Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#62301 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by konektovan »

kakavdanakneiskustvu wrote:u cemu je problem sa epg na ovim novim pinkovim kanalima?
Danima se pitamo,..telemach ksze da nije do njih, prave se ludi.
MTV

#62302 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

semirsar wrote:kada Image odmara, tujdi je Image pa ce onda bratski da se zarotiraju, a merebit i u duetu odgovaraju :thumbup: :mrgreen:
Fala :mrgreen:
crnivrag

#62303 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Sad ću ja biti malo aktivniji na temi, jer je gospon' Adrijan otišao u Banoviće.

Tačno mi se nije dolazilo na ovu temu zbog njegovih infantilnih i beskrajnih postova :shock: :-)
Last edited by crnivrag on 18/02/2018 23:46, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#62304 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

Adrian1946 wrote:
Radar71 wrote:
Adrian1946 wrote:Bas me zanima kako izgledaju ovi Eon Resiveri sto ih toliko potajno cuvaju da ne bi informacije procurile.
Image
To su stari resiveri vidis da je Cisco u naslovu.
hahahahhahahahahahahahhahahhahahahahhahahahaha
MTV

#62305 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

crnivrag wrote:Sad ću ja biti malo aktivniji na temi, jer je gospon' Adrijan otišao u Banoviće.

Tačno mi se nije dolazilo na ovu temu zbog njegovih infantilnih i beskrajnih postova :shock: :-)
Koliko dugo mu traje izlet u Banovicima?!
crnivrag

#62306 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

MTV wrote: Koliko dugo mu traje izlet u Banovicima?!
Sudeći po ovome trajno: pc-gamerske-konfiguracije-t135825s7500.html#p14360854
semirsar

#62307 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

sa'ce on, dok skonta da ne mre uc', prva ce mu bit "asto to ne mogu uci" :mrgreen:
NediM17

#62308 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

crnivrag wrote:Sad ću ja biti malo aktivniji na temi, jer je gospon' Adrijan otišao u Banoviće.

I meni se ova tema zgadila zbog doticnog. Infantilni postovi, nasao si pravu rijec vraze. :thumbup:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#62309 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by konektovan »

Al' volio je crnog i mtv, tesko ce mu ovo pasti, nema sumnje. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#62310 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

konektovan wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:u cemu je problem sa epg na ovim novim pinkovim kanalima?

do koga li je onda,na svim drugim kanalima to fercera ok
avaks

#62311 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Jel' to slatka?! :)
diablobih

#62312 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

kakavdanakneiskustvu wrote:
konektovan wrote:

do koga li je onda,na svim drugim kanalima to fercera ok
Isti EPG je na onom online tv vodicu, koji bi trebao biti najtacniji. Mislim da je ipak do pinka.
°u°

#62313 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by °u° »

Ima li kakve šanse da se za tuzlake ubaci i koji tuzlanski, npr. RTV Slon radi lokalnih vijesti?
Ovaj RTV7 ionako rijetko da pogledam.
Telemach

#62314 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@hrasno38

Cijene naših usluga uskladili smo sa izmjenama, odnosno unapređenjem, ponude, koja su se desile u prethodnom periodu, i na kojima ćemo nastaviti raditi i ubuduće.

Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće :
- Arena Sport kanale, u SD i HD rezoluciji

- Povećali smo broj HD kanala već u Startnom paketu (TOP, Epic drama, Pikaboo, Al Jazeera Balkans HD...)

- Dodali smo preko 30 kanala u osnovne Duo i Trio pakete (Fox HD, Fox Movies HD, Shosts TV HD, Nat Geo Wild HD), a u prošireni Trace Sports Stars HD, Nickelodeon HD, Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Animal Planet HD i The Food Network HD

- 11 novih Pink kanala, koji će nakon promotivnog perioda, korisnicima biti beslatno dostupni uz produženje ugovorne obaveze

- Kreirali smo novu naprednu TV platformu EO

- Pripremili smo mnoštvo pogodnosti za korisnike koji žele produžiti trajanje Ugovora, kao što su paketi iz D3 ponude Arena Sport TV, Cinestar TV Premiere HD, Pink paket

- Korisnik, uz obnovu Ugovora, može dobiti pogodnosti u korištenju drugih usluga, telefonije i interneta

- I pravimo planove za nova iznenađenja, u vidu unapređenja ostalih usluga
Telemach

#62315 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@semirsar

Hvala na prijedlogu :)
Podsjećamo da je KKS naknada za kompletno održavanje i praćenje kablovskog sistema, ne samo Osnovnog TV paketa.
Kada je riječ o analogiji, ono što smo radili u prethodnom periodu su izmjene slabo gledanih kanale, kod kojih je share gledanosti bio vrlo nizak, sa više gledanim (Arenu, Pikaboo i Top TV).

Korisnicima Osnovnog TV paketa predlažemo besplatnu digitalizaciju Možete se digitalizovati za samo dodatnih 0,05 kf mjesečno .
Cijena Osnovnog TV paketa će biti uvećana za iznosu od 1,90 KM.
drugtito2011

#62316 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drugtito2011 »

Telemach wrote:@hrasno38

Cijene naših usluga uskladili smo sa izmjenama, odnosno unapređenjem, ponude, koja su se desile u prethodnom periodu, i na kojima ćemo nastaviti raditi i ubuduće.

Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće :

- Povećali smo broj HD kanala već u Startnom paketu (TOP, Epic drama, Pikaboo, Al Jazeera Balkans HD...)

- Dodali smo preko 30 kanala u osnovne Duo i Trio pakete (Fox HD, Fox Movies HD, Shosts TV HD, Nat Geo Wild HD), a u prošireni Trace Sports Stars HD, Nickelodeon HD, Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Animal Planet HD i The Food Network HD

- 11 novih Pink kanala, koji će nakon promotivnog perioda, korisnicima biti beslatno dostupni uz produženje ugovorne obaveze

- Pripremili smo mnoštvo pogodnosti za korisnike koji žele produžiti trajanje Ugovora, kao što su paketi iz D3 ponude Arena Sport TV, Cinestar TV Premiere HD, Pink paket

- Korisnik, uz obnovu Ugovora, može dobiti pogodnosti u korištenju drugih usluga, telefonije i interneta

Lijepo napisano.

A šta ste uradili na poboljšanju brzna interneta? Kad ste zadnji put uradili nešto i imate li uopšte namjeru poboljšati uslugu? Veiliki broj vaših pretplatnika uzima odredjene pakete samo zbog brzine interneta. Šta mislite da li ono zaslužuju malo više pažnje s vaše strane?

Napravite anketu koliko kanala se stvarno gleda. Nisu svima Pink kanali i ostalo smeće, koje ubacujute tek tako da se poveća broj, prioritet. Od ovih 200+ kanala koje koristite samo za reklamu i povećanje cijena, slobodno možete izbaciti pola, niko ne bi ni primijetio. Toliko o kvalitetu ponudjenog.
aditon

#62317 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

Tako je...ja svoj paket koristim radi brzine interneta, međutim, preći ću na niži paket. Naravno da ja gubim opet, ali gubi i Telemach. Teško je s višeg na niži paket preći tj s konja na magrca ali kad nas magarcima prave iz dana dan onda se nešto mora poduzeti, koliko je u mojoj moći.

Telemach je u predhodnom postu koji mi je replicirao predložio da me kontaktiraju kako bi "našli najbolju opciju za mene" Šta podrazumijevate pod tim, bez da me zovete na telefon. Šta ja mogu očekivati od vas prelaskom na niži paket. Najbolja opcija za mene je da sve ostane kako je bilo do sada.
Telemach

#62318 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@drugtito2011

Možete očekivati unapriđenja usluga i u narednom periodu :)
Imajte malo strpljenja ;) iznenadit ćemo vas.
Telemach

#62319 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@aditon

Ponuda naših paketa, i kombinacija usluga u paketima, sada je raznovrsnija. Nastojimo, što je više moguće, pakete prilagoditi Vašim potrebama.
Nove ponude kombiniramo u odnosu na usluge koje Vi trenutno koristite.
Ukoliko želite, pozvat ćemo vas :)
kakaljin

#62320 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:@hrasno38

Sve ovo sto ste naveli se svakako dodatno placa u paketima i kao pojedinacni paketi, pa tako da se ne vidi smisao dizanja cijene analogije.

Da ste svima uveli optiku pa bi se moglo reci ide unapredjenje.
Telemach

#62321 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@kakaljin

Naveden je dio kanala, kojima smo obogatili ponudu Start, Osnovnog i Proširenog paketa, tj. nisu navedeni kanali koji se dodatno plaćaju.
Preko 30 kanala dodali smo u osnovne Duo i Trio pakete. Korisnici digitalne televizije mogu promotivno pratiti i 11 novih Pink kanala.
Samo Start paket, dakle početni paket iz D3 ponude, sada ima 17 kanala u HD rezoluciji.
EON aplikacija besplatno je dostupna svim korisnicima Grande paketa.
Ovo su novosti kojima smo u prethodnom periodu obradovali korisnike, i dobili pozitivne reakcije, a trudit ćemo nastaviti raditi na istom :)
drug_profi

#62322 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Pa odlično dobili ste i pozitivne reakcije, ali dobili ste i negativne.
Na ove druge žmirite dakako.
emirsarajevo

#62323 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by emirsarajevo »

Pozdrav, da li neko može postati tačan spisak kanala iz Osnovnog paketa sa frek. u txt fajlu?
Hvala!
Telemach

#62324 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@drugi profil

Nastojimo odgovoriti i na sve negativne reakcije. Potrudit ćemo se da imate više razloga za pozitivan feedback :)
hipija

#62325 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Telemach wrote:@semirsar

Hvala na prijedlogu :)
Podsjećamo da je KKS naknada za kompletno održavanje i praćenje kablovskog sistema, ne samo Osnovnog TV paketa.
Kada je riječ o analogiji, ono što smo radili u prethodnom periodu su izmjene slabo gledanih kanale, kod kojih je share gledanosti bio vrlo nizak, sa više gledanim (Arenu, Pikaboo i Top TV).

Korisnicima Osnovnog TV paketa predlažemo besplatnu digitalizaciju Možete se digitalizovati za samo dodatnih 0,05 kf mjesečno .
Cijena Osnovnog TV paketa će biti uvećana za iznosu od 1,90 KM.
E svašta će čovjek pročitati. :roll: Ispade da je onaj kanal za trogodišnjake-Pikaboo i Top Tv sa onim opskurnim kvizom gledaniji od Cinestar Fantasy i Travel Channel Tv. Još kad bi nam svima zajedno objasnili kako ova dva kanala koja su gle čuda kanali iz vlastite produkcije gledaniji od onih koji su izbačeni, kada do datuma njihovog ubacivanja u programsku šemu Telemacha nismo imali priliku ni sekundu sadržaja prethodno da vidimo sa pomenutih kanala iz prostog razloga što kanali prije nisu ni postojali niti je iko za njih čuo.
Samim tim se ponovo nameće pitanje kako ste izmjerili share gledanosti nepostojećih kanala kao i hoćete li sada rukovodeći se istom logikom recimo iz analogije izbaciti Fox a ubaciti Vavoom-kanal koji se najavljuje ali još uvijek zvanično ne postoji, pravdajući i to boljom gledanošću Vavoom kanala od Fox-a.

Da se razumijemo. Ne podržavam forsiranje analogije ali mi je još iritantnije ovo nesuvislo palamuđenje da se opravda poskupljenje tamo gdje je potpuno neodrživo a to je analogija iako mislim da poskupljenje i za ostale usluge i pakete bilo potpuno nepotrebno . Zbog ovakvih vaših upisa u kojima samo pokušavate dati smislen odgovor potpuno neopravdanom poskupljenju većina vaših korisnika i ima nelagodan osjećaj da nas u posljednje vrijeme sve zajedno :izet: u zdrav mozak
Locked