Pedja bi bio dobar za SDPStupskaBitanga wrote:Pedja svaka čast na govoru danas u Skupštini KS oko GRASA
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- ReD aka Socijalista
#6226 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Banksy
#6227 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nudi vam se na tacni, već odavno.ReD aka Socijalista wrote:Pedja bi bio dobar za SDPStupskaBitanga wrote:Pedja svaka čast na govoru danas u Skupštini KS oko GRASA
- ReD aka Socijalista
#6228 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Treba njega capitiBanksy wrote:Nudi vam se na tacni, već odavno.ReD aka Socijalista wrote:Pedja bi bio dobar za SDPStupskaBitanga wrote:Pedja svaka čast na govoru danas u Skupštini KS oko GRASA
- Banksy
#6229 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Treba, al' tek kad postane očajan, kad mu stranka propadne, tad će biti jeftinijiReD aka Socijalista wrote:Treba njega capitiBanksy wrote:Nudi vam se na tacni, već odavno.ReD aka Socijalista wrote: Pedja bi bio dobar za SDP
- ReD aka Socijalista
#6230 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neka njemu cijene gore, tako ce biti bitniji...iskreno po nekom politickom stavu i kad ga pratis u medijima i u istupima...odgovara sasvim.
- Banksy
#6231 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šalim se. Naravno da odgovara,
Uz to, djeluje kao jedan od rijetkih tamo koji zaista zna o čemu govori.
-
StupskaBitanga
#6232 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy wrote:Šalim se. Naravno da odgovara,
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6233 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo,ne bih bas rekao da bi se Kojovic uklopio u uniformisano ideopoklonstvo i klimanje glavom,onako kako mu vrh SDP-a kaze i naredi. Kratko bi trajala ta (eventualna) ljubav na relaciji Kojovic- trenutno rukovodstvo SDP-a ,tako da ne mislim da ima ista od toga.
Takav profil ljudi u SDP logici nije ni pozeljan.
-
StupskaBitanga
#6234 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ali stvarno Pedja je jedini znao o čemu govori tamo i jedini je imao smisla za javni nastup i izlaganje
Onaj jedan mislim muž Alme Čardžić kao na pijaci
Onaj jedan mislim muž Alme Čardžić kao na pijaci
- ReD aka Socijalista
#6235 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti znas da nije pozeljan-LIBERO- wrote:Samo,ne bih bas rekao da bi se Kojovic uklopio u uniformisano ideopoklonstvo i klimanje glavom,onako kako mu vrh SDP-a kaze i naredi. Kratko bi trajala ta (eventualna) ljubav na relaciji Kojovic- trenutno rukovodstvo SDP-a ,tako da ne mislim da ima ista od toga.
-
Adra-nela
#6236 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pratim rad Naša-e stranka-e, odlična politička opcija, kamo sreće da ima dovoljno pametnih ljudi da uvide da je ustvari i jedina stranka koja valja. Što se tiče Pedje, rijetko ko da mu može parirati, respect! Nije potrebno polemisati čovjek zna šta valja, šta je ispravno, zato i jeste u pravoj stranci sa pravim ljudima koji mogu napraviti mnogooo ako im se ukaze povjerenje... 
- Ridjobrki
#6237 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno, ovo je čisto iz razloga što je E.H. prepoznao kvalitetu SDP-a i iz njegovih socijaldemokratskih visokomoralnih pobuda. Ni u kom slučaju zbog privatnih talova sa Hamdom Nurkinim, uhljebljenja nakon isteka mandata i sličnih prizemnih interesa kao što je zapošljavanje bliskih srodnika uz asistenciju Hamde i SDP-a.Banksy wrote:Ne možeš biti načelnik, a nemati stranku.Pedja Kojovic wrote:Ermin Hajder je odlucio preci u SDP.
p.k.
Čestitke Hajderu. Ne znam kad je prešao (i iz čega je mogao preći?), ali dugo je i izdržao.
A kad je i kad stanoviti forumaš ridjih brkova stanovitom piscu na privremenom radu u politici ukazivao na Hajderove ublehe...
-
Hodidid
#6238 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Lijepo je sto agitujes za Nasu Stranku s takvim zarom na sta imas potpuno pravo ali de me prosvjetli zasto je NS jedina politicka stranka koja vrijedi na ovom nasem politickom obzoru? Ja sam jedan od ovih malo tupljih.Adra-nela wrote:Pratim rad Naša-e stranka-e, odlična politička opcija, kamo sreće da ima dovoljno pametnih ljudi da uvide da je ustvari i jedina stranka koja valja. Što se tiče Pedje, rijetko ko da mu može parirati, respect! Nije potrebno polemisati čovjek zna šta valja, šta je ispravno, zato i jeste u pravoj stranci sa pravim ljudima koji mogu napraviti mnogooo ako im se ukaze povjerenje...
- vivaldi
#6239 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ridjobrki wrote:A kad je i kad stanoviti forumaš ridjih brkova stanovitom piscu na privremenom radu u politici ukazivao na Hajderove ublehe...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6240 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Forumasu ridjih brkova
,ja ti se i javno ispricavam na par forumskih duela i sl. vezano za Hajdara . Ocigledno si bio u pravu,barem vecim dijelom 
- vivaldi
#6241 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ridji je extra zajebant i ne jebe zivu silu. I alfons je zajebant, ali je nesto u zadnje vrijeme posato crveniji od zoombeta, ne znam sta mu je. Stochar i Corto od njega napravise Madnera-LIBERO- wrote:Forumasu ridjih brkova,ja ti se i javno ispricavam na par forumskih duela i sl. vezano za Hajdara . Ocigledno si bio u pravu,barem vecim dijelom
-
pemanapemani
#6242 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako god okreneš, ispada da su Peđa i Danis uradili više nego Vlada KS. Zalaganje za izmjenu krivičnog zakonodavstva i sankcionisanje negiranja genocida, zalaganje za prava Ostalih, gradski prijevoz poslije ponoći...
Fikretu je najveće dostignuće bila preporuka kriminalcima da se poubijaju između sebe.
Drago mi je da sam bar na kantonalnom nivou svoj glas dao pravoj osobi.
Svaka čast Peđa. Sve najbolje u 2012. Ako nas ne satare Nubiru i ako su se Maje zajebavale sa kalendarom, volio bih da nastaviš kako si radio do sada.
Fikretu je najveće dostignuće bila preporuka kriminalcima da se poubijaju između sebe.
Svaka čast Peđa. Sve najbolje u 2012. Ako nas ne satare Nubiru i ako su se Maje zajebavale sa kalendarom, volio bih da nastaviš kako si radio do sada.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#6243 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
@Zoome,vidim da se jako cesto ta tvoja teorija u tri tacke (
) potvrdjuje ,a vezano za naseg dragog brku sa ovoga foruma
Ali ok,ja sam se javno ispricao,a brko ce to uvaziti..siguran sam
Ali ok,ja sam se javno ispricao,a brko ce to uvaziti..siguran sam
- ultima_palabra
#6244 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pemanapemani wrote:Kako god okreneš, ispada da su Peđa i Danis uradili više nego Vlada KS. Zalaganje za izmjenu krivičnog zakonodavstva i sankcionisanje negiranja genocida, zalaganje za prava Ostalih, gradski prijevoz poslije ponoći...
Fikretu je najveće dostignuće bila preporuka kriminalcima da se poubijaju između sebe.![]()
- Ridjobrki
#6245 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
vivaldi wrote:Ridjobrki wrote:A kad je i kad stanoviti forumaš ridjih brkova stanovitom piscu na privremenom radu u politici ukazivao na Hajderove ublehe...![]()
![]()
Ti si mi prvi pao na pamet kad sam procitao za Hajdera. Uvijek si ga nesto mezio i bas mi bilo zao sto ti je od svih bosanskih zabiti bas on bio predmet opservacija. Mislim...Bosanski Petrovac..
, ali iz tog si kraja pa valjda ima smisla, ali opet sta je jadni petrovac bogu skrivio
Vjerovali ili ne, ja se često iskreno obradujem kad budem u krivu. Ovo znam u detalje i znam pozadinu cijele priče i šta i ko i koga i kako i sve oko Hajdera je "na rende kora". Meni nije bilo bašpravo gdje Peđa troši svoj kredibilitet forsirajući neke priče o uspjesima koje sam ja morao dekonstruirati ne zbog želje da nekom napakostim i kontriram nego zato jer mislim da svaka ubleha treba biti raskrinkana bez obzira na politički predznak.-LIBERO- wrote:Forumasu ridjih brkova,ja ti se i javno ispricavam na par forumskih duela i sl. vezano za Hajdara . Ocigledno si bio u pravu,barem vecim dijelom
-
StupskaBitanga
#6246 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I od mene sve najbloje Pedji K. i da nastavi biti tamo jedini normalan.

- vivaldi
#6247 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma moras i ti razumiti da je pedja politicar. Ne mozes ocekivati da sere po jedinom funkcioneru kojeg su maltene imali, niti mozes ocekivati da on odavde iz sarajeva zna svu genezu ko i ti.Ridjobrki wrote:Vjerovali ili ne, ja se često iskreno obradujem kad budem u krivu. Ovo znam u detalje i znam pozadinu cijele priče i šta i ko i koga i kako i sve oko Hajdera je "na rende kora". Meni nije bilo bašpravo gdje Peđa troši svoj kredibilitet forsirajući neke priče o uspjesima koje sam ja morao dekonstruirati ne zbog želje da nekom napakostim i kontriram nego zato jer mislim da svaka ubleha treba biti raskrinkana bez obzira na politički predznak.
Meni je generalno to sve bila nebitna prica u odnosu na opsta sranja. Kod nas GRAS napravi 125 miliona duga, pa to ne moze 100 hajdera za 10 zivota, ali je naravno tamosnjem stanovnistvu jako vazno.
- Ridjobrki
#6248 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno, ali tamo se i pada na sitnim stvarima. Mala sredina sve zna i ne prašta. Svaka promjena u ponašanju se registruje, svaki pogrešan potez se prepričava, svaki dijalog na hodniku u zgradi općine zna sva čaršija. Svaki tal se zna, sve je očito.vivaldi wrote:Ma moras i ti razumiti da je pedja politicar. Ne mozes ocekivati da sere po jedinom funkcioneru kojeg su maltene imali, niti mozes ocekivati da on odavde iz sarajeva zna svu genezu ko i ti.Ridjobrki wrote:Vjerovali ili ne, ja se često iskreno obradujem kad budem u krivu. Ovo znam u detalje i znam pozadinu cijele priče i šta i ko i koga i kako i sve oko Hajdera je "na rende kora". Meni nije bilo bašpravo gdje Peđa troši svoj kredibilitet forsirajući neke priče o uspjesima koje sam ja morao dekonstruirati ne zbog želje da nekom napakostim i kontriram nego zato jer mislim da svaka ubleha treba biti raskrinkana bez obzira na politički predznak.
Meni je generalno to sve bila nebitna prica u odnosu na opsta sranja. Kod nas GRAS napravi 125 miliona duga, pa to ne moze 100 hajdera za 10 zivota, ali je naravno tamosnjem stanovnistvu jako vazno.
Ja sam u više navrata isticao svoju naklonost i poštovanje prema onome što Peđa radi i nikad nisam - da tako kažem - proaktivno napadao NS/Peđu/Hajdera. Moj stav je bio ne navodite kao pozitivan primjer nešto što to nije. Ja sam ono što sam znao tu pisao onako defanzivno, čisto u odbranu građanskog nužnog zrna soli i dobrog ukusa.
Naravno, svako ima svoju perspektivu i ja to poštujem pa zato niti kad zamjeram kad se neko ne slaže sa mnom niti se nešto oduševljavam kad se ljudi rado slažu sa mnom jer nikad se ne zna - možda sam tad samo najglasniji među budalama.
-
StupskaBitanga
#6249 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
znači onih 200 novih radnih mjesta što H. obecava su ubleha?
- Ridjobrki
#6250 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Posegnuću za narodnom mudrošću: Da bogdo, šćeri, da te paša uzme al' gurbeti se oko kuće motaju...StupskaBitanga wrote:znači onih 200 novih radnih mjesta što H. obecava su ubleha?