Ja sam od prošle godine korisnik Moja TV paketa - hoću li moći sa postojećom opremom na novu platformu, ili će ići zamjena?
I šta bi sa pričom oko toga hoće li biti omogućena instalacija KODI-a?
Moderator: Benq
Ja sam od prošle godine korisnik Moja TV paketa - hoću li moći sa postojećom opremom na novu platformu, ili će ići zamjena?
Neko je pisao da je zamjena opreme u toku a koja nije kompatibilna sa novom platformom. KODI, nemam pojma iskreno, možda kada izbace android kutiju kao sastavni dio ponude?
Ma slao sam i za Cinestar..Ma naravno nisu ih sigurno ubacili na lijepe oci...dend wrote: ↑15/12/2021 11:33Ne sumnjam da su emailovi upuceni telekomu bili jedan od najvaznijih faktora za cinestarMirzareli wrote: ↑15/12/2021 11:23 Evo poslao prijedlog na [email protected]Treba trazit Viasat History I BBC Earth da nam ubace dok su se ovako razmahali sa novitetima. :bih:
![]()
Samo nastavi tako
Ja sam smarao i cinestar na email da vidim mogu li oni pogurati

Na mojoj listi, kao i na MTV listi, testirana je MojaWebTV na BHT mreži. Prema opisima sa stranice bhtelecoma, postoje 3 nivoa MojaWebTV i to unutar mreže, van mreže i van BiH.AnonymousBIH wrote: ↑15/12/2021 16:22 Jesu li kanali isti na MojaWeb TV za korisnike BHT i korisnike izvan BHT mreže?
Koristim MojaWeb TV na Telemachu, LG smart TV, i ne vidim 70% kanala sa liste i nijedan u HD.
Bilo bi znaci oko 80 da nisi imao benefit ...-Chesterfield- wrote: ↑15/12/2021 16:34 Legli bodovi iz bonus plus.
Ove godine sam umanjio samo 40 KM.
Obzirom da sam imao umanjen račun 6 mjeseci na 1 KM zbog potpisivanja novog ugovora cifra i nije toliko mala.![]()
Pogledaj FRITZBOX MODEM !!!arnes_king wrote: ↑15/12/2021 09:20Ja do sada nisam vidio ni jedan BHT modem koji valja i koji ima wifi da je dovoljno dobar da bih ga koristio. Najbolje je kupiti bilo koji drugi ruter, cak i oni jeftini od 30-40KM rade bolje posao od ovih BHT modema sa wifi, pa na BHT modemu ugasiti wifi a koristiti preko rutera koji nabavis.opusteno_ba wrote: ↑15/12/2021 00:04
Na kablu imam ugovoreni 100/10 ali wi fi max 45 mb zvao sam 1444 kažu mi da je ovo ruter za optiku i da bolje oni nemaju
Kod mene BHT modem preko wifi stalno pravio probleme, prekidi interneta, neuspjesno davanje IP adresa uredjajima a i kada radi sve brzine katastrofalno variraju, 20-30 Mbit od 50. Postavio TP link ruter i na njemu stalno zakucano 50/8.
Ma Viasat kanali, planet earth i BBC earth, ostalo od nabrojanog ne trebe jer nema tu kvalitete neke. Eventualno SciFi za ljubitelje te vrste filmova.PajaELdin wrote: ↑15/12/2021 16:52 Stvarno svaka čast za CineStar kanale, sad su opasna konkurencija postali što se tiče i filmskih kanala. Volio bih vidjeti Viasat paket kanala, pa recimo AMC, AXN, AXN Spin, SciFi, Diva, E!, Kino TV, Jugoton, Balkanika, BBC Earth, EuroNews Srbija, Planet Earth, Pickbox TV, B82, Paket kanala Prve, ostale kanale iz RTL grupacije... Dalo bi se tu jos svasta nesto nadodati, ali i ovo je pun pogodak.![]()
Bit će interesantna ova sledeća godina što se tiče MojaTV.tovarish wrote: ↑15/12/2021 16:59Ma Viasat kanali, planet earth i BBC earth, ostalo od nabrojanog ne trebe jer nema tu kvalitete neke. Eventualno SciFi za ljubitelje te vrste filmova.PajaELdin wrote: ↑15/12/2021 16:52 Stvarno svaka čast za CineStar kanale, sad su opasna konkurencija postali što se tiče i filmskih kanala. Volio bih vidjeti Viasat paket kanala, pa recimo AMC, AXN, AXN Spin, SciFi, Diva, E!, Kino TV, Jugoton, Balkanika, BBC Earth, EuroNews Srbija, Planet Earth, Pickbox TV, B82, Paket kanala Prve, ostale kanale iz RTL grupacije... Dalo bi se tu jos svasta nesto nadodati, ali i ovo je pun pogodak.![]()
Iako je kanal FTA na satelitu ne znaci da je besplatan za operatera. Na taj nacin bi operateri mogli preuzeti sve FTA kanale sa satelita i pustiti ih u mrezu, kanalima ne placat a tebi naplatiti. Takvi kanali vecinom nisu skupi a neko dozvoli i free remitovanje.tovarish wrote: ↑15/12/2021 17:09 Nego jedno pitanje za ove što bolje poznaju ovu problematiku.
Kolike su šanse da se ubace neki muzički FTA kanali iz njemačke, italije, engleske, španije, francuske, holandije, grčke, turske, južne amerike i slično. I neki američki pop country kanal.
To posebno mislim da li se ti kanali skupo plaćaju.
Hvala na savjetu, znam da su prije the fritzbox koristili u Njemackoj. Samo ne znam isplati li mi se trenutno jer imam 50/8 paket a nece da mi puste 100/10 iako bi trebalo moci, vjerovatno malo ispod tog al et.Dr_Help wrote: ↑15/12/2021 16:50Pogledaj FRITZBOX MODEM !!!arnes_king wrote: ↑15/12/2021 09:20
Ja do sada nisam vidio ni jedan BHT modem koji valja i koji ima wifi da je dovoljno dobar da bih ga koristio. Najbolje je kupiti bilo koji drugi ruter, cak i oni jeftini od 30-40KM rade bolje posao od ovih BHT modema sa wifi, pa na BHT modemu ugasiti wifi a koristiti preko rutera koji nabavis.
Kod mene BHT modem preko wifi stalno pravio probleme, prekidi interneta, neuspjesno davanje IP adresa uredjajima a i kada radi sve brzine katastrofalno variraju, 20-30 Mbit od 50. Postavio TP link ruter i na njemu stalno zakucano 50/8.
BHTelecom ima u ponudi model 5490 optika i 7490 bakar. Najbolji na svijetu modem, njemački kvalitet i proizvodnja. nema u sebi ništa kineskog.