Sve neki fini momci,obrazovani,elokventni i harizmaticni...

Tuman možda i jesu zauzeli, viejst da je to selo uzeto se pojavila jučer pa je demantovana.glupko82 wrote:interesantno izvori kozojeba javljaju da je vojska zauzela Toman i Arran juzno od al baba a vladini izvori ne javljaju nista o tome.

FakatDaysleepeR wrote:šta je sa ovim glasinama da je Assad teško bolestan i na samrti?
A da se ona ne raznese negdje usput. U tim joj se krugovima kreće ćaća.insomnia78 wrote:Ti bi je radije vidio mrtvu?
Kakav "fakat"..?dragma wrote:FakatDaysleepeR wrote:šta je sa ovim glasinama da je Assad teško bolestan i na samrti?![]()
![]()
https://www.memri.org/reports/reports-a ... ravely-ill
Udri kamom preventivnoarman1 wrote:A da se ona ne raznese negdje usput. U tim joj se krugovima kreće ćaća.insomnia78 wrote:Ti bi je radije vidio mrtvu?

neko je pogrešno shvatio koncept "dum - dum zrno" pa ugradio pekačinsomnia78 wrote:Puska sa ugradjenim pekačem kokica. Za bizMis i o(d)branu
Interesantno kako ti je kama napameti.insomnia78 wrote:Udri kamom preventivnoarman1 wrote:A da se ona ne raznese negdje usput. U tim joj se krugovima kreće ćaća.insomnia78 wrote:Ti bi je radije vidio mrtvu?
Ovo sa zadnje slike mi izgleda malkice poznato i nije za podsmijeha.Krokodajl wrote:neko je pogrešno shvatio koncept "dum - dum zrno" pa ugradio pekačinsomnia78 wrote:Puska sa ugradjenim pekačem kokica. Za bizMis i o(d)branu
Kazu da je, kad su onomad siptari potpomognuti UNPROFOR-om udarili na Košare, jedna ovakva samo sa pekačem buhtlji prvila haos u redovima oslobodilaca.arman1 wrote:Ovo sa zadnje slike mi izgleda malkice poznato i nije za podsmijeha.Krokodajl wrote:neko je pogrešno shvatio koncept "dum - dum zrno" pa ugradio pekačinsomnia78 wrote:Puska sa ugradjenim pekačem kokica. Za bizMis i o(d)branu
Nazalost sam upoznat sa preventivnim metodama cuvara bele evropearman1 wrote:Interesantno kako ti je kama napameti.insomnia78 wrote:Udri kamom preventivnoarman1 wrote: A da se ona ne raznese negdje usput. U tim joj se krugovima kreće ćaća.
Iz neke koja izaziva krvoprolica na BI i podstice terorizam?Maystor wrote:Husi pogađaju vehabijsku fregatu raketom [emoji38]
Ovo me podsjeća na herojski udar Hezbolaha na cionističku korvetu hanit 2006.g.
bila su to divna vremena, poniženje cionističke tvorevine![]()
Nagradno pitanje: iz koje države dolaze projektili koji su korištene u napadima na cionističko-vehabijsku flotu