ne moze ni tosime_cipol wrote: Trebao si uzeti tel na stari paket, kad ti ga daju, e sad bi ja presao na novi paket
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
shandrprcSA
#62401 Re: BHTelecom All About
-
shandrprcSA
#62402 Re: BHTelecom All About
ja sad bio na Malti i ne moze...nistaThe BEN10 wrote: Evo na Malti malorpije završih sve. Prešao na drugi paket bez problema. Doduše, nisam imao ništa na otplati.
Također, dobio USIM karticu for free, što bi se reklo. Još da se s hajrom i srećom dočeka taj 4G da vidimo kako fercera.![]()
Hoćel trebati šta posebno podešavati za 4G?
-
sencobih
#62403 Re: BHTelecom All About
a to se prije nije moglo zvati sa bh mobile na druge mreže? Ne znam kako je meni uspjevaloprobook wrote:Sad ste svi poletili na minute prema svim mrezama, a kad je mtel to ponudio rekli ste uglavnom "sta ce mi to, imam no limit i samo zovem bht mrezu"![]()
Sta je sad, trka da se predje? A mogli ste na mtel davno, ali jbg nisu "naši"
-
player_
#62404 Re: BHTelecom All About
I ja na malti zavrsih al samo novu karticu besplatno 
Ugovor kaze dodji sljedece sedmice sistem nesto zeza oko raskida ugovora
Ugovor kaze dodji sljedece sedmice sistem nesto zeza oko raskida ugovora
-
made_in_sarajevo
#62405 Re: BHTelecom All About
ovo izgleda ko do 12 ode u telekom zavrsit ce prebacivanje, nakon 12 program strajkuje 
-
The BEN10
#62406 Re: BHTelecom All About
Bravo.dzipalo wrote:Takodjer jucer na Malti presao sa Extra na Extra NET, nisam imao nikakav obavezni ugovor.
Vezano za negodovanja da spomenem ovo sto sam provjerio i vidio:
- meni uredno obracunava internet saobracaj kao besplatan, neko je gore spomenuo da se prikazuje kao dodatna naplata na stanju racuna
- jucer je ispred mene bio momak koji je imao problem da nikako nema signala nakon prelaska na novi paket, kao da mu je ugasen stari a nije aktiviran novi, ne znam jesu li mu rijesili
- vezano za softver, vjerovatno postoji problem jer nije dobro istestirano pa pada nakon velikog broja zahtjeva
Djeluje kao da su ovo uradili nepromisljeno, pretpostavljam da im je uprava toliko nonsalantna i zatucana da nisu ustvari ni znali da raja ocekuje ovakve pakete vec dugo vremena i da ce biti navala cim nesto ovakvo ponude. Razlog zasto mislim da im je ovo iznenadjenje da je ovolika zainteresovanost je to sto nigdje nisam vidio nikakvu obavijest o ovome osim na njihovoj stranici. A ovo je toliki pomak za mobilne pakete da ja jednostavno nisam vjerovao da nude dok se nisam licno uvjerio, a nigdje nijednog clanka na klixu niti reklama na tv-u (bar ja nisam vidio). Ja bih za ovo zakupio velike panele i reklamirao gdje god mogu jer je daleko najbolja ponuda otkad znam za bhtelecom.
Do uprave je sasvim sigurno - gore su likovi koji veze s vezom nemaju. Imam dosta prijatelja u Telecomu i ljudi se stalno žale na šefove i direktore koji uopšte nemaju osjećaj za potrebe korisnika. Imaju tehničke mogućnosti i da Moja TV bude daleko bolja nego što jeste.
- SONY_91
#62407 Re: BHTelecom All About
Meni i dalje uredno naplaćuje internet. Sada sam već na preko 2 KM. Zvao sam i 1444 i ništa im nije jasno ni o čemu pričam dok me nisu proslijedili par puta i naišao na osobu koja me je razumjela i proslijedila upit tehničkoj službidzipalo wrote:Takodjer jucer na Malti presao sa Extra na Extra NET, nisam imao nikakav obavezni ugovor.
Vezano za negodovanja da spomenem ovo sto sam provjerio i vidio:
- meni uredno obracunava internet saobracaj kao besplatan, neko je gore spomenuo da se prikazuje kao dodatna naplata na stanju racuna
- jucer je ispred mene bio momak koji je imao problem da nikako nema signala nakon prelaska na novi paket, kao da mu je ugasen stari a nije aktiviran novi, ne znam jesu li mu rijesili
- vezano za softver, vjerovatno postoji problem jer nije dobro istestirano pa pada nakon velikog broja zahtjeva
Djeluje kao da su ovo uradili nepromisljeno, pretpostavljam da im je uprava toliko nonsalantna i zatucana da nisu ustvari ni znali da raja ocekuje ovakve pakete vec dugo vremena i da ce biti navala cim nesto ovakvo ponude. Razlog zasto mislim da im je ovo iznenadjenje da je ovolika zainteresovanost je to sto nigdje nisam vidio nikakvu obavijest o ovome osim na njihovoj stranici. A ovo je toliki pomak za mobilne pakete da ja jednostavno nisam vjerovao da nude dok se nisam licno uvjerio, a nigdje nijednog clanka na klixu niti reklama na tv-u (bar ja nisam vidio). Ja bih za ovo zakupio velike panele i reklamirao gdje god mogu jer je daleko najbolja ponuda otkad znam za bhtelecom.
-
Naslovnica
#62408 Re: BHTelecom All About
Bubnula im stranica!
TYPO3 logo
Oops, an error occured!
There is no entry in the $TCA array for the table "tt_content". This means that the function enableFields() is called with an invalid table name as argument.
TYPO3 is an open source content management system. To maintain the quality of the system and to improve it, please help us by donating. TYPO3 CMS. Copyright © 1998-2013 Kasper Skårhøj. Extensions are copyright of their respective owners. Go to http://typo3.org/ for details. TYPO3 comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY. This is free software, and you are welcome to redistribute it under certain conditions. Obstructing the appearance of this notice is prohibited by law.
TYPO3 logo
Oops, an error occured!
There is no entry in the $TCA array for the table "tt_content". This means that the function enableFields() is called with an invalid table name as argument.
TYPO3 is an open source content management system. To maintain the quality of the system and to improve it, please help us by donating. TYPO3 CMS. Copyright © 1998-2013 Kasper Skårhøj. Extensions are copyright of their respective owners. Go to http://typo3.org/ for details. TYPO3 comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY. This is free software, and you are welcome to redistribute it under certain conditions. Obstructing the appearance of this notice is prohibited by law.
-
Naslovnica
#62409 Re: BHTelecom All About
Izgleda da je kratko trajalo... 
- BaDa
#62410 Re: BHTelecom All About
evo i ja zavrsio sve na ilidzi
prebacio se sa no limit m paketa na extra S
dobio i novu usim karticu bez problema! tako da znate poslovnica ilidza

- zateznistub
#62411 Re: BHTelecom All About
Jesi li imao neki uređaj koji plaćao na rate?BaDa wrote:evo i ja zavrsio sve na ilidziprebacio se sa no limit m paketa na extra S
![]()
- BaDa
#62412 Re: BHTelecom All About
nisam samo paket no limit m koji sam potpisao u januaru na 2 godine i sad sam morao samo opet potpisati ugovor na 2 godine.. sto sam i imao namjeru da bih dobio 800+800+4gb na extra s paketuzateznistub wrote:Jesi li imao neki uređaj koji plaćao na rate?BaDa wrote:evo i ja zavrsio sve na ilidziprebacio se sa no limit m paketa na extra S
![]()
- ruud
#62413 Re: BHTelecom All About
Postoji li igdje podatak o pokrivenosti optikom u KS? Mapa, lista ulica i sl.?
- zateznistub
#62414 Re: BHTelecom All About
Ma ja, raja koja nemaju ništa na otpaltu mogu bez problema preći, a oni koji imaju otplatu ne mogu zbog problema u aplikacijiBaDa wrote:nisam samo paket no limit m koji sam potpisao u januaru na 2 godine i sad sam morao samo opet potpisati ugovor na 2 godine.. sto sam i imao namjeru da bih dobio 800+800+4gb na extra s paketuzateznistub wrote:Jesi li imao neki uređaj koji plaćao na rate?BaDa wrote:evo i ja zavrsio sve na ilidziprebacio se sa no limit m paketa na extra S
![]()
-
shandrprcSA
#62415 Re: BHTelecom All About
nemam nista na otplatu, sve otplacenozateznistub wrote: Ma ja, raja koja nemaju ništa na otpaltu mogu bez problema preći, a oni koji imaju otplatu ne mogu zbog problema u aplikaciji
probam iduce sedmice ponovo
- drug_profi
#62416 Re: BHTelecom All About
Reon Hotonj, Vogošća, Ugorsko, nula bodova ikakav data promet. Ni GPRS-a nema.
Sta je problem?
Sta je problem?
- BaDa
#62417 Re: BHTelecom All About
i ja jutros kad sam isao rekao mi da imaju problem sa sistemom da dodjem kasnije... prvo sam mislio suplja i eto maloprije radilo sve! ma pravac ilidza ako ste negdje u blizini
bolje ljudi upuceni nego na malti
hahhahah
-
mirza_15
#62418 Re: BHTelecom All About
Jao panike kod uposlenika konkurencije i ovih što ih promovišu iz drugih razloga. Navalilo na ovu temu da raji "otvaraju oči". Još kada 4G udari u glavu...
Ali samo nastavite. Uživanje je čitati vas
Ali samo nastavite. Uživanje je čitati vas
- Cossack
-
probook
#62420 Re: BHTelecom All About
Pravite se ludi po obicaju.sencobih wrote:a to se prije nije moglo zvati sa bh mobile na druge mreže? Ne znam kako je meni uspjevaloprobook wrote:Sad ste svi poletili na minute prema svim mrezama, a kad je mtel to ponudio rekli ste uglavnom "sta ce mi to, imam no limit i samo zovem bht mrezu"![]()
Na jednoj strani je bila ponuda za cca 40-tak KM mislim 3000 minuta prema svim mrezama.
Na drugoj strani je bilo nzm sad tacno mozda 50 KM koje mozete koristiti kako zelite. No limit pakete ne racunam jer su ograniceni ko balkon.
E hajde sada izracunaj teoretski koliko je to 3000 minuta u KM za pretplatu od 40-tak KM, a koliko je 50 KM u minutama sto je BHT nudio?
Hvala!
- drug_profi
#62421 Re: BHTelecom All About
Pa i mojM paketima je saobraćaj prema drugim mrežama u BiH koštao jednako kao unutar mreže.
Sad je to samo preslikano na ove extra pakete.
- drug_profi
#62422 Re: BHTelecom All About
Pa i mojM paketima je saobraćaj prema drugim mrežama u BiH koštao jednako kao unutar mreže i ulazio u cijenu pretplate.
-
sencobih
#62423 Re: BHTelecom All About
Nemam šta računati , imam mini 15 i mogu ih potrošiti kako želim, bilo na koga i na bilo šta, sad mi je kao neka prednost što mogu zvati druge mreže određeni broj minuta? Možda to vrijedi onima koji u Sarajevu koriste m-tel pakete jer im je sva raja na bhbtelekomu, meni su svi 90 posto na telekomu tako da i kada pređem na neki od novih paketa te minute prema svima propadatiprobook wrote:Pravite se ludi po obicaju.sencobih wrote:a to se prije nije moglo zvati sa bh mobile na druge mreže? Ne znam kako je meni uspjevaloprobook wrote:Sad ste svi poletili na minute prema svim mrezama, a kad je mtel to ponudio rekli ste uglavnom "sta ce mi to, imam no limit i samo zovem bht mrezu"![]()
Na jednoj strani je bila ponuda za cca 40-tak KM mislim 3000 minuta prema svim mrezama.
Na drugoj strani je bilo nzm sad tacno mozda 50 KM koje mozete koristiti kako zelite. No limit pakete ne racunam jer su ograniceni ko balkon.
E hajde sada izracunaj teoretski koliko je to 3000 minuta u KM za pretplatu od 40-tak KM, a koliko je 50 KM u minutama sto je BHT nudio?
Hvala!
-
made_in_sarajevo
#62424 Re: BHTelecom All About
Sad cackam postavke na mobitelu i vidim za mrezu imam 4g/3g/2g. Kad to ukljucim onda mi sve sara, na.mjestima gdje mi je 3g inace odlican on na edge prebaci. Sad koliko ce me ovo jebavati kad dodje 4G jer nemam mogucnosti izabrati samo 4g na huawei?
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#62425 Re: BHTelecom All About
Jel' to u Mostaru ili u Sarajevu ? Ili je negdje treće ?