Repliciram ti samo da da kazem da si me pogresno citirao. Nisam ja ovo rekao.neupitan wrote:Upravo tako, s tim sto si Zlaju trebao staviti ispred Rudnapa. Najveci kajmak ce ti upravo uzimati "gubitnik" Zlaja.quasar wrote: Meni se cini, da nakon godinu dana optrcavanja, svi smo na gubitku, osim naravno njih, Rudnap i EFT ce i dalje nesmetano, na smjenu, uzimati kajmak ...
Sta mislis sta je zapravo bio motiv da se metne ona bruka od direktora na celo EPBiH? Lagumdzija je tim potezom zajebao i svoje stranacke energeticare, prije svega Kusljugica, jer njemu nikad, shvatite to vec jedanput NIKAD nije bio cilj bolja drzava vec bolja reputacija mangupa.
I najvecem idolopokloniku je sad jasno da Zlajin cilj nije da postavi najsposobnije kadrove, koji JESU pristalice SDP-a, vec uhljupe koji su njegove licne pristalice.
Ovakvo stanje traje godinama (decenijama) a sad je bogme doslo do ekstaze.
Neka se stide svi oni koji su jos u toj stranci a ovo trpe. Prije svega nabijem na neku stvar ove "velikane" Bogicevica, Imamovica, Kusljugica, Sucura...koji su se zabili u misju rupu i cekaju "prirodne promjene". Ja sada debelo sumnjam u hrabrost ovih pojedinaca, koja ih je proslavila, bice da se Bogicevic onomad zamislio kad je bilo glasanje u Beogradu, a Slavisu je sigurno nesto natjeralo u onaj tenk, "pa sad kad sam tu hajmo pucati". Volio bih da vidim njegovu reakciju da mu je onomad Zlaja ubacio Grabovicu da mu vozi tenk!
Ma jebatimmater. Ja sam sve ovo ocekivao, ali su me ipak ispizdili, mada ovdje nema iznenadjenja. Kad malo bolje upoznate ovaj milje onda shvatite da je njihov mentalitet potpuno jednak mentalitetu mahalskog hohstaplera, njihov cilj nije bolja mahala vec bolja licna reputacija mangupa. Njima nije cilj da nesta klepe i nesta prevrnu ispodtiha, vec im je cilj da se o tome prica i da dobiju priznanje od drugih mangupa!
Zlaja je upravo postigao svoj cilj, cestitao mu je Orucevic na skidanju zlatne elektricne koke !
Koja drzava za covjeka, koja pi*ka materina!
Drugo, kad sam vec tu, da ti kazem da se ne slazem sa tobom.