Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
- Mišo_Kovač
#6226 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Kekekek erudencija s hrasnog brda nezadovljna pothodnicima
Colour me shocked 
- Logovan
#6227 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
novoizgrađeni kružni tok s nekoliko isključenja, dodatno zbunjuje vozače, pa se često desi da skrenu pogrešnim smjerom
Ma šta bolan.

- Djecu je strah da noću ulaze u pothodnik. Trebalo je ostaviti pješački prijelaz. Mjesecima čekamo da konačno završe radove, a već sada vidimo da ima dosta nedostataka – kazao nam je Emir Gegaj, jedan od mještana.
Djecu strah, ok vjerujem, a možda je ovo ružno za reći, ali šta sad zbog djece treba stavljati pješački i uništiti kružni tok, projekat? Tražite živi bili što bolju rasvjetu u pothodnicima, tražite da dole bude obezbjeđenje, tražite sigurnost. I naravno, tražite da se pothodnici održavaju, da ne bude smeća, narkomana, pasa lutalica, itd.
- Ukoliko pothodnik i bude u funkciji, s obzirom na lokalitet na kojem je smješten itekako su potrebni pješački prijelaz i semafor. Građani moraju ići iz jednog dijela naselja do pothodnika, a nakon toga i više od 300 metara do trolejbuske stanice, što je riskantno – rekao je Rovčanin
Gasi mješalicu, motaj kablove.
Čuj i pješački i semafor.
E jebem ti.
Ma šta bolan.
- Djecu je strah da noću ulaze u pothodnik. Trebalo je ostaviti pješački prijelaz. Mjesecima čekamo da konačno završe radove, a već sada vidimo da ima dosta nedostataka – kazao nam je Emir Gegaj, jedan od mještana.
Djecu strah, ok vjerujem, a možda je ovo ružno za reći, ali šta sad zbog djece treba stavljati pješački i uništiti kružni tok, projekat? Tražite živi bili što bolju rasvjetu u pothodnicima, tražite da dole bude obezbjeđenje, tražite sigurnost. I naravno, tražite da se pothodnici održavaju, da ne bude smeća, narkomana, pasa lutalica, itd.
- Ukoliko pothodnik i bude u funkciji, s obzirom na lokalitet na kojem je smješten itekako su potrebni pješački prijelaz i semafor. Građani moraju ići iz jednog dijela naselja do pothodnika, a nakon toga i više od 300 metara do trolejbuske stanice, što je riskantno – rekao je Rovčanin
Gasi mješalicu, motaj kablove.
- Mišo_Kovač
#6228 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Kaže "građani"
ljebtejebo 
-
noviclan
#6229 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Kaze sandzaklija za bolji protok saobracaja ja fakat ne znam ovi sa hrasnog opet moraju ici desno za vraca obzirom da su im pukli punu mada do nikp ne sljivi puno al' kako su im uzak ostavili ulaz a sirune pun ku.ac
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#6230 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
boje se djeca, ima drekavac u tunelu

-
Naslovnica
#6231 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ma jašta, treba turiti zebre, a i semafore.
Dati pothodnike privatnicima, za skladišni prostor, uzgajanje gljiva ili sl.
Mislim da bi najbolje bilo zatrpati sve i poravnati, te dovesti u prvobitno stanje.
Mačka im piterina seljačka.
Dati pothodnike privatnicima, za skladišni prostor, uzgajanje gljiva ili sl.
Mislim da bi najbolje bilo zatrpati sve i poravnati, te dovesti u prvobitno stanje.
Mačka im piterina seljačka.
-
Forumerrer
#6232 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ma i treba staviti semafor, ne bi bio prvi svakako.
Jesu im ono napravili direktno ukljucenje na tranzit????
Oj jebem ti sve, na nas treba bacit 10 nuklearki, da se citav ovaj Balkan poravna. Sta sam Bogu zgrijesio pa se ovdje rodio
Jesu im ono napravili direktno ukljucenje na tranzit????
Oj jebem ti sve, na nas treba bacit 10 nuklearki, da se citav ovaj Balkan poravna. Sta sam Bogu zgrijesio pa se ovdje rodio
- amar1994
#6233 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Papci se osilili do pm
, bice to njima uradjeno da glasaju za SDA 
Puno se hoda sto jes jes , 300m cak , to je ista i prica ko sa semaforima i pjesackim za papke koji iz kampusa idu na autobusku

Puno se hoda sto jes jes , 300m cak , to je ista i prica ko sa semaforima i pjesackim za papke koji iz kampusa idu na autobusku
- insaneinthebrain
#6234 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
trebali su skroz zatvoriti ovaj dio. napraviti setaliste za govna i gospodu iz hrasnog. ipak su oni prioritet

-
hhaarree
#6235 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ja kad procitah ovo "djecu strah podvoznjaka" pritisak mi je momentalno skocio na 300/200.
Fakat 5 minuta pokusavam nesto napisati al ostao sam bez teksta
Fakat 5 minuta pokusavam nesto napisati al ostao sam bez teksta
-
hhaarree
#6236 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Btw o kakvoj stanici ovaj prica? Ja koliko sam primjetio trole i dalje staju na onoj "staroj" stanici prije kruznog, kod onog granapa, ili to proizvoljno odlucuju vozaci gdje ce stati?
- Dope_Man
#6237 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Pozdravim ja svim mjestanima Hrasnog Brda zenske clanove porodice. Jedan od najbitnijih projekata kada su u pitanju gradske saobracajnice hebu vec godinama.So What! wrote:Mještani Hrasnog Brda nezadovoljni pothodnicima: Želimo pješačke prijelaze
- spree
#6238 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Jebo majku covjek dao ovakvu izjavu i dopustio da mu napisu ime i prezime
. Najgore od svega je to sto mislim da ce im SDA nesto od ovoga i uraditi. Vec su im "vratili" stajaliste fakticki na cesti
. Sad trola zauzme traku jos seljacine tu pretrcavaju, jer im je mrsko 100 m prosetati.
-
Forumerrer
#6239 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Haj stajaliste donekle i ima smisla. Najbolje rjesenje su 2 stanice kako bi gradjani mogli ulaziti i u 101/102.spree wrote:Jebo majku covjek dao ovakvu izjavu i dopustio da mu napisu ime i prezime. Najgore od svega je to sto mislim da ce im SDA nesto od ovoga i uraditi. Vec su im "vratili" stajaliste fakticki na cesti
. Sad trola zauzme traku jos seljacine tu pretrcavaju, jer im je mrsko 100 m prosetati.
Na stranu svi njihovi nebulozni zahtjevi, nije ni njima lako. Zadnjih godinu dana je stvarno horor za pjesake. Ovo je za krivicno gonjenje.
- Mišo_Kovač
#6240 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Jašta, nije im lako. Ilegalno sagradili kucerde na svakom centimetru brda i onda nasli za shodno da prekrajaju i seru po projektu kljucne gradske saobracajnice da ne moraju ici uz/niz stepenice i hodat 100m. Duše napaćene, baš im nije lako... 
- amar1994
#6241 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Mišo_Kovač wrote:Jašta, nije im lako. Ilegalno sagradili kucerde na svakom centimetru brda i onda nasli za shodno da prekrajaju i seru po projektu kljucne gradske saobracajnice da ne moraju ici uz/niz stepenice i hodat 100m. Duše napaćene, baš im nije lako...
- amar1994
#6242 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
cuj nesto , sve ce oni za glas uradit bez pogovoraspree wrote:Jebo majku covjek dao ovakvu izjavu i dopustio da mu napisu ime i prezime. Najgore od svega je to sto mislim da ce im SDA nesto od ovoga i uraditi. Vec su im "vratili" stajaliste fakticki na cesti
-
al-em
#6243 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Majku im brdjansku,veliki zid izgraditi izmedju tranzita i hrasnog brda, da ni pjeske ne mogu u grad, svakako im je blize istocno sarajevo.
- So What!
#6244 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Pozdravim sve koji su branili ove sa Hrasnog brda, a i ove što brane one u zgradama gdje su bukobrani postavljani, tvrdeći da su im cijene nekretnina opale.
Raja Južna longitudinala je planirana prije mnogo decenija i svako ko nije provjerio kuda prolazi je glup čovjek. Projekat je dopunjavan u smislu ovih kružnih tokova, nekih ulaza i izlaza, ali gabaritima ništa se puno nije promjenilo.
Kome se ne sviđa, pravac odakle je i došao.
Raja Južna longitudinala je planirana prije mnogo decenija i svako ko nije provjerio kuda prolazi je glup čovjek. Projekat je dopunjavan u smislu ovih kružnih tokova, nekih ulaza i izlaza, ali gabaritima ništa se puno nije promjenilo.
Kome se ne sviđa, pravac odakle je i došao.
- Hajvan
-
BadBoy
#6246 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
E svašta, majke mi je trebalo ostaviti onako kako je i bilo i pustiti ih da truhnu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#6247 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Jutros LAPD mjeri brzinu, zaustavljaju kod stadiona a hvataju ove sa brda
Btw sinoc u 22h radilo se na pothodniku...
Drvece posadjeno od kruznog do stadiomžna, fino izgleda
Btw sinoc u 22h radilo se na pothodniku...
Drvece posadjeno od kruznog do stadiomžna, fino izgleda
-
Forumerrer
#6248 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ocito me neki nisu razumjeli. Pjesacima je tesko jer idioti nisu u stanju da zavrse pothodnike pa ljudi pretrcavaju veoma prometne ulice. Stavite se u poziciju roditelja s malom djecom, starca, invalida pa vidite kako je lako preci ulice.
Hajde predjite 6 traka da dodjete na trolejbusku stanicu i jos stojite u blatu. Ne zajebajite.
Hajde predjite 6 traka da dodjete na trolejbusku stanicu i jos stojite u blatu. Ne zajebajite.
-
Naslovnica
#6249 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Dolaze guzonje u ponedjeljak da otvore pothodnik, vrpca, slikanja...zato su nagarili da to završe.
- JavierBosnia
#6250 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ne, jasno kaze da je djecu "strah" tih tunela dole da prolaze i da hoce pjesackeForumerrer wrote:Ocito me neki nisu razumjeli. Pjesacima je tesko jer idioti nisu u stanju da zavrse pothodnike pa ljudi pretrcavaju veoma prometne ulice. Stavite se u poziciju roditelja s malom djecom, starca, invalida pa vidite kako je lako preci ulice.
O cemu pricamo molim te? Tu ce normalno rasvjeta da bude, nego je bagri mrsko koristiti to kako bog zapovijeda