FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#6226 Re: FC Barcelona
Nevezano za temu, ali Mourinho ništa nije slagao kad ih je nazvao kriminalnom organizacijom. Briga me i za Mourinha i za Barcu i za Real, ali je činenica da je UEFA obična kurva i kriminalna organizacija kojom upravlja par moćnih klubova i mafijaša.
-
LSD
#6227 Re: FC Barcelona
Zašto se onda takmici u takmicenju koje organizuje ta kurva UEFA?? zar to nije dvolicno??hz__semir wrote:Nevezano za temu, ali Mourinho ništa nije slagao kad ih je nazvao kriminalnom organizacijom. Briga me i za Mourinha i za Barcu i za Real, ali je činenica da je UEFA obična kurva i kriminalna organizacija kojom upravlja par moćnih klubova i mafijaša.
Dok se mlate pare i obrcu milioni od Lige prvaka ,dobro je svima...kad se izgubi onda se potegne prica o mafijašima i kurvama iz UEFE...jel ko tjera puškom Real da se takmici u bilo kojem takmicenju koje organizuje ta kurva UEFA?? može li ga ko natjerati na to??
- Obuca9
#6228 Re: FC Barcelona
Ama šta mene pitaš, rekoh ti puca mi neka stvar i za Real i za Mourinha i za Barcu, svi oni zgrču milijarde od UEFA-e i skupa s njom uništavaju svu draž i ljepotu koju fudbal nosi sa sobom, te ga polako, ali sigurno pretvaraju u onaj američki kalup sporta, poznatiji kao govno.LSD wrote:Zašto se onda takmici u takmicenju koje organizuje ta kurva UEFA?? zar to nije dvolicno??hz__semir wrote:Nevezano za temu, ali Mourinho ništa nije slagao kad ih je nazvao kriminalnom organizacijom. Briga me i za Mourinha i za Barcu i za Real, ali je činenica da je UEFA obična kurva i kriminalna organizacija kojom upravlja par moćnih klubova i mafijaša.
Dok se mlate pare i obrcu milioni od Lige prvaka ,dobro je svima...kad se izgubi onda se potegne prica o mafijašima i kurvama iz UEFE...jel ko tjera puškom Real da se takmici u bilo kojem takmicenju koje organizuje ta kurva UEFA?? može li ga ko natjerati na to??
Dabogda bankrotirali i Real i Barca i svi ostali što zgrču pare od Lige prvaka i UEFA-e, već sutra što se mene tiče.
-
LSD
#6229 Re: FC Barcelona
Pa ne, kažeš kako je Mou u pravu kad ih nazivama kurvama i kriminalcima (možda zaista i jest tako) ali je licemjerno takmiciti se u tom istom takmicenju koje organizuje ta ista kurava UEFA....principijelan covjek, koji ih zaista smatra kurvama i mafijašima (a ne samo nakon poraza i ispadanja) se ne bi nikad ni takmicio u takvim takmicenjima pod kapom tih kurvi.hz__semir wrote:Ama šta mene pitaš, rekoh ti puca mi neka stvar i za Real i za Mourinha i za Barcu, svi oni zgrču milijarde od UEFA-e i skupa s njom uništavaju svu draž i ljepotu koju fudbal nosi sa sobom, te ga polako, ali sigurno pretvaraju u onaj američki kalup sporta, poznatiji kao govno.LSD wrote:Zašto se onda takmici u takmicenju koje organizuje ta kurva UEFA?? zar to nije dvolicno??hz__semir wrote:Nevezano za temu, ali Mourinho ništa nije slagao kad ih je nazvao kriminalnom organizacijom. Briga me i za Mourinha i za Barcu i za Real, ali je činenica da je UEFA obična kurva i kriminalna organizacija kojom upravlja par moćnih klubova i mafijaša.
Dabogda bankrotirali i Real i Barca i svi ostali što zgrču pare od Lige prvaka i UEFA-e, već sutra što se mene tiče.
Uostalom, tom tvojom logikom se postavlja pitanje : Što se mi Bosna i Hercegovina (a naši klubovi za koje navijamo) takmicimo u kvalifikacijama za EURO ili u bilo koje takmicenju koje organizuje ta kurava?? sve je to pod organizacijom te iste kurve UEFE
Hajmo odmah sad napustiti i odjebati taj kupleraj...ne može nas niko natjerati da budemo u javnoj kuci, ako to mi sami necemo.
- Obuca9
#6230 Re: FC Barcelona
Takmičiš se jer nemaš alternative. Ali to ne znači da nemaš pravo na mišljenje i da ne možeš reći da je UEFA kurva, kad jeste.
Po tebi onda vjerovatno nema logike ni reći "U NSBiH sjede sve lopovi i stoka", jer bi mi vjerovatno ti odgovorio sa "Pa što onda pratiš Sarajevo koje igra u Ligi pod njihovim okriljem".
Evo recimo, zanima me koje je tvoje mišljenje o NSBiH? Ako misliš da su lopovi, da li bi podržao da sutra tvoj Željezničar istupi iz Lige i prestane je igrati? Ako ne, onda znači isti si kao Mourinho, kritikuješ, a i sam učestvuješ u tome (posjećujući utakmice te Lige), dakle i ti si neprincipijelan.
Po tebi onda vjerovatno nema logike ni reći "U NSBiH sjede sve lopovi i stoka", jer bi mi vjerovatno ti odgovorio sa "Pa što onda pratiš Sarajevo koje igra u Ligi pod njihovim okriljem".
Evo recimo, zanima me koje je tvoje mišljenje o NSBiH? Ako misliš da su lopovi, da li bi podržao da sutra tvoj Željezničar istupi iz Lige i prestane je igrati? Ako ne, onda znači isti si kao Mourinho, kritikuješ, a i sam učestvuješ u tome (posjećujući utakmice te Lige), dakle i ti si neprincipijelan.
-
LSD
#6231 Re: FC Barcelona
Odovor je DA...odmah sad bi podržao da istupimo (to sam i ranije pisao).hz__semir wrote:Takmičiš se jer nemaš alternative. Ali to ne znači da nemaš pravo na mišljenje i da ne možeš reći da je UEFA kurva, kad jeste.
Ne može Mourinho biti takav bjednik i "gristi ruku koja ga hrani"...od te iste UEFE koju nazivam kurvom, dobija milione svake godine, njena takmicenja su ga proslavila i postao je ime zahvaljujuci takmicenjima koja organizuje ta ista kurva koju naziva i nije korektno ni principijelo ni moralno jesti kasnije sopstvena gov.na - ako mu se ne sviđa UEFA nek je zauvijek odjebe, ha ja...logicno...dvolicnjaku je ta kurva valjala kad je uzimao titule LP....UEFA nikoga ne može natjerati da se takmici u bio kojem takmicenju koje ona organizuje...znaš i sam da je clanstvo u UEFI (i u FIFI) na doborovljnoj bazi.
-
5 0 5
#6232 Re: FC Barcelona
@LSD:
Od njih je uzeo nagradu za najboljeg trenera prije par mjeseci. Tad je imao priliku da im kaze sve sto o njima misli. Ili je on tad mislio o njima drukcije, a tek je prije neki dan shvatio da su zlocasti.
Edit:
Od njih je uzeo nagradu za najboljeg trenera prije par mjeseci. Tad je imao priliku da im kaze sve sto o njima misli. Ili je on tad mislio o njima drukcije, a tek je prije neki dan shvatio da su zlocasti.
Edit:
- Obuca9
#6233 Re: FC Barcelona
A kakve veze ima taj video s ovom temom?
Ja nesto ne vidim da se u njemu spominje ista vezano za Barcelonu, čak ni za Real Madrid. Spominju se neka tri portugalska kluba, te njihovi čelnici koji su pokusavali podmititi sudije. Osim ako neki od tadašnjih čelnika Porta nisu sada zaposleni u jednom od ova dva španska kluba, jer ne vidim da se u videu igdje spominju igrači ili treneri Porta.
Ja nesto ne vidim da se u njemu spominje ista vezano za Barcelonu, čak ni za Real Madrid. Spominju se neka tri portugalska kluba, te njihovi čelnici koji su pokusavali podmititi sudije. Osim ako neki od tadašnjih čelnika Porta nisu sada zaposleni u jednom od ova dva španska kluba, jer ne vidim da se u videu igdje spominju igrači ili treneri Porta.
- ultima_palabra
#6234 Re: FC Barcelona
Slično kao što niko nije spominjao Capella u aferi Calciopoli, niko ne spominje ni Mourinha u kontekstu ovoga.hz__semir wrote:A kakve veze ima taj video s ovom temom?
- skenderija04
-
Alkos
#6236 Re: FC Barcelona
Bolji nego oni nekakvi flouroscentni... Meni se svidja 
- veljaca
#6238 Re: FC Barcelona
LSD wrote:Zašto se onda takmici u takmicenju koje organizuje ta kurva UEFA?? zar to nije dvolicno??hz__semir wrote:Nevezano za temu, ali Mourinho ništa nije slagao kad ih je nazvao kriminalnom organizacijom. Briga me i za Mourinha i za Barcu i za Real, ali je činenica da je UEFA obična kurva i kriminalna organizacija kojom upravlja par moćnih klubova i mafijaša.
Ama, ne kvarite ovu temu sa pricom o tome brbljivcu ....
Tema je o Barceloni - a ne o tamo nekome mister-u FIVE ....
- ascari
#6239 Re: FC Barcelona
moze ovako nesto? BRUTALNOTema je o Barceloni - a ne o tamo nekome mister-u FIVE ....
- neo7
#6240 Re: FC Barcelona
I Barcelona poletila za parama...Smjetise Unicef iznad guzice 
- ultima_palabra
#6241 Re: FC Barcelona
Sramota... a toliko ih je zadužioneo7 wrote:I Barcelona poletila za parama...Smjetise Unicef iznad guzice
- Baltazar_khan
#6242 Re: FC Barcelona
novi dresovi su odlični 
- skenderija04
#6243 Re: FC Barcelona
Qatar Fundation sredio mundial, na prsima. UNICEF ostaje na guzici. FIFA i UEFA pod kontrolom. Barcelona osvaja Champions i onaj Mundijal klubova . Ne mora ni igrati , neka posalju postom pehare ili ako im je lakse neka Villar ponese u Spanju.
Kolika je kvota kod BWIN-a za ovu kombinovanu?
Kolika je kvota kod BWIN-a za ovu kombinovanu?
-
LSD
#6244 Re: FC Barcelona
Kako je moguce da UNICEF, UEFA, FIFA,MMF, Vatikan, masoni, iluminati i svi mogu relevantni faktori koji se vežu za Barcu zakažu prošle godine u polufinalu LP protiv Intera
UNICEF Barca placa i donira vec 6 godina i oni ništa da poduzmu
sramota...totalno su zakazali prošle godine...kako je moguce da se DeBlekere usudio poništiti inace cist gol Bojanu (koji bi ih odveo u finale) i samo on (i niko više) je vidio neko igranje rukom Tourea

-
LSD
#6245 Re: FC Barcelona
Kako je moguce da se ovo poništilo miljenicima tih starih kurvi UEFE i FIFE
nevjerovatno...cist gol ponšten.
- skenderija04
#6246 Re: FC Barcelona
LSD jarane pusti, ako neko vjeruje u to neka vjeruje. Lakse je tako:"Profesor me mrzi" "Desetar me mrzi" "Sef ima nesto protiv mene"............
-
LSD
#6247 Re: FC Barcelona
Pa dobro, ali kako ove krađe "miljenika UEFE i FIFE" objasnitiskenderija04 wrote:LSD jarane pusti, ako neko vjeruje u to neka vjeruje. Lakse je tako:"Profesor me mrzi" "Desetar me mrzi" "Sef ima nesto protiv mene"............
http://www.youtube.com/watch?v=7KtHjSn0 ... re=related
- skenderija04
#6248 Re: FC Barcelona
Pa i to je logicno u neku ruku. I ja sam navijao za Utah Jazz protiv Bullsa i trazio sam dlaku u jajetu. Par godina poslije pogledas ponovo snimke, vidis dribling Jordana i samo se nasmijes.
-
bosanska senzacija
#6249 Re: FC Barcelona
LSD wrote:Pa dobro, ali kako ove krađe "miljenika UEFE i FIFE" objasnitiskenderija04 wrote:LSD jarane pusti, ako neko vjeruje u to neka vjeruje. Lakse je tako:"Profesor me mrzi" "Desetar me mrzi" "Sef ima nesto protiv mene"............ovo je iz prvog meca.
http://www.youtube.com/watch?v=7KtHjSn0 ... re=related

Kmeeeee
Nego, šta je ovo. I kažete Pepe krvnik, gledaj Maicona kako pljuje vlastite zube...
http://www.youtube.com/watch?v=SjDXJGO_w3Q
- ultima_palabra
#6250 Re: FC Barcelona
Nisu htjeli prerano da se otkrijuLSD wrote:Kako je moguce da UNICEF, UEFA, FIFA,MMF, Vatikan, masoni, iluminati i svi mogu relevantni faktori koji se vežu za Barcu zakažu prošle godine u polufinalu LP protiv Intera![]()
![]()
UNICEF Barca placa i donira vec 6 godina i oni ništa da poduzmu
sramota...totalno su zakazali prošle godine...kako je moguce da se DeBlekere usudio poništiti inace cist gol Bojanu (koji bi ih odveo u finale) i samo on (i niko više) je vidio neko igranje rukom Tourea
![]()