Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Towelie
#6226 Re: Liverpool FC
Koliko god ne voleo Dauninga, mislim da je 5 miliona funti ipak malo para za njega.
- Gandalf
#6227 Re: Liverpool FC
5-6 miliona i jeste njegova prava cijena, ali su klupski genijalci od prije par sezona, željeli stvoriti All Brittanica Team, pa su navadili u klub svakakvih prosjeka i ispodprosjeka tipa Downing. U silnoj želji da dovedu po njihovim katastrofalnim kriterijama superstara, doveli su Downinga, po njim superstara za 20 miliona funti koliko i košta prilično dobar igrač koji pojačava tim, a što Downing sigurno nije.
Na BR-u je da preskupe tarabe otjera iz kluba, ubere koju kintu, rastereti preopterećeni budžet kluba i da priliku, mlađima i boljima od Downinga, Carolla, Adama i sličnih " pojačanja ". Gospodinu Sam Allardyceu se trebamo zahvaliti na preko 20 miliona funti na igrače koji su nas finansijski u crno zavili, ali na kraju LFC će ipak malo ublažiti loše poslovanje iz prijašnjih sezona.
Ove godine smo poprilično raščistili roster pretrpan skupim i lošim igračima, nije da ih nema još, vjerovatno će Januarski prelazni rok dovršiti Rodgersovu čistku. Mene brine što nismo doveli ono pravo pojačanje, a trebala bi nam barem dva odlična i provjerena imena, nadati se da će nakon čistke uslijediti i kupovina barem dva igrača sa one famozne liste od 100 igrača
koji su se povezivali sa LFC-om ovog ljeta, a koji mogu okrenuti stvari na terenu u našu korist.
Na BR-u je da preskupe tarabe otjera iz kluba, ubere koju kintu, rastereti preopterećeni budžet kluba i da priliku, mlađima i boljima od Downinga, Carolla, Adama i sličnih " pojačanja ". Gospodinu Sam Allardyceu se trebamo zahvaliti na preko 20 miliona funti na igrače koji su nas finansijski u crno zavili, ali na kraju LFC će ipak malo ublažiti loše poslovanje iz prijašnjih sezona.
Ove godine smo poprilično raščistili roster pretrpan skupim i lošim igračima, nije da ih nema još, vjerovatno će Januarski prelazni rok dovršiti Rodgersovu čistku. Mene brine što nismo doveli ono pravo pojačanje, a trebala bi nam barem dva odlična i provjerena imena, nadati se da će nakon čistke uslijediti i kupovina barem dva igrača sa one famozne liste od 100 igrača
-
Mustang1
#6228 Re: Liverpool FC
Coutinho ti je najvece pojacanje u odnosu na proslu sezonu .. Ove ce explodirati ..
- Towelie
#6229 Re: Liverpool FC
Mora jos stoper, levi bek i krilo. Bilo bi dobro i zadnji vezni po mogucstvu. Ali bez jos 3 igraca, Liverpul nema sanse za top 4.
- Gandalf
#6230 Re: Liverpool FC
to
barem dvojicu sada, dvojicu u Januaru
- PrtiBeeGee
#6231 Re: Liverpool FC
Rodgers is still hopeful of bringing in further new signings before the transfer window closes at the end of the month, with a centre-back, left-back and an attacking left-winger the priorities.Towelie wrote:Mora jos stoper, levi bek i krilo. Bilo bi dobro i zadnji vezni po mogucstvu. Ali bez jos 3 igraca, Liverpul nema sanse za top 4.
- Gandalf
#6232 Re: Liverpool FC
toliko o ovom klocu, Allyrdyce, hvala ti gdje čuo i gdje ne čuoLiverpool Football Club have today confirmed that midfielder Stewart Downing has completed a transfer to Barclays Premier League side West Ham United.
- Gandalf
#6233 Re: Liverpool FC
Scott Sinclair se spominje kao potencijalno "pojačanje", njega i Capela ne bih volio u timu, obojica su mi Downingasti 
- vaučer
#6234 Re: Liverpool FC
Sinclair je jednako osrednji i ograničen kao Downing.
Jedini mu je plus jer je mlađi i jeftiniji - ništa više.
Ako ne dovedu nekog pravog igrača kao zamjenu, igrača koji će se isticati u prvom timu, nisu ni trebali prodavati Downinga.
Jedini mu je plus jer je mlađi i jeftiniji - ništa više.
Ako ne dovedu nekog pravog igrača kao zamjenu, igrača koji će se isticati u prvom timu, nisu ni trebali prodavati Downinga.
- Gandalf
#6235 Re: Liverpool FC
6 miliona funti je West Ham platio Downinga, 16 Carolla, joj da im je tuhnut' i Borrinija još za 5-6 miliončića 
-
Mustang1
#6236 Re: Liverpool FC
Joj kakvih se igraca strasnih moze izvuci iz druge engleske lige i iz Rusije .. Ja sam mislio da je onaj Zaha dosao za 30-40 miliona ali ono haman nije ni 20
Mene dusa zaboli svaki put kad vidim nekog visokog,jakog i brzog igraca i skontam da Liverpool nema takvog .. Nekog tipa Yaye Tourea.. Ko ce prekidati napade i i cuvati loptu .. Kod nas sve tehnicari
Mene dusa zaboli svaki put kad vidim nekog visokog,jakog i brzog igraca i skontam da Liverpool nema takvog .. Nekog tipa Yaye Tourea.. Ko ce prekidati napade i i cuvati loptu .. Kod nas sve tehnicari
- AmiĐa_Idriz
#6238 Re: Liverpool FC
E jes' nas West Ham ove sezone ojačao i pojačao...samo me ne bi začudilo da Downing eksplodira i proradi u West Hamu,i da na kraju bude najbolji igrač sezone
'taki smo ti mi 
-
Mustang1
#6239 Re: Liverpool FC
Ja mislio on bekvaučer wrote:Diame?
- DonVito
#6240 Re: Liverpool FC
Gandalf wrote:
Za 1,5 miliona funti Spearinga smo prodali Boltonu
Odlican posao, kako god okrenes biznis za LFC, Spearing je bio zesci flop.
- vaučer
#6241 Re: Liverpool FC
Pa nije flop ako su zaradili na njemu - Spearing nije ništa koštao inicijalno.
Bio je jeftin i solidan backup kojeg su sami odgojili, prodali za par miliona i svi sretni na kraju.
Šuška se oko Williana nešto - mislim da LFC gotovo pa i nema šanse ali eto, lijepo je vidjeti da se barem zanimaju za dobre igrače.
Bio je jeftin i solidan backup kojeg su sami odgojili, prodali za par miliona i svi sretni na kraju.
Šuška se oko Williana nešto - mislim da LFC gotovo pa i nema šanse ali eto, lijepo je vidjeti da se barem zanimaju za dobre igrače.
- Gandalf
#6242 Re: Liverpool FC
Tračevi vezani za Williana se umnožavaju brzinom svjetlosti - navodno, LFC je spreman platiti 30 miliona funti koliko je Anži i odredio kao cijenu za ovog Brazilca, glavni konkurent za njegovo dovođenje je naravno Tottenham
još 15-ak dana i konačno se ovo tračersko ludilo okončava
- DonVito
#6243 Re: Liverpool FC
Svaka cast.vaučer wrote:Pa nije flop ako su zaradili na njemu - Spearing nije ništa koštao inicijalno.
I rece zaradili na njemu a sve godine koliko je ulagano u njega pa prodan za 1.5 funti.
Da ne spominjem druge sfere nebi da sirim pricu eto recimo najvise su zaradili odlaskom ovog flopa iz kluba, sigurno da u akedm. LFC ima kvalitetniji momčića od ovog flopa.
- PrtiBeeGee
#6244 Re: Liverpool FC
Suarez ostaje u Liverpoolu
Urugvajski mediji tvrde da Luis Suarez ipak ostaje na Anfieldu te da ga je podrška navijača Liverpoola natjerala da promijeni svoje mišljenje.
Suarez nije zagrijan za Arsenal, obzirom da ima sumnju da bi to bio korak naprijed jer ne vidi mogućnost da se bori za trofeje. Tokom kompletnog prelaznog roka gledao je ka Madridu, ali iz Španije baš i nije bilo znakova da su spremni stupiti u akciju.
Suarez će se, sve su prilike složiti da ostane, vjerovatno uz novi ugovor i klauzulu koja bi mu u budućnosti omogućila da napusti Anfield ukoliko stigne ponuda od oko 50 miliona eura.
Urugvajski mediji tvrde da Luis Suarez ipak ostaje na Anfieldu te da ga je podrška navijača Liverpoola natjerala da promijeni svoje mišljenje.
Suarez nije zagrijan za Arsenal, obzirom da ima sumnju da bi to bio korak naprijed jer ne vidi mogućnost da se bori za trofeje. Tokom kompletnog prelaznog roka gledao je ka Madridu, ali iz Španije baš i nije bilo znakova da su spremni stupiti u akciju.
Suarez će se, sve su prilike složiti da ostane, vjerovatno uz novi ugovor i klauzulu koja bi mu u budućnosti omogućila da napusti Anfield ukoliko stigne ponuda od oko 50 miliona eura.
-
Mustang1
#6245 Re: Liverpool FC
Idi uci gramatiku prestani da dosadjujes na forumu kad si nepismen !DonVito wrote:Svaka cast.vaučer wrote:Pa nije flop ako su zaradili na njemu - Spearing nije ništa koštao inicijalno.
I rece zaradili na njemu a sve godine koliko je ulagano u njega pa prodan za 1.5 funti.
Da ne spominjem druge sfere nebi da sirim pricu eto recimo najvise su zaradili odlaskom ovog flopa iz kluba, sigurno da u akedm. LFC ima kvalitetniji momčića od ovog flopa.
-
Mustang1
#6246 Re: Liverpool FC
Nek se zna da sam ga je prvi spomenuovaučer wrote:Pa nije flop ako su zaradili na njemu - Spearing nije ništa koštao inicijalno.
- AmiĐa_Idriz
#6247 Re: Liverpool FC
Ne znam zašto obraćate pažnju na "njega"...samo mu pucajte ignor....Mustang1 wrote:Idi uci gramatiku prestani da dosadjujes na forumu kad si nepismen !DonVito wrote:Svaka cast.vaučer wrote:Pa nije flop ako su zaradili na njemu - Spearing nije ništa koštao inicijalno.
Poređenja radi..
STATISTIKA
Branislav Ivanovic vs Stewart Downing
Shots on goal (All season long)
Ivanovic 7 Shots 5 Goals - Downing 158 Shots 5 Goals
- AmiĐa_Idriz
- Gandalf
#6249 Re: Liverpool FC
sikira i willy bi koštali 40 miliona funti, Rodgers je pročistio i roster i budžet, hoće li malo i gazde odriješiti kesu