radostan dan wrote:neko bi povratio, a neko bi se rodio...![]()
PolaHko... izdrzi jos godinu, pa ce i tebi biti muka od nje
radostan dan wrote:neko bi povratio, a neko bi se rodio...![]()
to je i kod mene problemhadzun wrote:kao Maverick, poceo sa 16 prestao sa 29. Cist sam, sad ce u Januaru 10 godina.
Militantan sa pusacima, kad dodju u goste na balkonu puse. zimi ne dolaze u goste i sve ok. Pusenje je truba, jedino sto sam dobio 5-6 kila i ne mogu da ih skinem otada.
dodjem na odmor kad mi jaran saopsti da 25 dana ne pusi.spreca wrote:radostan dan wrote:neko bi povratio, a neko bi se rodio...![]()
![]()
![]()
aaa jesi slabic
![]()
.....ja mislim ako bi ja zapalio da vise nebi ni prestajao....sad se samo pazim da mi se to ne desi
nemoj sa se vrijeđaš...spreca wrote:radostan dan wrote:neko bi povratio, a neko bi se rodio...![]()
![]()
![]()
aaa jesi slabic
![]()
.....ja mislim ako bi ja zapalio da vise nebi ni prestajao....sad se samo pazim da mi se to ne desi
nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......ja sam razmisljo nekad o toj elektro cigareti......onda sam sebi rekao nemoze biti da ona ne steti....i nakraju rijesim ako vec jedm govna onda neka to budu prava a ne neka tamo elektricnaDanguba wrote:
dodjem na odmor kad mi jaran saopsti da 25 dana ne pusi.![]()
vidim da ponekada dimi onu elektricnu(koju sam mu ranije kupio na njegovo insistiranje). opet mu kazem da se truje vodenom parom ali on ne mari.
nakon par dana zarostiljali mi, cuga se zesce kada se on okrenu prema meni ''moze li jedna''...pitam ga, je li dobro razmislio i vlada li soboma on veli ''jednom se zivi'' i zadimi. nakon te jos par sprzio i ujutru opet glumi da ne pusi.
![]()
jednom kada odlucim bi ce to zauvijek.![]()
p.s. djed cadio godinama i u devedesetim umro, otac isto tako i docekao osamdeset i cetiri.
idi ba sa ove teme...bi ce ti lakse.radostan dan wrote: nemoj sa se vrijeđaš...
ja nisam slabić.
ja sam pičiz.
Danguba wrote:idi ba sa ove teme...bi ce ti lakse.radostan dan wrote: nemoj sa se vrijeđaš...
ja nisam slabić.
ja sam pičiz.
da ti pravo recem rodjace, znas nasu cehru. kada nesto odlucimo to i uradimo.spreca wrote: nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......ja sam razmisljo nekad o toj elektro cigareti......onda sam sebi rekao nemoze biti da ona ne steti....i nakraju rijesim ako vec jedm govna onda neka to budu prava a ne neka tamo elektricna![]()
![]()
...kasnije se ispostavilo da je jednako stetna kao i obicna cigareta.....i njih sad zabranjuju u zatvorenim prostorijama..............ajd odluci se pa jvi da pocnemo sa brojanjem
![]()
moj stari u pedesetosmoj...karcinom pluća.spreca wrote:nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......Danguba wrote:
p.s. djed cadio godinama i u devedesetim umro, otac isto tako i docekao osamdeset i cetiri.
pokoj mu dusi.radostan dan wrote:moj stari u pedesetosmoj...karcinom pluća.spreca wrote:nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......Danguba wrote:
Nije lako........ali ako planiras nekad bacati bacaj sada.......a kasnije i nema smisla se opterecivati sa time jer ti nece nista pomoci.....a sad ti beas pravo vrijeme da to ucinis i da to unovcis u vidu zdravlja...poslusaj rodjaka za par mjeseci ces osjetiti ogromnu razliku u svom zdravljuDanguba wrote:da ti pravo recem rodjace, znas nasu cehru. kada nesto odlucimo to i uradimo.spreca wrote: nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......ja sam razmisljo nekad o toj elektro cigareti......onda sam sebi rekao nemoze biti da ona ne steti....i nakraju rijesim ako vec jedm govna onda neka to budu prava a ne neka tamo elektricna![]()
![]()
...kasnije se ispostavilo da je jednako stetna kao i obicna cigareta.....i njih sad zabranjuju u zatvorenim prostorijama..............ajd odluci se pa jvi da pocnemo sa brojanjem
![]()
![]()
mislim da bi to uspio bez nekih problema ali ono ''okolina, sijela, kafa...) pa ono, svi cemo jednog dana...onda to odlazem za neka druga ''ozbiljnija'' vremena.
pokoj mu dusi.......bar ti imas jaki primjer sta ti je ciniti i to shvatiti ozbiljno.....jer 58 godina nisu neke godine ......tek malo vise od pola zivota ako se budemo brinuli o sebiradostan dan wrote:moj stari u pedesetosmoj...karcinom pluća.spreca wrote:nismo svi isti...nekog cigarete ukopaju a nekom nista......Danguba wrote:
Ne mogu bolan, znas kako mi je prirasla srcu...spreca wrote:probusi ili pogrezi kasiku![]()
![]()
......isti sam
ja se jedan dan dva drzim da puno zderem a onda kad pocnem udarim ko holuja.........kako sam prestao dumanat a petit mi je postao najveca briga ......a inace brzo se popravljam a tesko skidam visakzateznistub wrote:Ne mogu bolan, znas kako mi je prirasla srcu...spreca wrote:probusi ili pogrezi kasiku![]()
![]()
......isti sam
![]()
A zao mi hranu bacat...mlađoj ostane rucka-daj taji, starija ne moze vise-daj taji....zena,....komsinica...
Story of my life...spreca wrote:ja se jedan dan dva drzim da puno zderem a onda kad pocnem udarim ko holuja.........kako sam prestao dumanat a petit mi je postao najveca briga ......a inace brzo se popravljam a tesko skidam visakzateznistub wrote:Ne mogu bolan, znas kako mi je prirasla srcu...spreca wrote:probusi ili pogrezi kasiku![]()
![]()
......isti sam
![]()
A zao mi hranu bacat...mlađoj ostane rucka-daj taji, starija ne moze vise-daj taji....zena,....komsinica...
a jel kona batalila pušenje?zateznistub wrote:
ja bi volio imati konu koja pusi......pa kad mi naumpadne da bar ona popusiradostan dan wrote:a jel kona batalila pušenje?zateznistub wrote: