hrasno38 wrote:
Pusti sad socijalnu pricu i ulazenje u tudje zivote. Ja slucajno znam 10-tak starcadi koji nemaju skoro nikoga....znam ih dosta kojima su sinovi poginuli u ratu........izglada da si zaborovaio ili nisi n i prisustvovao dogadjanjima na ovim prostorima prije 20-tak godina. U ovoj zemlji ima bruka starih ljudi koji su ostali sami!
nemoj mi duplih arsina, sam si pokrenuo socijalu. Kako je to rijeseno u Hr. recimo, ili Sr.?
Prepisat ono najbolje i implementirati, zar mi svi sad treba da budemo taoci i jos deset godina zaostajemo za svijetom? Ne zelim da potezem ta pitanja niti cu nastaviti dalje o tome, ali cu ti reci jedno, svo ovo vrijeme od rodjenja do danas sam proveo ovdje i ne moras meni govoriti sta i kako, vidio, prozivio i prezivio na licu mjesta.
MTV wrote:
Semire ne mijesaj analognu kablovsku i analognu zemaljsku. Eno u hrvatskoj zemaljska digitala radi godinama iskljucena zemaljska analogna, kablovska bnet jos uvijek ima analognu televiziju. 42 kanala naplati 21 KM. U BiH jedina kablovska koja je ukinula analognu je blic.net
Sorry kolega, tujdi si ti da ispravljas, znas da nijesam u tijem vodama
hrasno38 wrote:
To je ono bas previse! Pazi imas Osnovni paket + dodatni digitalni kanali (preko 170 kanala) za 10 KM i ako dodas KATV 21 to je 31 KM a ovdje dobijas 42 analogna za 21

gdje je tu logika!
nejma logike, logika je na drugoj razini, daleko smo mi jos od toga.
Standard u Hr. je tak'i kak'i je, mislis da su oni zadovoljni

stvar je u umijecu iz nicega napravit nesto a i tome smo mi velemajstori u svakom pogledu