500 ljudi cekaju karte