Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam gore bio pisao njemačka biće tipa 0:1. i evo stvarno...jer uvijek sa sjev. irskom igraju 0:1 ... da je to bilo odigrati...kvota 5 najmanje, a za hrvatsku
Jok bolan, Rusi 2+ jer u zadnjem trenutku promijenim s keca. Bogtenejebao, s 25 šuteva jedan go i to u 89. minuti, daj ba. Oni jadovi ne mogu dobit Azerbejdžan
Velkoski wrote:Jok bolan, Rusi 2+ jer u zadnjem trenutku promijenim s keca. Bogtenejebao, s 25 šuteva jedan go i to u 89. minuti, daj ba. Oni jadovi ne mogu dobit Azerbejdžan
Nikad u životu nisam pogodio nešto što promjenim u zadnjoj sekundi, nikad.
I ako jesam to mogu nabrojati na prste jedne ruke..
Tomahawk11 wrote:Nema to veze, kad ide - ide, znao sam ja dobijati 7/7 dana
Lijepa penzija, pogotovo kad vidim ovo kod Velkoskog
može biti, al se ne da, plus čovjeka ufati neka frka, hoćeš da staviš lovu a ništa ti nije sigurno...i čitam komentare na portalima da hrvatska nije pobjedila ni napadala da bi trener azera ostao na poslu i da ima i kladioničarska ruka svoje u tome... e to više onda nije ni sreća ni peh...
ma sve je počelo s debilom Medvedevom sinoć, tu sam predosjetio kraj sreće
majku ti jebem, lik 40-0 ima i gubi servu, ovi iz 25 šuteva ne mogu zabit gola kako treba, Hrvati povedu u desetoj minuti i jedva neriješeno na kraju, pitanje hoće li na Euro
kad uplatim i kehnem k'o čovjek jebiga, ali ovakvi padovi baš bole
Velkoski wrote:ma sve je počelo s debilom Medvedevom sinoć, tu sam predosjetio kraj sreće
majku ti jebem, lik 40-0 ima i gubi servu, ovi iz 25 šuteva ne mogu zabit gola kako treba, Hrvati povedu u desetoj minuti i jedva neriješeno na kraju, pitanje hoće li na Euro
Živa istina svaki put kad trehneš na nacin koji je tebi Medvedev priuštio poslije toga nije bitno šta odigraš i koliko su kvote ide period plakanja
Tomahawk11 wrote:Nema to veze, kad ide - ide, znao sam ja dobijati 7/7 dana
Lijepa penzija, pogotovo kad vidim ovo kod Velkoskog
Koliko ti mene nerviraš gledao sam te godinama na ovoj temi postavljao slike košarkaša svaku noc uzimao vrh pare i onda odjednom ne igra nikako.
Svemu dođe kraj
Nije više imalo smisla
Moraš na posao ujutru, a ti ko zombi gledaš da li ce Kawhi dobiti faul da pređe granicu.
Znaš kad sam ja prestao igrati u sedmicu dana pao 7 dana zaredom po poen koji je trebao.
Kulminacija je bila kad sam 2 dana zaredom imao Lebrona i prvi put trebao oba pogoditi slobodna pogodio prvo drugo se iskoprcala i drugi put znaci samo poen on 2 slobodna i fulio oba oba puta su bila u zadnjih 10 sekundi.
Velkoski wrote:ma sve je počelo s debilom Medvedevom sinoć, tu sam predosjetio kraj sreće
Živa istina svaki put kad trehneš na nacin koji je tebi Medvedev priuštio poslije toga nije bitno šta odigraš i koliko su kvote ide period plakanja
ja sam ti gore nešto pisaop da staviš azerb-- o-ne ali tu je trebalo 1X za svaki slučaj. neko ti je pisao slovenija smrdi, ali ja sam jednom pao baš na azerbejdžanu i to protiv njemačke mešćini,treba vidjeti history...evo upravo sažetak na SK1 azerbejdžan hehe