Ja odoh!
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gde si sad cica maco
#6226 Re: FK Sarajevo
5 sati 4 minute!
Ja odoh!
Ja odoh!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6227 Re: FK Sarajevo
Evo i ja se spremam
na pivu pa na tekmu

- Gusztav
#6228 Re: FK Sarajevo
Ja bez 1+1 (flaša banatskog rizlinga i flaša sarajevskog kiseljaka) ne bih izdurao ovaj današnji dan, evo pri kraju sam i krećem laganini.don_emir wrote:Evo i ja se spremamna pivu pa na tekmu
![]()
@gdje si sad cica maco
Fakat ne znam kako ti dosad nisi obolio od ovog silnog odbrojavanja.
U svakom slučaju postao si mi "simpa" dok si me podsjećao koliko još ima do tekme.
-
samo_ovaj_put
#6229 Re: FK Sarajevo
nadam se da cemo ovako odbrojavati i pred utakmicu u kupu u srijedu 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#6230 Re: FK Sarajevo
3 dana 0 sati 19 minutasamo_ovaj_put wrote:nadam se da cemo ovako odbrojavati i pred utakmicu u kupu u srijedu
- Gde si sad cica maco
#6231 Re: FK Sarajevo
Duša, <3. Evo ti: :*Gusztav wrote:Ja bez 1+1 (flaša banatskog rizlinga i flaša sarajevskog kiseljaka) ne bih izdurao ovaj današnji dan, evo pri kraju sam i krećem laganini.don_emir wrote:Evo i ja se spremamna pivu pa na tekmu
![]()
@gdje si sad cica maco
Fakat ne znam kako ti dosad nisi obolio od ovog silnog odbrojavanja.
U svakom slučaju postao si mi "simpa" dok si me podsjećao koliko još ima do tekme.
-
El_comadante
#6232 Re: FK Sarajevo
hoče li se igrati utakmica? bilo na TVu da neče jeer je Borac nekome dužan neke pare?
- saso mange
#6233 Re: FK Sarajevo
produzen im je rok za 15 dana tako da nisu u belajuEl_comadante wrote:hoče li se igrati utakmica? bilo na TVu da neče jeer je Borac nekome dužan neke pare?
- Joey Tribbiani
#6234 Re: FK Sarajevo
VEDRAN PULJIC
odjekuje pecarom
pa nek se nadje ko god hoce i nek pljuje po svakom navijacu FK ZELJEZNICARA zbog toga sto su "svi" sarali grafit, zbog toga sto smo to "100% mi uradili"
pa nek se nadje ko god hoce i nek pljuje po svakom navijacu FK ZELJEZNICARA zbog toga sto su "svi" sarali grafit, zbog toga sto smo to "100% mi uradili"
- GandalfSivi
#6235 Re: FK Sarajevo
34 min...
- Joey Tribbiani
#6236 Re: FK Sarajevo
sta 34?
- burek_in_space
#6237 Re: FK Sarajevo
Pa vidish da su odbrojavali do pochetka utakmice.Joey Tribbiani wrote:sta 34?
- Joey Tribbiani
#6238 Re: FK Sarajevo
moja greška, jbg. Kontam da ne pita sto su nasi dosli u 34 minuti u ŠB.
- burek_in_space
#6239 Re: FK Sarajevo
Hocesh opkladu da ce okrenuti bordo momci?!zoom66 wrote:
bolje da nisu![]()
- burek_in_space
#6240 Re: FK Sarajevo
Drago mi je shto nisu pogodili penal, jer ce sada tek preokret biti potpun.zoom66 wrote:
ni sudija im ne mere pomoci
- harisoni
#6241 Re: FK Sarajevo
Todoroviću crkni!A ti Mirza - spasi nas sviju i idi

- armin071
#6242 Re: FK Sarajevo
Jalovo je ovo bilo veceras. Zalaganje je bilo na nivou ali napad nigdje veze...
- kokuz_sa
#6243 Re: FK Sarajevo
igrom ..razocaran..previse izgubljenih lopti..previse soliranja i komplikacija..previse inicijative al one jalove..
al opet kad se sve sagleda 6..kolo,jedan kiks..nije to nesto strasno..
sto bi na zeljinom orumu kazali nakon ko zna kojeg kiksa JBG bi sta bi idemo dalje..tako i ovdje se to isto odnosi
al opet kad se sve sagleda 6..kolo,jedan kiks..nije to nesto strasno..
sto bi na zeljinom orumu kazali nakon ko zna kojeg kiksa JBG bi sta bi idemo dalje..tako i ovdje se to isto odnosi
- GandalfSivi
#6244 Re: FK Sarajevo
Zelio bih iskoristiti priliku da se komentatoru prenosa sjetim blize i dalje familije, kao i komsiluka, mace, cuke i svega sto ima.
A sto se tekme tice, nije islo i bog, ne moze se uvijek pobijediti, bit ce bolje...
A sto se tekme tice, nije islo i bog, ne moze se uvijek pobijediti, bit ce bolje...
- PriNc_ba
#6245 Re: FK Sarajevo
ne znam kako je na tv-u izgledalo ali u prvom poluvremenu smo ih po onoj desno strani mogli razmontirati samo tako ... AL DA SMO IMALI NEKOGA KO ZNA 
nikako mi nije jasna ogranicenost jednog profesionalnog igraca da ne moze imati pregled igre citavog terena ispred njega :S a takvi su skoro svi. gleda lik prema naprijed i ne vidi da je desna strana cista za dodati :S i tako 30 puta
helem... piksi podbacio totalno, ono grupisanje u napadu da cetvorica budu u 3 metra jedan do drugog kad se vrati lopta negdje na sredinu ili na stranu pa onda ono ubacivanje na 18 metara a ne u avliju xD
jbg. da je uslo nesto od onih iz prvog poluvremena mislim da bi bilo sve drugacije
podhitno trebamo vjezbati ubacivanje iz kornera pa ono je zalosno da ljudi koji toliko igraju fudbal ne znaju klasicni balon poslati u 16 i to ne samo iz kornera nego i u igri sa strane :S
todorovic kiksao kod gola, a po meni hamzic najbolji danas bio s obzirom da su nam mogli zabiti jos jedno 2-3 gola da nije on glumio stopera i beka
i jel vidio neko sta je zapocelo frku na jugu ? ja sam zakasnio mozda 2-3 sekunde s pogledom prema tamo,ucinilo mi se kao da je neko krenuo da objesi neki trans preko onog njihovog "lesinari"
steta stvarno onog onakvog navijanja i atmosfere
sjever nema granice
nista sad blekic nek ih opali po novcaniku. po meni za svaki domaci kiks treba 3 plate da im skine i da ne dobijaju premiju od bodova sa strane dok jednu pobjedu ne vrate
nismo mi drina *ebo ga patak da prodajemo bodove na svom terenu :S
nikako mi nije jasna ogranicenost jednog profesionalnog igraca da ne moze imati pregled igre citavog terena ispred njega :S a takvi su skoro svi. gleda lik prema naprijed i ne vidi da je desna strana cista za dodati :S i tako 30 puta
helem... piksi podbacio totalno, ono grupisanje u napadu da cetvorica budu u 3 metra jedan do drugog kad se vrati lopta negdje na sredinu ili na stranu pa onda ono ubacivanje na 18 metara a ne u avliju xD
jbg. da je uslo nesto od onih iz prvog poluvremena mislim da bi bilo sve drugacije
todorovic kiksao kod gola, a po meni hamzic najbolji danas bio s obzirom da su nam mogli zabiti jos jedno 2-3 gola da nije on glumio stopera i beka
i jel vidio neko sta je zapocelo frku na jugu ? ja sam zakasnio mozda 2-3 sekunde s pogledom prema tamo,ucinilo mi se kao da je neko krenuo da objesi neki trans preko onog njihovog "lesinari"
steta stvarno onog onakvog navijanja i atmosfere
nista sad blekic nek ih opali po novcaniku. po meni za svaki domaci kiks treba 3 plate da im skine i da ne dobijaju premiju od bodova sa strane dok jednu pobjedu ne vrate
- hary
#6246 Re: FK Sarajevo
PriNc_ba wrote:ne znam kako je na tv-u izgledalo ali u prvom poluvremenu smo ih po onoj desno strani mogli razmontirati samo tako ... AL DA SMO IMALI NEKOGA KO ZNA
nikako mi nije jasna ogranicenost jednog profesionalnog igraca da ne moze imati pregled igre citavog terena ispred njega :S a takvi su skoro svi. gleda lik prema naprijed i ne vidi da je desna strana cista za dodati :S i tako 30 puta![]()
jbg. da je uslo nesto od onih iz prvog poluvremena mislim da bi bilo sve drugacijepodhitno trebamo vjezbati ubacivanje iz kornera pa ono je zalosno da ljudi koji toliko igraju fudbal ne znaju klasicni balon poslati u 16 i to ne samo iz kornera nego i u igri sa strane :S
todorovic kiksao kod gola, a po meni hamzic najbolji danas bio s obzirom da su nam mogli zabiti jos jedno 2-3 gola da nije on glumio stopera i beka![]()
steta stvarno onog onakvog navijanja i atmosferesjever nema granice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nista sad blekic nek ih opali po novcaniku. po meni za svaki domaci kiks treba 3 plate da im skine i da ne dobijaju premiju od bodova sa strane dok jednu pobjedu ne vratenismo mi drina *ebo ga patak da prodajemo bodove na svom terenu :S
Todorovic nastavio da kiksa. Ne znam moze li, ali on definitivno mora popraviti igru. Falio nam je Lede, da razbije ovu desnu stranu. Kojasevic, neocekivano los, ali valjda se i njemu to moze desiti. O Mirzi ne znam sta da kazem.Nije lose vodio utakmicu, mislim da je bilo vise do igraca.
Ipak, igrali smo protiv ekipe kojoj je forma u usponu i vidi se da se njihova pojacanja uklapaju u cjelinu. Bojim se da ce biti sve jaci kako odmice sampionat.
Ne trebamo klonuti. Trebamo cvrsto vjerovati u put kojim smo svi krenuli na celu sa ovom upravom.
NE DAJ SE SARAJEVO, LJUBAVI MOJA!!!
- Impavidus
#6247 Re: FK Sarajevo
Jad! Nista drugo nego jad...
bas me zivo zanima kakve to mirza "mini pripreme" obavi svaki put, prvo nakon odgadjanja celika i utakmice sa slavijom, pa sad nakon pauze od 10-ak dana, nisu baterije da se istrose, ocito zaborave igrat nakon 10 dana pauze...
mirza kiksaj u prijedoru i ako treba sa olimpikom samo da te ne gledam vise i tvoje taktike, dobro je islo dok su ti forumasi pravili sastav!
bas me zivo zanima kakve to mirza "mini pripreme" obavi svaki put, prvo nakon odgadjanja celika i utakmice sa slavijom, pa sad nakon pauze od 10-ak dana, nisu baterije da se istrose, ocito zaborave igrat nakon 10 dana pauze...
mirza kiksaj u prijedoru i ako treba sa olimpikom samo da te ne gledam vise i tvoje taktike, dobro je islo dok su ti forumasi pravili sastav!
-
north
#6248 Re: FK Sarajevo
Sve se slažem izuzev jednog, i to ključnog, isključivi krivac za poraz je trener!!!hary wrote:PriNc_ba wrote:ne znam kako je na tv-u izgledalo ali u prvom poluvremenu smo ih po onoj desno strani mogli razmontirati samo tako ... AL DA SMO IMALI NEKOGA KO ZNA
nikako mi nije jasna ogranicenost jednog profesionalnog igraca da ne moze imati pregled igre citavog terena ispred njega :S a takvi su skoro svi. gleda lik prema naprijed i ne vidi da je desna strana cista za dodati :S i tako 30 puta![]()
jbg. da je uslo nesto od onih iz prvog poluvremena mislim da bi bilo sve drugacijepodhitno trebamo vjezbati ubacivanje iz kornera pa ono je zalosno da ljudi koji toliko igraju fudbal ne znaju klasicni balon poslati u 16 i to ne samo iz kornera nego i u igri sa strane :S
todorovic kiksao kod gola, a po meni hamzic najbolji danas bio s obzirom da su nam mogli zabiti jos jedno 2-3 gola da nije on glumio stopera i beka![]()
steta stvarno onog onakvog navijanja i atmosferesjever nema granice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nista sad blekic nek ih opali po novcaniku. po meni za svaki domaci kiks treba 3 plate da im skine i da ne dobijaju premiju od bodova sa strane dok jednu pobjedu ne vratenismo mi drina *ebo ga patak da prodajemo bodove na svom terenu :S
za boldirano. Svi cekaju loptu direktno u noge, kao Inzagi. Veceras nismo (i vec dugo nemamo) igraca sesnaesterca.
Todorovic nastavio da kiksa. Ne znam moze li, ali on definitivno mora popraviti igru. Falio nam je Lede, da razbije ovu desnu stranu. Kojasevic, neocekivano los, ali valjda se i njemu to moze desiti. O Mirzi ne znam sta da kazem.Nije lose vodio utakmicu, mislim da je bilo vise do igraca.
Ipak, igrali smo protiv ekipe kojoj je forma u usponu i vidi se da se njihova pojacanja uklapaju u cjelinu. Bojim se da ce biti sve jaci kako odmice sampionat.
Ne trebamo klonuti. Trebamo cvrsto vjerovati u put kojim smo svi krenuli na celu sa ovom upravom.
NE DAJ SE SARAJEVO, LJUBAVI MOJA!!!
Zašto?
Pokušaću da objasnim....
Igrači su imali 15 dana da se spreme za ovu utkamicu i fizički i psihički i taktički. Trener je sam izjavio su da su fenomenalno odradili mini pripreme, da su u potpunosti spremni za Borac, a na terenu su izgledali kao muhe bez glave, nijednog jedinog pasa, nijednog pravog pritiska u utakmici, katastrofalno reagovanje sa klupe, Ihtijarević???
Daleko od toga da sad treba kao nešto ohladiti se, pljuvati po igračima, ali treba napraviti rez. Pod rezom podrazumijevam samo jedno, SMJENA TRENERA!!! Neko će reći kao, zar samo nakon jednog poraza, DA, upravo sada, jer će kasnije biti kasno!!!
Imamo atmosferu kao nikad do sad u i oko kluba, i treba odreagovati ODMAH!!!
Što se tiče igrača, da imamo autoritativnog trenera, ko što nemamo, on bi fino večeras lagano upalio reflektore na stadionu i dva sata žestokog treninga, a on jedino što zna reći Borac je zasluženo pobijedio
Plus udariti igračima po džepu (to doduše očekujem od uprave)... Kad zasluže nagraditi, ali za ovo večeras kazniti...
Zato, zahvaliti se Mirzi, jer ko god je večeras gledao utakmicu vidi da tu nema ništa od trenerovog rada, i zbog toga trebaju promjene.....
Jović i Husref su slobodni, a oba dvojica su klasa za ovog manekena....
Šteta za ovo večeras, ali glavu gore, i poduzeti nešto dok još nije kasno.....Crvena lampica je večeras upaljena....
- Gde si sad cica maco
#6249 Re: FK Sarajevo
Prvi put se sa tobom slažem!burek_in_space wrote:Drago mi je shto nisu pogodili penal, jer ce sada tek preokret biti potpun.zoom66 wrote:
ni sudija im ne mere pomoci
Jedina kritika koju ću ja uputiti, a da je vi niste uputili je: NE DAJTE NARANČASTOJ JAKNI DA VIŠE UĐE NA SJEVER!
Inače, čestitke Borcu, a u Sarajevu se ima mnogo toga za popraviti.
Idemo: Kup!
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#6250 Re: FK Sarajevo
Sad se izvaditi u Prijedoru. Idemo dalje, tek je počelo prvenstvo...slijedi kup, srijeda, u 16h.