Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Atticus Finch wrote:Pa jbt De Rossi i dalje ima 5-6 mil, a već odavno više škodi nego što daje ekipi. Moralo se Grku dati više para i konačno napraviti osnovu, a ne svako godinu-dvije sve ponovo.
pa znaju oni to dobro, ali oni njega jednostavno tako zele da se rijese i dobre pare da uzmu i na kraju opet da lazu navijace mi nismo zeljeli, ali je igrac insistirao da ide to je njihova taktika koja je prolazila ali su ih sada navijaci provalili i znaju kakva se tu igra valja
Muhamed Đakmić wrote:Pa ko ide onda? Radju znači definitivno ne mogu zadržati.
Grenier, Radja, De Rossi, Strootman, Gerson, Kessie. Nema dovoljno mjesta za sve.
zaboravio si Paredesa Gerson je trebao vec danas da predje u Lille, ali mu je otac sve zajebao, trazio vise para i sve propalo, ne znam za Strootmana do sada me nije nesto odusevio, tesko da ikad bude onaj stari ali DDR i Ninja sigurno ostaju
Meni djeluje da bi i Raja mogao dići sidro na ljeto, a to bi bio kraj strašnog veznog reda koji su nekad činili Pjanić, on i de Rossi koji je bio u formi. Ovo sad je sjena toga.
Prvo,komplet sreda osim Radje, komotno na transfer listu,ama bas svi. Drugo, odbrana da Bog sacuva i sakloni, nevidjeni propuh,koliko god se cinilo da je Manolas igracina, u mojim ocima to nikako nije,vec nemamo boljeg pa se cini tako, napad ne bih pozelio ni najgorem neprijatelju, jedino Dzeko je svjetla tacka mada i njemu podjahkad ne ide pa promasi sve zivo. Vcrs prvo poluvrijeme je katastrofa. Jedino ovaj Mario Rui je solidan i golman, ostalo je tarlasika nevidjena. Ccc