Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
sizifinho

#6226 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

IcedMFEarth wrote:Hjoj sezona ispita, a valja ovu epizodu jos barem jednom odgledati ove sedmice :D
ne spavaš ko ja xD
omar little

#6227 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

nikad mi nije bilo jasno to navijanje za njega i kalisi. lik je totalno neprivlacan i nezanimljiv kao musakarac, sta ce njoj mladoj i lijepoj takvo sta u zivotu? :D
annoy

#6228 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Ovaj sto glumi Joraha u seriji je za prste polizat. U knjizi je opisan kao debeli znojni dlakavac :D
Ja ne navijam za njih dvoje jer je balavica triput mlađa od njega i bilo bi ljigavo, nesto kao Lysa i Jon Arryn
Tito_i_Partija

#6229 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

omar little wrote:nikad mi nije bilo jasno to navijanje za njega i kalisi. lik je totalno neprivlacan i nezanimljiv kao musakarac, sta ce njoj mladoj i lijepoj takvo sta u zivotu? :D
Nemoj zajebavat', Jorah je iz fine begovske familije. Ne k'o ona lutalica sto je taslaci, a 'vam handrio vojsku prostitutki i nosi ko zna kakve bolescuge na cuni. :D
omar little

#6230 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

annoy wrote:Ovaj sto glumi Joraha u seriji je za prste polizat. U knjizi je opisan kao debeli znojni dlakavac :D
Ja ne navijam za njih dvoje jer je balavica triput mlađa od njega i bilo bi ljigavo, nesto kao Lysa i Jon Arryn
pa svi kukumavce da je frendzoniran, da kako im ga je zao, znaci da na neki nacin navijaju za njih. sta mi ga ima bit zao :D, prvo godine, drugo bezze je i nije za nju. onaj glumac je plavutan, njh plavutani. :D

dario naharis je okej za nju za sada. ovaj glumac je bolji od onog prvog, ovaj je imao odlicnu ulogu u treme od davida simona.
sizifinho

#6231 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

annoy wrote:Ovaj sto glumi Joraha u seriji je za prste polizat. U knjizi je opisan kao debeli znojni dlakavac :D
baš i meni se čini kao markantan muškarac, a u knjizi je već gadan
oskarboy

#6232 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

beton epizoda,to se trazi ,samo malo ofirno da bas kad je dosla nocna straza po divljake ,da bas tad i zombiji krecu u ofanzivu na divljake :-) al ajde de,progledacemo im kroz prste.vazno je da je ovo bila najbolja epizoda 5 sezone.
steta samo sto onaj div nije vise koristio ono drvo da mete zombije koji su jaki i brzi ko u filmu world war z :D
steta pogine odmah ona dobra dankinja iz serije borgen
annoy

#6233 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

omar little wrote:
pa svi kukumavce da je frendzoniran, da kako im ga je zao, znaci da na neki nacin navijaju za njih. sta mi ga ima bit zao :D, prvo godine, drugo bezze je i nije za nju. onaj glumac je plavutan, njh plavutani. :D

dario naharis je okej za nju za sada. ovaj glumac je bolji od onog prvog, ovaj je imao odlicnu ulogu u treme od davida simona.
Možda se poistovjećuju :D

Meni je prvi Daario bolji, bio je baš kako treba "sleezy" kao u knjigama, iako ni jedan ni drugi nisu ni blizu onoga kako bi taj lik trebao izgledati (šareni Tyroshi plave kose i brade) Ja Daaria ne gotivim nikako, a i Daenerys je ubitačno dosadan lik otkad se počela vlažit na njega
omar little

#6234 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

daaa :lol: oni imaju empatiju s tom frendzonom, znaju kako je pa su zato tako puni podrske. :D

onaj prvi je bio kao sa naslovnice onih pateticnih ljubavnih romana od prije trideset godina na trafikama, dugokosi ljigavci neki na brijegu sa vjetrom u kosi ili damom koja im pada u zagrljaj...brrrrr bljak :D
Juliuscezar

#6235 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

Gledajte braco koliko je zenski rod bezdusan prema friendzone, dok mi ovdje istinski prozivljavamo sve patnje naseg Joraha, Lord of Friendzone :D
annoy

#6236 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

omar little wrote:daaa :lol: oni imaju empatiju s tom frendzonom, znaju kako je pa su zato tako puni podrske. :D

onaj prvi je bio kao sa naslovnice onih pateticnih ljubavnih romana od prije trideset godina na trafikama, dugokosi ljigavci neki na brijegu sa vjetrom u kosi ili damom koja im pada u zagrljaj...brrrrr bljak :D
Prvi je ljigo, ali Daario i treba biti ljigo. Ljigo plave kose i brade, zlatnih brkova, u zlatnoj opravi, arogantan, samodopadan, pretjeran.
Ovaj drugi je mlak, potpuno drugačiji lik. Nije mi nešto.
Capajebo

#6237 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Image
Tito_i_Partija

#6238 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Ma kakav friendzone, gledaj Hrvatica sto se lijepe: :D

Image
baxul

#6239 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by baxul »

i putin se ukaza :D
ferratilis

#6240 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by ferratilis »

Lena Headey mi sve više raste u očima kao glumica, nadam se da će nekad dobiti Oskara za neku ulogu

a kažu da je prava čudakinja u privatnom životu :lol:
IcedMFEarth

#6241 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Ljudi, kad opet počinje snimanje u Hrvatskoj ? Kad počinje kasting statista ? Imamo li mi obični smrtnici bez trunke iskustva kakve šanse, makar glumiti leša nekog ? :D
Vjerujem da ima još ljudi ovdje koji bi voljeli, možda ima kakve fajde kolektivno poslati aplikacije ili nešto...
Kaligrafija

#6242 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Kaligrafija »

IcedMFEarth wrote:Ljudi, kad opet počinje snimanje u Hrvatskoj ? Kad počinje kasting statista ? Imamo li mi obični smrtnici bez trunke iskustva kakve šanse, makar glumiti leša nekog ? :D
Vjerujem da ima još ljudi ovdje koji bi voljeli, možda ima kakve fajde kolektivno poslati aplikacije ili nešto...

:lol: :lol: :lol: :D
Dobra! :lol: :lol: :lol:
asker

#6243 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by asker »

Bio sam se zabrinuo za onog diva kad ostade medju walkersima i kad se pocese penjat po njemu.................al otrese ih lola ko cigance slinu. Znam da je nebitno, al kako li ce onoliku mrcinu iz vode utovarit na brod :-D ?
Tito_i_Partija

#6244 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

On ce pjeske do zida, ne sikiraj se. :D
oskarboy

#6245 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

[quote="asker"]Bio sam se zabrinuo za onog diva kad ostade medju walkersima i kad se pocese penjat po njemu.................al otrese ih lola ko cigance slinu. Znam da je nebitno, al kako li ce onoliku mrcinu iz vode utovarit na brod :-D ?[/quotem
div ce da pliva,a nesto mi sumnjivo kako su ga gledala ona trojica u camcu,kao da je div ujeden od zombija.nece se valjda i on pretvorit u zombiji :lol: tek tad su nasi junaci najebali :D
VenomousV

#6246 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by VenomousV »

koja epizoda :-)
Juliuscezar

#6247 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

Po knjigama valjda ima vise divova, kako sam citao kada Snow prvi put biva zarobljen i vode ga kod Mancea on vidi puno divova kako marsiraju sta li, dok smo mi tada na seriji vidjeli samo jednog ili par. Skupo jbg, vala onolike rmpalije hranit
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6248 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Image

Image

adanoooo nuuu gledaj šta su izbacili iz serije...jebate i producenti i režiser...nego Jorah je izgleda rahmetlija do kraja sezone...ona zadnja borba u jamama i opkoljavanje plavke je njegov oproštaj po svoj prilici...uskaće Tyrion kao jedini njezin savjetnik ...

Image

evo dje se odigralo zadnjih 20-30 min. ove fantastične epizode...i dalje na IMDu drži 9.9 ocjenu a torrenti preko 150 000 seedera :shock: ogromna popularnost...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6249 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Truba »

maaaaaaah
ok epizoda...cak je i dio s arjom zanimljiv
steta jos 100 minuta i pauza od 300 dana
seln

#6250 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by seln »

Jooj, epizode, kruh te rodio... :shock:
Halalim sav onaj hinjaluk do sada.
Post Reply