Jasta je4m3l wrote:Eh imam ja jednu koja nece nikad da se ponudi da plati, ma niti ono ofirno da krene za novcanik. Svejedno ja joj ne bih dao da placa ali cudno mi to sto se nikad sama ne sjeti. Ima 20 god, rade joj oba roditelja, pocela i onda da radi, tako da ima love, je li mozda stidna hah ?
[Djevojka] Plaćanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#626 Re: [Djevojka] Plaćanje
- 4m3l
#627 Re: [Djevojka] Plaćanje
hahahaha jah, cuj mene stidna, nema ona stida ni malo onda
! 
- JThomas
#628 Re: [Djevojka] Plaćanje
ima i frajera tako stidnih 
- burek_in_space
#629 Re: [Djevojka] Plaćanje
Takvima obichno telefon zazvoni, je li doshlo vrijeme placanja, i zhure negdje, jer imaju neodlozhan sastanak...u 2-3 ujutru.JThomas wrote:ima i frajera tako stidnih
- sheilak
#630 Re: [Djevojka] Plaćanje
jeste, stidna je, vjeruj mi. ne voli na sebe skretati paznju jer vjerovatno u novcaniku ima dosta novca.4m3l wrote:Eh imam ja jednu koja nece nikad da se ponudi da plati, ma niti ono ofirno da krene za novcanik. Svejedno ja joj ne bih dao da placa ali cudno mi to sto se nikad sama ne sjeti. Ima 20 god, rade joj oba roditelja, pocela i ona da radi, tako da ima love, je li mozda stidna hah ?
a inace, meni nije jasno zasto muskarci imaju problem ako zena zeli platiti? ako predlozis ili kazes, ja castim kafom, vecerom, etc. kao da ih je neko u najmanju ruku uvrijedio.
(post citati bez trazenja ikakvih seksualnih insinuacija
- Ramzess Veliki
#631 Re: [Djevojka] Plaćanje
Imam ja jednu takvu, skromna je, izvedem je a ona ili uzme kafu ili jednu malu pivu. Kontam da je nekad uhvatim kad ogladni pa da je izvedem na krumpirušu, možda napokon opipam i ispod majice ...BadCopy wrote:Jel ti dozvoljava da je diras po genitalijama?
od zla oca od gore matere
- Ramzess Veliki
#632 Re: [Djevojka] Plaćanje
Imao ja tako bivšeg jarana ...JThomas wrote:ima i frajera tako stidnih
- Ramzess Veliki
#633 Re: [Djevojka] Plaćanje
Ja se ne bih uvrijedio ... na mene možeš trošiti nemilice.sheilak wrote:jeste, stidna je, vjeruj mi. ne voli na sebe skretati paznju jer vjerovatno u novcaniku ima dosta novca.4m3l wrote:Eh imam ja jednu koja nece nikad da se ponudi da plati, ma niti ono ofirno da krene za novcanik. Svejedno ja joj ne bih dao da placa ali cudno mi to sto se nikad sama ne sjeti. Ima 20 god, rade joj oba roditelja, pocela i ona da radi, tako da ima love, je li mozda stidna hah ?
a inace, meni nije jasno zasto muskarci imaju problem ako zena zeli platiti? ako predlozis ili kazes, ja castim kafom, vecerom, etc. kao da ih je neko u najmanju ruku uvrijedio.
(post citati bez trazenja ikakvih seksualnih insinuacija)
- sheilak
#634 Re: [Djevojka] Plaćanje
nadam se da si toga vrijedan. 
- Ramzess Veliki
#635 Re: [Djevojka] Plaćanje
Ti koliko možeš čekati na kraju će mi isteći rok upotrebe pa ćeš se morati zadovoljavati slušanjem šta si propustila ... znaš već kad ono matorci počnu lovačke priče iz brlju.sheilak wrote:nadam se da si toga vrijedan.
- sheilak
#636 Re: [Djevojka] Plaćanje
moze neki hint sta se to propusta? 
- Ramzess Veliki
#637 Re: [Djevojka] Plaćanje
Joj sad me tjeraš da se prisjećam lovačkih ...sheilak wrote:moze neki hint sta se to propusta?
Eh da ti je znat' ...
- Kinaski
#638 Re: [Djevojka] Plaćanje
princeze ne placaju racune tacka
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#639 Re: [Djevojka] Plaćanje
Pa mi onda zivimo u drustvu strasno stidnih cura a krcatihsheilak wrote:
jeste, stidna je, vjeruj mi. ne voli na sebe skretati paznju jer vjerovatno u novcaniku ima dosta novca.
- madner
#640 Re: [Djevojka] Plaćanje
Eh, kako je tesko biti pun ko brod. 
- Ramzess Veliki
#641 Re: [Djevojka] Plaćanje
Jah ... ne daju a i na parama škrte ...ladyblue18 wrote:Pa mi onda zivimo u drustvu strasno stidnih cura a krcatihsheilak wrote:
jeste, stidna je, vjeruj mi. ne voli na sebe skretati paznju jer vjerovatno u novcaniku ima dosta novca.
Odo' ja u Split za vikend ... tamo me čeka toplo gnijezdašce, kištra vina i dvije golubice da me čašćavaju 'vako i onako ... od ovih naših se ne možeš ni za pivu ogrebati.
- Zatamnjena stakla
#642 Re: [Djevojka] Plaćanje
Tako je kod nas, čovjek stalno u halu kad se treba platit' i eto, ostalo da ga hala zovu 
-
moke33-sa
#643 Re: [Djevojka] Plaćanje
hahhahaha sto se ismija majko draga..ovo me podsjeti na jednu situaciju koja se desila mojoj drugarici.Slo Burner wrote:Platformas wrote:Kažeš plaćamo lapo, lapo![]()
Ili ti uvijek plaćaš ali mudro skupljaš račune pa kad dodje "stani-pani" lijepo izvučeš sve račune i kažeš "dobro, možemo ostat prijatelji al ovo da se reguliše"![]()
vecernja škola![]()
![]()
Za statusa
zabavljala se s likom nekih par metara ne znam tacno ali nije ni bitno to,kada su prekinuli lik joj kaze ok ali prvo da mi nadoknadis ono sto sam potrosio na tebe cccc.e zamisli koliki moron moras biti da to uradis..ja bi sebi m...odsjekao kada bi to curi rekao..a sto se tice tvog placanja e to je vec njen karakter..nije do tebe tj.jeste malo trebas da se postavis da zna da ne moze tako ili joj drito u facu reci ili kada budes sledeci put izlazio slobodno se obuci i kreni ka izlazu neka plati,ako kaze da platis ti nemas s njom sta traziti ta ce te sutra ostaviti bez hljeba vjeruj mi..pozz
- Gretta
#644 Re: [Djevojka] Plaćanje
Ma u startu kažeš "nisam nešto pri parama" i onda će ili ona platiti ili neće biti ništa od kafe:) Šta i očekivati od nekog ko zavisi od džeparca... Ma i da ima platu, može se desiti da bude bez para
Šta fali da i žemsko počasti. Mislim parama, da ne bude zabune! 
- JThomas
#645 Re: [Djevojka] Plaćanje
a može vala i kokom - da ne bude zabune... 
- Ramzess Veliki
#646 Re: [Djevojka] Plaćanje
Kaže jedan moj drug ...
- Ja ako mi ženska kaže da nije sa parama, odmah kažem da sam veći kokuz i da sam jedva skupio pare za tramvajsku da je vidim. Kad mi kaže da joj je umrla tetka, ja se sjetim da su meni umrle dvije, i šta god da mi kaže ja svoje poduplam da ne može biti - ona bolja od mene u nečemu.

- Ja ako mi ženska kaže da nije sa parama, odmah kažem da sam veći kokuz i da sam jedva skupio pare za tramvajsku da je vidim. Kad mi kaže da joj je umrla tetka, ja se sjetim da su meni umrle dvije, i šta god da mi kaže ja svoje poduplam da ne može biti - ona bolja od mene u nečemu.
- JThomas
#647 Re: [Djevojka] Plaćanje
odnosno gora...
- Yokyouare
#648 Re: [Djevojka] Plaćanje
i onda će jednog dana sretne jednu kojoj su tri tetke umrle i koja je cijeli mjesec skupljala da zakrpi gumu na biciklu kako bi stigla na dejt, itd... i onda će da se zaljubi k'o u najboljim američkim romantičnim komedijama...
yeah, right!
yeah, right!
- Ramzess Veliki
#649 Re: [Djevojka] Plaćanje
Sinoć gledam dokumentarac o Stivenu Spilbergu ... ide ukratko ovako:
Čo'ek je bio kokuz ali vizionar, simpa zgodan, oženio se kokuz, prvi film "American Grafites" Holivud nije htio otkupiti, kudili ga, postao ikonografski a Stiven zaradio prvih 8 miliona dolara.
Ostao skroman, vrijedan, samo žena i raja, počne snimati "Star Wars" ... muke, svi protiv filma ... on otkupi sva prava i u kina - pet godina najprodavaniji, zaradio sto' miliona.
Dobio curicu, brižan tata zaljubljen u kćerkicu, voli ženu, ima milione ... i žena koja izgleda k'o krpa pored njega ga ostavi radi drugog i uzme mu pola bogatstva, a ostavi ćerkicu.
Šta reć' ... pa ti imaj pare i ženi se.
Čo'ek je bio kokuz ali vizionar, simpa zgodan, oženio se kokuz, prvi film "American Grafites" Holivud nije htio otkupiti, kudili ga, postao ikonografski a Stiven zaradio prvih 8 miliona dolara.
Ostao skroman, vrijedan, samo žena i raja, počne snimati "Star Wars" ... muke, svi protiv filma ... on otkupi sva prava i u kina - pet godina najprodavaniji, zaradio sto' miliona.
Dobio curicu, brižan tata zaljubljen u kćerkicu, voli ženu, ima milione ... i žena koja izgleda k'o krpa pored njega ga ostavi radi drugog i uzme mu pola bogatstva, a ostavi ćerkicu.
- cpu_fan
#650 Re: [Djevojka] Plaćanje
Stiven i Star Wars ?Ramzess Veliki wrote:Sinoć gledam dokumentarac o Stivenu Spilbergu ... ide ukratko ovako:
Ostao skroman, vrijedan, samo žena i raja, počne snimati "Star Wars" ... muke, svi protiv filma ... on otkupi sva prava i u kina - pet godina najprodavaniji, zaradio sto' miliona.![]()