Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
parappa wrote: ↑05/09/2024 14:16
Ja mislio @ZoomZoomKiwi je nekad bio u NZ a sad je u BiH
Nope, tek se ide.
Karte su rezervisane, u jednom smjeru
Neka bude sa srećom. Žena mi je bila pola godine tamo kao studentica, ustvari radila je za neku malu avio kompaniju koja leti između sjevernog i južnog otoka. Sve joj se svidjelo osim vremena... kiša pada osam od deset dana.
parappa wrote: ↑05/09/2024 14:16
Ja mislio @ZoomZoomKiwi je nekad bio u NZ a sad je u BiH
Nope, tek se ide.
Karte su rezervisane, u jednom smjeru
Neka bude sa srećom. Žena mi je bila pola godine tamo kao studentica, ustvari radila je za neku malu avio kompaniju koja leti između sjevernog i južnog otoka. Sve joj se svidjelo osim vremena... kiša pada osam od deset dana.
Baš mi je drago i hvala!
A vrijeme je ludilo čitao sam, čuo sam se i sa maminim rođakom tamo, kaže u jednom danu zna biti sva četiri godišnja doba. I rekao mi je da izbjegavam Wellington ako ne volim vjetar
Mi ćemo za početak u Hamilton, nećemo na obalu. Dok mali ne stasa za faks, ako ga uopće bude htio upisati, onda ćemo vidjeti gdje i šta i kako, a do tad ima još mnogo, mnogo vremena
Tojota spremna za belaja. Trebaju novi armortizeri. To cu naknadno. Mozda koni. fele/gume trazim eneki rpf1. Ostalo sve ok. Na autu sam ja uradio komplet 3M 2080 foliju tako da na nekim mjestima ima jos zastitne trake. Nije perfektno ali nije lose.. Nisam otvaro motor, ali ostalo sve uradjeno. Kompresija odlicna. Lista je duga sta sam morao uraditi i uradio. Osim multimedije i zvucnika uglavnom orginalni dijelovi sve…
Šteta sto je automatik
B6Redhell wrote: ↑06/09/2024 03:21
Tojota spremna za belaja. Trebaju novi armortizeri. To cu naknadno. Mozda koni. fele/gume trazim eneki rpf1. Ostalo sve ok. Na autu sam ja uradio komplet 3M 2080 foliju tako da na nekim mjestima ima jos zastitne trake. Nije perfektno ali nije lose.. Nisam otvaro motor, ali ostalo sve uradjeno. Kompresija odlicna. Lista je duga sta sam morao uraditi i uradio. Osim multimedije i zvucnika uglavnom orginalni dijelovi sve…
Šteta sto je automatik