To je tako kad su spori

Moderator: Benq

Moj ti je savjet da uzmes telemachov eon premium za 79,90 u tom paketu dobijes eon box android, dosta novih funkcija i dobijes internet od 200 MB/sREDDEVILS wrote:@duffy duck
Nisam radnik BH Telecoma ali bi volio da jesam![]()
Imam dodatni paket 1 tj. 50/2 u novembru ću promjeniti paket i biće 100/10
Jel ovo na Logosoftu?MTV wrote:![]()
To je tako kad su spori
jes to i ti djabalesku receiver fasovo, pa to epidemija prava... 'ben ti bijeli luk i ko ga izmisli... nece mene taj virus scapit....MTV wrote:![]()
![]()
Jos malo fali do 1Gbps al brzina varira.![]()
I imam 2 UHD/4K kanala tj jedan vise od njega
Pa dragi sema, ne budi adrasemirsar wrote:jes to i ti djabalesku receiver fasovo, pa to epidemija prava... 'ben ti bijeli luk i ko ga izmisli... nece mene taj virus scapit....MTV wrote:![]()
![]()
ma kaki ba, Adra je jedan i neponovljiv, ikona telemach all about pdf-adiablobih wrote:Pa dragi sema, ne budi adrasemirsar wrote:jes to i ti djabalesku receiver fasovo, pa to epidemija prava... 'ben ti bijeli luk i ko ga izmisli... nece mene taj virus scapit....MTV wrote:![]()
![]()
greskicaBaDa wrote:imam ja 3 pozivnice za IP torrents pa ko zeli nek posalje PP sa mailom

posalji mi mail u ppcenecimoveocino wrote:Tražim pozivnicu za neki privatni tracker,s obzirom da je na tpb više ne može ući,a ne mogu naći neke naslove poput Rambo 4 na RARBG,ostale javne trackere ni neposjećujem.
SEED HISTORIJA(sve su seedani javni torrenti)
https://ibb.co/fYu2Xq
BRZINA
Rambo 4 eto sad konkretno,pretežno starija kinematografija i puno ovih ebooks.semirsar wrote:domaci il' strani?
Rambo trazis... jedan primjer
Ne znam koju kinematografiju preferiras, "domacu" ili stranu, pretpostavljam stranu https://cinemaz.to/ pretezno starija ali ima i nove kinematografije, cini mi se jos uvijek je free upad.cenecimoveocino wrote: Rambo 4 eto sad konkretno,pretežno starija kinematografija i puno ovih ebooks.
samo deridzeko1 wrote:Ja imam THR, crnaberza, yubraca, partis, da li je potreban jos neki pored ovih? I ponovo da se zahvalim Semiru koji mi je dao invite za THR prije godinu i jače, nisam ga iznevjerio jer mi je prosjecno vrijeme seedanja preko 20 dana
Šta ti treba?SmokingMan wrote:Potrebni su mi neki torrent trackeri,u pitanju je meni veoma važna kolekcija časopisa.Javite mi se uPM.
Mogu li ja zamoliti za pozicnicu na crnuberzu ?dzeko1 wrote:Ja imam THR, crnaberza, yubraca, partis, da li je potreban jos neki pored ovih? I ponovo da se zahvalim Semiru koji mi je dao invite za THR prije godinu i jače, nisam ga iznevjerio jer mi je prosjecno vrijeme seedanja preko 20 dana
Evo javljam seSHTEVELEC wrote:ako treba kome (naravno uslov je da radi seed) imam thr i crnaberza