Pošteno do Bajevića,ušao je u godine,nema energije,mada mu zameram zašto nije preuzeo repku kad je bio medju boljim trenerima u evropi,treba staviti tačku na fudbalske legende iz sfrj,sve smo ih potrošili,dati šansu mladjim snagama iz regiona ili mladji stranac,trener iz bih će uvek biti pod pritiskom javnosti,Nikolić vodi Lokomotivu Moskva,Paunović Reding,Ivić Votword,Jokanović u Kataru,uveo Fulam u premier ligu,nerelano, ima Ivica Jovanović sa Apolonom 1/4 lige šampiona, Milojević sa Zvezdom dve godine liga šampiona sada u aziji,da ne budu sve vlasi, Bjelica iz Osijeka,Katanec,Kek,Milanič ili izvući nekog mladog Nemca a da mu Cviko bude pomoćnik.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
markomilanov
#6226 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
- Ricken
#6227 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Po profilu, ja bih volio Srećka Kataneca. Ali nažalost ima posao.
-
Ramo98
#6228 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Sergej Jakirovic
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#6229 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Da dodje Pep Guardiola ili Jose Mourinho, isto bi bilo. Mi smo jedna obicna nekvalitetna reprezentacija koja ima par igraca koji igraju u top klubovima. Ostali su nivo nase Premijer lige. A i ovi top igraci igraju na 30% kad igraju za reprezentaciju jer boli ih kurac, dodju, opuste se, slikanje, kod Brajlovica na platu, novinari, opusteno.
Najveci mudrac u nasem fudbalu i vjerovatno najbolji trener kojeg imamo Amar Osim je u jednom intervjuu rekao najvecu istinu koju niko ne vidi ili ne zeli da prizna: nije problem u treniranju nego u materijalu. Budimo realni, sve sve su to igraci nize klase.
Najveci mudrac u nasem fudbalu i vjerovatno najbolji trener kojeg imamo Amar Osim je u jednom intervjuu rekao najvecu istinu koju niko ne vidi ili ne zeli da prizna: nije problem u treniranju nego u materijalu. Budimo realni, sve sve su to igraci nize klase.
-
LSD
#6230 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Husref Musemić, no to sam vec govorio prije izbora one prevare Roberta
ali me Dino Begić, Miske i ostali ublehaši nisu poslušali tad.
1. trenutno nezaposlen
2. konacno domaci covjek
3. bolji trener i strucnjak od četiri prethodna amatera (Sušić, Baždarević, Prosinečki, Bajević)
4. patriota
1. trenutno nezaposlen
2. konacno domaci covjek
3. bolji trener i strucnjak od četiri prethodna amatera (Sušić, Baždarević, Prosinečki, Bajević)
4. patriota
-
jagugu
#6231 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pojedini mediji objavili su da bi na Bajevićevo mjesto mogao stići Mladen Krstajić. Kao trener se ‘čeličio’ na klupi Srbije, a prije toga je kao predsjednik napravio historijske uspjehe sa Radnikom iz Bijeljine. Nekada sjajni fudbaler ne bi imao ništa protiv da se ovakve špekulacije obistine.
”Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem ovu informaciju. Trenutno sam u poslu oko pravljenja rakije, ali razmišljam i o povratku u fudbal. Reprezentacije sa velikim potencijalom se ne odbijaju”, rekao je Krstajić za sajt ”vestiregiona”.
-
markomilanov
#6232 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ma kakav Krstajić,bio obična marioneta FSS,doveo ga Muslin kao pomoćnika početnika,Muslin odveo Srbiju na sp,smene ga i ovaj smrad vodio Srbiju na sp ,prije bi Braca iz Vrbanjuše nego njega,treba razmisliti o Muslinu,on ne trpi nikakve pritiske,samo srbo mogu smeniti trenrera koji ih je odveo na sp.
- Revolucionar ★
#6233 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Daj nam Barbareza
Ovo je rasulo jedno opce, bolje probati s nekim fakinlukom, autoritetom u ocima igraca. Nije ni Zidan prije preuzimanja palice vodio i nesto ozbiljno taktizirao, ali je bio Bog i otac u ocima ekipe. S Barbom da se vrati kult repke, ovo sad je u ocima naroda kao kad igra Mladost iz Kaknja, jebi ga
-
LSD
#6234 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Revolucionar ★ wrote: ↑10/10/2020 16:19 Daj nam BarbarezaOvo je rasulo jedno opce, bolje probati s nekim fakinlukom, autoritetom u ocima igraca. Nije ni Zidan prije preuzimanja palice vodio i nesto ozbiljno taktizirao, ali je bio Bog i otac u ocima ekipe. S Barbom da se vrati kult repke, ovo sad je u ocima naroda kao kad igra Mladost iz Kaknja, jebi ga
Barbarez nema doslovno ni dana trenerskog staža, ni dana, nema cak ni trenersku licencu
Last edited by LSD on 10/10/2020 16:25, edited 1 time in total.
- Romanista 101%
#6235 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Jesi li gledo zadnji intervju sa Barbarezom? Coek uopste ne prati fudbal. Muzika, poker, porodica. Pitanje imali licencu.
-
LSD
#6236 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Frajera ne zanima trenerski posao uopšte, covjek se bavi pokeromRomanista 101% wrote: ↑10/10/2020 16:23 Jesi li gledo zadnji intervju sa Barbarezom? Coek uopste ne prati fudbal. Muzika, poker, porodica.
-
Ramo98
#6237 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Zidane je bio prvo sportski direktor,zatim asistent Ancelotija,onda trener Real madrid Castille i tek je onda preuzeo prvi timRevolucionar ★ wrote: ↑10/10/2020 16:19 Daj nam BarbarezaOvo je rasulo jedno opce, bolje probati s nekim fakinlukom, autoritetom u ocima igraca. Nije ni Zidan prije preuzimanja palice vodio i nesto ozbiljno taktizirao, ali je bio Bog i otac u ocima ekipe. S Barbom da se vrati kult repke, ovo sad je u ocima naroda kao kad igra Mladost iz Kaknja, jebi ga
A Barbarez se uopste ne bavi fudbalom zadnjih 11 godina
- Revolucionar ★
#6238 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Jaooooo, jesi mi spustio trenerski strucnjace, lajferu sa foruma. Tvoje misljenje je itekako vaznije i teze obzirom na tih 20 milja protracenih preseravanja tipa ovog. Pozdrav! Vjerujem da ce vasa malenkost u neformalnom razgovoru i zajebanciji na forumu vjerovatno iznaci neku novu trenersku legendu , a da ce Savez istu razmotriti. Kakav pacijent, zivota miLSD wrote: ↑10/10/2020 16:22Revolucionar ★ wrote: ↑10/10/2020 16:19 Daj nam BarbarezaOvo je rasulo jedno opce, bolje probati s nekim fakinlukom, autoritetom u ocima igraca. Nije ni Zidan prije preuzimanja palice vodio i nesto ozbiljno taktizirao, ali je bio Bog i otac u ocima ekipe. S Barbom da se vrati kult repke, ovo sad je u ocima naroda kao kad igra Mladost iz Kaknja, jebi ga
![]()
ovakvih postovi su mi najjaci
![]()
![]()
Barbarez nema doslovno ni dana trenerskog staža, ni dana, nema cak ni trenersku licencua ovdje bi ga forumski strucnjaci odmah za selektora A tima, ni manje ni više
![]()
- Revolucionar ★
#6239 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Alal vjera, editovao si , hocu li i ja. Ma necu. Evo sta, nije covjek u prici, okej. Nikom nista.Revolucionar ★ wrote: ↑10/10/2020 16:26Jaooooo, jesi mi spustio trenerski strucnjace, lajferu sa foruma. Tvoje misljenje je itekako vaznije i teze obzirom na tih 20 milja protracenih preseravanja tipa ovog. Pozdrav! Vjerujem da ce vasa malenkost u neformalnom razgovoru i zajebanciji na forumu vjerovatno iznaci neku novu trenersku legendu , a da ce Savez istu razmotriti. Kakav pacijent, zivota miLSD wrote: ↑10/10/2020 16:22Revolucionar ★ wrote: ↑10/10/2020 16:19 Daj nam BarbarezaOvo je rasulo jedno opce, bolje probati s nekim fakinlukom, autoritetom u ocima igraca. Nije ni Zidan prije preuzimanja palice vodio i nesto ozbiljno taktizirao, ali je bio Bog i otac u ocima ekipe. S Barbom da se vrati kult repke, ovo sad je u ocima naroda kao kad igra Mladost iz Kaknja, jebi ga
![]()
ovakvih postovi su mi najjaci
![]()
![]()
Barbarez nema doslovno ni dana trenerskog staža, ni dana, nema cak ni trenersku licencua ovdje bi ga forumski strucnjaci odmah za selektora A tima, ni manje ni više
![]()
-
LSD
#6240 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Šta kaže znalac, pokeraš Barbarez ce vratiti neki kultRevolucionar ★ wrote: ↑10/10/2020 16:26
Jaooooo, jesi mi spustio trenerski strucnjace, lajferu sa foruma. Tvoje misljenje je itekako vaznije i teze obzirom na tih 20 milja protracenih preseravanja tipa ovog. Pozdrav! Vjerujem da ce vasa malenkost u neformalnom razgovoru i zajebanciji na forumu vjerovatno iznaci neku novu trenersku legendu , a da ce Savez istu razmotriti. Kakav pacijent, zivota mi
- Revolucionar ★
#6241 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Meni su vise smijesni tipovi kojima nije frka ismijavati one koje smo do jucer slavili. Izvini ti gospodine, ali uloga Barbe i to sto je dao za ovu repku je meni daleko vece od cinjenice da igra poker. Svaka tebi cast, patrioto.LSD wrote: ↑10/10/2020 16:28Šta kaže, pokeraš Barbarez ce vratiti neki kultRevolucionar ★ wrote: ↑10/10/2020 16:26
Jaooooo, jesi mi spustio trenerski strucnjace, lajferu sa foruma. Tvoje misljenje je itekako vaznije i teze obzirom na tih 20 milja protracenih preseravanja tipa ovog. Pozdrav! Vjerujem da ce vasa malenkost u neformalnom razgovoru i zajebanciji na forumu vjerovatno iznaci neku novu trenersku legendu , a da ce Savez istu razmotriti. Kakav pacijent, zivota mi![]()
![]()
ovakve samo treba ismijavati
![]()
![]()
-
LSD
#6242 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Decko, hajd se malo umij, išamaraj, sredi misli, normalizuj se....pa procitaj ponovo - Barbarez nema ni trenersku licencu uopšte ! niti ga to zanima.
Znaš li šta znaci to ? ili da crtam neke stvari.
Znaš li šta znaci to ? ili da crtam neke stvari.
- Revolucionar ★
#6243 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
U postu iznad sam lijepo napisao, okej, covjek nije u prici. Ti nastavljas s pišanjem po legendi. Vrati se fan-girlingu Amara Osima, na tim temama imas vecu tezinu
- Edin H.
#6244 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Šta si se ti prepao da će uzeti igračima pare na pokeru?LSD wrote: ↑10/10/2020 16:24Frajera ne zanima trenerski posao uopšte, covjek se bavi pokeromRomanista 101% wrote: ↑10/10/2020 16:23 Jesi li gledo zadnji intervju sa Barbarezom? Coek uopste ne prati fudbal. Muzika, poker, porodica.![]()
-
LSD
#6245 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ne , nego cemo citati ovdje tvoje fenomenalne prijedloge o pokerašu koji bi trebao vratiti neku kult selekcije
a covjeka i ne zanima trenerski posao 
- diablobih
#6246 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pa sto spominjes lika kojeg zaboli za fudbal. Hocemo li Assou Ekotta da dovedemo, i njega je uvijek bolio kurcic za fudbalom ?
Trener treba da bude licensiran kao prvo, a sve ostalo ide kao plus. Znaci imas da dovedes ove domace bogalje koje smo ja mislim sve ispucali, mozda jos jedan ili dvojica da su ostali, pa cemo onda krenuti po krstajica i ostale uvlakace savezima i tek na kraju dovesti stranca koji ce dovesti sve u red.
Trener treba da bude licensiran kao prvo, a sve ostalo ide kao plus. Znaci imas da dovedes ove domace bogalje koje smo ja mislim sve ispucali, mozda jos jedan ili dvojica da su ostali, pa cemo onda krenuti po krstajica i ostale uvlakace savezima i tek na kraju dovesti stranca koji ce dovesti sve u red.
-
markomilanov
#6247 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ne mogu biti pametan,Sušić je imao kvaliteatne igrače na vrhuncu karijere,imao je sreće,Baždarević je morao nas odvesti na neko takmičnje,jer je nasledio igrače od safeta,svi ostali selketori su imali prosečne igrače,Amar ili Husref,svi su dobili šansu zašto ne bi oni,ali postavlja se pitanje,iskustvo,koga su vodili.pritiska mahale,Muslin i Rajevac ,rezultati i iskustvo,realne opcije,zajebi Zidorfa,Klajverata i svetske vedete da se uče trenerskom poslu.
-
LSD
#6248 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pošto su srbi preuzeli Savez, miljenik kona Vico Zeljković i njegova ekipitza, srbin ce izgleda za selektora
mora tako jer nam je citava država koncipirana na tom principu... a pominje se Krstajić, covjek koji je izjavio ovo prije dvije godine :
OK, sad ima smisla teza onog strucnjaka...bolje cak pokeraša bez dana trenerskog staža staviti da vodi selekciju, nego ovu bitangu.
https://scsport.ba/krstajic-samo-srbi-s ... dbalu-var/Krstajić: Samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Haag, a danas VAR
OK, sad ima smisla teza onog strucnjaka...bolje cak pokeraša bez dana trenerskog staža staviti da vodi selekciju, nego ovu bitangu.
-
mishic
#6249 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Žao mi je Bajevića a ko god došao bez petogodišnjeg ugovora u startu nema šta da traži. Njegov dugogodišnji ugovor obavezivao bi igrače da vode računa i dugoročno se bore za mjesto u reprezentaciji. Ovo od danas do sutra ne može donijeti nikakav rezultat.
- Maharadza
#6250 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Zajebancija na stranu, ali i ja bih radije gledao brku Osima ili Husrefa na klupi repke nego tamo nekog stranca koji bi da se na repki "trenira" poslu, a dao bih im barem 4-5 god. sigurnu poziciju bez obzira na rezultate, vrijeme je da nekoga istrpimo pa makar da možemo reći da smo i to probali.