Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

Mikady

#626 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mikady »

Sarajevo1946 wrote:Joj kad vidim da neko gura Džeku na polušpica, želudac mi se okreće :-)

Gdje ste vi gledali i učili o fudbalu :-)

Još reći da nije napravio razliku od Belgije :x
Druze sta ces strucnjak do strucnjaka :lol:

Pape iz ove ekice izvlaci max. :thumbup: Pape nas najbolji selektor.
red evil

#627 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by red evil »

Jedva cekam tekmu. Jes da mi je malo Pjanic pokvario planove, tako da kazem. :D Prvi put u svojoj navijackoj karijeri idem uzivo na tekmu :lol:
MOSALJOZE

#628 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

http://reprezentacija.ba/glavne-vijesti ... ulosa.html
rumeni ne igra.Šteta za pjanketa ali ima miske neko ce ga zamjeniti.Danas sam bio u centrotransu (mahsuz zbog vas nekih) i rekoše mi da malojetnici mogu kupiti karte ali samo ako imaju pasoš
1bosna

#629 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by 1bosna »

MOSALJOZE wrote:http://reprezentacija.ba/glavne-vijesti ... ulosa.html
rumeni ne igra.Šteta za pjanketa ali ima miske neko ce ga zamjeniti.Danas sam bio u centrotransu (mahsuz zbog vas nekih) i rekoše mi da malojetnici mogu kupiti karte ali samo ako imaju pasoš
A meni je rekla neki dan u Zenici da ni sa pasošom ne mogu kupiti kartu.
MOSALJOZE

#630 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

1bosna wrote:
e ne znam meni je ova rekla da moze :?
1bosna

#631 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by 1bosna »

MOSALJOZE wrote:
1bosna wrote:
e ne znam meni je ova rekla da moze :?
Ni one same ne znaju sta da kazu,a primjetio sam da su veoma osjetljive kada ih se pita za neke detelje o prodaji karti i utakmici.
Edin H.

#632 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

1bosna wrote:Ni one same ne znaju sta da kazu,a primjetio sam da su veoma osjetljive kada ih se pita za neke detelje o prodaji karti i utakmici.
Ne valja se sa rogatim bosti :dance: :skoljka:

Vlast je vlast :oops:
Nuken

#633 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Nuken »

Zna li itko da li Grci imaju povrijeđenih,i `oćel dotični biti spremni za utamicu?
zakonpera

#634 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zakonpera »

Sarajevo1946 wrote:Joj kad vidim da neko gura Džeku na polušpica, želudac mi se okreće :-)

Gdje ste vi gledali i učili o fudbalu :-)

Još reći da nije napravio razliku od Belgije :x
Vrijeme je da dijamant stane ispred tima i da povuce malo jace. Svaka cast, mnogo je zaduzio repku ali ono sto se ocekuje su igre slicno Ibri koje pruza za Svedsku, ne mora biti najbolji strijelac ali neka radi, neka je aktivan, neka Vedo trpa. Ibra u Svedskoj igra i spica, poluspica i u vezi i nema gdje ne stize. Nije samo da ceka loptu i vuce se. Ako Dzekson u City- u moze izaci po loptu i razvlaciti igru, ici cas na desnu, cas na lijevu stranu, vrsiti konstantan pritisaki zasto ne ocekivati isto u odlucujucoj tekmi. Pozicija je takva da tu ulogu sada mora preuzeti kada nema Mireta. Vrijeme je.. ako sad ne pokazemo a mozemo onda kada ?
Ova generacija je na vrhuncu zrelosti, iskustva u nogama i nema vise izvlakuse.
Muhamed Đakmić

#635 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Muhamed Đakmić »

A šta kad izostanu i Džeko i Pjanić na nekoj utakmici, da preuzme Begović tu ulogu :-)

Porediti Ibrahimovića i Džeku po stilu igre je u najmanju ruku neozbiljno. Ja bih volio da je Džeko ta klasa, ali nije.
zakonpera

#636 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zakonpera »

Sarajevo1946 wrote:A šta kad izostanu i Džeko i Pjanić na nekoj utakmici, da preuzme Begović tu ulogu :-)

Porediti Ibrahimovića i Džeku po stilu igre je u najmanju ruku neozbiljno. Ja bih volio da je Džeko ta klasa, ali nije.
U City-u ako moze da razigrava i salta se pored onakvih kreativaca ne znam zasto bi u reprezentaciji se vukao i cekao loptu. Treba da ima svu slobodu jer moze da bude krvnik helena a pogotovo kad odvuce par defanzivaca na sebe.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#637 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

nije da nema smisla....dobro Džeko zna odigrati u Šitiju kad povučeno djeluje
Ajatolah_

#638 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Ajatolah_ »

Ma najbolje da Džeku stavimo na štopera, škripimo na toj poziciji a još je i visok. A mogao bi i na zadnjeg veznog ili lijevog beka.
Zezam se, ali gurati takvog igrača na neprirodnu poziciju ne ide. Uzmite u obzir da će se grčka odbrana posebno fokusirati na njega, tako da bi teško išlo neko njegovo razigravanje.
zakonpera

#639 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zakonpera »

EdoI wrote:Ma najbolje da Džeku stavimo na štopera, škripimo na toj poziciji a još je i visok. A mogao bi i na zadnjeg veznog ili lijevog beka.
Zezam se, ali gurati takvog igrača na neprirodnu poziciju ne ide. Uzmite u obzir da će se grčka odbrana posebno fokusirati na njega, tako da bi teško išlo neko njegovo razigravanje.
Vazno je da bude aktivniji, mnogo da se krece, vuce grcku odbranu na sebe.. da ne ostaju plitko, da ih izvlaci i tako omoguci prostor i brze polukontre. Proslu tekmu je jednostavno visio u 16 i cekao loptu, njihova odbrana stajala plitko kako je i navikla. Rezultat je toga sto svoj puni potencijal ne pokazuje u repki zadnje vrijeme. Ako necemo Ibru onda trema pogledati sta im je Klose pocinio na euru sa tim pristupom pa su ih Lahm i Gotze pojeli za dorucak
Logovan

#640 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

zakonpera wrote:Moze li Dzekson meda odavno u ovoj reprezentaciji. Nista konkretno da pravi razliku nije napravio od Belgije. Ako bude imao svoju noc na poluspica da pasovima razvlaci helene na brzonogog lulica lijevo i stevanovica desno i ubacuje se na centarsuteve i prekide, Vedo da pravi stalan presing kao sto to odlicno i radi. 4-4-2 uz dva zadnja vezna i laznog spica-poluspica ili nekog viseceg ofanzivno veznog napadaca Dzeksona, morat ce da trci tu noc ko da mu je zadnje. Salihovic i medunjanin na zadnje veze.. ipak jaki su na lopti, iako spori.. tu nije problem jer Grci i nemaju neku kreativnu sredinu. Kod Grka je vazno dobro krila zatvorit i brzo iza lopte bekovima zbog kontri.
Pročitao sam prve dvije rečenice posta i dalje nisam mogao. :-) :roll:
Djubre_

#641 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Djubre_ »

Ja razumijem zasto je forum.. ali zasto su ove taktike na forumu.. ? Dzeku gore, lulica tamo.. stevu ovamo.. dva vezna.. lazni poluspic.. bla bla.. kako vam se da o tome pisati..

Sent from my GT-i9001
BlueBlood

#642 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by BlueBlood »

evo sad ispred katedrale prolazim :shock: ima blizu 500 ljudi cekaju karte
Bosanski_kralj

#643 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Bosanski_kralj »

Mene već sad nekakva trema puca pred ovu utakmicu, šta li će tek biti u toku utakmice. :run:

Iskreno sam vjeroavao u pobjedu protiv Grka, ali nakon ove povrede Pjanića i remijem bih bio zadovoljan.
Almich

#644 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Almich »

koliko karata je na raspolaganju za sarajevo
todd_smith

#645 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by todd_smith »

Almich wrote:koliko karata je na raspolaganju za sarajevo
Koliko god da je vec je rasprodano, sudeci po redu u gradu veceras
ganjeta

#646 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by ganjeta »

'oće li rumeni biti spreman?
Edin H.

#647 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

BlueBlood wrote:evo sad ispred katedrale prolazim :shock: ima blizu 500 ljudi cekaju karte
Pa sto nisi i ti malo pricekao? :oops:
MaroonBrigade

#648 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MaroonBrigade »

Image

kaze, BiH 2:0 greece
vade_mecum

#649 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by vade_mecum »

citajuci komentare na ovom i nekim drugim forumima moze se zakljuciti da smo tanka reprezentacija ako zbog povrede jednog igraca raspolozenje se promjeni od ekstremne euforije do "bice super ako izvucemo remi".
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#650 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Truba »

ja gledam kad ono redina
ja mislio red ispred folksbanke ljudi podižu depozite
kad ono za utakmicu
:D

meni je to smiješno ali volio bih da pripadam toj skupini ljudi da mi je fudbal toliko bitan da podređujem život tome
barem jedan dan u godini
tojest noć :D
Locked