SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
drug_profi

#6226 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

Ja nisam siguran da bih prstom mrdnuo da svoje dijete spasim murije, ako je zasluzilo.
To je najbolje sto mogu za njega uciniti i jednog dana kad ostari shvatice i bice mi zahvalno.
Ja sam njima vec rekao kad su mi poceli praviti sranja da cu od njih napraviti postena i cestita ljudksa bice, po cijenu da me zamrze i da ja patim do smrti zbog toga...
Evo danas zavrsavaju fakultete (UNSA) i na dobrom su putu da ispadnu bas onakvi kakve ih zelim.
Dakle, roditelj je kriv i sto napravi debila, i sto propusti priliku da dopusti sistemu da ispravi njegovu gresku...
NeenaSa

#6227 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by NeenaSa »

Daj ba, @muha, :-)
Njenom potomku je mjesto iza reshetaka. Ma koliko bila "zasluzhna" za promociju sevdalinke.
muha_sa

#6228 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

dječak sa šibicama wrote:Oprosti muha, ali vise vjerujem rodjenoj majci nego tebi... mada ne znam sta si ti demantovao. Rekoh, vodao je po Venu i pokusavao je lansirati na estradu.
tvoja stvar kome ceš vjerovat :) Mufta i ja smo jarani još od njegovog dolaska iz Duvna u SA. znam kad su se upoznali, kad i gdje su hodali--gdje je pjevala i mnogo smo noci zajedno proveli i jutara zajedno docekali.
tako da ne stoji da je Hanka trckarala za Muftom ne bil on izmolio nekog svog jarana da je lansira.
to o cem ti pišeš ce kasnije doc i zašto da ne. ko ne bi pomogo svojoj djevojci a kasnije suprugi i majci svoje djece.

izvinjavam se što upadoh na temu--al me pljuvacina izbaci iz cipele--svi smo ljudi od krvi i mesa i svi možemo pogriješit u odgoju djece --ne pada mi na pamet promilom svog mozga opravdat ovog malca za ovu nesrecu.
NeenaSa wrote:Daj ba, @muha, :-)
Njenom potomku je mjesto iza reshetaka. Ma koliko bila "zasluzhna" za promociju sevdalinke.
gdje sam ja reko da mu nije mjesto iza rešetaka :? nadji gdje sam napiso i opravdo bahatost, posebno u saobracaju i ZAUVIJEK napuštam temu i ovaj forum.
Pirija

#6229 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Pirija »

pa malom je mjesto u zatvoru ne roditeljima... nije mu 12 godina da staratelji odgovaraju..
muha_sa

#6230 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

:-D

jebena mahala i mahalanje :-)
neko nekom reko a taj što je reko cuo od nekog tamo koji je slucajno prisutvovo sjelu na kojem se pricalo :-)

nego da se mi temi vratimo.

http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... zbog-droge
MedenoSrce

#6231 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MedenoSrce »

muha_sa wrote: izvinjavam se što upadoh na temu--al me pljuvacina izbaci iz cipele--svi smo ljudi od krvi i mesa i svi možemo pogriješit u odgoju djece --ne pada mi na pamet promilom svog mozga opravdat ovog malca za ovu nesrecu.
:thumbup:
miki.ba

#6232 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by miki.ba »

Zamisli 9 paketica trave, dobar ulov, sve cestitke MUP-u... kreteni jedni gdje su kile, nema kila, kod nas se dilaju samo paketi od cenera. :-)
NeenaSa

#6233 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by NeenaSa »

Mani se patetike. :wink:
Hanka je jedna od mnogih koji su nashli utoshichshte :-)
P.s.
Mada si sa suprotne strane :D pishi. :-D
dječak sa šibicama

#6234 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dječak sa šibicama »

Jedno je pogrijesiti u odgoju djece, nesto sasvim drugo pomagati punoljetnom sinu da izbjegne zakonske sankcije za svoja nedjela.

On nije vise dijete, niti je Hanka pala s kruske.
muha_sa

#6235 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

NeenaSa wrote:Mani se patetike. :wink:
Hanka je jedna od mnogih koji su nashli utoshichshte :-)
P.s.
Mada si sa suprotne strane :D pishi. :-D
:kiss:

nema patetike :-) metuzalem kao ja ne voli laž i pricu od "cibuka" :-)
cinjenice na hastal i vozdra, inace ono što ne znam ne komentiram.

šta bi :? imal igdje da sam opravdo bahatost, nekulturu, krkanluk i sve ono negativno kojeg smo svakodnevno svjedoci :?
dječak sa šibicama

#6236 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Ali ovo.... "zeljasta materija koja asocira na opojnu drogu marihuanu", je u svakom, ali bas svakom policijskom izvjestaju kad uhapse nekog sitnog dilera.

I takve i hapse, one golje sto su na kraju "lanca", sto prodaju paketice trave krajnjim korisnicima.

Za to vrijeme tone i tone toga prodju kroz BiH, a da se niko i ne pocese... tek ponekad cujemo neku vijest da je neki policijski komesar ili sef upetljan u trgovinu narkoticima, i to se brze bolje zataska.
FreakyStyley

#6237 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by FreakyStyley »

miki.ba wrote:Zamisli 9 paketica trave, dobar ulov, sve cestitke MUP-u... kreteni jedni gdje su kile, nema kila, kod nas se dilaju samo paketi od cenera. :-)
Bra'o MUP, uz njih smo sigurni. :lol: Zaplijenili cakiju i trave u vrijednosti od 90 KM. Pa toliko se u bilo kojem parku za noc ispusi. Bas rade ljudi svoj posao. :lol: Dobice frajer uslov od 6 mjeseci-godinu dana. 8-) Mane vise opasnosti za Sarajlije. 8-)
dječak sa šibicama

#6238 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Pazi, ako ti je Hanka jaranica, nemas pravo nekoga nazivati lazovom, a i sam potvrdjujes neke stvari.

Mani me se te price, muha.

Ako joj je sincina non stop u crnoj hronici, naravno da cemo i nju komentarisati, s obzirom da mu direktno omogucava da iznova ponavlja svoja nedjela. Jel to mozda zabranjeno?
muha_sa

#6239 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

dječak sa šibicama wrote:Jedno je pogrijesiti u odgoju djece, nesto sasvim drugo pomagati punoljetnom sinu da izbjegne zakonske sankcije za svoja nedjela.

On nije vise dijete, niti je Hanka pala s kruske.
de malo razmisli prije neg klikneš na ovo Pošalji :)

jebeš zakon koji nije jednak za sve i gdje možeš vezom, lovom i imenom nekog spasit murije :-) Hanka i mnoge hanke rade samo ono što im je zakon omogucio--na žalost al je tako.

da se ja pitam a ne pitam se--mnogi bi bili na doživotnoj i imali bi pravo na pomilovanje nakon odležanih 125 godina.
al jebi ga :-)
muha_sa

#6240 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

dječak sa šibicama wrote:Pazi, ako ti je Hanka jaranica, nemas pravo nekoga nazivati lazovom, a i sam potvrdjujes neke stvari.

Mani me se te price, muha.

Ako joj je sincina non stop u crnoj hronici, naravno da cemo i nju komentarisati, s obzirom da mu direktno omogucava da iznova ponavlja svoja nedjela. Jel to mozda zabranjeno?
ako nešto o nekom pišeš moraš stajat iza toga--napiso si ovo.

Ja slucajno znam da je kao djevojcurak, trckarala za Muradifom dok je on pokusavao lansirati u tadasnjem Venu, ako se sjecate nekad cuvenog tabloida Ven. Moja stara radila tada u Venu, pa sam cuo hipter prica o Hanki i Muradifu. Muki bio dobar sa glavnim urednikom itd. itd.

jel ovo istina :?
OldMayor

#6241 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by OldMayor »

Pirija wrote:pa malom je mjesto u zatvoru ne roditeljima... nije mu 12 godina da staratelji odgovaraju..
O tome i pricam. Snavezali se oko hanke ko kakve zenturace...

Ko je hebe, mali ima da odgovara, a ne ona.

Te nije ga dobro odgojila, te ovo, te ono...apsolutno nebitno za ovu pricu.
Liku 30 godina, ne kontam uopste raspravu.

I jos mi je smjesnije sto se hanka optuzuje da spasava malog, a niko ne spominje sud koji hladno oslobadja ovakve likove. Ponavljam da smo normalna drzava, ne bi bilo tih para da se nek moze spasiti ovakvih sranja.
muha_sa

#6242 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

OldMayor wrote:
Pirija wrote:pa malom je mjesto u zatvoru ne roditeljima... nije mu 12 godina da staratelji odgovaraju..

I jos mi je smjesnije sto se hanka optuzuje da spasava malog, a niko ne spominje sud koji hladno oslobadja ovakve likove. Ponavljam da smo normalna drzava, ne bi bilo tih para da se nek moze spasiti ovakvih sranja.
:thumbup:
naravno.
miki.ba

#6243 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by miki.ba »

U slucaju Mirze mislim da policija nije bila u stanju dokazati da je doticni bas u tom trenutku pod uticajem droge, jer nemaju takve testove, pa us ga zato i pustili na slobodu.
Oni koliko sam upznat imaju samo testove koji pokazuju da je koristena droga u proteklih nekoliko dana, a amfitamini se u urinu mogu pokazati i 15-20 nakon upotrebe.

Ispravite me ako grijesim, cini mi se da su u Americi tek nedavno dobili testove za takvu kontrolu, uzme se bris ili se uzme uzorak znoja, ne znam tacno.
dječak sa šibicama

#6244 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Koja logika jebote, ako je zakonodavstvo nikakvo, to amnestira sve koji tutkaju koverte u djepove :-)

U normalnim drzavama, na robiju ide i onaj ko donese, i ko primi kovertu. To sto je BiH nenormalna drzava, ne znaci da su hankici amnestirani od odgovornosti. Zbog takvih nam i jeste ovako, jer je previse tih koji vole "zaobici zakon".
drug_profi

#6245 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

Stan'te malo.
Sto sud ne oslobadja sve nego samo neke. Sto zakon nije jednak za sve?
Pa zato sto neko ima nekog, a neko nikog.
I tu se mi sjetimo da je doticnog rodila poznata mati i saberemo 2+2.

I tu onda konstatujemo da je mati krsila zakon i ucinila da problem bude jos i veci.
Sta se pravite sad naivni i prebacujete pricu na mahalanje.
dječak sa šibicama

#6246 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

drugi profil wrote:Stan'te malo.

I tu onda konstatujemo da je mati krsila zakon i ucinila da problem bude jos i veci.
Sustina price... da je narkomancic odrobijao onomad umjesto sto je uz pomoc majke i Mjesecara adkvokata izbavljen u Njemacku, sad bi mozda tri zene i dalje hodale na svojim nogama.

Ali nije odrobijao, niti ce sada robijati. I sutra ce opet nekoga satrati na ulici.

Isto kao sto Benjo nekog upucati, i tako dalje.

I sve se to pokusava okolokole opravdati, sto je nevjerovatno.
Havatar

#6247 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Havatar »

OldMayor wrote:

Sta mali da odgovara koga briga za njega , treba da odgovara Hanka posto bi samo to zadoovoljilo masu :skoljka:
MedenoSrce

#6248 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MedenoSrce »

drugi profil wrote:Stan'te malo.

Tito lijepi, nije sud necija prcija pa da oslobadja kako je kome na volju. Ne kazem da nema korupcije u sudu ali da se tako zatvara kod nas kako ste vi zamislili :-)
Poznajem osobu koja je udarila biciklistu, teze povrede, nema nikoga pa nije dana lezao u zatvoru - oduzeta vozacka na 6 mjeseci i kazna nekoliko hiljada maraka.
zipoo

#6249 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zipoo »

Mogu li ove tri zene tuziti narkomana ?
miki.ba

#6250 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by miki.ba »

Niko ne brani Mirzu, on jeste zasluzio muriju.
Samo se postavlja pitanje sta bi ko uradio za svoje dijete.
Ne mogu tvrditi da ne bi ucinio isto za svoju djecu,, iz ove perspektive je lako pricati price, a kad trebas odluciti dal da ti guze sina u zatvoru ili da pojedes govno, ipak se odlucis za ovu drugu varijantu.
Vecinom ljudi tako odluce, pa cak i ovi manje imucni, a predhodno pricaju price kako bi pustili sina da trune u zatvoru, bas kao i mi sad.
Locked