pepeljara wrote:-
200 min prema svim mrežama u BiH
200 SMS poruka prema svim mrežama u BiH
20 GB mobilnog interneta u mreži BH Telecoma
za 17.5 KM ovo je hit.
Ali bas samo ta opcija ne postoji.. ne znam kako si uspio(la)..
Moderator: Benq
pepeljara wrote:-
za 17.5 KM ovo je hit.
što je kasno? pa telekom ima 50% ukupnih korisnika mobilne, sa ovim samo jos više može pojačati postotakaddem wrote:Svaka cast za telecom napokon da i mi dobijemo pakete ko i ostali u evropi. Al da je kasno kasno je.
Postoji, pogledati tabelu novih cijena kao i specifikacije:gentoo wrote:pepeljara wrote:-
za 17.5 KM ovo je hit.
Ali bas samo ta opcija ne postoji.. ne znam kako si uspio(la)..
Ja sam vec pisao ali si preskocio post. Sad cu kopirati pa ubaciti ovdje.BaDa wrote:jel neko uspio da dobije informaciju na 1444 ili na salteru sta je sa korisnicima koji su potpisali ugovor na 2 godine no limit M paket za 33km.. koja je procedura prebaciti ti se na Extra Net paket. Ne mogu da stignem od posla da odem na salter
hvala Arnesearnes_king wrote:Ja sam vec pisao ali si preskocio post. Sad cu kopirati pa ubaciti ovdje.BaDa wrote:jel neko uspio da dobije informaciju na 1444 ili na salteru sta je sa korisnicima koji su potpisali ugovor na 2 godine no limit M paket za 33km.. koja je procedura prebaciti ti se na Extra Net paket. Ne mogu da stignem od posla da odem na salter
"Sada sam zvao 1444 i posto sam uzeo mobitel uz pretplatu kaze da mogu preci na ovaj manji paket ali moram platiti 45KM valjda razlika u popustu za preostale rate. Odlicno, idem odmah danas na salter."
Trenutno sam na NoLimit M, imam jos 11 rata za s9+ otplatiti, pitao za ovaj Extra M kaze mogu preci s tim da moram doplatiti tu razliku od 45KM. Ugovor ce nastaviti teci i dalje i rate za telefon ce i dalje dolaziti do isteka uz novi paket.
Ali sve zavisi koliko ti je jos ostalo ugovora i koliko si popusta imao, pa ti to sve obracunaju i platis tu neku razliku.BaDa wrote:hvala Arnesearnes_king wrote:Ja sam vec pisao ali si preskocio post. Sad cu kopirati pa ubaciti ovdje.BaDa wrote:jel neko uspio da dobije informaciju na 1444 ili na salteru sta je sa korisnicima koji su potpisali ugovor na 2 godine no limit M paket za 33km.. koja je procedura prebaciti ti se na Extra Net paket. Ne mogu da stignem od posla da odem na salter
"Sada sam zvao 1444 i posto sam uzeo mobitel uz pretplatu kaze da mogu preci na ovaj manji paket ali moram platiti 45KM valjda razlika u popustu za preostale rate. Odlicno, idem odmah danas na salter."
Trenutno sam na NoLimit M, imam jos 11 rata za s9+ otplatiti, pitao za ovaj Extra M kaze mogu preci s tim da moram doplatiti tu razliku od 45KM. Ugovor ce nastaviti teci i dalje i rate za telefon ce i dalje dolaziti do isteka uz novi paket.pa nije onda toliko strasno
arnes_king wrote:Nesto si pobrkao, ako mislis na paket Extra Net, on ti je 25KM uz ugovor na 24 mjeseca mozes dobiti kako sam shvatio jedno od dvoje. Ili da bude ta cijena od 17,5KM ali ona je 100 min/100 sms/ 10GB, ili druga varijanta da dobijes duple kolicine ali onda ostaje cijena od 25KM.pepeljara wrote:-
za 17.5 KM ovo je hit.
pepeljara wrote:arnes_king wrote:Nesto si pobrkao, ako mislis na paket Extra Net, on ti je 25KM uz ugovor na 24 mjeseca mozes dobiti kako sam shvatio jedno od dvoje. Ili da bude ta cijena od 17,5KM ali ona je 100 min/100 sms/ 10GB, ili druga varijanta da dobijes duple kolicine ali onda ostaje cijena od 25KM.pepeljara wrote:-
za 17.5 KM ovo je hit.
Evo iz ugovora sa stranice, pogledaj, ne pise jedno il dvoje, nego pise, sta dobijas ovim benefitima... mozda i nisam upravu, al tako vidim kako sam gore i naveo.
https://bhtelecom.ba/fileadmin/user_upl ... aketi_.pdf
50% jeftinije od cijene koju imas prema paketuchannel10 wrote:Moze li neko pojasniti najbroj? Pozivi prema njemu su jeftiniji ili se nikako ne obracunavaju (dzaba)?
Zaboravio
To je vjerovatno na ultri, a kako ce se to odraziti na ove minute kod pretplatnika(postpaid) jer imas zagarantovane minute i dva najbroja (ma sta ona znacila)?nedzadrk wrote:50% jeftinije od cijene koju imas prema paketuchannel10 wrote:Moze li neko pojasniti najbroj? Pozivi prema njemu su jeftiniji ili se nikako ne obracunavaju (dzaba)?
Zaboravio
Onda ne vjerujem da ce ti se isplatiti, jer si dobio tu dobrog popusta koji ce ti i zaracunati do kraja, ali provjeri opet.BaDa wrote:@arnes_king potpisao ugovor u januaru inace je no limit m ja mislim 46kma eto akcija bila na dvije godine za 33km... vidjet cu poslije posla da odem do njih da vidim kakve su opcije
Znam, pogledao sam to sve vec, u pdf-u pise jedno, na sajtu pise drugo, ili sam nesto previdio...channel10 wrote:@pepeljara, benq: https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7582
Na vrhu imate sve mogucnosti, pa gledajte dole cijene navedenih paketa.
Ti mozes preci jer imas rate za tel. On ima ugovor na asembliranu uslugu i mislim da mora odraditi do kraja ugovor pa tek onda preci na novi paket.arnes_king wrote:Ja sam vec pisao ali si preskocio post. Sad cu kopirati pa ubaciti ovdje.BaDa wrote:jel neko uspio da dobije informaciju na 1444 ili na salteru sta je sa korisnicima koji su potpisali ugovor na 2 godine no limit M paket za 33km.. koja je procedura prebaciti ti se na Extra Net paket. Ne mogu da stignem od posla da odem na salter
Trenutno sam na NoLimit M, imam jos 11 rata za s9+ otplatiti, pitao za ovaj Extra M kaze mogu preci s tim da moram doplatiti tu razliku od 45KM. Ugovor ce nastaviti teci i dalje i rate za telefon ce i dalje dolaziti do isteka uz novi paket.
Samo da se vidi i zna da je za 4G mrezu IPAK potrebna USIM kartica koja je u BH Telecom dosla prije 6 mjesecicrnivrag wrote:
bas tako ni ja ne trosim puno! ali jbt ga sad.. vidjet s njima ako kazu da ne moze onda nikom nista hahaarnes_king wrote:Onda ne vjerujem da ce ti se isplatiti, jer si dobio tu dobrog popusta koji ce ti i zaracunati do kraja, ali provjeri opet.BaDa wrote:@arnes_king potpisao ugovor u januaru inace je no limit m ja mislim 46kma eto akcija bila na dvije godine za 33km... vidjet cu poslije posla da odem do njih da vidim kakve su opcije
47KM je NoLimit M, eto i ja se radujem da napokon mogu manje placati a bar da imam i dovoljno minuta prema drugim mrezama. Meni mozda ne treba ni ovaj Extra M, maloprije provjerio prosli mjesec potrosio samo 261 minutu, a bas sam zvao... Mogao bih komotno na ovaj Extra S, uz ugovor da ima i neta dovoljno ali da bih na njega presao doplata je veca, pa cu vidjeti koliko i je li se isplati.
TESLA_EDISON wrote:Sa ovolikim količinama saobraćaja to je irelevantno. I da je sat OJ, opet je dosta.arnes_king wrote:Koja je obracunska jedinica na ovim novim "Extra" paketima?
BaDa wrote:jel neko uspio da dobije informaciju na 1444 ili na salteru sta je sa korisnicima koji su potpisali ugovor na 2 godine no limit M paket za 33km.. koja je procedura prebaciti ti se na Extra Net paket. Ne mogu da stignem od posla da odem na salter
Koliko ja vidim i u PDF-u imaju dva podnaslova:Benq wrote:Znam, pogledao sam to sve vec, u pdf-u pise jedno, na sajtu pise drugo, ili sam nesto previdio...channel10 wrote:@pepeljara, benq: https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7582
Na vrhu imate sve mogucnosti, pa gledajte dole cijene navedenih paketa.
evo sad sam procitao clan 8 iz pdf-a sto je neko okacio!Sladjaa wrote:BaDa wrote:jel neko uspio da dobije informaciju na 1444 ili na salteru sta je sa korisnicima koji su potpisali ugovor na 2 godine no limit M paket za 33km.. koja je procedura prebaciti ti se na Extra Net paket. Ne mogu da stignem od posla da odem na salter
Promjena paketa je moguća uz reugovaranje sa novim obaveznim trajanjem