Mislis najbolji na svijetuMikady wrote:Celzi prvak Europe
http://www.klix.ba/sport/nogomet/barcel ... /130304060
Rekao je Rafa da nije valjao teren
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislis najbolji na svijetuMikady wrote:Celzi prvak Europe
Druže objektivano tu je Chelseu mjestoEdin H. wrote:Znam da je zbog novaca, ali je apsolutni besmisao da klubogi koji ispadnu iz grupne faze Lige prvaka igraju u ovom takmicenju (poput Chelsea npr.).
Ne bih bas rekao, govorimo o jednom od najuspjesnijih klubova u Ligi sampiona u zadnjih desetak godina, aktuelnom prvaku koji je sve redom pomeo prosle godine, svidjalo se to nekome ili ne.Mikady wrote:Druže objektivano tu je Chelseu mjestoEdin H. wrote:Znam da je zbog novaca, ali je apsolutni besmisao da klubogi koji ispadnu iz grupne faze Lige prvaka igraju u ovom takmicenju (poput Chelsea npr.).
Pravo manjim klubovimapravo manjim klubovima
Povezaće njihovu igru Kovačić, samo dok se uklopi._terminaš_ wrote:Inter![]()
![]()
![]()
Jao im napada, veznog reda, odbrane.
![]()
Kod njih jedino golman funkcioniše kako treba. Onaj Bale ubija, razbija, uništava.
Chelsea je postao smiješan.
Volim sto sam lud vise nego istaBubalo1 wrote:Recite da sam lud ali Inter ima sanseSve sto im treba je najbolja utakmica sezone
![]()
a da Tottenham odigra kao sto je kod Lyona ..
Poludio si otkad se vise ne kladisBubalo1 wrote:Volim sto sam lud vise nego istaBubalo1 wrote:Recite da sam lud ali Inter ima sanseSve sto im treba je najbolja utakmica sezone
![]()
a da Tottenham odigra kao sto je kod Lyona ..
Produzetci...AmiĐa_Idriz wrote:Pa čekajte ljudi,ide li Inter dalje (nisam u toku )![]()