Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
deny_s wrote: ↑07/02/2021 19:56
@drug-profi..samo budala,ohani malo sa tim neispravnim autima
Ohani ti. Neispravna auta nisu problem i opasnost? Najcesce su u takvim i te iste budale pa imas dupli hendikep.
I onda nalete na trulu dvicinu i pobiju sve u njoj. I pusti pricu glupu. Jace, cvrsce, modernije auto povecava ti sanse da prezivis takve budale.
svojim ocima vidio, stao pitao treba li sta.. prosle godine sudar golf 2 i fiat bravo (mozda 2007 god), golfu napukao far, puko zmigavac i malo karambolka prednja ostecena, fiat sav satran do pola motora totalna steta... direktni sudar
E moj vindfakeru,pojma ti nemas ocigledno...to sto se fiat raspao je bolje za putnike,a ne obratno...jbt auto,kupi se drugi a kad ti ode kicma i slicno naci ces drugo al u panjevima....
Lim od golfa kurcic,jedino mu zastita bila kolko tolko ok...
vindfaker wrote: ↑08/02/2021 09:08
hahahah ebo te fiat, vidio bi ti kako je bolje za putnike da se neko zabije u tebe na otvorenoj pri relativno maloj brzini
ja ti kazem,jeb ote golf
zabio se seat u mazdu moju na semaforu,ispala mu karambolka i farovi,a ja samo pritisno zadnji branik i poravno se
liaar wrote: ↑08/02/2021 11:58
ko god misli da će dobro proći u limu, varovima i spojevima od 30+ godina, grdno se vara.
nit vozim golfa, nit planiram, samo kazem realno kako je bilo, sad kako je onaj u golfu proso, pa i nije lose, isto kao i u fiatu... osim sto vozac fiata vise nema auta, a vozac golfa ima
Na ovom dijelu je cesta preloša i neodržavana zadnjih deceniju i po', ima malo nekog kao "pravca" gdje raja krene preticat, a kako je i sâm kolovoz neravan i prepun rupa malo je potrebno da skončaju ovako kako su ovi danas.
Prilikom sudara starijeg i nekog novijeg auta obično je primjetno da na tom novijem bude nekako više štete, popucane plastike i slično, ukratko više se razbije, dok za starije kažu vidi onaj novi sav skršen, a starom ništa skoro.
E pa sva ta energija pri sudaru na novijim vozilima se raspodijeli nekako na uništavanje auta, dok recimo kod golfa 2 sva ta energija ode na putnike. Eto tako je to nekako
nlt wrote: ↑12/02/2021 20:07
Prilikom sudara starijeg i nekog novijeg auta obično je primjetno da na tom novijem bude nekako više štete, popucane plastike i slično, ukratko više se razbije, dok za starije kažu vidi onaj novi sav skršen, a starom ništa skoro.
E pa sva ta energija pri sudaru na novijim vozilima se raspodijeli nekako na uništavanje auta, dok recimo kod golfa 2 sva ta energija ode na putnike. Eto tako je to nekako
To je jasno kao dan. Projektuju se zone deformacije tako da kabina ostaje čitava kao kapsula. Međutim u prikazanom sudaru sva su auta novije generacije, dovoljno nove da su primjenjeni jedni od poslednjih standarda na polju bezbjednosti.
Na pocetku videa se vide i u suprotnoj traci auta sletjela sa ceste. Onda ova primabalerina sa piruetom, pa onda lik sto ulijece u pumpu rusi bandere i krha aute, i na kraju slag na tortu ovaj torpedo...
vjerovatno ledena kisa, nema tog iskustva kad iznenada naletis na zaledjenu dionicu, samo se pouzdas u srecu da ces profuliti one ispred sebe i da ce tebe profuliti oni iza tebe...
insaneinthebrain wrote: ↑12/02/2021 19:38
nisu BH ceste, al je show na ledu
shitshow neprilagođene brzine i neiskustva
A jest ga iskontorlisao, samo mi nije jasno sto ovaj passat nije dalje produzio valjda cekao totalku, a kako se xc90 zabi malo je reci
Ovaj što se prvi slupao je napravio veliku grešku sa kučnicom. Lupio po kočnici i okretao volan i to u brzini. Normalno da će izgubiti kontrolu. A ovaj sa Pasatom je budala, njemu ništa nije smetalo da produži dalje i skrene tamo desno polako, a ne ovako da čeka da ga pokupi neki šleper i napravi mu grob tu.