Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
drug_profi

#6226 Re: Problem pasa lutalica

Post by drug_profi »

mudrac2 wrote:
vješalica wrote:Mislim da i policija prati forum zapravo 100% znam ,tako da ove aktivistkinje koje prave porbleme i bezakonje i danasnje skandale,će vjerovatno biti adekvatno sankcionisane.
I onda je jazavac zamotao čokoladu.
Svizac.

A kerova nema. Malo mi je zao, ali ovako treba biti.
mudrac2

#6227 Re: Problem pasa lutalica

Post by mudrac2 »

drugi profil wrote:
mudrac2 wrote:
vješalica wrote:Mislim da i policija prati forum zapravo 100% znam ,tako da ove aktivistkinje koje prave porbleme i bezakonje i danasnje skandale,će vjerovatno biti adekvatno sankcionisane.
I onda je jazavac zamotao čokoladu.
Svizac.

A kerova nema. Malo mi je zao, ali ovako treba biti.
u ovom slučaju jazavac :D
misaoni

#6228 Re: Problem pasa lutalica

Post by misaoni »

jasko_ba wrote:Pasce uber alles! :skoljka: Hipsterska "omladina" postala i agresivna :-)
Image
Image
Tom prilikom, povrijeđena su tri uposlenika Higijenskog servisa i Veterinarske stanice.
Sad proslijediti imena ovih koji prijete policiji... neka bar razgovor s njima neko profesionalno lice obavi.
sani1985

#6229 Re: Problem pasa lutalica

Post by sani1985 »

Klix zbog reklama Dogs Trusta želi da umanji strahotu pokušaja ubistva radnika Veterinarske stanice u Sarajevu

U dramatičnom oružanom pohodu na Veterinarsku stanicu u sarajevskom naselju Reljevo takozvani zaštitinici životinja fizički su nasrnuli na direktora i u poslenike stanice, prijeteći pištoljem, koristeći palice i “boksere”, lupajući automobile i inventar stanice. Saznajemo da je jednom uposleniku slomljen nos, a drugom noga, te da je jednom od njih život visio o koncu dok je dobijao krvničke udarce ležeći na zemlji. Ovaj mafijaški atak na javnu ustanovu i njene radnike, kako navode mediji i oštećeni, samo jedan je u nizu kršenja javnog reda i mira od strane “zaštitnika životinja” koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da uposlenici Veterinarske stanice obavljaju svoje zakonom propisane aktivnosti – hvatanja pasa-lutalica. Ovo je alarm da se policija i tužiteljstva ozbiljnije pozabave miljenicima Dogs Trusta koji se, evo, čak i kada je stepen sigurnosti u Sarajevu zbog dolaska pape dignut na visoki nivo, šetaju naoružani vatrenim i hladnim naoružanjem i upadaju u javne institucije. No, indikativno je kako je ovaj potez popraćen u medijima, pojedinim. Tačnije jednom. Portal Klix je ekspresno nakon napada na stanicu prenio saopštenje Saveza udruženja za zaštitu i spašavanje životinja u kojem se evidentno pokušava opravdati pokušaj ubistva. Nijednom riječju u saopštenju nema žaljenja zbog ataka, mahanja pištoljima i slomljenih glava. Upavo ova činjenica, možda najbolje od svih, pokazuje koliki je stepen krvoločnosti i bezobzirnosti “ljubitelja životinja” i njihovih patrona. Ni slova osude napada i pokušaja ubistva. Ovo su mogli primjetiti i urednici i vlasnici Klixa i uzdržati se od objavljivanja saopštenja u kojima nema nimalo humanog i civilizovanog. Nije ni čudo jer je ovaj portal finansiran iz budžeta Dogs Trusta. Izuzetno skupe reklame Dogs Trusta zauzimaju dominantne pozicije na Klixu, a za šta ovaj medij priskrbljuje velike novce. Zbog toga utjecaj ove organizacije na Klix se prelijeva iz sfere marketinškog odnosa na uređivačku politiku. Tekst “Aktivisti za prava životinja tvrde: Uoči dolaska pape Lokom ilegalno ubija pse lutalice” dokaz je za to.
http://saff.ba/klix-zbog-reklama-dogs-t ... XH4lumJiM-
Kaligrafija

#6230 Re: Problem pasa lutalica

Post by Kaligrafija »

pakica_ wrote:
Kaligrafija wrote:
pakica_ wrote: Masio si zestoko :lol:

Cim "ono" kaze, mašio si, znas da je strogi rural u pitanju... Ono sljeglo, pa se "trustova" ufatilo, brani ono pujdu, mora, kad je pujdo jaran, jaran hajvan, hajvanu, jaran, hajvan, ma hajvan, hajvanu... Mi u Sarajevu smo vazda govorili, fulio si, omaška, fula, 0 bodova, kako da ne, jeste, kako nije...itd... Trusta ti tvog, jel te maŠio!??
Je l' ti sad lakse :izet: :izet:

Jes' trusta mi tvog! :serbo:

Code: Select all

https://www.youtube.com/watch?v=Btz1r7icvJ0
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6231 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

Image

svaka cast nek obrce levate :thumbup:
mali_balon

#6232 Re: Problem pasa lutalica

Post by mali_balon »

Diskusija na profilu od jedne pacijentice, koja poziva na ubistvo sintora i veterinara

Osoba A:....Znas ...... da sam veliki ljubitelj zivotinja, ali sada kada sam dobila dijete iskreno ti mogu reci da te dvije ljubavi ne mogu da poredim, Sparkija volim puno, ali dijete mi je posebno kiss emoticon

Osoba B:........ Ali mi koji nemamo ili ne mozemo imati djecu , nama su nasi psi nasa djeca

Osoba C odgovara osobi A:..... opet ja mislim koliko volis psa i kad dobijes dijete da ih volis isto, jer po tvom komentaru meni dodje kao da si reka kad bi dobila drugo dijete ja bi ga vise voljela od prvog wink emoticon p.s oni su nasa porodica nije bitno sto su cupavi i hodaju na sve cetri noge

Osoba A odgovara osobi C:..... ja ne mogu da poredim dijete i PSA, on jeste moja porodica i volim ga, ali dijete sam rodila, svako ima pravo na svoje.

Tita mi zbog ovakvih budala pocet cu prezirati normalne ljude sa cukama
L u c i f e r

#6233 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

sani1985 wrote:
Klix zbog reklama Dogs Trusta želi da umanji strahotu pokušaja ubistva radnika Veterinarske stanice u Sarajevu

U dramatičnom oružanom pohodu na Veterinarsku stanicu u sarajevskom naselju Reljevo takozvani zaštitinici životinja fizički su nasrnuli na direktora i u poslenike stanice, prijeteći pištoljem, koristeći palice i “boksere”, lupajući automobile i inventar stanice. Saznajemo da je jednom uposleniku slomljen nos, a drugom noga, te da je jednom od njih život visio o koncu dok je dobijao krvničke udarce ležeći na zemlji. Ovaj mafijaški atak na javnu ustanovu i njene radnike, kako navode mediji i oštećeni, samo jedan je u nizu kršenja javnog reda i mira od strane “zaštitnika životinja” koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da uposlenici Veterinarske stanice obavljaju svoje zakonom propisane aktivnosti – hvatanja pasa-lutalica. Ovo je alarm da se policija i tužiteljstva ozbiljnije pozabave miljenicima Dogs Trusta koji se, evo, čak i kada je stepen sigurnosti u Sarajevu zbog dolaska pape dignut na visoki nivo, šetaju naoružani vatrenim i hladnim naoružanjem i upadaju u javne institucije. No, indikativno je kako je ovaj potez popraćen u medijima, pojedinim. Tačnije jednom. Portal Klix je ekspresno nakon napada na stanicu prenio saopštenje Saveza udruženja za zaštitu i spašavanje životinja u kojem se evidentno pokušava opravdati pokušaj ubistva. Nijednom riječju u saopštenju nema žaljenja zbog ataka, mahanja pištoljima i slomljenih glava. Upavo ova činjenica, možda najbolje od svih, pokazuje koliki je stepen krvoločnosti i bezobzirnosti “ljubitelja životinja” i njihovih patrona. Ni slova osude napada i pokušaja ubistva. Ovo su mogli primjetiti i urednici i vlasnici Klixa i uzdržati se od objavljivanja saopštenja u kojima nema nimalo humanog i civilizovanog. Nije ni čudo jer je ovaj portal finansiran iz budžeta Dogs Trusta. Izuzetno skupe reklame Dogs Trusta zauzimaju dominantne pozicije na Klixu, a za šta ovaj medij priskrbljuje velike novce. Zbog toga utjecaj ove organizacije na Klix se prelijeva iz sfere marketinškog odnosa na uređivačku politiku. Tekst “Aktivisti za prava životinja tvrde: Uoči dolaska pape Lokom ilegalno ubija pse lutalice” dokaz je za to.
http://saff.ba/klix-zbog-reklama-dogs-t ... XH4lumJiM-
Vazda bilo, ko te plaća taj ti je gazda...
pakica_

#6234 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Kaligrafija wrote:

Meni tebe zao :maca:
Kaligrafija

#6235 Re: Problem pasa lutalica

Post by Kaligrafija »

pakica_ wrote:
Kaligrafija wrote:

Meni tebe zao :maca:

:bleee: :bleee: :bleee: Meni tebe nije...ho's luka iz carapa, ho's boba mala!?
shbc

#6236 Re: Problem pasa lutalica

Post by shbc »

Kako napenalih kera danas sa merakom kad se zaletio na mene. Volej pa po njusci. Sjeo mi je da valja.

Jedan priblem manje. Barem sto se ujeda tice. Sumnjam da ce se ovaj vise zalijetati.
dezurni_ucenik

#6237 Re: Problem pasa lutalica

Post by dezurni_ucenik »

Danas moras muda otegnut, prodat dusu djavolu, sve za kredit da bi mogao kupit garsonjeru.A ova dobi guzovace i kucu i auto.
skuterumoj

#6238 Re: Problem pasa lutalica

Post by skuterumoj »

dezurni_ucenik wrote:Danas moras muda otegnut, prodat dusu djavolu, sve za kredit da bi mogao kupit garsonjeru.A ova dobi guzovace i kucu i auto.
Sto ljesi ljubomoran? I ti bi mozda a mozda i mnogi drugi prodali se da se iz tog sivila izvuces ..moje misljenje. Ne napadam te i ne podcjenjujem.

Ja sam imao u planu , na stranu ono privatno, da sjednem gore znaju neki i redom uza zid pa kom obojci pa kom opanci. Ne , ne prijetim
daleko od toga. Mnogi zasluzuju, u ovoj prici svasta nesto. Nisam ni sudija a ni onaj sto kazu u prici kadija, advokat.

Da li to oni rade iz ljubavi, mislim cukoljupce, izopacenosti, krivila mnogih ili svih normalnih normi. Ne znam. Moje misljenje ne valja svasta nesto, pa prezivljamo..koga jebe. Platice tu teko mozda i mnogi kad tad na ovaj ili onaj nacin, ne prijetim, da me se ne bi pogresno shvatilo.

Ljubav je ljubav, korist je korist, sekta je sekta, zasljepljenost zasljepljenost...ne osudjujem nikoga. Ionako mnoge stvari su otisle u helac
odavno, koje nebitno. Nije ni cudo zasto.

Jedino, skeptican sam poslije ovoga danas da se to moze nekim dijalogom rijesiti..kako neko napisa..prvo joj udje metar u paksu pa mm u glavu i tako za drugi spol. Ma svako sebe gleda. Takva vremena nakarada.

Ne pozivam na rat. Vise parola snadji se i uradi onako kako imas muda i i bilo kojeg pola da si na svoj nacin.
L u c i f e r

#6239 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

skuterumoj wrote:
dezurni_ucenik wrote:Danas moras muda otegnut, prodat dusu djavolu, sve za kredit da bi mogao kupit garsonjeru.A ova dobi guzovace i kucu i auto.
Sto ljesi ljubomoran? I ti bi mozda a mozda i mnogi drugi prodali se da se iz tog sivila izvuces ..moje misljenje. Ne napadam te i ne podcjenjujem.

Ja sam imao u planu , na stranu ono privatno, da sjednem gore znaju neki i redom uza zid pa kom obojci pa kom opanci. Ne , ne prijetim
daleko od toga. Mnogi zasluzuju, u ovoj prici svasta nesto. Nisam ni sudija a ni onaj sto kazu u prici kadija, advokat.

Da li to oni rade iz ljubavi, mislim cukoljupce, izopacenosti, krivila mnogih ili svih normalnih normi. Ne znam. Moje misljenje ne valja svasta nesto, pa prezivljamo..koga jebe. Platice tu teko mozda i mnogi kad tad na ovaj ili onaj nacin, ne prijetim, da me se ne bi pogresno shvatilo.

Ljubav je ljubav, korist je korist, sekta je sekta, zasljepljenost zasljepljenost...ne osudjujem nikoga. Ionako mnoge stvari su otisle u helac

Jedino, skeptican sam poslije ovoga danas da se to moze nekim dijalogom rijesiti..kako neko napisa..prvo joj udje metar u paksu pa mm u glavu i tako za drugi spol. Ma svako sebe gleda. Takva vremena nakarada.

Ne pozivam na rat. Vise parola snadji se i uradi onako kako imas muda i i bilo kojeg pola da si na svoj nacin.
Image
L u c i f e r

#6240 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Aktivisti za prava životinja tvrde: Uoči dolaska pape Lokom ilegalno ubija pse lutalice
Image
SanskiBiser

#6241 Re: Problem pasa lutalica

Post by SanskiBiser »

L u c i f e r wrote:
Aktivisti za prava životinja tvrde: Uoči dolaska pape Lokom ilegalno ubija pse lutalice
Image
ma jel' :D Eno ti njegovih franjevaca u Konjicu

Image
Konjic je grad bez pasa lutalica zahvaljujući župniku fra Petru Drmiću i gvardijanu konjičkog samostana fra Toniju Burnsideu (Anthony Burnside) koji, zajedno sa svojim suradnicima mjesečno iz grada izvedu oko 20 pasa lutalica do međunarodne organizacije Animal Care u Beču, sa kojom surađuju već šest godina.

''Pse lutalice dovodimo u privremeno sklonište na Donjem Selu, tu ih tri mjeseca hranimo, liječimo, civiliziramo, vakcinišemo i steriliziramo, osiguramo potrebnu dokumentaciju, a zatim svakog mjeseca vozimo u Beč, gdje je sjedište organizacije Animal Care, koja financira sve ove poslove.

Na kraju se psi udomljavaju u Austrijji i Njemačkoj, a mi od novih vlasnika često dobijamo pismo zahvalnosti'', rekao je za Fenu fra Toni Burnside.

U svome humanitarnom radu, fratri kažu da imaju pomoć i podršku općinske inspekcije i Veterinarske stanice Konjic, kao i od pojedinih građana iz grada i okoline.
fazer

#6242 Re: Problem pasa lutalica

Post by fazer »

Image

Smrt dzukelama, sloboda narodu!
dezurni_ucenik

#6243 Re: Problem pasa lutalica

Post by dezurni_ucenik »

L u c i f e r wrote:
skuterumoj wrote:

Image
Lucifere, jel ovaj gore cukoljubac, mrsko mi citati njegove druge komentare :-)
L u c i f e r

#6244 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Neam blage, sam kontam da je naka jebena gudrovina u pitanju... :zoka:
uglavnomja

#6245 Re: Problem pasa lutalica

Post by uglavnomja »

ova cvaka je dobila auto, kucu i pare iz inostranstva, preko paypal racune, preko kuknjave, preko slika gdje se valja i spava u poganluku sa coporima ... :roll: (na neki nacin je cijenim, mada mi se licno gadi :cry: , jer je ocito sva posvecena pascadi, nije pokrala pare, kao sto radi masa slicnih koji stavljaju slike pasa iz rumunije i kukaju daj pare pliz mani help baznia ...)

nema ona nista sa dogtrustom, oni ne prljaju ni cipele, a kamoli rucice. samo parama i supljom pricom se bave. imace, neko je stavio izjave svih muljatora iz dig trusta, samo jedna osoba ima psa :izet:

a ove bolesne ludake treba odstraniti iz ljudskog okruzenja, zatvoriti ih u azil sa pascadijom pa neka tamo zive u svom okruzenju. :D
skuterumoj

#6246 Re: Problem pasa lutalica

Post by skuterumoj »

L u c i f e r wrote:Neam blage, sam kontam da je naka jebena gudrovina u pitanju... :zoka:
Na temi problem pasa lutalica , citiram ti nemas blage samo kontas da se opasno drogiram.

Mira boze i u mraku a i po javi. Izdrzati dzukele a i neke dzukele od ljudi sto izvaljuju stvari kao na osnovu ...mi se znamo.

Bljak. I za jedne i druge.
L u c i f e r

#6247 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

skuterumoj wrote:
L u c i f e r wrote:Neam blage, sam kontam da je naka jebena gudrovina u pitanju... :zoka:
Na temi problem pasa lutalica , citiram ti nemas blage samo kontas da se opasno drogiram.

Mira boze i u mraku a i po javi. Izdrzati dzukele a i neke dzukele od ljudi sto izvaljuju stvari kao na osnovu ...mi se znamo.

Bljak. I za jedne i druge.
Subliminalna osmoza fantazmagorične alegorije humanoidnog perceptiviteta podastire se tijekom tisućljetnoga milenija olahko svima, ampak se dapače i dabome suftilno hopomene i orgazmičnijem sladostraćem brez sućuti haknuvši heutanaziju do balčaka kanisu našeme cijenjenome vulgarisu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6248 Re: Problem pasa lutalica

Post by Tomahawk11 »

SanskiBiser wrote:
L u c i f e r wrote:
Image
ma jel' :D Eno ti njegovih franjevaca u Konjicu

Image
Konjic je grad bez pasa lutalica zahvaljujući župniku fra Petru Drmiću i gvardijanu konjičkog samostana fra Toniju Burnsideu (Anthony Burnside) koji, zajedno sa svojim suradnicima mjesečno iz grada izvedu oko 20 pasa lutalica do međunarodne organizacije Animal Care u Beču, sa kojom surađuju već šest godina.

''Pse lutalice dovodimo u privremeno sklonište na Donjem Selu, tu ih tri mjeseca hranimo, liječimo, civiliziramo, vakcinišemo i steriliziramo, osiguramo potrebnu dokumentaciju, a zatim svakog mjeseca vozimo u Beč, gdje je sjedište organizacije Animal Care, koja financira sve ove poslove.

Na kraju se psi udomljavaju u Austrijji i Njemačkoj, a mi od novih vlasnika često dobijamo pismo zahvalnosti'', rekao je za Fenu fra Toni Burnside.

U svome humanitarnom radu, fratri kažu da imaju pomoć i podršku općinske inspekcije i Veterinarske stanice Konjic, kao i od pojedinih građana iz grada i okoline.
Svaka cast! Ljudi nasli nacin da rijese problem pasa na ulici! :thumbup:
Drugi natrpaju kombi, pa kad krenu za Sarajevo........i onda osvane novi copor :(
suspect_zero

#6249 Re: Problem pasa lutalica

Post by suspect_zero »

skuterumoj wrote:

Kakav ba plan? Đe'š sjesti :-)

Idi ba popij kafu i zapali :oops: .......nemaš pojma sa izražavanjem, samo lupetaš bezzz.......rečenice ti totano bez smisla.... :roll:
L u c i f e r

#6250 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

skuterumoj wrote:Nisi vrijedan. Kao i niko drugi. A usta sebi svrsi ako to volis, meni neces. A sada drogirano palamudi koliko hoces u saradnji s prirodom.
Image
Locked