Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baudelaire

#6226 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

north wrote:U Madridu se već može slaviti, teško će Barca više od boda a to je onda kraj :D vrijeme je da se titula vrati u najveći i najslavniji klub u evropi i svijetu.....

Evo ga 3-1 :D

Barcelona je ispisala svoju istoriju u zadnjih 10 godina, mislim na uspjehe na nivou cijele evrope.... ali realno do prije toga u evroskim okvirima je to tanko bilo.....Pa do 90 i neke godine imali su titula prvaka evrope isto ko i jedna C.Zvezda, JEDNU :D , generacije Ronaldinja i sada Messija su to uveliko promijenile i svaka čast za to, ali još je to premalo pure da bi to bilo na nivou jednog Reala...

Titula ove godine zasluženo u Madrid!!!
Zvezda je prije Barcelone osvojila :D
Ali_G

#6227 Real Madrid C.F.

Post by Ali_G »

Svaka cast north. Do one titule osvojene protiv Arsenala, Barca je u evropskim okvirima bila prosjecan klub i onda nakon toga pocinje ispiranje mozga.
Svaka cast ovoj generaciji. Upisali su se zlatnim slovima, ali tesko da ce ovi novi klinci da se priblize uspjehu. Njihova skola ima odlican sistem rada, al uspjeh imaju zahvaljujuci Iniesti i Xaviu. Takvi genijalci se ne mogu napraviti. To se jednostavo radja.
Real bi ove godine vrlo lako mogao i na krov Evrope. Ligu su prakticno osigurali, tesko da ce prokockati eventualnih 10 bodova viska. Njima bi najveci problem mogao predstavljati trener. Koga dovesti ako Jose ode.
north

#6228 Re: Real Madrid C.F.

Post by north »

Ali_G wrote:Svaka cast north. Do one titule osvojene protiv Arsenala, Barca je u evropskim okvirima bila prosjecan klub i onda nakon toga pocinje ispiranje mozga.
Svaka cast ovoj generaciji. Upisali su se zlatnim slovima, ali tesko da ce ovi novi klinci da se priblize uspjehu. Njihova skola ima odlican sistem rada, al uspjeh imaju zahvaljujuci Iniesti i Xaviu. Takvi genijalci se ne mogu napraviti. To se jednostavo radja.
Real bi ove godine vrlo lako mogao i na krov Evrope. Ligu su prakticno osigurali, tesko da ce prokockati eventualnih 10 bodova viska. Njima bi najveci problem mogao predstavljati trener. Koga dovesti ako Jose ode.
Ma prijatelju, Jose će sigurno otići, opak je to igrač, njega su novinarski lešinari razapeli nakon dva poraza od Barce i još se se neki igrači igrači usudili da ga kritikuju, a da nis sačekali kraj prvenstva, a čovjek nakon toliko dominacija Barce u prvoj sezoni Reala već sad gdje se kraj sezone još ne nadzire praktički osigurava titulu, još da mu se posreći i da uzme LP, pa da svijetla obraza kaže i novinatima i bavijačima koji su mu na bernabeu zviždali eto vam ga sad smetljari, dajte mi još neki klub da nastavim da dominiram :dance:

Čovjek hladno sve uzima redom sa toliko klubova: Porto - domaća liga i LP, Inter - nakon dugog posta domaća liga i LP , Chelsea -nakon dugog posta domaća liga, tu mu se nije dalo i LP iako je bio blizu, sad Real- opet nakon dužeg domaća liga u prvoj sezoni na klupi i možda LP.....Ima li ko jači :D ?

Ima primjera da su ljudi osvajali sve što se može osvojiti: Ferguson, Rajkard, Guardiola....ali svi samo za jednim klubom, ovaj sa četiri kluba šamara sve redom :D

Arogantan je, zna pretjerati, ali je jeben igrač i tu mu niko ne može prismrditi i zato ga jako cijenim.....
shuma.ispod.pazuha

#6229 Re: Real Madrid C.F.

Post by shuma.ispod.pazuha »

north wrote:
Čovjek hladno sve uzima redom sa toliko klubova: Porto - domaća liga i LP, Inter - nakon dugog posta domaća liga i LP , Chelsea -nakon dugog posta domaća liga, tu mu se nije dalo i LP iako je bio blizu, sad Real- opet nakon dužeg domaća liga u prvoj sezoni na klupi i možda LP.....Ima li ko jači :D ?

Ima primjera da su ljudi osvajali sve što se može osvojiti: Ferguson, Rajkard, Guardiola....ali svi samo za jednim klubom, ovaj sa četiri kluba šamara sve redom :D

Arogantan je, zna pretjerati, ali je jeben igrač i tu mu niko ne može prismrditi i zato ga jako cijenim.....
:thumbup:
Image

Cestitam na osvojenoj tituli sampiona Spanije :thumbup: :thumbup: :thumbup: :mrgreen:
Last edited by shuma.ispod.pazuha on 12/02/2012 00:11, edited 1 time in total.
Madrid

#6230 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

north wrote: Čovjek hladno sve uzima redom sa toliko klubova: Porto - domaća liga i LP, Inter - nakon dugog posta domaća liga i LP , Chelsea -nakon dugog posta domaća liga, tu mu se nije dalo i LP iako je bio blizu, sad Real- opet nakon dužeg domaća liga u prvoj sezoni na klupi i možda LP.....Ima li ko jači :D ?
Pa nije mu bas prva sezona :D
Bilo bi lijepo dici i LP, mozda je i to Guardiola vec sada halalio kako pojedini tvrde i za ligu :-D
north

#6231 Re: Real Madrid C.F.

Post by north »

Hm, kad sam otipkao post, skontao sam da sam se zajebao, nije prva sezona tačno, ali stojim iza ostatka posta....
ganjeta

#6232 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
BHF_Manijak

#6233 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

ganjeta wrote:Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
Ili da eventualno se tek u finalu sretnu, jer u jednoj tekmi moze svasta biti, dok Bogami u dvije tekme tesko da ce sta napraviti, dosad smo to sto puta vidjeli...
Madrid

#6234 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

ganjeta wrote:Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
A ko je po tebi moze izbaciti, kad vec Reala u startu iskljucujes ?
Ja samo tvrdim ako oba dođu do finala (mada tesko, Bayernu ce se steliti ako poprave formu) sve je moguce...
ganjeta

#6235 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

Ne izbacujem ja Reala, oni sami sebe izbacuju, svojim igrama protiv Barcelone. A ko može izbaciti Barcu? Ne znam, nisma vidovit, mada mislim da više nije dominantna kao prije, trenutno par ekipa je može izbaciti, to se ne odnosi na Real :D .
BHF_Manijak

#6236 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Madrid wrote:
Ja samo tvrdim ako oba dođu do finala (mada tesko, Bayernu ce se steliti ako poprave formu) sve je moguce...
Mislis zbog domacinstava?! Ne vjerujem, ne fercera kod UEFA-e to tako, nije dosad bar nikom iz tog razloga se gledalo "kroz prste".
Oni ako ne dignu formu ne moze im ni Platini licno sredit! Mogu izbaciti Basela, ali sta dalje od 1/4 finala, molit Boga za neki Lyon ili Zenit?
Madrid

#6237 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

BHF_Manijak wrote:
Madrid wrote:
Mislis zbog domacinstava?! Ne vjerujem, ne fercera kod UEFA-e to tako, nije dosad bar nikom iz tog razloga se gledalo "kroz prste".
Oni ako ne dignu formu ne moze im ni Platini licno sredit! Mogu izbaciti Basela, ali sta dalje od 1/4 finala, molit Boga za neki Lyon ili Zenit?
Ma ja sam skoro siguran da Barcelona i Real nece igrati u finalu jer ce se prije sastati, ali eto vidjet cemo...
Neki ce reci ako tako bude "odluka loptica", ali ja kazem qrac :D
@ganjeta samo reci da ne mislis na Milana ili AVB-ov Chelsea :-D
Baudelaire

#6238 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

Kakav AVB i Chelsea, njih će Napoli izbubati da im neće pasti napamet da više maštaju o osvajanju Lige prvaka.
shuma.ispod.pazuha

#6239 Re: Real Madrid C.F.

Post by shuma.ispod.pazuha »

zar nije veci kompleks biti na minus 10 :D
Dr. Kuca

#6240 Re: Real Madrid C.F.

Post by Dr. Kuca »

Sto bi bio? Real je redovno zadnjih 9 godina :lol: :lol:
ruud

#6241 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

haj ba ne cirkuzaj, kakvih devet godina i isto toliko bodova,
uzeli ste u zadnjih 9-10 godina titule; sa 3 boda prednsoti, dva puta po 4 boda, doduse i jednom 12..
a titule Reala sa 22 boda zaostavstine (02/03) i 18 bodova (07/08) 8-) , ako je išta komplex to je, a evo na dobrom su putu da naberu do kraja barem 15ak bodova razlike.. :-D

Grande Mourinho osigurao titulu još u Januaru, večeras samo da potvrdi! :mrgreen:
hypko_nurko

#6242 Re: Real Madrid C.F.

Post by hypko_nurko »

koji je ovo put, jel 4-5 da gube kuci i naravno preokrenuce neofirno :roll:
kladionica radi ko luda
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6243 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

ili X/1 ili 2/1 :D standardno
Mustang1

#6244 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mustang1 »

Sad je pitanje samo je li kladionica da izgube ili je da okrenu :D Ali neosporivo je da je kladionica ..a i broj bodova na tabeli im daje prostora za to :D
Charuga
Globalni moderator

#6245 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Bice trpanja u drugom poluvremenu ... :mrgreen:
hypko_nurko

#6246 Re: Real Madrid C.F.

Post by hypko_nurko »

kvota 28 iz 2/1 da je bio ko pametan da se opari
burek_in_space

#6247 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

Ako vec nagadjamo, moje predvidjanje je da ce ovdje biti x na kraju.
hypko_nurko

#6248 Re: Real Madrid C.F.

Post by hypko_nurko »

iz 2/X 17 kvota
ja predvidjam da ce real izgubiti, da bude interesantnije do kraja prvenstva. ali ce me rolando razuvjeriti. ne sumnjam u to. evo i ibora me razuvjeri. crni ibora sta pocini za 6 minuta
Dr. Kuca

#6249 Re: Real Madrid C.F.

Post by Dr. Kuca »

Imal utakmica da im nije sviran penal il crveni protivnicima? Strasno... :run:
north

#6250 Re: Real Madrid C.F.

Post by north »

burek_in_space wrote:Ako vec nagadjamo, moje predvidjanje je da ce ovdje biti x na kraju.
Jesi siguran bureche :D ?

3-1 hladno.....
Post Reply