dotad mozes provocirati Denisomkamen spoticanja wrote:eee vratit cu ja tebi ovo...nikad ne znas kakav ce se lik jednom javiti iz prokosovica ili kalesije...uima da t krv popijemplain vanilla wrote:
a moram malo, 'vako si i ti meni za one moje
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#626 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
- kamen spoticanja
#627 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
denis nam je valjao doktorskom disertacijom...poslije njegove knjige niko ne moze tvrdit da se rahat islo u dzamiju u titinoj jugoslavijiplain vanilla wrote:dotad mozes provocirati Denisomkamen spoticanja wrote:eee vratit cu ja tebi ovo...nikad ne znas kakav ce se lik jednom javiti iz prokosovica ili kalesije...uima da t krv popijemplain vanilla wrote:
a moram malo, 'vako si i ti meni za one moje
daj nekog drugog
- plain vanilla
#628 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
naravno da sam birac, pa ne misli ona ostati na opcinskom nivouTkd wrote:Da si birač možda bi i napisala. Smeta joj to "i nas"
danas-sutra kad se kandiduje za federalni ili drzavni parlament, mogu lobirati za nju
ali vidis ti to, dodje na forum da se propagira, nece da kaze kako se izjasnjava
- forest gump
#629 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
It_is_a_Leclerc wrote:Obećavam da ću glasati za onog ko bude znao da se imena naroda (uključujući i Muslimane) piše velikim početnim slovom.
Svi bi u politiku, a još ni gramatiku nisu stjerali u ćošak.
Satraste sa gramatikom
Last edited by forest gump on 02/09/2012 19:03, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#630 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
denis mi je uvijek bio favorit, sad sam zatecena..kamen spoticanja wrote:denis nam je valjao doktorskom disertacijom...poslije njegove knjige niko ne moze tvrdit da se rahat islo u dzamiju u titinoj jugoslavijiplain vanilla wrote:
dotad mozes provocirati Denisom![]()
daj nekog drugog
- Tkd
#631 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
plain vanilla wrote:naravno da sam birac, pa ne misli ona ostati na opcinskom nivouTkd wrote:Da si birač možda bi i napisala. Smeta joj to "i nas"
danas-sutra kad se kandiduje za federalni ili drzavni parlament, mogu lobirati za nju
ali vidis ti to, dodje na forum da se propagira, nece da kaze kako se izjasnjava![]()
Da znaš koliko joj vjerujem da je upravo ova ista osoba za koju se predstavlja. Ovo treba istražiti, možda blati osobu na javnom mjestu. Može se optužiti i za klevetu protiv dotične Dženane Ćamdžić.
Jedno se zafrkavati u normalnim granicama, a ovo je prešlo svaku mjeru.
Last edited by Tkd on 02/09/2012 19:08, edited 1 time in total.
- fatamorgana
#632 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Brez gramatike nema ni avijatike,forest gump wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Obećavam da ću glasati za onog ko bude znao da se imena naroda (uključujući i Muslimane) piše velikim početnim slovom.
Satraste sa gramatikom
-
zvrk
#633 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
plain vanilla wrote:
ali vidis ti to, dodje na forum da se propagira, nece da kaze kako se izjasnjava![]()
cuj kako,
diplomirani pravnik
- forest gump
#634 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Kakav li je pokojni Joža bio sa gramatikom?fatamorgana wrote:Brez gramatike nema ni avijatike,forest gump wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Obećavam da ću glasati za onog ko bude znao da se imena naroda (uključujući i Muslimane) piše velikim početnim slovom.
Satraste sa gramatikom
-
Dženana Čamdžić
#635 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
- forest gump
#636 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
A vama nije draga fotelja i vlast?Dženana Čamdžić wrote:Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
- Tayyip
#637 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
pa srpkinja muhamedanske vere. kako će drugačije.plain vanilla wrote:plain vanilla wrote:Dzeni, nisi mi odgovorila kako se izjasnjavas..to zanima birace, a i nas...
- kamen spoticanja
#638 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
billjezimDženana Čamdžić wrote:Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
-
Dženana Čamdžić
#639 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ja ne lažem da se nije smjelo ići u džamiju i crkvu !forest gump wrote:A vama nije draga fotelja i vlast?Dženana Čamdžić wrote:Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
Nisi željeli a ne da nešto nisu smjeli i da im je neko branio !
- forest gump
#640 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?Dženana Čamdžić wrote:Ja ne lažem da se nije smjelo ići u džamiju i crkvu !forest gump wrote:A vama nije draga fotelja i vlast?Dženana Čamdžić wrote:Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
Nisi željeli a ne da nešto nisu smjeli i da im je neko branio !
- plain vanilla
#641 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
pa ovo nema ni u SDPukamen spoticanja wrote:billjezimDženana Čamdžić wrote:Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
nego, meni sve zao sto se ja nisam kandidovala..gore ne bih ni ja mogla
- Arturo B
#642 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Gospodjo Dzenana, vi ste moja zakletva, vi ste moj bog
vase ime sja sa ramena mog
samo da podrzim ovu kampanju (naravno neplacenu) i pohvalim kako britko i sa stilom odgovarate mrskim provokatorima na forumu
dosli ste tiho i usli u legendu
samo da podrzim ovu kampanju (naravno neplacenu) i pohvalim kako britko i sa stilom odgovarate mrskim provokatorima na forumu
-
Dženana Čamdžić
#643 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?
Nisam nikada bila nešto posebno oduševljena odlascima u džamiju a posebno danas kada ne možeš doći do mjesta od biviših komunista, tačnije ateista (ko zna možda su i danas ateisti?).
Pravi komunisti od uvjerneja su barem bili pošteni i dobri ljudi, mnogo bolji od ovih licimjera što se kao lažni "pobožnjaci" slikaju pred kamerama i dižu ruke na Allahu ekber a od naroda pokraše i oteše sve živo i bez hljeba ga ostaviše !
Nisam nikada bila nešto posebno oduševljena odlascima u džamiju a posebno danas kada ne možeš doći do mjesta od biviših komunista, tačnije ateista (ko zna možda su i danas ateisti?).
Pravi komunisti od uvjerneja su barem bili pošteni i dobri ljudi, mnogo bolji od ovih licimjera što se kao lažni "pobožnjaci" slikaju pred kamerama i dižu ruke na Allahu ekber a od naroda pokraše i oteše sve živo i bez hljeba ga ostaviše !
Last edited by Dženana Čamdžić on 02/09/2012 19:33, edited 1 time in total.
- forest gump
#644 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Vidjeh u prethodnim postovima da često spominjete Boga pa rekoh vjerovatno ne izlazite iz džamije. Sad mi je nekako licemjerno kad kažete da vas komunisti u tome sprečavaju. Ako ćemo nekom analogijom, onda bi ste trebali bježati od politike kao đavo od krsta.Dženana Čamdžić wrote:PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?
Nisam nikada bila nešto posebno oduševljena odlascima u džamiju a posebno danas kada ne možeš doći do mjesta od biviših komunista (ko zna možda su i danas?).
-
mint
#645 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:Zašto SDA vlast obavezno ...
A zašto svaka stranka svoju kampanju zasniva na blaćenju drugih. Definitivno nisam ni blizu simpatizer, a pogotovo ne član SDA, ali ljudi su jako dobro upuceni u stanje koje ih okruzuje u bilo kojoj opstini, i dajte barem nekad kampanju radite tako sto cete promovisati svoj program, a ne tako sto govorite ovi su uradili ili nisu uradili ovo ili ono.
I definitivno ste rano posli sta tim nazovi predstavljanjem ... znam da nije placena reklama i da vas CIK ne moze kazniti, ali ako cemo biti prinudjeni da slusamo svima nama poznata "obecanja" od 7.09. do 7.10. pritrpite se barem do tada.
- Challenger__
#646 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?
Nisam nikada bila nešto posebno oduševljena odlascima u džamiju a posebno danas kada ne možeš doći do mjesta od biviših komunista (ko zna možda su i danas?).
Samo da konstatujem... Tema bilježi preko 30.000 pogleda, a ja nisam htio ni vani na kafu radi ove emisije ...
.....................
- Arturo B
#647 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
forest gump wrote:Vidjeh u prethodnim postovima da često spominjete Boga pa rekoh vjerovatno ne izlazite iz džamije. Sad mi je nekako licemjerno kad kažete da vas komunisti u tome sprečavaju. Ako ćemo nekom analogijom, onda bi ste trebali bježati od politike kao đavo od krsta.Dženana Čamdžić wrote:PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?
Kolega, ocito ne shvatate sustinski problem uvazene gospodje Dzenane
ona zeli da IH pobijedi u njihovoj igri
-
Dženana Čamdžić
#648 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Hvala ali ja nisam ničiji Bog ...Arturo B wrote:Gospodjo Dzenana, vi ste moja zakletva, vi ste moj bog
- plain vanilla
#649 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzenana, treci puta pitam, sramota da me ignorises
Kako se izjasnjavas? Bosnjakinja?
Kako se izjasnjavas? Bosnjakinja?
- Tkd
#650 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?
Nećemo se sada gospođo vrijeđati. S tom rečenicom ste pokazali ko ste i šta ste. Nemate poštenja ni sekunde, a vi bi u neko vijeće.
Opet ponavljam, kleveta je moguća, zato pripazite da vas neko ne tuži. Lahko je provjeriti IP-adresu u 21 vijeku