Zvezda je prije Barcelone osvojilanorth wrote:U Madridu se već može slaviti, teško će Barca više od boda a to je onda krajvrijeme je da se titula vrati u najveći i najslavniji klub u evropi i svijetu.....
Evo ga 3-1![]()
Barcelona je ispisala svoju istoriju u zadnjih 10 godina, mislim na uspjehe na nivou cijele evrope.... ali realno do prije toga u evroskim okvirima je to tanko bilo.....Pa do 90 i neke godine imali su titula prvaka evrope isto ko i jedna C.Zvezda, JEDNU, generacije Ronaldinja i sada Messija su to uveliko promijenile i svaka čast za to, ali još je to premalo pure da bi to bilo na nivou jednog Reala...
Titula ove godine zasluženo u Madrid!!!
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#6226 Re: Real Madrid C.F.
-
Ali_G
#6227 Real Madrid C.F.
Svaka cast north. Do one titule osvojene protiv Arsenala, Barca je u evropskim okvirima bila prosjecan klub i onda nakon toga pocinje ispiranje mozga.
Svaka cast ovoj generaciji. Upisali su se zlatnim slovima, ali tesko da ce ovi novi klinci da se priblize uspjehu. Njihova skola ima odlican sistem rada, al uspjeh imaju zahvaljujuci Iniesti i Xaviu. Takvi genijalci se ne mogu napraviti. To se jednostavo radja.
Real bi ove godine vrlo lako mogao i na krov Evrope. Ligu su prakticno osigurali, tesko da ce prokockati eventualnih 10 bodova viska. Njima bi najveci problem mogao predstavljati trener. Koga dovesti ako Jose ode.
Svaka cast ovoj generaciji. Upisali su se zlatnim slovima, ali tesko da ce ovi novi klinci da se priblize uspjehu. Njihova skola ima odlican sistem rada, al uspjeh imaju zahvaljujuci Iniesti i Xaviu. Takvi genijalci se ne mogu napraviti. To se jednostavo radja.
Real bi ove godine vrlo lako mogao i na krov Evrope. Ligu su prakticno osigurali, tesko da ce prokockati eventualnih 10 bodova viska. Njima bi najveci problem mogao predstavljati trener. Koga dovesti ako Jose ode.
-
north
#6228 Re: Real Madrid C.F.
Ma prijatelju, Jose će sigurno otići, opak je to igrač, njega su novinarski lešinari razapeli nakon dva poraza od Barce i još se se neki igrači igrači usudili da ga kritikuju, a da nis sačekali kraj prvenstva, a čovjek nakon toliko dominacija Barce u prvoj sezoni Reala već sad gdje se kraj sezone još ne nadzire praktički osigurava titulu, još da mu se posreći i da uzme LP, pa da svijetla obraza kaže i novinatima i bavijačima koji su mu na bernabeu zviždali eto vam ga sad smetljari, dajte mi još neki klub da nastavim da dominiramAli_G wrote:Svaka cast north. Do one titule osvojene protiv Arsenala, Barca je u evropskim okvirima bila prosjecan klub i onda nakon toga pocinje ispiranje mozga.
Čovjek hladno sve uzima redom sa toliko klubova: Porto - domaća liga i LP, Inter - nakon dugog posta domaća liga i LP , Chelsea -nakon dugog posta domaća liga, tu mu se nije dalo i LP iako je bio blizu, sad Real- opet nakon dužeg domaća liga u prvoj sezoni na klupi i možda LP.....Ima li ko jači
Ima primjera da su ljudi osvajali sve što se može osvojiti: Ferguson, Rajkard, Guardiola....ali svi samo za jednim klubom, ovaj sa četiri kluba šamara sve redom
Arogantan je, zna pretjerati, ali je jeben igrač i tu mu niko ne može prismrditi i zato ga jako cijenim.....
- shuma.ispod.pazuha
#6229 Re: Real Madrid C.F.
north wrote:
Čovjek hladno sve uzima redom sa toliko klubova: Porto - domaća liga i LP, Inter - nakon dugog posta domaća liga i LP , Chelsea -nakon dugog posta domaća liga, tu mu se nije dalo i LP iako je bio blizu, sad Real- opet nakon dužeg domaća liga u prvoj sezoni na klupi i možda LP.....Ima li ko jači?
Ima primjera da su ljudi osvajali sve što se može osvojiti: Ferguson, Rajkard, Guardiola....ali svi samo za jednim klubom, ovaj sa četiri kluba šamara sve redom![]()
Arogantan je, zna pretjerati, ali je jeben igrač i tu mu niko ne može prismrditi i zato ga jako cijenim.....

Cestitam na osvojenoj tituli sampiona Spanije
Last edited by shuma.ispod.pazuha on 12/02/2012 00:11, edited 1 time in total.
-
Madrid
#6230 Re: Real Madrid C.F.
Pa nije mu bas prva sezonanorth wrote: Čovjek hladno sve uzima redom sa toliko klubova: Porto - domaća liga i LP, Inter - nakon dugog posta domaća liga i LP , Chelsea -nakon dugog posta domaća liga, tu mu se nije dalo i LP iako je bio blizu, sad Real- opet nakon dužeg domaća liga u prvoj sezoni na klupi i možda LP.....Ima li ko jači?
Bilo bi lijepo dici i LP, mozda je i to Guardiola vec sada halalio kako pojedini tvrde i za ligu
-
north
#6231 Re: Real Madrid C.F.
Hm, kad sam otipkao post, skontao sam da sam se zajebao, nije prva sezona tačno, ali stojim iza ostatka posta....
- ganjeta
#6232 Re: Real Madrid C.F.
Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
- BHF_Manijak
#6233 Re: Real Madrid C.F.
Ili da eventualno se tek u finalu sretnu, jer u jednoj tekmi moze svasta biti, dok Bogami u dvije tekme tesko da ce sta napraviti, dosad smo to sto puta vidjeli...ganjeta wrote:Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
-
Madrid
#6234 Re: Real Madrid C.F.
A ko je po tebi moze izbaciti, kad vec Reala u startu iskljucujes ?ganjeta wrote:Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
Ja samo tvrdim ako oba dođu do finala (mada tesko, Bayernu ce se steliti ako poprave formu) sve je moguce...
- ganjeta
#6235 Re: Real Madrid C.F.
Ne izbacujem ja Reala, oni sami sebe izbacuju, svojim igrama protiv Barcelone. A ko može izbaciti Barcu? Ne znam, nisma vidovit, mada mislim da više nije dominantna kao prije, trenutno par ekipa je može izbaciti, to se ne odnosi na Real
.
- BHF_Manijak
#6236 Re: Real Madrid C.F.
Mislis zbog domacinstava?! Ne vjerujem, ne fercera kod UEFA-e to tako, nije dosad bar nikom iz tog razloga se gledalo "kroz prste".Madrid wrote:A ko je po tebi moze izbaciti, kad vec Reala u startu iskljucujes ?ganjeta wrote:Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
Ja samo tvrdim ako oba dođu do finala (mada tesko, Bayernu ce se steliti ako poprave formu) sve je moguce...
Oni ako ne dignu formu ne moze im ni Platini licno sredit! Mogu izbaciti Basela, ali sta dalje od 1/4 finala, molit Boga za neki Lyon ili Zenit?
-
Madrid
#6237 Re: Real Madrid C.F.
Ma ja sam skoro siguran da Barcelona i Real nece igrati u finalu jer ce se prije sastati, ali eto vidjet cemo...BHF_Manijak wrote:Mislis zbog domacinstava?! Ne vjerujem, ne fercera kod UEFA-e to tako, nije dosad bar nikom iz tog razloga se gledalo "kroz prste".Madrid wrote:A ko je po tebi moze izbaciti, kad vec Reala u startu iskljucujes ?ganjeta wrote:Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
Oni ako ne dignu formu ne moze im ni Platini licno sredit! Mogu izbaciti Basela, ali sta dalje od 1/4 finala, molit Boga za neki Lyon ili Zenit?
Neki ce reci ako tako bude "odluka loptica", ali ja kazem qrac
@ganjeta samo reci da ne mislis na Milana ili AVB-ov Chelsea
-
Baudelaire
#6238 Re: Real Madrid C.F.
Kakav AVB i Chelsea, njih će Napoli izbubati da im neće pasti napamet da više maštaju o osvajanju Lige prvaka.
- shuma.ispod.pazuha
#6239 Re: Real Madrid C.F.
zar nije veci kompleks biti na minus 10ganjeta wrote:Real može osvojiti Ligu prvaka samo ako neko drugi izbaci Barcu, oni nisu sposobni za to jer imaju prevelike komplekse.
- Dr. Kuca
#6240 Re: Real Madrid C.F.
Sto bi bio? Real je redovno zadnjih 9 godina

- ruud
#6241 Re: Real Madrid C.F.
haj ba ne cirkuzaj, kakvih devet godina i isto toliko bodova,
uzeli ste u zadnjih 9-10 godina titule; sa 3 boda prednsoti, dva puta po 4 boda, doduse i jednom 12..
a titule Reala sa 22 boda zaostavstine (02/03) i 18 bodova (07/08)
, ako je išta komplex to je, a evo na dobrom su putu da naberu do kraja barem 15ak bodova razlike..
Grande Mourinho osigurao titulu još u Januaru, večeras samo da potvrdi!
uzeli ste u zadnjih 9-10 godina titule; sa 3 boda prednsoti, dva puta po 4 boda, doduse i jednom 12..
a titule Reala sa 22 boda zaostavstine (02/03) i 18 bodova (07/08)
Grande Mourinho osigurao titulu još u Januaru, večeras samo da potvrdi!
- hypko_nurko
#6242 Re: Real Madrid C.F.
koji je ovo put, jel 4-5 da gube kuci i naravno preokrenuce neofirno
kladionica radi ko luda
kladionica radi ko luda
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6243 Re: Real Madrid C.F.
ili X/1 ili 2/1
standardno
-
Mustang1
#6244 Re: Real Madrid C.F.
Sad je pitanje samo je li kladionica da izgube ili je da okrenu
Ali neosporivo je da je kladionica ..a i broj bodova na tabeli im daje prostora za to 
- Charuga
- Globalni moderator
#6245 Re: Real Madrid C.F.
Bice trpanja u drugom poluvremenu ... 
- hypko_nurko
#6246 Re: Real Madrid C.F.
kvota 28 iz 2/1 da je bio ko pametan da se opari
- burek_in_space
#6247 Re: Real Madrid C.F.
Ako vec nagadjamo, moje predvidjanje je da ce ovdje biti x na kraju.
- hypko_nurko
#6248 Re: Real Madrid C.F.
iz 2/X 17 kvota
ja predvidjam da ce real izgubiti, da bude interesantnije do kraja prvenstva. ali ce me rolando razuvjeriti. ne sumnjam u to. evo i ibora me razuvjeri. crni ibora sta pocini za 6 minuta
ja predvidjam da ce real izgubiti, da bude interesantnije do kraja prvenstva. ali ce me rolando razuvjeriti. ne sumnjam u to. evo i ibora me razuvjeri. crni ibora sta pocini za 6 minuta
- Dr. Kuca
#6249 Re: Real Madrid C.F.
Imal utakmica da im nije sviran penal il crveni protivnicima? Strasno... 
-
north
#6250 Re: Real Madrid C.F.
Jesi siguran burecheburek_in_space wrote:Ako vec nagadjamo, moje predvidjanje je da ce ovdje biti x na kraju.
3-1 hladno.....