Pitarrr82 wrote:8-10K, tesko vise i samo da mi ovi povremeni ne zauzmu standardno mjesto na istoku
Bujrum na zapad, ak' ne bude mjesta na istoku
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pitarrr82 wrote:8-10K, tesko vise i samo da mi ovi povremeni ne zauzmu standardno mjesto na istoku
Sarajevski-Seljak wrote:Pitarrr82 wrote:8-10K, tesko vise i samo da mi ovi povremeni ne zauzmu standardno mjesto na istoku
Bujrum na zapad, ak' ne bude mjesta na istoku
Upravo ovoGandra_1 wrote:Ljudi uozbiljite se, sve preko 10.000 je odlicna posjeta... Sljedeće pretkolo ako prodjemo, posto će proći Ramazan a i doći će dijaspora, očekujem 15.000
Ma jok ba sjeti se samo hajde sto je bilo igramo mi, nego i oko Srebrenice sto su srali oni, pa onda policija, pa onda vodja navijaca njihov nesto ovo ono, haos je bioemigrazione wrote:Veca loziona je bila protiv djetica, a ta cifra koju spominjes nije realna jer da je zapad bio u funkciji bilo bi 25 milja ko iz pitchke...todd_smith wrote:Pa protiv Levskog je bilo oko 12-13k koliko se sjecam, a to je bila najveca loziona u zadnje 3-4 sezone
Pred Zetu sam ovdje objavio da imam dva istoka viska bukvalno mi je sanducic bio preplavljen porukama, niko za lovu ne pita uopste...todd_smith wrote:Ma jok ba sjeti se samo hajde sto je bilo igramo mi, nego i oko Srebrenice sto su srali oni, pa onda policija, pa onda vodja navijaca njihov nesto ovo ono, haos je bioemigrazione wrote:Veca loziona je bila protiv djetica, a ta cifra koju spominjes nije realna jer da je zapad bio u funkciji bilo bi 25 milja ko iz pitchke...todd_smith wrote:Pa protiv Levskog je bilo oko 12-13k koliko se sjecam, a to je bila najveca loziona u zadnje 3-4 sezone
Gusztav wrote:Koliko god nas bude večeras, u Avazu će pisati 6.000
Znaci bice sve na igracima veceras (kao u ovom dvomecuFauja Singh wrote:Čini mi se da kod raje ima euforije i mislim da bi mogla biti dobra posjeta, koga god pitam ide li kaže da ide.
I kod mene isto, sva raja za koju znam da navijaju za Sarajevi iduFauja Singh wrote:Čini mi se da kod raje ima euforije i mislim da bi mogla biti dobra posjeta, koga god pitam ide li kaže da ide.
Sent from my Nexus 4
https://www.kupikartu.ba/page/listaagencijaFauja Singh wrote:Ljudi, moram nekim gostima kupiti karte a nemam vremena da parkiram u gradu i pješačim do shopa ili prostorija kluba pa me zanima gdje mogu ovako usput s autom kupiti, ono da izađem brzinski i kupim. Ima li na platou Skenderije.
Sent from my Nexus 4