Sta su ti drugi govorili prije onog Dzekinog twitera, nisam upratio iz pocetka?Yahel wrote:@Murat
Jesi li ti u tokuDzeko je ragovao preblago s obziorom na pricu koja su ona 2 prosipala
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
TheMule
#6226 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
juventus
#6227 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma neće ovaj Izmet imati mjesta u SUI pa siguran sam u to. Zaigrat će 5 minuta u kvalifikacijskoj, da zabilježi nastup i ćao. Za onog Seferovića da ne pričam, ne može prismrditi prvom timu Fiorentine, šalju ga u drugu ligu na pozajmicu, ma marš tamo mamu vam, šta ste se umislili da ste igrači.
-
frngla
#6228 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mujdža je rođen u Zagrebu i igrao je za Hr selekciju U-21 
- Bosanski_hibrid
#6229 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
muniza wrote:Ne kontam šta želiš reći, da trebamo odustati jer je rođen u ZG il šta?SEYOboy wrote: Halilović je rođen u zagrebu. igra za kadetsku reprezentaciju hrvatske
Pjanić je igrao za mladu reprezentaciju Luxemburga
-
juventus
#6230 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa pola Hrvatske reprezentacije je rođeno u Bosni, kako u fudbalu tako i u košarci i rukometu. Ne samo da su igrali neki za naše kadetske, nego i za seniorske ekipe.SEYOboy wrote: Halilović je rođen u zagrebu. igra za kadetsku reprezentaciju hrvatske
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6231 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Procitaj ovoTheMule wrote:Sta su ti drugi govorili prije onog Dzekinog twitera, nisam upratio iz pocetka?Yahel wrote:@Murat
Jesi li ti u tokuDzeko je ragovao preblago s obziorom na pricu koja su ona 2 prosipala
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... /130208045
Sve ce ti biti jasno
- swarley_s
#6232 Re: AW: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci -
Bravo Dzeko kralju.
Fino iskuliro malca i spustio loptu.
Svaka cast!
Nego... Sta mislite ko je Dzeki pomogao da ovo sve ovako fino formulise?
Fino iskuliro malca i spustio loptu.
Svaka cast!
Nego... Sta mislite ko je Dzeki pomogao da ovo sve ovako fino formulise?
- I am Happy
#6233 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Amra garant
namzana je ona svim bojama 
Ali realno ako je fudbaler nije idiot
Ali realno ako je fudbaler nije idiot
-
juventus
#6234 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Treba sad nazvati i ovog malog Seada i reći mu: Marš tamo mamu vam je*emo hibridnu dijasporsku. Ne trebaš nam ni ti. Kad ovog bekana nisu znali odgojiti, ne vjerujem da su i tebe puno bolje. Kako ih nakotiše ovakve ružne i glupe, majko mila. 
- SEYOboy
#6235 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
razumijem što hoćeš reći. ali koliko je bih uložila u njihov razvoj? ako je bih zaslužna za njihov napredak, onda su trebali odabrati da igraju za bih.juventus wrote:Pa pola Hrvatske reprezentacije je rođeno u Bosni, kako u fudbalu tako i u košarci i rukometu. Ne samo da su igrali neki za naše kadetske, nego i za seniorske ekipe.SEYOboy wrote: Halilović je rođen u zagrebu. igra za kadetsku reprezentaciju hrvatske
- hary
#6236 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dzeko je otkrio njihovov pravo lice. Da im nije ono napisao prvi put, sad bismo opet citali kako "...nas niko iz Saveza nije kontaktirao", "imali smo veliku zelju" i slicna sranja.
E sad, bilo bi lijepo kad bi se ova prica zavrsila, jer svakim clankom i u nasim i u svicarskim medijima, obojica zadovoljno trljaju ruke.
"Hajrović: Da Ibra igra za BiH, Džeke ne bi bilo nigdje". Veoma glupo, Izete.
E sad, bilo bi lijepo kad bi se ova prica zavrsila, jer svakim clankom i u nasim i u svicarskim medijima, obojica zadovoljno trljaju ruke.
"Hajrović: Da Ibra igra za BiH, Džeke ne bi bilo nigdje". Veoma glupo, Izete.
- Murat Sabanovic
#6237 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Yahel wrote:@Murat
koliko mi je poznato ,dzeko im je porucio da "odjebu" od reprezentacije. edin je javna licnost i njegove izjave se duplo vagaju i smatram da njegova izjava nije primjerna.uostalom nije njegovo da govori za koga je dres , a za koga nije.
-
muniza
#6238 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma jarane sad pretjerujemo fakat.SEYOboy wrote:razumijem što hoćeš reći. ali koliko je bih uložila u njihov razvoj? ako je bih zaslužna za njihov napredak, onda su trebali odabrati da igraju za bih.juventus wrote:Pa pola Hrvatske reprezentacije je rođeno u Bosni, kako u fudbalu tako i u košarci i rukometu. Ne samo da su igrali neki za naše kadetske, nego i za seniorske ekipe.SEYOboy wrote: Halilović je rođen u zagrebu. igra za kadetsku reprezentaciju hrvatske
Mi, znači savez, novinari i svi ostali moramo sve moguće uraditi kako bi pridobili nekog igrača ukoliko smo sigurni da on vrijedi. A to jel on nekom nešto dužan, to me najmanje zanima, ustvari je još slađe kad ga nekome klepiš. Džaba Hajroviću što je odabro Švicu, on će uvijek biti Hajrović, Izet Hajrović, kakav je to Švicarac?
Nikoga se nesmijemo olako odricati niti glumiti neki ponos već ako treba i na noge ići i neću reći moliti ali drugačijim tonom moramo definitivno u budućnosti.
- hary
#6239 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Iz Dzeke je vjerovatno govorila i frustracija zbog cinjenice "ga je Džeko tri puta zvao telefonom kako bi ga privolio da igra za našu reprezentaciju." I da Dzeko nije onako reagovao, ova dvojica bi jos uvijek optuzivala Savez. Ovako, ko ih jebe. I da..."Ova dvojica "Svicaraca", sto dalje od svetinje BiH" (By Edin Dzeko).Murat Sabanovic wrote:Yahel wrote:@Murat
koliko mi je poznato ,dzeko im je porucio da "odjebu" od reprezentacije. edin je javna licnost i njegove izjave se duplo vagaju i smatram da njegova izjava nije primjerna.uostalom nije njegovo da govori za koga je dres , a za koga nije.
-
TheMule
#6240 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hvala, ovo je fantastican intervju Dzeke. On se osjeco izdano, pa je zato onako ostro reagovo.Yahel wrote:Procitaj ovoTheMule wrote:Sta su ti drugi govorili prije onog Dzekinog twitera, nisam upratio iz pocetka?Yahel wrote:@Murat
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... /130208045
Sve ce ti biti jasno
A sto se tice Ibrahimovica, ne bi bas reko da ima neke klase, bar ne bolje od Dzeke, a da igra za BiH, igro bi zajedno sa Dzekom
- madFlava
#6241 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma Dzeko Bog i batina !

-
dinobjelave
#6242 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta bi bilo kad bi bilo,dzeko bi igrao u navali zajedno sa zlatanom i vedadom,eto to bi bilo.kazao je istinu razgovarali Su par puta najavili da ce igrati za bosnu i nakraju nas izradili.unaprijed da se ogradim od pacifista ,igrati za bosnu zemlju svojih predaka je mnogo vece iz poznatih razloga ( rat,genocid ,urbicid,sportski i svaki drugi),mozemo se vratiti i na 92 pola reprezentacije bih u kosarci ili fudbalu je bilo prisiljeno igrati za hrvatsku uzmi ili ostavi,ako nezelis noga ti je.ljudi Su igrali i cekali, muka ih natjerala.mnogi Su docekali i vratili se tj odigrali za svoju zemlju.sjetite se sergeja vrsen pritisak na njega da neigra za bosnu ,konkretno majka u mostaru prijetnje itd momak je ipak zaigrao.sta hocu reci ljudi Su pod pritiskom opasnoscu Po zivot svojih najmilijih slusali srce i igrali za bih.kakva to mora muci ove papke,ko im to prijeti,ko im uzima hljeb iz ruku.niko papci Su lagali zavlacili i zavukli,izradili su ljude iz saveza,kapitena,igrace.prodali Su domovinu.ni zlatanovo maslo nije za ramazana jeste ga tata nudio i jeste ga bagra iz saveza odjebala ali ja bih istrajao docekao pokazao i dokazao u svetom dresu drzave predaka da Su bili u krivu.evo miralem pjanic najbolji primjer dolazio na okupljanja trenirao a nije igrao zbog gresaka u savezu i administraciji.nakraju kako Diamant kaze nek im je sretno i ko te jebe moze bosna i bez tebe
- I am Happy
#6243 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma glupa izjava skroz... Dzeko mu je sve rekao ovim
Edin se osjeca izdano, zato i jest onakva rekacija
pokusao ih "obuci" u nas dres a ne odjebati
Nakon one njegove izjave smo bar 100% sigurni da je sve gotovo
@Murat SabanovicUz to, poređenje sa Zlatanom Ibrahimovićem nije na mjestu, s obzirom na to da niko od mene ne bi bio sretniji kada bi u bh. selekciji igrao jedan Ibrahimović. BiH bi sa njim bila jača i svaki igrač njegovih kvaliteta je dobrodošao u BiH, jer nas interesuje rezultat. Moja želja je da BiH pobjeđuje i svoje kvalitete podređujem svojoj zemlji, a sve zbog toga jer mi je BiH u srcu", rekao je Džeko.
Edin se osjeca izdano, zato i jest onakva rekacija
Nakon one njegove izjave smo bar 100% sigurni da je sve gotovo
- Murat Sabanovic
#6244 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mi ne znamo sta se desilo ,mozemo samo nagadjati .po meni ,najveci krivac sto izet za nas ne igra je susic i savez.....al ima tu i izetove krivice ...hary wrote:Iz Dzeke je vjerovatno govorila i frustracija zbog cinjenice "ga je Džeko tri puta zvao telefonom kako bi ga privolio da igra za našu reprezentaciju." I da Dzeko nije onako reagovao, ova dvojica bi jos uvijek optuzivala Savez. Ovako, ko ih jebe. I da..."Ova dvojica "Svicaraca", sto dalje od svetinje BiH" (By Edin Dzeko).Murat Sabanovic wrote:Yahel wrote:@Murat
- lerdi
#6245 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... stine.html
E ovo sam jedva čekao. Hajmo lagano kaške u ruke i pojednite sva govan koja ste nasrali. Jebem ti Bošnju i njegov mentalitet. Samo čeka priliku kako bi nekoga popljuvao i glumio neku moralnu vertikalu.
E ovo sam jedva čekao. Hajmo lagano kaške u ruke i pojednite sva govan koja ste nasrali. Jebem ti Bošnju i njegov mentalitet. Samo čeka priliku kako bi nekoga popljuvao i glumio neku moralnu vertikalu.
- madFlava
#6246 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma kakvim tonom pricat ? Kome da se Dzeko mrcina uvlaci u pakas?
Daj ljudi uozbiljite se, Savez ih je zvao, Dzeko i Spahic su ih zvali , dobijali su nekakve nagrade ovdje(ako to nije lijep i znacajan pristup pa skoro i molba , onda ne znam sta je) za sta su to radili ?
Za iskren odgovor.
A oni ga nisu dali.
Zato zbogom Izete , zbogom Seferovicu.
Dzeko kralju

Daj ljudi uozbiljite se, Savez ih je zvao, Dzeko i Spahic su ih zvali , dobijali su nekakve nagrade ovdje(ako to nije lijep i znacajan pristup pa skoro i molba , onda ne znam sta je) za sta su to radili ?
Za iskren odgovor.
A oni ga nisu dali.
Zato zbogom Izete , zbogom Seferovicu.
Dzeko kralju
-
Stari
#6247 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Meni se u stvari svidja ova danasnja Dzekina formulacija ...malo je diplomatskija , umjerenija i samim time sadrzajnija.
Naravno da je dugorocni cilj dovesti u reprezentaciju sve one koji su dobri i zele za nju igrati ... A oni koji to iz ovog ili onog razloga ne zele ... pa molim lijepo, eto ne moraju, apsolutno se moze i bez njih i te kako. No to opet ne treba biti razlog za nekakve vulgarizme i uvrede ... nemojmo bolan ljudi biti ljuti sto neko nece sa nama da se druzi jer to samo pokazuje vlastitu iskomplexiranost.
Naravno da je dugorocni cilj dovesti u reprezentaciju sve one koji su dobri i zele za nju igrati ... A oni koji to iz ovog ili onog razloga ne zele ... pa molim lijepo, eto ne moraju, apsolutno se moze i bez njih i te kako. No to opet ne treba biti razlog za nekakve vulgarizme i uvrede ... nemojmo bolan ljudi biti ljuti sto neko nece sa nama da se druzi jer to samo pokazuje vlastitu iskomplexiranost.
- Murat Sabanovic
- Comrad
#6249 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa bolan molili i kumili covjeka, sta pricas? Zamisli bolan da tamo neki anonimus, kuci sjedi i ceka da ga nazovu Dzeko, Spaha, Pjana i da ga mole da igra. On faca sad neka? Halo ba, ko si balavac jedan. Jedan od milion talenata, kojima je sansa 50-50 da uspiju. I opet to nasi urade. I sta ti predlazes jos da se radi. Da mu dzeko dodje na prag i odnese ga na pripreme na ramenima. Daj bolan, sta mislis ko si...muniza wrote:Pa koji vam je klinac više ljudi. Hebo ove švicarce i ja kažem ali sa ovim stavom, pristupom i ponašanjem mi gubimo i sve ostale talente.
Pa hrvatima nije mrsko moliti i boriti se do zadnje za Rakitića ili Šimunića a mi lafo možemo i bez djece dijaspore, možemo al u K.
Po toj teoriji Pjanić sada ne bi igrao za nas. Sjetite se samo kako je bilo knap za Begovića, mudri Sušić ga je bio otpiso zbog Meksika. Da nije bilo problema sa povredama golmana Begović bi danas branio za Kanadu braćo moja.
Izgleda da igrači nas moraju moliti za poziv, spustite malo ba lopticu koji vam je.
PONAVLJAM...NIKOGA, AMA BAS NIKOGA NE TREBA MOLITI NITI PLAKATI ZA NJIM DA IGRA ZA BIH!!! Kontaktirati i pokusati dovesti sto vise talenta - DA, ali ako neko nece da igra ne treba jedan Dzeko da spada na taj nivo i da moli nekog balavca!
Pape je fino to rekao, jos prosle godine. Pola tih likova zeli samo da izgradi ime, da mu se ime pojavi u medijima, ne bi li koju kintu uzeo. Sad jos Pape i savez krivi jer nisu klanjali i molili ispred haustora ovih likova da dodju...ma odjebaus ba.
- madFlava
#6250 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa zasto nije dosao sad ko sto mu je buraz dosao na utakmicu ?lerdi wrote:http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... stine.html