Ni ja ne gledam puno filmove kao ni ti, ali vala kad hocu da pogledam nemam zivaca ni vremena peglati se sa torentima, skidanjem i sl. Znas kako ide: Posao, malo dijete, zena hoce dio tvog vremena, a mali iako ima malo jace od dvije i po godine voli da sjedne za racunar i trazi sebi po youtube-u crtane i sl. Jos bih malo vremena da odvojim za rodbinu, strucno usavrsavanje, prijatelje... Znam sve prednosti nase, informaticke ere, ali mi se jednostavno ne da. Mozes misliti da jos moram materi i ocu objasnjavati kako da skinu film?gidra wrote:Ako znaš vala napraviti account i upaliti forum onda nikakvo mudro slovo nije ni skinuti kvalitetan film sa interneta u 21. stoljeću. Zato me ne tangira uopće hoćel' ubaciti u ponudu Pink kanale, osim ako, kao što rekoh, nemaju neke kvalitetne stvari koje će biti live.sencobih wrote:vecina ljudi niti zna sta je torent, stream ili uopste oko racunara bilo sta, ne samo kod nas nego opcenito, zato tv operateri biljeze konstantan rast svugdje u svijetu, jer je to najjednostavniji i najjeftiniji vid zabave za siroke mase ljudi, zato sto narod hoce samo da pritisne dugme i salta kanale bez imalo muke , kakav hd stream kakve trice
Druga je stvar ako neko ociglednu prednost konkurencije hoce da omalovazi. Ovih pinkovih 30 programa je puno, puno vise od onoga sto sam ocekivao. I ja volim sport i nedostaju mi sadrzaji koje prenosi sport klub (snadjem se da se razumijemo, ali vise volim daljinski nego sopcast. Ne zbog stranih komentatora vec zbog komformiteta. Ne da mi se peglati), ali vala je neozbiljno svesti citavu jednu masineriju na sportske kanale, ali je to izgleda jedino sto u ovom trenutku preostaje braniteljima telemach-a koji hoce poraz da pretvore u pobjedu. Htjeli vi to priznati ili ne, ovih 30 programa je ogroman, ogroman plus za konkurenciju. Sah iz vedra neba. Nego vise od pola populacije nisu muskarci. Sta sa njima? Da gledaju SK dok se boje ne rastope i dok ne zavole najvazniju sporednu stvar na svijetu?
P.S. Nego gdje brat po boji dresa koja je u srcu gleda omiljeni klub? Pogleda li ovu utakmicu iz Banja Luke? (ne odnosi se na tebe. Prepoznace se on