Bio je Artnet Kiseljak , bilo je prvo 7 dugo dugo i onda 10 pa 12 , 15 i 18 . zanimljivo uvijek po 3 markice gore osim ovog sa 10 na 12 kmcrnivrag wrote:Ne znam koja ti je bila inicijalna kompanija, ali npr. kod nas u Sarajevu je od početka davanja usluge BH Cabel Net imao pretplatu 11.50 KM, i ista je ostala nepromijenjena i nakon preuzimanja od strane kompanije Telemach u oktobru 2010-te godine.typeOnegative wrote:Eh kad se samo sjetim kad je ovo isto odrzavanje kostalo 7 km , ni manje ni vise nego 3 x poskupljenje . Doduse nije ista firma jer ih je Tm preuzeo ali opet
A onda je došlo poskupljenje na 15 KM nekoliko godina poslije, pa onda na 18 KM, i sada ide na 19.90 KM.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- typeOnegative
#62451 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- kokikol
#62452 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mlada mete tuđu štalusemirsar wrote:ja sto nam se @Telemach raspistoljio, mislim da u mjesec protekli nije postova napravio k'o danaskei nije mu tesko "lahko" reci sto dosadaske ne upratih nidje
Neko nov, ili...
![]()
SamLom cete laHko, u duonetgrandepremium samo upload mi dajte i ugovor stampajte, al' pazite, necu jedan, necu dva, deset posto downloada upload hocu ja!
- kokikol
#62453 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da 60 mariola za koaxialne kablove
- semirsar
#62454 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
60KM trio grande, ja koliko vidim na onoj slici sto je neko postavio a dosla je uz racun triogrande je 55.90KM?
naprasno nestade post od necemociovenoci 
- kokikol
#62455 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
naprasno i mnogi nestadoše a baš se bili razvazili
- travar
#62456 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ono što bih ja mijenjao, vi ne možete ostvariti, plain and simple.Telemach wrote:@travar
Trudit ćemo se i dalje da unaprijedimo ponudu. Ukoliko vi želite nešto mijenjati, možete nam se javiti u pp.
Ovo što sad plaćam je plafon, s obzirom da TV skoro uopšte ne gledam. Gospođa koja gleda TV, gleda jako mali broj kanala.
Dakle plaćam DNGF zbog interneta i uvrh glave 30 kanala.
EON ne koristim (probao par puta), UNIFI također nikad nisam ni probao, dodatne pakete također nemam....
E sad vi meni recite, kako da ja budem zadovoljan, kad ovako dobijem mail u kojem stoji da ste "poboljšali" uslugu tako što ste u paket koji koristim dodali hrpu beskorisnih kanala i povećali cijenu pretplate?
Poenta nije u tih par maraka, jer da se radi o promjenama koje su urađene na moj zahtijev, ne bih ni progovorio, ali ovo su stvari koje ja (i dosta vaših korisnika) apsolutno nisam tražio niti mi trebaju i još se od mene traži da to plaćam.
Ako mi možete ponuditi istu brzinu interneta, paket koji sadrži kanale koji se gledaju u mom domaćinstvu i to sve uz trenutnu (ili manju) cijenu, bujrum, to je ono što ja, konkretno, očekujem.
--goosfraba--
-
probook
#62457 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja ne znam da li ovo nudi i jedan operater na svijetutravar wrote:paket koji sadrži kanale koji se gledaju u mom domaćinstvuTelemach wrote:@travar
Trudit ćemo se i dalje da unaprijedimo ponudu. Ukoliko vi želite nešto mijenjati, možete nam se javiti u pp.
--goosfraba--
- crnivrag
#62458 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možeš uvijek napraviti favorite listu kanala koje samo gledate, i za ostale ne moraš ni brinuti, jer ih nećeš ni vidjeti na listi.travar wrote:
paket koji sadrži kanale koji se gledaju u mom domaćinstvu
--goosfraba--
- semirsar
#62459 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemoj to radit', ne treba ti.crnivrag wrote:Možeš uvijek napraviti favorite listu kanala koje samo gledate, i za ostale ne moraš ni brinuti, jer ih nećeš ni vidjeti na listi.travar wrote:
--goosfraba--
Ako ih ne vidi, ne znaci da ih ne placa.
- travar
#62460 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mora to biti paket samo s tim kanalima.probook wrote:Ja ne znam da li ovo nudi i jedan operater na svijetutravar wrote:paket koji sadrži kanale koji se gledaju u mom domaćinstvuTelemach wrote:@travar
--goosfraba--
Znači, ono što meni treba je kombinacija u kojoj imam trenutni internet i set (mojih) kanala za trenutnu cijenu.
Begone devilcrnivrag wrote:Možeš uvijek napraviti favorite listu kanala koje samo gledate, i za ostale ne moraš ni brinuti, jer ih nećeš ni vidjeti na listi.travar wrote:
--goosfraba--
Nije poenta u sakrivanju kanala, to i ja znam.
Last edited by travar on 19/02/2018 21:33, edited 1 time in total.
-
j66o
#62461 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mene je samo iz jednog razloga strah ostat na Duo net grande family jer sad ovo poskupljenje od 3 km mi je iskreno zlo i haj nema veze ali sta uraditi kad opet tamo pred novu godinu poskupe 3 km
jer opet ce se naci razlog za poskupljenje i ako ne poskupe do nove godine,sledece godine mart-april sigurno ide 3 km mozda i vise...toga se bojim najvise jer i ovo poskupljenje je cista 
-
lakilaka
#62462 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
reci da se salis, jer ako ne, izuzetno nekorektan post, u najmanju ruku, da ne kazem nesto ruznije a zasluzio si to.crnivrag wrote:Možeš uvijek napraviti favorite listu kanala koje samo gledate, i za ostale ne moraš ni brinuti, jer ih nećeš ni vidjeti na listi.travar wrote:
--goosfraba--
- Telemach
#62463 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@travar
Zaista pratimo reakcije korisnika na izmjene koje su se desile, i nastojat ćemo ponudu prilagoditi što je više moguće.
U zavisnosti od paketa koji koristite, možemo vam predložiti benefite koji bi vam bili interesantni. Iz tog razloga predlažemo korisnicima da nam se jave u inbox. Naša ponude će zavisiti od vaših potreba
Zaista pratimo reakcije korisnika na izmjene koje su se desile, i nastojat ćemo ponudu prilagoditi što je više moguće.
U zavisnosti od paketa koji koristite, možemo vam predložiti benefite koji bi vam bili interesantni. Iz tog razloga predlažemo korisnicima da nam se jave u inbox. Naša ponude će zavisiti od vaših potreba
Last edited by Telemach on 20/02/2018 08:30, edited 1 time in total.
- Telemach
#62464 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@travar
Last edited by Telemach on 20/02/2018 08:30, edited 1 time in total.
- crnivrag
#62465 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na prethodne 4 strane su govorili da nema načina da se uzimaju pojedinačni kanali, već da postoje raznovrsni digitalni paketi, koje svako može birati po želji.lakilaka wrote:reci da se salis, jer ako ne, izuzetno nekorektan post, u najmanju ruku, da ne kazem nesto ruznije a zasluzio si to.travar wrote:
--goosfraba--
Usput nisam vam ja kriv što povećavaju pretplatu, pa se na meni morate iživljavati.
- Ljakan
#62466 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije stvar da vi ponudite samo onima koji vam se jave preko foruma nego svima,shvatite to.Telemach wrote:@travar
Zaista pratimo reakcije korisnika na izmjene koje su se desile, i nastojat ćemo ponudi prilagoditi što je više moguće.
Ja ne dobih odgovor na pitanje zasto ce 13 maraka poskupiti trio grande ako je uzet u periodu kad je bio 42 na dvije godine?Jel realno da ga od 1.4 placamo 55?
- semirsar
#62467 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Niko se ne izivljava na tebi, samo si prenaglio sa onim postom, @travar ga je dobrocudno primio, svaka cast, ali neki ne bi, a ti znas kako si osjetljiv na kritike, zato ti rekoh da ti ne treba onakav stil pisanja, jednostavno to nisi ti, kuzis.crnivrag wrote:
Na prethodne 4 strane su govorili da nema načina da se uzimaju pojedinačni kanali, već da postoje raznovrsni digitalni paketi, koje svako može birati po želji.
Usput nisam vam ja kriv što povećavaju pretplatu, pa se na meni morate iživljavati.
- typeOnegative
#62468 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nece poskupit 13 maraka jbt pa 99 posto ljudi bi odjavilo iste sekunde . Brkas stvari , to je bio vj popust jer si novi korisnik i uzivao si u popustu dvije godine . ne zali se , jer i ja kao i mnogi drugi koji smo otprije korisnici telemacha nismo imali takve popuste kad smo kao i ti prvi put potpisali ugovor .
Last edited by typeOnegative on 19/02/2018 21:59, edited 1 time in total.
- semirsar
#62469 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
koliko god treba, i kad god zatreba, sto ba, jel to problem neki?kokikol wrote:Telemach koliko još puta mislite poskupiti uslugu
- Ljakan
#62470 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako nece pa ovde je ovaj nik telemah to potvrdio.typeOnegative wrote:Nece poskupit 13 maraka jbt pa 99 posto ljudi bi odjavilo iste sekunde .
- semirsar
#62471 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma racunaju sva poskupljenja u zadnje tri godine koliko hi skontahtypeOnegative wrote:Nece poskupit 13 maraka jbt pa 99 posto ljudi bi odjavilo iste sekunde .
- semirsar
#62473 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljakan wrote:Kako nece pa ovde je ovaj nik telemah to potvrdio.typeOnegative wrote:Nece poskupit 13 maraka jbt pa 99 posto ljudi bi odjavilo iste sekunde .
- roki
#62474 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
meni sad isto dolazi struje i digitalne. hocu popizdit kad vidim telemach racun.
vidim telemach prati reakcije korisnika a korisnici su nezadovoljni. nije u 1.90 nego u bezobrazluku stalnog poskupljivanja.
vidim telemach prati reakcije korisnika a korisnici su nezadovoljni. nije u 1.90 nego u bezobrazluku stalnog poskupljivanja.
- dembele
#62475 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako je.semirsar wrote:koliko god treba, i kad god zatreba, sto ba, jel to problem neki?kokikol wrote:Telemach koliko još puta mislite poskupiti uslugu
Ne pitajte šta Telemach može učiniti za vas, već šta vi možete učiniti za Telemach!