Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sin mi trenira košarku 5 mjeseci,u OKK Abeceda,nakon sinoćnjeg incidenta ne želi nastaviti u tom klubu,znam da mi je neko preporučio neke klubove podavno na temi,da ne tražim,ima li neko neku preporuku,da ne bude ponovo sranja kao u ovom klubu
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑08/08/2023 07:51
Sin mi trenira košarku 5 mjeseci,u OKK Abeceda,nakon sinoćnjeg incidenta ne želi nastaviti u tom klubu,znam da mi je neko preporučio neke klubove podavno na temi,da ne tražim,ima li neko neku preporuku,da ne bude ponovo sranja kao u ovom klubu
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑08/08/2023 07:51
Kakvog
potukli se treneri,pred djecom,policija morala doći
ShnjaZZZ wrote: ↑08/08/2023 10:26
Najbolje da dijete staviš negdje pod stakleno zvono pa da sutra izađe nesposobno za život bez oca i matere.
U svakom slučaju kad sin i druga djeca kažu da ne žele više da treniraju u tom klubu najmanje što ja mogu učiniti je potražiti neki drugi klub a ne da gleda boks mečeve na treningu košarke
Da nije neko platu tražio?
Beha stari prevarant... Kao u Nadrealistima "Kucamo na vrata zaboravljenih asova". Koliko je klubova vodio istovremeno i dodjeljivao im sredstva iz kantonalnog budzeta?
Da nije neko platu tražio?
Beha stari prevarant... Kao u Nadrealistima "Kucamo na vrata zaboravljenih asova". Koliko je klubova vodio istovremeno i dodjeljivao im sredstva iz kantonalnog budzeta?