Koja?biscanka2 wrote:https://www.facebook.com/radiootvorenam ... 389995532/
Svaka cast gospodji koja se putem telefona javila.
Ova hablecina sto hvali Dodikovu rasisticku retoriku i koja bi mobilizirala Peti korpus
Koja?biscanka2 wrote:https://www.facebook.com/radiootvorenam ... 389995532/
Mozes misliti sta hoces ali dosad je jedina koja ga je po pitanju ovog drzavnog problem, javno, za lazna obecanja prozvala.Edin H. wrote:Koja?biscanka2 wrote:https://www.facebook.com/radiootvorenam ... 389995532/
Ova hablecina sto hvali Dodikovu rasisticku retoriku i koja bi mobilizirala Peti korpus
Nek ona ceka Dodika... A i Sej Ramic se zadaoinsomnia78 wrote:Bolje babine. Oni su cenim iskusniji
Činjenica je da su to preko 90% kriminalci.biscanka2 wrote:Strasno -granica Grcka - Makedonija.Danas kod njih sutra kod nas.![]()
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4810822277
Sta mislis kako je tek biscanima i kladuscanima.Narod misli haj, nije to kod nas, nek ih tamo u Krajinu guraju .To je problem svih gradjana BiH i lagano ali sigurno, ako se ova invazija ulaska u zemlju ne zaustavi, svi ce to na svojoj ili na njihove djece kozi,osjetiti.TESLA_EDISON wrote:Sad me nadrogirani migrant napade u tramvaju. Sreća pa ima još normalnih ljudi i izbaciše ga ali onakvu agresivnost još nisam vidio.
Ovo se lagano otima kontroli.
Znam dobro kako je tamo. Žena mi je iz Cazina tako da sam često u Bihaću i jako dobro znam kakve probleme imate. Ovo je postalo neizdrživo a sve zbog toga što nemamo na vlasti nikoga ko će da prelomi stvar i uhvati se u koštac sa problemom.biscanka2 wrote:Sta mislis kako je tek biscanima i kladuscanima.Narod misli haj, nije to kod nas, nek ih tamo u Krajinu guraju .To je problem svih gradjana BiH i lagano ali sigurno, ako se ova invazija ulaska u zemlju ne zaustavi, svi ce to na svojoj ili na njihove djece kozi,osjetiti.TESLA_EDISON wrote:Sad me nadrogirani migrant napade u tramvaju. Sreća pa ima još normalnih ljudi i izbaciše ga ali onakvu agresivnost još nisam vidio.
Ima ona - kad komsiji kuca gori pomozi mu gasiti jer ce plamen i tvoju zahvatiti.
Činjenica je da su to preko 90% kriminalci.
Dakle, ko je iz Sirije, dati mu azil ili prijevoz dalje na zapad jer je u Siriji rat i treba postupiti po međunarodnom pravu.
Ko je iz Irana, Malezije, Pakistana, Indonezije, Maroka,.... fino pohapsiti, svezati i unajmiti nekoliko teretnih aviona te deportovati nazad u zemlje iz kojih su i došli. Puno je jeftinije po državu unajmiti teretne avione i deportovati ih nego kriminalcima praviti prihvatne centre i hraniti ih.
Ko god dolazi iz zemlje u kojoj nema rata a pri tome nema valjanu vizu ili pasoš, on je kriminalac jer ilegalno prelazi granicu te se isti treba odmah deportovati u matični zemlju. Samo je problem što naši vlastodršci nemaju m*da da donesu takvu odluku, boje se rekacija raznih HumanRights ser*nja.
Vlada se Krajine sjeti i posjecuje je samo pred izbore,kad im glasovi trebaju (kao i ostali iz svih tih hebenih stranki) ali na slijedecim izborima krajisnici im ovo nece zaboraviti.TESLA_EDISON wrote:Znam dobro kako je tamo. Žena mi je iz Cazina tako da sam često u Bihaću i jako dobro znam kakve probleme imate. Ovo je postalo neizdrživo a sve zbog toga što nemamo na vlasti nikoga ko će da prelomi stvar i uhvati se u koštac sa problemom.biscanka2 wrote:Sta mislis kako je tek biscanima i kladuscanima.Narod misli haj, nije to kod nas, nek ih tamo u Krajinu guraju .To je problem svih gradjana BiH i lagano ali sigurno, ako se ova invazija ulaska u zemlju ne zaustavi, svi ce to na svojoj ili na njihove djece kozi,osjetiti.TESLA_EDISON wrote:Sad me nadrogirani migrant napade u tramvaju. Sreća pa ima još normalnih ljudi i izbaciše ga ali onakvu agresivnost još nisam vidio.
Ima ona - kad komsiji kuca gori pomozi mu gasiti jer ce plamen i tvoju zahvatiti.
A evo šta sam napisao u postu iznad:
Činjenica je da su to preko 90% kriminalci.
Dakle, ko je iz Sirije, dati mu azil ili prijevoz dalje na zapad jer je u Siriji rat i treba postupiti po međunarodnom pravu.
Ko je iz Irana, Malezije, Pakistana, Indonezije, Maroka,.... fino pohapsiti, svezati i unajmiti nekoliko teretnih aviona te deportovati nazad u zemlje iz kojih su i došli. Puno je jeftinije po državu unajmiti teretne avione i deportovati ih nego kriminalcima praviti prihvatne centre i hraniti ih.
Ko god dolazi iz zemlje u kojoj nema rata a pri tome nema valjanu vizu ili pasoš, on je kriminalac jer ilegalno prelazi granicu te se isti treba odmah deportovati u matični zemlju. Samo je problem što naši vlastodršci nemaju m*da da donesu takvu odluku, boje se rekacija raznih HumanRights ser*nja.
Danas su napravili sranje na Ilidzi u jednom kaficu u maloj aleji. Bila milicija i hitna.TESLA_EDISON wrote:Sad me nadrogirani migrant napade u tramvaju. Sreća pa ima još normalnih ljudi i izbaciše ga ali onakvu agresivnost još nisam vidio.
Meni se to desilo isto na Otoci. Ustvari na stanici kod Grasa.megaman4 wrote:Danas su napravili sranje na Ilidzi u jednom kaficu u maloj aleji. Bila milicija i hitna.TESLA_EDISON wrote:Sad me nadrogirani migrant napade u tramvaju. Sreća pa ima još normalnih ljudi i izbaciše ga ali onakvu agresivnost još nisam vidio.
Eco izgleda i na Otoci migranti opet napravili sranje...
Govna protjerati iz BiH...
Mene? Kad sam to ja rekao da me napadaju osim sadainsomnia78 wrote:Jarane tebe svakodnevno napadaju
Mojoj su drugarici ukrali svu lovu i mobitel. Danas su sranje napravili na Ilidzi. Sta nije jasno?insomnia78 wrote:Jarane tebe svakodnevno napadaju