Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#62301 Re: Premijer liga BiH
Moremol` do kraja prestici Zelju?

- Charuga
- Globalni moderator
#62302 Re: Premijer liga BiH
Juče sam to računao, sreća pa imamo bolji omjer inače bi nam bila upitna pozicija za Evropu ...Pitar sa Kariba wrote:Moremol` do kraja prestici Zelju?
-
il dottore
#62303 Re: Premijer liga BiH
Vi ste se totalno pogubili, ili narodski ne znate bi li piskili ili kakili. Vas je problem bio sto ste Azmirovu pricu pred izbore pretvorili u SDA Azmir vs SDP Imamovic i trenutna garnitura u Slobodi.plain vanilla wrote:Cyprus, da, na stadionima uvijek fgr, niko ne psuje. Ne volim ljude petljance i lazove, a on je bas takav bio. Hinjski su on i Azmir odlucili preko noci napustiti Slobodu i ostaviti nas na cjedilu. Pa nije znao sta reci, eto psovali mu navijaci.
A u pravu si, ne mogu mu halaliti, daleko mu kuca, i njemu i Azmiru.
Azmir je uspjesan biznismen ali nije imao pojma o fudbalu. Ali je bio dovoljno pametan da angazuje Husrefa koji mu je sklopio i vodio ekipu i napravio solidan rezultat.
Sta ima Husref s tim vasim lokalnim prepucavanjima, on se dogovarao s Azmirom i ispostovao covjeka. A vi pametnjakovici, Azmir vam nije valjao, zato sad borba za opstanak pa tamo filozofirajte do besvjesti
Sta je tu je
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#62304 Re: Premijer liga BiH
Ovog treba istjerati iz fudbala za sva vremena pa nek se prebaci na borilacke sportovePitar sa Kariba wrote:Moremol` do kraja prestici Zelju?
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62305 Re: Premijer liga BiH
Niko ti ne zna utjerati strah ko tvoja ekipa.
Demoralisati te. Svući u ravan.
Ja juče nisam vjerovao da ćemo dati gol.
Čak i kad smo dali, tj. onaj Stipe, sevapa zaradio, ja sam čekao da svira neki ofsajd, nešto.
Čak i kad smo dali, tj. onaj Stipe, sevapa zaradio, ja sam čekao da svira neki ofsajd, nešto.
- leškarenje
#62306 Re: Premijer liga BiH
Stravu Toma podhitno salitiTomahawk11 wrote:Niko ti ne zna utjerati strah ko tvoja ekipa.
Ja sam juce bio siguran ko da smo igrali protiv NK Rastelice ,ne znam sto
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62307 Re: Premijer liga BiH
Ma kaže ovaj što ide sa mnom uglavnom na utakmice, igro keca....reko na koga, bolan, na FKS, reko bolje ti je da si igrao da neće biti golovaleškarenje wrote:Stravu Toma podhitno salitiTomahawk11 wrote:Niko ti ne zna utjerati strah ko tvoja ekipa.
Čak i kad smo dali, tj. onaj Stipe, sevapa zaradio, ja sam čekao da svira neki ofsajd, nešto.dok mi je živa ova komsinica Sulejma javi se
![]()
Ja sam juce bio siguran ko da smo igrali protiv NK Rastelice ,ne znam sto
Kome, meni ili njima stravu?! Bogme, sreća je pa neki idu, nadam se samo da će Husref preko ljeta srediti ekipu.
- phillie
#62308 Re: Premijer liga BiH
Fenan sam sebe iznenadio koliko je skocio
Steta (minutu prije izjednacili), ali zasluzen crveni i vjerovatno dvije utakmice kazne.
On i Sisic skoro da je bolje da nisu dolazili na utakmicu. Da je bogdom turcin Celik fizicki spremniji.
On i Sisic skoro da je bolje da nisu dolazili na utakmicu. Da je bogdom turcin Celik fizicki spremniji.
- leškarenje
#62309 Re: Premijer liga BiH
Pa tebiTomahawk11 wrote:Ma kaže ovaj što ide sa mnom uglavnom na utakmice, igro keca....reko na koga, bolan, na FKS, reko bolje ti je da si igrao da neće biti golovaleškarenje wrote:Stravu Toma podhitno salitiTomahawk11 wrote:Niko ti ne zna utjerati strah ko tvoja ekipa.
Čak i kad smo dali, tj. onaj Stipe, sevapa zaradio, ja sam čekao da svira neki ofsajd, nešto.dok mi je živa ova komsinica Sulejma javi se
![]()
Ja sam juce bio siguran ko da smo igrali protiv NK Rastelice ,ne znam sto![]()
Kome, meni ili njima stravu?! Bogme, sreća je pa neki idu, nadam se samo da će Husref preko ljeta srediti ekipu.
- pirmin
#62310 Re: Premijer liga BiH
Steta sto nema orginal Borca da malo visim na ovoj temi.

- decko_sa_kovaca
#62311 Re: Premijer liga BiH
Davno sam ja reko. Nama ce kone donijet titulu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62312 Re: Premijer liga BiH
Hoćemo, pogotovo ako budete igrali ko zadnje dvije ligaške.
-
sumirprimus
#62313 Re: Premijer liga BiH
ja ja donijece roda donijecedecko_sa_kovaca wrote:Davno sam ja reko. Nama ce kone donijet titulu
zato amara i prizivate i crne torbice
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#62314 Re: Premijer liga BiH
Sumir, uživaj dok možeš, ko zna sta nose zadnja 4 kola
Možda budeš pisao na temi niže lige bh fudbala
- ultima_palabra
#62315 Re: Premijer liga BiH
Morebit se spoje sa Siminim Hanom, vole oni te fuzijemali_milojica wrote:Sumir, uživaj dok možeš, ko zna sta nose zadnja 4 kola![]()
- turbofolk
#62316 Re: Premijer liga BiH
Ovaj gore na klipu, skoro pa ko Benatia na Vasqezu 
-
sumirprimus
#62317 Re: Premijer liga BiH
ko zna vama mozda duplu al mal ne reko sta
kakvo gluho spajanje. kakva je to spika? ta il opcija reseta ko sa okk.. vlazni snovi pojedinaca...
gdje sam tu sam, nema iz ove koze.to ko sad se preselim u sarajevo pa pocnem za zelju navijat nema to.
a ako bude srece tu sam i naredne sezone. bar da proslavim s vama pokoje otkidanje boda..

kakvo gluho spajanje. kakva je to spika? ta il opcija reseta ko sa okk.. vlazni snovi pojedinaca...
gdje sam tu sam, nema iz ove koze.to ko sad se preselim u sarajevo pa pocnem za zelju navijat nema to.
a ako bude srece tu sam i naredne sezone. bar da proslavim s vama pokoje otkidanje boda..
-
Bazinga1234
#62318 Re: Premijer liga BiH
izgleda da bht prenosi Gosk - Celik u nedjelju, moja TV Zeljo -Zrinjski u petak i Sarajevo - Radnik u nedjelju
- Muhamed Đakmić
#62319 Re: Premijer liga BiH
Ne vjerujem da će Sloboda ispasti, mora joj se baš igranka žestoka napraviti da je povale 
Dovoljno je da dobije protiv Viteza i sigurna je. Vjerujem da Čelik neće dobiti u Gabeli.
Dovoljno je da dobije protiv Viteza i sigurna je. Vjerujem da Čelik neće dobiti u Gabeli.
- hrasno38
- hrasno38
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#62322 Re: Premijer liga BiH
Ni s Azmirom nista osvojili nismo. Jel prodao presudne utakmice ne znam, ali to vise nije ni vazno. Uz duzno postovanje, ti ne razumijes sta se dogadjalo i u kakvoj situaciji nas je ostavio. Da ne spominjem da jos placamo tuzbe zbog njegovog poslovanja. Ja vama ne mogu pametovati ko je ko u Sarajevu, ali zato bolje znam ko je ko ovdje. Btw, Azmir je sad Kukicev potpredsjednik, zamjenik, sta vec, pametnom dosta.il dottore wrote:Vi ste se totalno pogubili, ili narodski ne znate bi li piskili ili kakili. Vas je problem bio sto ste Azmirovu pricu pred izbore pretvorili u SDA Azmir vs SDP Imamovic i trenutna garnitura u Slobodi.plain vanilla wrote:Cyprus, da, na stadionima uvijek fgr, niko ne psuje. Ne volim ljude petljance i lazove, a on je bas takav bio. Hinjski su on i Azmir odlucili preko noci napustiti Slobodu i ostaviti nas na cjedilu. Pa nije znao sta reci, eto psovali mu navijaci.
A u pravu si, ne mogu mu halaliti, daleko mu kuca, i njemu i Azmiru.
Azmir je uspjesan biznismen ali nije imao pojma o fudbalu. Ali je bio dovoljno pametan da angazuje Husrefa koji mu je sklopio i vodio ekipu i napravio solidan rezultat.
Sta ima Husref s tim vasim lokalnim prepucavanjima, on se dogovarao s Azmirom i ispostovao covjeka. A vi pametnjakovici, Azmir vam nije valjao, zato sad borba za opstanak pa tamo filozofirajte do besvjesti
Sta je tu je
- Muhamed Đakmić
#62323 Re: Premijer liga BiH
Ma Azmir nije htio prstom taknuti u dugovanja i nije se htio baviti problemima Slobode nego samo tekućim poslovanjem. Pritom je sklopio ugovore koje klub bez njega nikako nije mogao ispoštovati.
Pravi seljački profil biznismena, koji je i Slobodu vodio da bi se o njemu pričalo, a ne za dobrobit kluba. Da je išta uradio na stabilizaciji kluba, a da je bar malo zdravo, vidjelo bi se to i danas.
Jedino dobro što je uradio jeste dovođenje Husrefa, jer mu je Husref sklopio strašnu ekipu. Pa prije njega bili Denis Sadiković i onaj ublehaner iz Portugala Alfredo Casimiro, umalo ispali iz lige
Meni je fascinantno koliko Sloboda i Čelik žele da se oslone na opštinsku vlast, bar kad uporedim sa Sarajevom i Željezničarom. Pa ovdje se moraš polomiti da izganjaš 100 hiljada od opštine, a Husić tražio od Tuzle da mu plaća reprogram duga, ovi to traže od Fuada. To nije normalno, ovdje bi te istjerali iz opštine da tražiš nešto takvo.
Pravi seljački profil biznismena, koji je i Slobodu vodio da bi se o njemu pričalo, a ne za dobrobit kluba. Da je išta uradio na stabilizaciji kluba, a da je bar malo zdravo, vidjelo bi se to i danas.
Jedino dobro što je uradio jeste dovođenje Husrefa, jer mu je Husref sklopio strašnu ekipu. Pa prije njega bili Denis Sadiković i onaj ublehaner iz Portugala Alfredo Casimiro, umalo ispali iz lige
Meni je fascinantno koliko Sloboda i Čelik žele da se oslone na opštinsku vlast, bar kad uporedim sa Sarajevom i Željezničarom. Pa ovdje se moraš polomiti da izganjaš 100 hiljada od opštine, a Husić tražio od Tuzle da mu plaća reprogram duga, ovi to traže od Fuada. To nije normalno, ovdje bi te istjerali iz opštine da tražiš nešto takvo.
- manijak1
#62324 Re: Premijer liga BiH
A građanski mentalitet kaže ko bolje vara i laže , taj prolazi najbolje.
Koja je razlika
Pa haj ti sad budi pametan u ovom grotlu jedne tako male i može se reć , za sada , beznačajne PLBiH u širim okvirima.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#62325 Re: Premijer liga BiH
Pa stalno je ucjenjivao, te daj mu Tusanj, te daj mu Slobodu da bude njegova privatna prcija. Mozda se neko sjeca da je svaki mjesec prijetio da ce otici. Elem, daleko mu kuca. A vidjet cete o cemu govorim kad Sloga udje u Premijer ligu.Muhamed Đakmić wrote:Ma Azmir nije htio prstom taknuti u dugovanja i nije se htio baviti problemima Slobode nego samo tekućim poslovanjem. Pritom je sklopio ugovore koje klub bez njega nikako nije mogao ispoštovati.
Jedino dobro što je uradio jeste dovođenje Husrefa, jer mu je Husref sklopio strašnu ekipu. Pa prije njega bili Denis Sadiković i onaj ublehaner iz Portugala Alfredo Casimiro, umalo ispali iz lige![]()
![]()