Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mračajski proto
#626 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@ganjeta, niasm na tebe mislio, već na ovog lsd, ti mi se nikad nisi ni činio ozbiljnim.
- ganjeta
#627 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kemo, možda nemate, ali po vašim, postovima reklo bi se da imate i to strašne. Doduše nemate vi od naših rezultata, nego od Amara, jer znate od kad je on zakoračio u trenerske vode da nije prošao bez trofeja.Donau wrote:mi ćemo se potruditi da se organiziramo što bolje, za sebe. i tako dakle nemojte insinuirati da mi imamo neke komplekse zbog vaše "dominacije" jer to, zbilja, nije istina
ja bih lično volio sarajevo jednako kao sada i da željo nikada nije postojaonikakva upoređivanja, nikakva kontrastiranja, nikakve ljubomore, ništa od toga nije prisutno kod mene
@ultima, to je ozbiljan postmožda si i upravu. vidjećemo
Edit: E sad sam se baš sjeb'o
-
LSD
#628 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
aaa Dunav je Kemo ustvari
...pa šutiš crni Moke, ja kontam ko je ovaj lik što nam drži besjede....Sarajevo grade, rekao si svoje, iznio si svoje neke stavove, to cemo razmotriti pa cemo ti javiti šta i kako dalje....samo nam nemoj suflirati šta, kako i kad trebamo pisati, jel nam pravopis zadovoljavajuci i bice sve OK...fin si momak.
- Mračajski proto
#629 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Možeš na forumu, druže. 
- Donau
#630 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
amar jeste zanimljiv trener, jeste doprinio koheziji u timu, u klubu i oko njega, i to poštujemo, ali ja nemam nikakvu zavist spram toga, a ne vjerujem ni da ostali pitari imaju bilo kakav "kompleks" (mrzim tu forumsku riječ)ganjeta wrote:Kemo, možda nemate, ali po vašim, postovima reklo bi se da imate i to strašne. Doduše nemate vi od naših rezultata, nego od Amara, jer znate od kad je on zakoračio u trenerske vode da nije prošao bez trofeja.Donau wrote:mi ćemo se potruditi da se organiziramo što bolje, za sebe. i tako dakle nemojte insinuirati da mi imamo neke komplekse zbog vaše "dominacije" jer to, zbilja, nije istina
ja bih lično volio sarajevo jednako kao sada i da željo nikada nije postojaonikakva upoređivanja, nikakva kontrastiranja, nikakve ljubomore, ništa od toga nije prisutno kod mene
- Sandokan Schiavone
#631 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A ne, nemate...a i Željo je prije postojao pa je to moguće da ne postoji samo ako ti godine unazad brojiš, zar je moguće da ste i taj nivo organizacije-samoorganizacije dostigli, vrhunac vam je godine unatrag brojati, bravo , ajmo 99, 98...46...21...nastavi niz, pliz.Donau wrote:mi ćemo se potruditi da se organiziramo što bolje, za sebe. i tako dakle nemojte insinuirati da mi imamo neke komplekse zbog vaše "dominacije" jer to, zbilja, nije istina
- Donau
#632 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sandokan Schiavone wrote:A ne, nemate...a i Željo je prije postojao pa je to moguće da ne postoji samo ako ti godine unazad brojiš, zar je moguće da ste i taj nivo organizacije-samoorganizacije dostigli, vrhunac vam je godine unatrag brojati, bravo , ajmo 99, 98...46...21...nastavi niz, pliz.Donau wrote:mi ćemo se potruditi da se organiziramo što bolje, za sebe. i tako dakle nemojte insinuirati da mi imamo neke komplekse zbog vaše "dominacije" jer to, zbilja, nije istina
- phillie
#633 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Celika bi trebala zadovoljiti sezona u kojoj ce imati kontinuitet igara, bez oscilacija, mjenjanja trenera i igrackog kadra na polusezoni (ili prije), igra sa puno trke i pozrtvovanosti i da navijaci vide da ni igracima nije svejedno i da se bore za Celikov dres, jer dosta su se navijaci nagledali manekena i svakavih cuda u Celiku proteklih godina. Kao sto je cini mi se Eborg vec govorio, u ovom trenutku koji ce Celiku klinac Evropa i lazno upiranje, ako ce to dugorocno znaciti jos veci pad i produbljivanje agonije. Konsolidacija ekipe u ovoj sezoni, sacuvati igracki kadar, pojacati se, pa slijedece godine pokusati nesto uraditi....Iskreno se nadam da ce Jagodic trajati na klupi Celika i da ce imati punu podrsku Uprave kluba.
- ganjeta
#634 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Donau wrote:amar jeste zanimljiv trener, jeste doprinio koheziji u timu, u klubu i oko njega, i to poštujemo, ali ja nemam nikakvu zavist spram toga, a ne vjerujem ni da ostali pitari imaju bilo kakav "kompleks" (mrzim tu forumsku riječ)ganjeta wrote:Kemo, možda nemate, ali po vašim, postovima reklo bi se da imate i to strašne. Doduše nemate vi od naših rezultata, nego od Amara, jer znate od kad je on zakoračio u trenerske vode da nije prošao bez trofeja.Donau wrote:mi ćemo se potruditi da se organiziramo što bolje, za sebe. i tako dakle nemojte insinuirati da mi imamo neke komplekse zbog vaše "dominacije" jer to, zbilja, nije istina
Ja imam dosta prijatelje pitara kao i svi mi, i svi onI su složni u tome da bi voljeli imati nekog lika kao Amara u FKS, pa šta je to nego zavist?
I kako nije kompleks prema njemu, kad je non-stop na tapeti...vidi mu glave, krevelji se, žvaće žvaku, pjesme mu se pjevaju, znači svaka njegova je pod posbenim provećalom, zar ne?
- Mračajski proto
#635 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ti hoćeš da kažeš da je on ''uredan''? Jaran mi trenira u Želji i priča mi da traži nekol'ko milja za prvi tim od ovih omladinaca. Ne dao Bog da je Jović takav, šta bi vi od toga napravili.
Last edited by Mračajski proto on 13/08/2012 02:18, edited 1 time in total.
-
LSD
#636 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa kome bi oni pjevali da nema Amara
kome bi tražili mane, što govorne, što izgled, komentarisali njegov imidž, izjave itd....nece valjda na Džafića iz Veleža ili Ištuka bacati drvlje i kamenje
nisu to njima zanimljivi likovi.
Last edited by LSD on 13/08/2012 02:17, edited 1 time in total.
- phillie
#637 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@ganjeta
kod istih pitara ili...?
kod istih pitara ili...?
- ganjeta
#638 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
To je to, znači provjereni drug nije s tribine , nego s terenaSarajevo_Grad wrote:Ti hoćeš da kažeš da je on ''uredan''? Jaran mi trenira u Želji i priča mi da traži nekol'ko milja za prvi tim od ovih omladinaca. Ne dao Bog da je Jović takav, šta bi vi od toga napravili.
Znači Svraka, Šehić, Čola, Zola svi su dali lovu?
@crkvice
Šta kod istih?
- Donau
#639 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ako je zavist, onda je pozitivna zavist. i to u smislu da bismo voljeli imati nekoga "domaćeg", nekoga ko bi bio više godina tu, ko bi objedinio i ukrotio sve struje, i slično. sumnjam da tvoji prijatelji žele za sarajevo preslikati amara onakvog kakav jeste. jednostavno žele nekakvu figuru, ličnost, koja ne bi bila prolazna, i oko koje bi se nešto gradilo. znaš da i mnogo nas priželjkuje i priziva husrefa...ganjeta wrote:Donau wrote:amar jeste zanimljiv trener, jeste doprinio koheziji u timu, u klubu i oko njega, i to poštujemo, ali ja nemam nikakvu zavist spram toga, a ne vjerujem ni da ostali pitari imaju bilo kakav "kompleks" (mrzim tu forumsku riječ)
Ja imam dosta prijatelje pitara kao i svi mi, i svi onI su složni u tome da bi voljeli imati nekog lika kao Amara u FKS, pa šta je to nego zavist?
I kako nije kompleks prema njemu, kad je non-stop na tapeti...vidi mu glave, krevelji se, žvaće žvaku, pjesme mu se pjevaju, znači svaka njegova je pod posbenim provećalom, zar ne?
a to što ga prate takvi epiteti koje si nabrojao, za to se najlakše uhvatiti: glava, žvaka, lojavost itd, to je nešto što je najočitije, pa raja kritikuje, ili smije se... nije baš da su svi estetski osjetljivi u toj mjeri
poštujem amara, ali ne mislim da je trapatoni
-
LSD
#640 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jović nikome od željovaca nije interesantan, kao što nije bio ni Husref, ni Husnija, ni Šener, ni zalizani Mirza, ni Janjoš, ni Plišani (iako smo na njega ljuti, ali smo se opet suzdržavali komentara na njega)....mi nismo tim ljudima smišljali pjesme, nismo im vrijeđali im očeve, majke, komentarisali njihove izjave, imidže, stavove i šta sve ne.Sarajevo_Grad wrote:Ti hoćeš da kažeš da je on ''uredan''? Jaran mi trenira u Želji i priča mi da traži nekol'ko milja za prvi tim od ovih omladinaca. Ne dao Bog da je Jović takav, šta bi vi od toga napravili.
E zamisli samo da neki željovac komentariše Janjošove izjave ili Husnijim imidž....pa ja bi se ranio odmah u koljeno , u njegovo ime....ali eto, vama je Amar opsesija...a i babuka sa svojim komitetom je to isto postao...jbg
Last edited by LSD on 13/08/2012 02:22, edited 1 time in total.
- Mračajski proto
#641 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Znate to i vi sami, već lažete i sebe i druge da je on uredan i fin čovjek. Jest', al' u ****. 
- phillie
#642 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@ganjeta
mislim kod tih tvojih jarana pitara, ti sto bi zeljeli takvog k'o Osim, jel kod njih Osim na tapeti?
mislim kod tih tvojih jarana pitara, ti sto bi zeljeli takvog k'o Osim, jel kod njih Osim na tapeti?
- Mračajski proto
#643 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne vjerujem. I nisu interesantni. Znaš za kol'ko ja trenera željezničmara znam? Za Nosima, Hotića i onog Krunića. vidi tebe, ja zaboravio na hUsniiju.LSD wrote:Jović nikome od željovaca nije interesantan, kao što nije bio ni Husref, ni Husnija, ni Šener, ni zalizani Mirza, ni Janjoš, ni Plišani (iako smo na njega ljuti, ali smo se opet suzdržavali komentara na njega)....mi nismo tim ljudima smišljali pjesme, nismo im vrijeđali im očeve, majke, komentarisali njihove izjave, imidže, stavove i šta sve ne.Sarajevo_Grad wrote:Ti hoćeš da kažeš da je on ''uredan''? Jaran mi trenira u Želji i priča mi da traži nekol'ko milja za prvi tim od ovih omladinaca. Ne dao Bog da je Jović takav, šta bi vi od toga napravili.
E zamisli samo da neki željovac komentariše Janjošove izjave ili Husnijim imidž....pa ja bi se ranio odmah u koljeno , u njegovo ime....ali eto, vama je Amar opsesija...a i babuka sa svojim komitetom je to isto postao...jbg![]()
- ganjeta
#644 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pošteno od tebe Kemo, vjerovatno je to pozitivna zavist, ali je zavist.
I slažem se nije Trapatoni, on je Murinjo ove lige. Rezultati to govore!
@ crkvice ne u ovoj mjeri, koliko je ovdje na forumu.
-
LSD
#645 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa kad smo to njih pominjali ,komentarisali, pjevali im pjesme ili bilo štaSarajevo_Grad wrote:Ne vjerujem. I nisu interesantni. Znaš za kol'ko ja trenera željezničmara znam? Za Nosima, Hotića i onog Krunića. vidi tebe, ja zaboravio na hUsniiju.LSD wrote:Jović nikome od željovaca nije interesantan, kao što nije bio ni Husref, ni Husnija, ni Šener, ni zalizani Mirza, ni Janjoš, ni Plišani (iako smo na njega ljuti, ali smo se opet suzdržavali komentara na njega)....mi nismo tim ljudima smišljali pjesme, nismo im vrijeđali im očeve, majke, komentarisali njihove izjave, imidže, stavove i šta sve ne.Sarajevo_Grad wrote:Ti hoćeš da kažeš da je on ''uredan''? Jaran mi trenira u Želji i priča mi da traži nekol'ko milja za prvi tim od ovih omladinaca. Ne dao Bog da je Jović takav, šta bi vi od toga napravili.
E zamisli samo da neki željovac komentariše Janjošove izjave ili Husnijim imidž....pa ja bi se ranio odmah u koljeno , u njegovo ime....ali eto, vama je Amar opsesija...a i babuka sa svojim komitetom je to isto postao...jbg![]()
![]()
![]()
Dobar si!
- Donau
#646 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
kud vama hotić nije ostao duže 
- ganjeta
#647 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
I onda kaže nije kompleksaš, a divi mu riječi: željezničmar, nosim
.
Ja kad sam se ovdje rego, burek je za te stvari slao po mjesec u Banoviće..ali sad druga vremena.
Ja kad sam se ovdje rego, burek je za te stvari slao po mjesec u Banoviće..ali sad druga vremena.
- Mračajski proto
#648 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
O čemu ti pričaš? Navijač si, ima sreće, ponosa, suza i mržnje, pjesama svakakvih, nisi navikao na to? Prati snooker brate. Nije okej kad se pjeva o Nosimu, a kad se **** BL, Borac, Sarajevo, kad se pjeva ''Ubij Srbina'', to je okej? Ubij se.
- phillie
#649 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Upravo sam i ja mislio napisati sto je Dunav spomenuo, pozitivna zavist. Da odem malo off, mnogi Bosnjaci bi voljeli da imaju jednog Dodika (bahatog, nadobudnog seljaka, koji ne yebe zivu silu, upire samo po svom), zanemarujuci tad njegove mane kao sto je nacionalizam, fasizam...vec nekog covjeka koji ce ujediniti narod...ganjeta wrote:Pošteno od tebe Kemo, vjerovatno je to pozitivna zavist, ali je zavist.
Naravno, svako bi volio imati u svom klubu nekog uspjesnog trenera, koji ima rezultate i ima viziju kako tim treba izgledati i igrati. Sad sto raja gleda kako ce ga "prosuti" to je druga stvar, pa ni sam Amar ne gleda da bude diplomata u svakom momentu i jebe mu se za izgled
-
caros
#650 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Čuj da se ujedinim sa onim anamo, tobejarabi.