Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sve_ovo_ja wrote:Ako ima kakvih prijedloga za danasnje/sutrasnje parove, postavljajte. Dobih 5e free bet na Tipicu do sutra važi, pa da iskoristim, inače ne bih ni igrao vjerovatno.
Slovenija - Austrija oba daju @1.75
Skotska - San Marino h(0:6) 2 @1.45
Mađarska - Azerb. 1 @1.35
Ukrajina - Portugal 1x @1.75
...
Krste brt vajcu zdravlje bit' ce love
Kad sam procitao post i vidio ovaj hendikep, prvo sto mi je palo na pamet, vidjeces kad bude 6:0 i eto zavrsi tako
Na kraju ni ne stavim taj par, reko da se ne zajebavam sa levatima, odigram Bjelorusija-Holandija oba ne daju. Naravno da su Bjelorusi dali sa 1 šutem u okvir gola, džaba Van Dijk i De Ligt stoperski par
Jbg kad se ne da. Sta god da stavis, mrka kapa, a nekad se provlacis u zadnjim minutama. Ja odigrao tri para i to treci na silu odigrao . Cekam poljake za sicu.
channel10 wrote:Jbg kad se ne da. Sta god da stavis, mrka kapa, a nekad se provlacis u zadnjim minutama. Ja odigrao tri para i to treci na silu odigrao . Cekam poljake za sicu.
Pišat ih, svakako je free bet bio, a i da nije opet ga pišati
Ako neko igra na Tipicu, ima neki "Zlatni oktobar" do 17.10, svaki dan se može izvući free bet i slične zajebancije.
Sretno sa tiketom.
Velko imao ja 50 marki maloprije i gledam 5-3 vodi Damir Mannarina i gledam onu veliku kvotu na Mannarina prvi set i nešto mi bi od nervoze jer sam iskockao 150 prije toga i lupim 40 na Mannarina i stvarno kako to obicno i biva totalni krah Damira.
Poslije toga odigram Albaniju kod 0-3 u 83 i zabiše ga petom u 90oj dakle tu smo opet na konju.
a ne bi mi bilo krivo da ne padam na jednom konstantno... znači baš nemam onih tiketa da ništa ne pogodim apsolutno i da nisam blizu. Čak i single/double tiketi ne'a boga da prođu... Jbg, nekad će oČepit'
Velkoski wrote:a ne bi mi bilo krivo da ne padam na jednom konstantno... znači baš nemam onih tiketa da ništa ne pogodim apsolutno i da nisam blizu. Čak i single/double tiketi ne'a boga da prođu... Jbg, nekad će oČepit'