Telemach wrote:@drugi profil
Imate mogućnost izbora. Svi korisnici koji nisu zadovoljni mogu nam se javiti i rado ćemo im predložiti neke nove ponude.
Ukoliko želite, samo nam se javite u pp.
Mislim šta mi to možete ponuditi?
Osnovni + HD koristim.
31 KM mjesečno.
S tim da sad i taj HD ste degradirali jer dobar broj kanala su sadržani u start i osnovnom.
Moja percepcija vrijednosti novca mi kaže da je oko 30 KM mjesečno za TV prihvatljiv račun. Prihvatio sam zadnje poskupljenje tako što sam odjavio prošireni paket. Sad razmišljam da odjavim HD paket. Međutim, od svega 4-5 kanala koje gledam, vašim pretumbacijama sada se nalaze u proširenom ili HD paketu. Jedino što je za mene prihvatljivo, i smatram da je pošteno, da se HD paket naplaćuje različito u odnosu na to kakav TV paket koristimo.
Pa ako ja već u osnovnom paketu imam kanale koji su i u HD paketu zašto ih DVA PUTA plaćam?
Ili ukinite HD kao poseban paket, ili mu redefinirajte cijenu tako da se plaća samo ono što se nema u start/osnovnom/proširenom kojeg korisnik već plaća.
Evo ovo je najkonkretniji prijedlog kojeg ja mogu dati i sa kojim bi se mnogima udovoljilo.
I dalje ostaje neprihvatljivo nametanje više cijene osnovne usluge i onda nemušto pravdanje poboljšanjima, ali to vam svakako nećemo zaboraviti.
Stvarate ogromnu grupu korisnika koji će jedva dočekati iole sličnu ponudu neke konkurencije koja se mora kad-tad pojaviti.