Bivši pušaći: Šta vi delate?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Maverick78

#626 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Maverick78 »

radostan dan wrote:neko bi povratio, a neko bi se rodio... :zoka: :mrgreen:

PolaHko... izdrzi jos godinu, pa ce i tebi biti muka od nje :-D . Mada ja razumijem da zna biti tesko... koliko znam od jos nekih prijatelja koji su ostavili, svi su prolaziti kroz razlicite faze i poteskoce. A hebem ga, ko eto neki ceif je, a vjeruj mi ja sam prestao piti kafu kad sam ostavio cigare. Poslije kontam da sam ustvari pio kafu zbog cigare, a ne kafu ko eto kafu :D . Kasnije sam je poceo ponovo piti i ima jednako fin ceif i ovako bez cigare.
shbc

#627 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by shbc »

Jebu nas sadasnje u zdrav mozak, da prostite. Majke mi, ne postoje iritantniji ljudi :mrgreen:
spreca

#628 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by spreca »

hadzun wrote:kao Maverick, poceo sa 16 prestao sa 29. Cist sam, sad ce u Januaru 10 godina.
Militantan sa pusacima, kad dodju u goste na balkonu puse. zimi ne dolaze u goste i sve ok. Pusenje je truba, jedino sto sam dobio 5-6 kila i ne mogu da ih skinem otada.
to je i kod mene problem
Danguba

#629 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Danguba »

spreca wrote:
:lol: :lol: :lol: aaa jesi slabic :lol: :lol: .....ja mislim ako bi ja zapalio da vise nebi ni prestajao....sad se samo pazim da mi se to ne desi :-)
dodjem na odmor kad mi jaran saopsti da 25 dana ne pusi. :shock:
vidim da ponekada dimi onu elektricnu(koju sam mu ranije kupio na njegovo insistiranje). opet mu kazem da se truje vodenom parom ali on ne mari.
nakon par dana zarostiljali mi, cuga se zesce kada se on okrenu prema meni ''moze li jedna''...pitam ga, je li dobro razmislio i vlada li sobom :D a on veli ''jednom se zivi'' i zadimi. nakon te jos par sprzio i ujutru opet glumi da ne pusi. :lol:

jednom kada odlucim bi ce to zauvijek. :wink:

p.s. djed cadio godinama i u devedesetim umro, otac isto tako i docekao osamdeset i cetiri.
radostan dan

#630 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by radostan dan »

spreca wrote:
:lol: :lol: :lol: aaa jesi slabic :lol: :lol: .....ja mislim ako bi ja zapalio da vise nebi ni prestajao....sad se samo pazim da mi se to ne desi :-)
nemoj sa se vrijeđaš...
ja nisam slabić.
ja sam pičiz. :mrgreen:
spreca

#631 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by spreca »

Danguba wrote:
dodjem na odmor kad mi jaran saopsti da 25 dana ne pusi. :shock:
vidim da ponekada dimi onu elektricnu(koju sam mu ranije kupio na njegovo insistiranje). opet mu kazem da se truje vodenom parom ali on ne mari.
nakon par dana zarostiljali mi, cuga se zesce kada se on okrenu prema meni ''moze li jedna''...pitam ga, je li dobro razmislio i vlada li sobom :D a on veli ''jednom se zivi'' i zadimi. nakon te jos par sprzio i ujutru opet glumi da ne pusi. :lol:

jednom kada odlucim bi ce to zauvijek. :wink:

p.s. djed cadio godinama i u devedesetim umro, otac isto tako i docekao osamdeset i cetiri.
nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......ja sam razmisljo nekad o toj elektro cigareti......onda sam sebi rekao nemoze biti da ona ne steti....i nakraju rijesim ako vec jedm govna onda neka to budu prava a ne neka tamo elektricna :lol: :lol: :lol: ...kasnije se ispostavilo da je jednako stetna kao i obicna cigareta.....i njih sad zabranjuju u zatvorenim prostorijama..............ajd odluci se pa jvi da pocnemo sa brojanjem :lol: :lol:
Danguba

#632 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Danguba »

radostan dan wrote: nemoj sa se vrijeđaš...
ja nisam slabić.
idi ba sa ove teme...bi ce ti lakse. :D
spreca

#633 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by spreca »

Danguba wrote:
radostan dan wrote: nemoj sa se vrijeđaš...
ja nisam slabić.
idi ba sa ove teme...bi ce ti lakse. :D
:thumbup: :lol: :lol: :lol: .........teze se je odreci cigarete nego pizde :lol:
Danguba

#634 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Danguba »

spreca wrote: nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......ja sam razmisljo nekad o toj elektro cigareti......onda sam sebi rekao nemoze biti da ona ne steti....i nakraju rijesim ako vec jedm govna onda neka to budu prava a ne neka tamo elektricna :lol: :lol: :lol: ...kasnije se ispostavilo da je jednako stetna kao i obicna cigareta.....i njih sad zabranjuju u zatvorenim prostorijama..............ajd odluci se pa jvi da pocnemo sa brojanjem :lol: :lol:
da ti pravo recem rodjace, znas nasu cehru. kada nesto odlucimo to i uradimo. :D

mislim da bi to uspio bez nekih problema ali ono ''okolina, sijela, kafa...) pa ono, svi cemo jednog dana...onda to odlazem za neka druga ''ozbiljnija'' vremena. :D
radostan dan

#635 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by radostan dan »

spreca wrote:
Danguba wrote:

nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......
moj stari u pedesetosmoj...karcinom pluća.
Adnanos

#636 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Adnanos »

Odlučio sam od danas da bacim cigare. Obavještavati cu vas o napretku :)
Danguba

#637 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Danguba »

radostan dan wrote:
spreca wrote:
Danguba wrote:

pokoj mu dusi.

nista to ne mora da znaci. ja sam u komsiluku imao dvojicu komsija koji su u kratkom vremenu preminuli od karcinoma pluca. povezivalo ih to sto su radili sa pogresnim farbama. jedan bio stlar a drugi radio kod njega.

zanimljivo je to da mnoge stvari i uzroke smrti povezuju sa pusenjem. opsirna tema. mozda za drugi put.
spreca

#638 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by spreca »

Danguba wrote:
spreca wrote: nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......ja sam razmisljo nekad o toj elektro cigareti......onda sam sebi rekao nemoze biti da ona ne steti....i nakraju rijesim ako vec jedm govna onda neka to budu prava a ne neka tamo elektricna :lol: :lol: :lol: ...kasnije se ispostavilo da je jednako stetna kao i obicna cigareta.....i njih sad zabranjuju u zatvorenim prostorijama..............ajd odluci se pa jvi da pocnemo sa brojanjem :lol: :lol:
da ti pravo recem rodjace, znas nasu cehru. kada nesto odlucimo to i uradimo. :D

mislim da bi to uspio bez nekih problema ali ono ''okolina, sijela, kafa...) pa ono, svi cemo jednog dana...onda to odlazem za neka druga ''ozbiljnija'' vremena. :D
Nije lako........ali ako planiras nekad bacati bacaj sada.......a kasnije i nema smisla se opterecivati sa time jer ti nece nista pomoci.....a sad ti beas pravo vrijeme da to ucinis i da to unovcis u vidu zdravlja...poslusaj rodjaka za par mjeseci ces osjetiti ogromnu razliku u svom zdravlju
spreca

#639 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by spreca »

radostan dan wrote:
spreca wrote:
Danguba wrote:

pokoj mu dusi.......bar ti imas jaki primjer sta ti je ciniti i to shvatiti ozbiljno.....jer 58 godina nisu neke godine ......tek malo vise od pola zivota ako se budemo brinuli o sebi
radostan dan

#640 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by radostan dan »

25...

Image
shandrprcSA

#641 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by shandrprcSA »

grickam bademe i pijem pivu 8-)
ho oponopono

#642 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by ho oponopono »

...cak i nokte ne grickam vise...gdje mi je kraj...kineski macak... :gunjastajl:
zateznistub

#643 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by zateznistub »

Kvasam...opasno...
spreca

#644 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by spreca »

probusi ili pogrezi kasiku :lol: :lol: :lol: ......isti sam
zateznistub

#645 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by zateznistub »

spreca wrote:probusi ili pogrezi kasiku :lol: :lol: :lol: ......isti sam
Ne mogu bolan, znas kako mi je prirasla srcu... :-)

A zao mi hranu bacat...mlađoj ostane rucka-daj taji, starija ne moze vise-daj taji....zena,....komsinica...
spreca

#646 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by spreca »

zateznistub wrote:

A zao mi hranu bacat...mlađoj ostane rucka-daj taji, starija ne moze vise-daj taji....zena,....komsinica...
ja se jedan dan dva drzim da puno zderem a onda kad pocnem udarim ko holuja.........kako sam prestao dumanat a petit mi je postao najveca briga ......a inace brzo se popravljam a tesko skidam visak
zateznistub

#647 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by zateznistub »

spreca wrote:
zateznistub wrote:

ja se jedan dan dva drzim da puno zderem a onda kad pocnem udarim ko holuja.........kako sam prestao dumanat a petit mi je postao najveca briga ......a inace brzo se popravljam a tesko skidam visak
Story of my life... :(
radostan dan

#648 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by radostan dan »

zateznistub wrote:
a jel kona batalila pušenje?
spreca

#649 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by spreca »

radostan dan wrote:
zateznistub wrote:
a jel kona batalila pušenje?
ja bi volio imati konu koja pusi......pa kad mi naumpadne da bar ona popusi :lol:
radostan dan

#650 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by radostan dan »

:D
pa koliko to imate kila pa se sekirate?
Post Reply