Odličan.
Moderator: _BataZiv_0809

Mene su suze zalile. Gluma vrhunska. 10/10.
Ne mogu da svarim onu scenu na samom početku filma... Upucana 2x, a ponašanje kao da je neko paintball metkom pogodio. Potpuno neuobičajeno smireno i bez bola... Jedna od najlošijih gluma ikad viđenih.karanana wrote: ↑18/01/2026 16:49 Nije los rip.SpoilerShowMada, ja uvijek nadjem nesto da se zalim, tako da osim manjih sitnijih rupica i jednu malo vecu da kartelima nista ne znaci 20M, sto bas nisam siguran, ali ja bih vise volio da je bar jednim dijelom krenuo u drugi smijer kad je konflikt struja u pitanju i ukljucenost i kartela.
Onda si pogrijesio topik…daario naharis wrote: ↑18/01/2026 17:48 Meni je tanak baš, odgledao sam ga zbog MD i BA i to je sve...

Obzirom da nisam perfekcionista i ne marim mnogo za sitne filmske promašaje meni je dobar.xoklix wrote: ↑18/01/2026 17:19Ne mogu da svarim onu scenu na samom početku filma... Upucana 2x, a ponašanje kao da je neko paintball metkom pogodio. Potpuno neuobičajeno smireno i bez bola... Jedna od najlošijih gluma ikad viđenih.karanana wrote: ↑18/01/2026 16:49 Nije los rip.SpoilerShowMada, ja uvijek nadjem nesto da se zalim, tako da osim manjih sitnijih rupica i jednu malo vecu da kartelima nista ne znaci 20M, sto bas nisam siguran, ali ja bih vise volio da je bar jednim dijelom krenuo u drugi smijer kad je konflikt struja u pitanju i ukljucenost i kartela.
Zaspah nakon 10 minuta, otvarajuća scena mi ogadi komplet film.
Odgledao Amanet... Šta reći... gubitak 90 minuta mog života... Kraj je blago rečeno lošrasim2910 wrote: ↑26/12/2025 08:34Ti kreno od sazad._BataZiv_0809 wrote: ↑26/12/2025 08:22U kinu.
Sve vrijeme me film klackao izmedju smijeha i suza. Hajde nek je 30% utiska sto se radnja desava u Zenici i sto licno poznajem vecinu glumaca, ostalih 70% je sigurno film zasluzan.
Mislio sam da je Amanet nastavak, ali sad vidim da sam pogledao prvo sequel a da cu veceras gledati prequel![]()
![]()
Ja sam gledao Amanet,a Testament zbog ranije preuzeth obaveza nisam gledao kad se prikazivao u mom mjestu.Sad zvjerlam da se pojavi na nekoj od platformi,al jok.
helikopter helikopter je savrsen easter egg_BataZiv_0809 wrote: ↑25/01/2026 11:39 Ima nesto sto se zove suspension of disbelief.
Pogledah sinoc Svadbu. Dupke puno je kino bilo.
Simpatican film da se covjek ismije i opusti. O umjetnickoj vrijednosti bi se dalo diskutovati.
Dobra satira nasih drzava, medjusobnih odnosa, stereotipova....![]()
Bjelogrlic i Bitorajac prekucali.