koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
THEC

#6226 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

konektovan wrote:
channel10 wrote:Zarin parfem košta skoro 100KM?

To je onaj za koji kazu da.je sličan Aventusu?

Koliko drži?
Da, hajmo reci jedna od kopija na temu aventusa. Jucer sam se naspricao oko 13 h, evo još se osjeti na ruci. Nisam htio da se istusiram, kako bi istestirao do kraja. :mrgreen:
imam i ja to mini pakovanje, uzeo u SCC-u i onako 5-6 sati u vrh glave da ga ja mogu osjetiti na sebi, a inace kod nas je ta veca boca 40 KM, jel moguce da je tamo toliko skuplje ? - ili si ti nesto pobrkao sa dinarima :mrgreen:
channel10

#6227 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by channel10 »

Znaci konektovani da je dobar cim toliko drzi. Ima li ga kod nas kupiti, jer znam da su govorili da je bilo nekad, ali kad god sam trazio da kupim, nije bilo?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#6228 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

THEC wrote:
konektovan wrote:
channel10 wrote:Zarin parfem košta skoro 100KM?

To je onaj za koji kazu da.je sličan Aventusu?

Koliko drži?
Da, hajmo reci jedna od kopija na temu aventusa. Jucer sam se naspricao oko 13 h, evo još se osjeti na ruci. Nisam htio da se istusiram, kako bi istestirao do kraja. :mrgreen:
imam i ja to mini pakovanje, uzeo u SCC-u i onako 5-6 sati u vrh glave da ga ja mogu osjetiti na sebi, a inace kod nas je ta veca boca 40 KM, jel moguce da je tamo toliko skuplje ? - ili si ti nesto pobrkao sa dinarima :mrgreen:
Hebem mu misa, cini mi se 5 OOO dinara 120 ml, ako sam dobro vidio...
Ja onako brzinski to nešto izracunao, i ucinilo mi se poskupo. Ako je u Rajvosa 40 kermi isto pakovanje, rado cu uzeti..

@channel
Meni je skroz ok sto se tice postojanosti, obzirom da se radi o zarinom mirisu, koji bas i nisu poznati po tome.
Evo drug THEC kaze da ima kod nas..
channel10

#6229 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by channel10 »

:thumbup:
Bio sam prije petnaestak dana i nije bilo.

THEC, koliko kosta kod nas ova mala bocica (da se prvo provjeri kakav je)?
konektovan

#6230 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

U Beogradu, Zagrebu dodje nesto malo više od 8 KM.
channel10

#6231 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by channel10 »

Znaci džaba, samo jos da bude na stanju :)
THEC

#6232 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

Ova mala boca je bila 7.95 ako nije sta promijenjeno a ne bi trebalo, i vidjeh da je jos nekih bocica bilo ali nezz koji mirisi su u pitanju, dok sto se tice boce od 120ml moguce da je nestalo jer sam ja zadnji put bio prije par sedmica, ugl znam da je Vibrant Leather bio na polici kad god sam isao u zadnjih par mjeseci, pa kontam da imaju jos uvijek a eto opet je moguce da se rasprodalo i cijena je sigurno bila 40KM (39.95 al isti djavo :lol: ) i pravo mi je cudno da u Beogradu bude tolika cijena, bas ne znam zbog cega, ovdje u SCC-u najskuplji miris za koji barem ja znam je oko 50 KM i to je dosao nekad pocetkom ove godine, ovaj https://www.fragrantica.com/perfume/Zar ... 53290.html
black

#6233 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

tako je kada se selektivno cita :mrgreen: mislim da sam pisao, na kasi imaju mala pakovanja 7.95, kao sto thec rece, i taj veci bio je prije nekoliko mjeseci a vidio sam ga i prosle hefte :mrgreen:
šatirana_ljubičica

#6235 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by šatirana_ljubičica »

boshniak wrote:Da li je moguce da se tester razlikuje od komercijalnog pakovanja, kupim parfem na osnovu testera, kad ono razlika jakoooo primjetna, cak bi se reklo dva razlicita parfema.
nije moguće.
THEC

#6237 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

Pa sta su drugo nego parfemi :mrgreen: sad u kojoj koncentraciji se prave je druga stvar
konektovan

#6239 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Vibrant leather edp ubija, :mrgreen: pali i prvi komplimenti, :mrgreen: a najvaznije je, da moj nos koji je izlozen ovim alergijama, itekako osjeti miris. :thumbup:
THEC

#6240 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

konektovan wrote:Vibrant leather edp ubija, :mrgreen: pali i prvi komplimenti, :mrgreen: a najvaznije je, da moj nos koji je izlozen ovim alergijama, itekako osjeti miris. :thumbup:
Vibrant leather je ok miris, postojanost mu je solidna, prosjecno 5-6 sati na mojoj kozi, sat, gore-dole, kako kad, vjerovatno je to i do mog nosa,projekcija mu i nije jaca strana ali dobro, no sto je Rich warm addictive zvijer od parfema, ono iskreno nisam ocekivao, ubjedljivo najjaci Zarin parfem kojeg sam probao i imam, strasna projekcija prije svega pa onda i sama postojanost, bas vrhunski omjer cijene i kvaliteta :thumbup:
konektovan

#6241 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

THEC wrote:
konektovan wrote:Vibrant leather edp ubija, :mrgreen: pali i prvi komplimenti, :mrgreen: a najvaznije je, da moj nos koji je izlozen ovim alergijama, itekako osjeti miris. :thumbup:
Vibrant leather je ok miris, postojanost mu je solidna, prosjecno 5-6 sati na mojoj kozi, sat, gore-dole, kako kad, vjerovatno je to i do mog nosa,projekcija mu i nije jaca strana ali dobro, no sto je Rich warm addictive zvijer od parfema, ono iskreno nisam ocekivao, ubjedljivo najjaci Zarin parfem kojeg sam probao i imam, strasna projekcija prije svega pa onda i sama postojanost, bas vrhunski omjer cijene i kvaliteta :thumbup:
Ima li ga kod nas kupiti???? Ima li i vibrant leathera??? Ne bi bilo loše uzeti oba,....
_deCKarD

#6242 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by _deCKarD »

Neki prijedlog za poklon curi, tj budućoj ženi za rođendan, cijena nije bitna i da se može kod nas nabaviti, te da nije baš sad neki super jak, tj da ne zaboli glava od njega :D
Michun

#6243 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Michun »

_deCKarD wrote:Neki prijedlog za poklon curi, tj budućoj ženi za rođendan, cijena nije bitna i da se može kod nas nabaviti, te da nije baš sad neki super jak, tj da ne zaboli glava od njega :D
probaj Pradu Iris, i probaj nesto u inomi u alti od histories...https://www.fragrantica.com/designers/H ... rfums.html
konektovan

#6244 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Ipak sam se ponovio sa zara vibrant leather 120 ml edp, 39.95 KM, da ne štedim pri prskanju.. :mrgreen:
Nisrin

#6245 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Nisrin »

_deCKarD wrote:Neki prijedlog za poklon curi, tj budućoj ženi za rođendan, cijena nije bitna i da se može kod nas nabaviti, te da nije baš sad neki super jak, tj da ne zaboli glava od njega :D
The One D&G
212 sexy Carolina Herrera, ali prvijenac..
i agree

#6246 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by i agree »

konektovan wrote:Ipak sam se ponovio sa zara vibrant leather 120 ml edp, 39.95 KM, da ne štedim pri prskanju.. :mrgreen:
asocira li na neki ili ne?
konektovan

#6247 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

i agree wrote:
konektovan wrote:Ipak sam se ponovio sa zara vibrant leather 120 ml edp, 39.95 KM, da ne štedim pri prskanju.. :mrgreen:
Mnogi kazu da ima slicnosti sa Creed Aventusom, ali iskreno, ja ne mogu tu slicnost da pronadjem. Meni je poprilicno originalan miris...i odlican mi je za ovo vrijeme.
i agree

#6248 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by i agree »

konektovan wrote:
i agree wrote:
Mnogi kazu da ima slicnosti sa Creed Aventusom, ali iskreno, ja ne mogu tu slicnost da pronadjem. Meni je poprilicno originalan miris...i odlican mi je za ovo vrijeme.
Jesi li uzeo u Sarajevu,to je ovajprvi ili drugi?
konektovan

#6249 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Ovaj drugi, danas u Sarajevu, tacnije cim je zara pocela sa radom ja uletio i našao jedan na polici. :mrgreen: Ima onih manjih pakovanja od 12 ml na kasi, 7.95 KM,..
i agree

#6250 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by i agree »

Morat cu pogledat kad budem isao sutra prekosutra,inace zara ima dobrih parfema ali nikako kod nas da bude onaj sto lici na kouros
Post Reply