Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#626 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote:
plain vanilla wrote:
a moram malo, 'vako si i ti meni za one moje :D
eee vratit cu ja tebi ovo...nikad ne znas kakav ce se lik jednom javiti iz prokosovica ili kalesije...uima da t krv popijem :D
dotad mozes provocirati Denisom :D
kamen spoticanja

#627 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by kamen spoticanja »

plain vanilla wrote:
kamen spoticanja wrote:
plain vanilla wrote:
a moram malo, 'vako si i ti meni za one moje :D
eee vratit cu ja tebi ovo...nikad ne znas kakav ce se lik jednom javiti iz prokosovica ili kalesije...uima da t krv popijem :D
denis nam je valjao doktorskom disertacijom...poslije njegove knjige niko ne moze tvrdit da se rahat islo u dzamiju u titinoj jugoslaviji :D
daj nekog drugog :D
plain vanilla

#628 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Tkd wrote:Da si birač možda bi i napisala. Smeta joj to "i nas" :)
naravno da sam birac, pa ne misli ona ostati na opcinskom nivou
danas-sutra kad se kandiduje za federalni ili drzavni parlament, mogu lobirati za nju

ali vidis ti to, dodje na forum da se propagira, nece da kaze kako se izjasnjava :evil: :D
forest gump

#629 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by forest gump »

It_is_a_Leclerc wrote:Obećavam da ću glasati za onog ko bude znao da se imena naroda (uključujući i Muslimane) piše velikim početnim slovom.

Svi bi u politiku, a još ni gramatiku nisu stjerali u ćošak.

Satraste sa gramatikom :-)
Last edited by forest gump on 02/09/2012 19:03, edited 1 time in total.
plain vanilla

#630 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote:
plain vanilla wrote:
denis nam je valjao doktorskom disertacijom...poslije njegove knjige niko ne moze tvrdit da se rahat islo u dzamiju u titinoj jugoslaviji :D
daj nekog drugog :D
denis mi je uvijek bio favorit, sad sam zatecena.. :D morat ces se onda sam snaci, ali sumnjam da ko moze nadmasiti Dzeni osim cojka joj :D
Tkd

#631 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

plain vanilla wrote:
Tkd wrote:Da si birač možda bi i napisala. Smeta joj to "i nas" :)
naravno da sam birac, pa ne misli ona ostati na opcinskom nivou
danas-sutra kad se kandiduje za federalni ili drzavni parlament, mogu lobirati za nju

ali vidis ti to, dodje na forum da se propagira, nece da kaze kako se izjasnjava :evil: :D

Da znaš koliko joj vjerujem da je upravo ova ista osoba za koju se predstavlja. Ovo treba istražiti, možda blati osobu na javnom mjestu. Može se optužiti i za klevetu protiv dotične Dženane Ćamdžić.

Jedno se zafrkavati u normalnim granicama, a ovo je prešlo svaku mjeru.
Last edited by Tkd on 02/09/2012 19:08, edited 1 time in total.
fatamorgana

#632 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by fatamorgana »

forest gump wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Obećavam da ću glasati za onog ko bude znao da se imena naroda (uključujući i Muslimane) piše velikim početnim slovom.

Brez gramatike nema ni avijatike, :D
zvrk

#633 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by zvrk »

plain vanilla wrote:

cuj kako,
diplomirani pravnik
forest gump

#634 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by forest gump »

fatamorgana wrote:
forest gump wrote:

Brez gramatike nema ni avijatike, :D
Kakav li je pokojni Joža bio sa gramatikom? :lol:
Dženana Čamdžić

#635 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dženana Čamdžić »

Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
forest gump

#636 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by forest gump »

Dženana Čamdžić wrote:Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
A vama nije draga fotelja i vlast?
Tayyip

#637 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tayyip »

plain vanilla wrote:
plain vanilla wrote:Dzeni, nisi mi odgovorila kako se izjasnjavas..to zanima birace, a i nas...
pa srpkinja muhamedanske vere. kako će drugačije.
kamen spoticanja

#638 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by kamen spoticanja »

Dženana Čamdžić wrote:Bila im draga funkcija i položaj koja se dobivala kroz Savez komunista a tada od odlaska u džamiju nije bilo neke posebne koristi za takve koji sada tvrde da nešto nisu smjeli (nije se dobivala funkcija , položaj i vlast kao što se danas dobiva).Lažu i sebe i Boga i narod.Neko im nešto branio? Ma daj? Bila draga fotelja, položaj vlast ko i danas samo što se promjenila ideologija pa sad korisno da se vidiš u džamiji i crkvi.
billjezim :)
Dženana Čamdžić

#639 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

forest gump wrote:
Ja ne lažem da se nije smjelo ići u džamiju i crkvu !
Nisi željeli a ne da nešto nisu smjeli i da im je neko branio !
forest gump

#640 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by forest gump »

Dženana Čamdžić wrote:
forest gump wrote:
Ja ne lažem da se nije smjelo ići u džamiju i crkvu !
Nisi željeli a ne da nešto nisu smjeli i da im je neko branio !
Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?
plain vanilla

#641 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote:
billjezim :)
pa ovo nema ni u SDPu :D

nego, meni sve zao sto se ja nisam kandidovala..gore ne bih ni ja mogla :D
Arturo B

#642 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

Gospodjo Dzenana, vi ste moja zakletva, vi ste moj bog
vase ime sja sa ramena mog

samo da podrzim ovu kampanju (naravno neplacenu) i pohvalim kako britko i sa stilom odgovarate mrskim provokatorima na forumu

dosli ste tiho i usli u legendu
Dženana Čamdžić

#643 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?

Nisam nikada bila nešto posebno oduševljena odlascima u džamiju a posebno danas kada ne možeš doći do mjesta od biviših komunista, tačnije ateista (ko zna možda su i danas ateisti?).

Pravi komunisti od uvjerneja su barem bili pošteni i dobri ljudi, mnogo bolji od ovih licimjera što se kao lažni "pobožnjaci" slikaju pred kamerama i dižu ruke na Allahu ekber a od naroda pokraše i oteše sve živo i bez hljeba ga ostaviše !
Last edited by Dženana Čamdžić on 02/09/2012 19:33, edited 1 time in total.
forest gump

#644 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by forest gump »

Dženana Čamdžić wrote:PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?

Nisam nikada bila nešto posebno oduševljena odlascima u džamiju a posebno danas kada ne možeš doći do mjesta od biviših komunista (ko zna možda su i danas?).
Vidjeh u prethodnim postovima da često spominjete Boga pa rekoh vjerovatno ne izlazite iz džamije. Sad mi je nekako licemjerno kad kažete da vas komunisti u tome sprečavaju. Ako ćemo nekom analogijom, onda bi ste trebali bježati od politike kao đavo od krsta.
mint

#645 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by mint »

Dženana Čamdžić wrote:Zašto SDA vlast obavezno ...

A zašto svaka stranka svoju kampanju zasniva na blaćenju drugih. Definitivno nisam ni blizu simpatizer, a pogotovo ne član SDA, ali ljudi su jako dobro upuceni u stanje koje ih okruzuje u bilo kojoj opstini, i dajte barem nekad kampanju radite tako sto cete promovisati svoj program, a ne tako sto govorite ovi su uradili ili nisu uradili ovo ili ono.

I definitivno ste rano posli sta tim nazovi predstavljanjem ... znam da nije placena reklama i da vas CIK ne moze kazniti, ali ako cemo biti prinudjeni da slusamo svima nama poznata "obecanja" od 7.09. do 7.10. pritrpite se barem do tada.
Challenger__

#646 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Challenger__ »

Dženana Čamdžić wrote:PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?

Nisam nikada bila nešto posebno oduševljena odlascima u džamiju a posebno danas kada ne možeš doći do mjesta od biviših komunista (ko zna možda su i danas?).
:lol: :lol: :lol:

Samo da konstatujem... Tema bilježi preko 30.000 pogleda, a ja nisam htio ni vani na kafu radi ove emisije ... :-D

..................... :thumbup: :thumbup:

:thumbup:
Arturo B

#647 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

forest gump wrote:

Vidjeh u prethodnim postovima da često spominjete Boga pa rekoh vjerovatno ne izlazite iz džamije. Sad mi je nekako licemjerno kad kažete da vas komunisti u tome sprečavaju. Ako ćemo nekom analogijom, onda bi ste trebali bježati od politike kao đavo od krsta.

Kolega, ocito ne shvatate sustinski problem uvazene gospodje Dzenane
ona zeli da IH pobijedi u njihovoj igri
Dženana Čamdžić

#648 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Arturo B wrote:Gospodjo Dzenana, vi ste moja zakletva, vi ste moj bog
vase ime sja sa ramena mog

samo da podrzim ovu kampanju (naravno neplacenu) i pohvalim kako britko i sa stilom odgovarate mrskim provokatorima na forumu

dosli ste tiho i usli u legendu
Hvala ali ja nisam ničiji Bog ... :thumbup:
plain vanilla

#649 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Dzenana, treci puta pitam, sramota da me ignorises

Kako se izjasnjavas? Bosnjakinja?
Tkd

#650 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

Nećemo se sada gospođo vrijeđati. S tom rečenicom ste pokazali ko ste i šta ste. Nemate poštenja ni sekunde, a vi bi u neko vijeće.

Opet ponavljam, kleveta je moguća, zato pripazite da vas neko ne tuži. Lahko je provjeriti IP-adresu u 21 vijeku ;-)
Post Reply