dezurni_ucenik wrote:Danas moras muda otegnut, prodat dusu djavolu, sve za kredit da bi mogao kupit garsonjeru.A ova dobi guzovace i kucu i auto.
Sto ljesi ljubomoran? I ti bi mozda a mozda i mnogi drugi prodali se da se iz tog sivila izvuces ..moje misljenje. Ne napadam te i ne podcjenjujem.
Ja sam imao u planu , na stranu ono privatno, da sjednem gore znaju neki i redom uza zid pa kom obojci pa kom opanci. Ne , ne prijetim
daleko od toga. Mnogi zasluzuju, u ovoj prici svasta nesto. Nisam ni sudija a ni onaj sto kazu u prici kadija, advokat.
Da li to oni rade iz ljubavi, mislim cukoljupce, izopacenosti, krivila mnogih ili svih normalnih normi. Ne znam. Moje misljenje ne valja svasta nesto, pa prezivljamo..koga jebe. Platice tu teko mozda i mnogi kad tad na ovaj ili onaj nacin, ne prijetim, da me se ne bi pogresno shvatilo.
Ljubav je ljubav, korist je korist, sekta je sekta, zasljepljenost zasljepljenost...ne osudjujem nikoga. Ionako mnoge stvari su otisle u helac
odavno, koje nebitno. Nije ni cudo zasto.
Jedino, skeptican sam poslije ovoga danas da se to moze nekim dijalogom rijesiti..kako neko napisa..prvo joj udje metar u paksu pa mm u glavu i tako za drugi spol. Ma svako sebe gleda. Takva vremena nakarada.
Ne pozivam na rat. Vise parola snadji se i uradi onako kako imas muda i i bilo kojeg pola da si na svoj nacin.