Ja nam shege drzave
https://www.klix.ba/vijesti/bih/normali ... /170116130
Da Sidnejsko javno zdravstvo odlucuje o nasoj vodi iz vodovoda, bila bi jednako tehnicka kao i njihova.amar1994 wrote:Nasi se ljudi hvale , pitka voda na cesmi ,nije tehnickaRunning wrote:Ne moras gledati sidney, gledaj region. Ja mislio svi balkanci priblizno isti, izgleda da se varam.. Jebla te ona kad je malo malo nema
![]()
![]()
Ja ovo dozivlajavam kao thriler neki , rezija i montaza SDA , a u glavnim ulogama vlada kantona Sarajevo i VIKSA aka smeće![]()
Ima toliko materijala za tuzbe. Zasto smo toliko indolentni i ne pokrenemo neku grupnu tuzbu?braca wrote:Bio veceras kod jarana na Kosevskom brdu, dok sam bio kod njega od 21:00 do 22:00 nije bilo vode, da li je bilo prije i da li je dosla kasnije pojma nemam. Cudo je jedno kako nas Dino Konakovic guzi zajedno sa SDA klikom, jedna neobrazovana osoba ponikla u jednoj jako siromasnoj i neobrazovanoj porodici sa memli strane, mali je ovo grad, sve se zna (a sada zaimao), sa samo tri godine DIF-a koja je cudom se cudim PREMIJER kantona, znaci šef i po formaciji najobrazovanija osoba....katastrofa....katastrofa....treba napokon drzavu DATI nekome ko zna njome upravljati i ko je voli i brine se....ja mislim da je ovo samo pocetak i jadna nam je majka sta nam se sve sprema....
Baš tako lafe!drugi profil wrote:Ima toliko materijala za tuzbe. Zasto smo toliko indolentni i ne pokrenemo neku grupnu tuzbu?braca wrote:Bio veceras kod jarana na Kosevskom brdu, dok sam bio kod njega od 21:00 do 22:00 nije bilo vode, da li je bilo prije i da li je dosla kasnije pojma nemam. Cudo je jedno kako nas Dino Konakovic guzi zajedno sa SDA klikom, jedna neobrazovana osoba ponikla u jednoj jako siromasnoj i neobrazovanoj porodici sa memli strane, mali je ovo grad, sve se zna (a sada zaimao), sa samo tri godine DIF-a koja je cudom se cudim PREMIJER kantona, znaci šef i po formaciji najobrazovanija osoba....katastrofa....katastrofa....treba napokon drzavu DATI nekome ko zna njome upravljati i ko je voli i brine se....ja mislim da je ovo samo pocetak i jadna nam je majka sta nam se sve sprema....
Vrijeme je da neko kaze ljudima da mi vise nemamo vodovod, da vise nemamo bolnice, da vise nemamo javni prevoz, da vise nemamo ni P od pravne drzave ni R od reda...
Hoce li ijedan uhljup iz skupstine KS javno optuziti ove BALIJE za teror nad vlastitim narodom, za ugrozavanje zdravlja i zivota radi licne sitne koristi?
braca wrote:Baš tako lafe!drugi profil wrote:
Ima toliko materijala za tuzbe. Zasto smo toliko indolentni i ne pokrenemo neku grupnu tuzbu?
Vrijeme je da neko kaze ljudima da mi vise nemamo vodovod, da vise nemamo bolnice, da vise nemamo javni prevoz, da vise nemamo ni P od pravne drzave ni R od reda...
Hoce li ijedan uhljup iz skupstine KS javno optuziti ove BALIJE za teror nad vlastitim narodom, za ugrozavanje zdravlja i zivota radi licne sitne koristi?
drugi profil wrote:Da Sidnejsko javno zdravstvo odlucuje o nasoj vodi iz vodovoda, bila bi jednako tehnicka kao i njihova.amar1994 wrote:Nasi se ljudi hvale , pitka voda na cesmi ,nije tehnickaRunning wrote:Ne moras gledati sidney, gledaj region. Ja mislio svi balkanci priblizno isti, izgleda da se varam.. Jebla te ona kad je malo malo nema
![]()
![]()
Ja ovo dozivlajavam kao thriler neki , rezija i montaza SDA , a u glavnim ulogama vlada kantona Sarajevo i VIKSA aka smeće![]()
Fino, tad zavrnu svima - normalizacijaamar1994 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/normali ... /170116130
kako normalizacija kad tada zavrcu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa to je normalno stanje u ponoc u ovom gradu.amar1994 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/normali ... /170116130
kako normalizacija kad tada zavrcu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tomahawk11 wrote: Fino, tad zavrnu svima - normalizacija
Logovan wrote:Tomahawk11 wrote: Fino, tad zavrnu svima - normalizacija![]()
![]()
![]()
![]()

Ako neko ljudima treba da kaže da nemamo vode/vodovod - pa kakvi su to onda ljudi - slijepi a imaju vid?drugi profil wrote:Ima toliko materijala za tuzbe. Zasto smo toliko indolentni i ne pokrenemo neku grupnu tuzbu?braca wrote:Bio veceras kod jarana na Kosevskom brdu, dok sam bio kod njega od 21:00 do 22:00 nije bilo vode, da li je bilo prije i da li je dosla kasnije pojma nemam. Cudo je jedno kako nas Dino Konakovic guzi zajedno sa SDA klikom, jedna neobrazovana osoba ponikla u jednoj jako siromasnoj i neobrazovanoj porodici sa memli strane, mali je ovo grad, sve se zna (a sada zaimao), sa samo tri godine DIF-a koja je cudom se cudim PREMIJER kantona, znaci šef i po formaciji najobrazovanija osoba....katastrofa....katastrofa....treba napokon drzavu DATI nekome ko zna njome upravljati i ko je voli i brine se....ja mislim da je ovo samo pocetak i jadna nam je majka sta nam se sve sprema....
Svi očito znaju - niko da prijavi.drugi profil wrote:Ih da znas kako se preferencije namjestaju...
Haris.ba wrote:Svi očito znaju - niko da prijavi.drugi profil wrote:Ih da znas kako se preferencije namjestaju...
I onda se ibrete kad nema vode. Nema vode jer nečeš da prijaviš krivično djelo izborne krađe.
I onda priča, ne možeš sa vlačću, ne možeš se sa rogatim...evo nema vode.
Sve dok čekaš da se neko drugi nasekira što nemaš vode, samo otvori česmu i umij se hladnom vodom.
Ne mogu prijaviti kad nisam svjedok. A dobio sam detaljno izvjesce i edukaciju od jednog kandidata SDA koji im je izgleda bio ikebana na opstim izborima.Haris.ba wrote:Svi očito znaju - niko da prijavi.drugi profil wrote:Ih da znas kako se preferencije namjestaju...
I onda se ibrete kad nema vode. Nema vode jer nečeš da prijaviš krivično djelo izborne krađe.
Sve dok čekaš da se neko drugi nasekira što nemaš vode, samo otvori česmu i umij se hladnom vodom.
Nismo u Americi pa da vrijedi pravilo o neposrednom svjedočenju. Možeš prijaviti i tako. Svjedok si da ti je čovjek priznao da je učestvovao u krivičnom djelu.drugi profil wrote:Ne mogu prijaviti kad nisam svjedok. A dobio sam detaljno izvjesce i edukaciju od jednog kandidata SDA koji im je izgleda bio ikebana na opstim izborima.Haris.ba wrote:Svi očito znaju - niko da prijavi.drugi profil wrote:Ih da znas kako se preferencije namjestaju...
Naravno da je na kraju nagradjen funkcijom u JU. To ti je jedna dobro organizovana banda. Unici mozes, izaci neces.
Poslano sa Tipfeler mašine
Sad ce oni uvesti video nadzor brojanja glasova, pa se nece moci na takav nacin krasti. Morat ce se novi nacini smisliti.Haris.ba wrote:Nismo u Americi pa da vrijedi pravilo o neposrednom svjedočenju. Možeš prijaviti i tako. Svjedok si da ti je čovjek priznao da je učestvovao u krivičnom djelu.drugi profil wrote:Ne mogu prijaviti kad nisam svjedok. A dobio sam detaljno izvjesce i edukaciju od jednog kandidata SDA koji im je izgleda bio ikebana na opstim izborima.Haris.ba wrote: Svi očito znaju - niko da prijavi.
Naravno da je na kraju nagradjen funkcijom u JU. To ti je jedna dobro organizovana banda. Unici mozes, izaci neces.
Ili se učlaniti u neku drugu stranku i sa svojim znanjem pomoći da ne dođe više do zloupotreba. Možeš u toj stranci i zloupotrebiti svoje znanje, pa ti doći na vlast. Naravno, sve u cilju rješavanja vodosnadbjevanja.
Možeš i na forumu pisati šta i kako - pa možda neko uspije im pokvariti igranku.
Stvar je da se ne može biti pasivno i očekivati aktivan rezultat.
Odlicno znas da ako mi je povjereno to je zato sto je nasa relacija prijateljska i onda mi je ta relacija svetija od jebene i vec upropastene drzave. Ne znam nista i ne zanima me nista. Ja sam dovoljno vec dao da mi je patriotski damar sit i miran. Ova zemlja sada pripada njima.Haris.ba wrote:Nismo u Americi pa da vrijedi pravilo o neposrednom svjedočenju. Možeš prijaviti i tako. Svjedok si da ti je čovjek priznao da je učestvovao u krivičnom djelu.drugi profil wrote:Ne mogu prijaviti kad nisam svjedok. A dobio sam detaljno izvjesce i edukaciju od jednog kandidata SDA koji im je izgleda bio ikebana na opstim izborima.Haris.ba wrote: Svi očito znaju - niko da prijavi.
Ili se učlaniti u neku drugu stranku i sa svojim znanjem pomoći da ne dođe više do zloupotreba. Možeš u toj stranci i zloupotrebiti svoje znanje, pa ti doći na vlast. Naravno, sve u cilju rješavanja vodosnadbjevanja.
Možeš i na forumu pisati šta i kako - pa možda neko uspije im pokvariti igranku.
Stvar je da se ne može biti pasivno i očekivati aktivan rezultat.
amar1994 wrote:
E jebo ga SDA debilni, sta ga imate svaki put spominjati kada se neko za nesto zali. Razmisljajte malo.vješalica wrote:to su vam sve posljedice
dok ste bezrižno glasali godinama za sda i provodili esdeaizam i uživali u zaostavštini iz onog sistema
sad se zaostavština počela raspadati jer i njoj je došao kraj...
i sad svi se nešto čude,oštećeni i šta sve ne....