Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#62051 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Pitar_na_motoru wrote:Gledao sam tekmu u Bijeljini pola sata, ko napise da se Radnik naguzio ili prodao taj veze nema s fudbalom i treba ga banirat trajno. Radnik bio cak i bolji po meni.
Nije se Radnik naguzio ni slucajno ali ih je sudija naguzio sa onim crvenim kartonom
last mohicans

#62052 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

Pitar_na_motoru wrote:Gledao sam tekmu u Bijeljini pola sata, ko napise da se Radnik naguzio ili prodao taj veze nema s fudbalom i treba ga banirat trajno. Radnik bio cak i bolji po meni.
Ma kakvi, ja pogledao vecinu utakmice. Ekstra Radnik odigrao, crveni nisam vidio, a i s igračem manje odlično stajali. Zrinjski ih je dobio na snagu i potezom Bekrica kojeg je Baka uveo baš kad treba. Ne valja Bilbija, ne valja Bekric, Todor a anamo njima titule donose. Tačno Bošnji treba zabraniti da se bilo čim bitnim bavi, kad sve zajebe i usere.
Mile Kitic

#62053 Re: Premijer liga BiH

Post by Mile Kitic »

video wrote:
Mile Kitic wrote:Ćao liga, ćao kup po prikazanoj igri danas i u LZP :sleep: , a mozda i Adzem ćao :mastakazes:
Goreg trenera poodavni zeljo nije imao.
Kako to ovi sto se pitaju ne vide, ostaje tajna
Nije on kriv sto ne zna i nema uopste plan B, a da ne spominjem plan C. Sprzio je par igraca, malog Hajdarevica prvog pa da ne nabrajam vise.
Uprava je pokusala zakrpiti sa njim, zajebala se dobro, pa cak i da osvoji ligu ili kup.
Igraci? Sta reci kad igrac koji se najvise trudi, nervira, galami, motivira Daniel Graovac, a momak je na posudbi
video

#62054 Re: Premijer liga BiH

Post by video »

hrasno38 wrote:
Nije se Radnik naguzio ni slucajno ali ih je sudija naguzio sa onim crvenim kartonom
ma jasta je.
Lik ( onaj banovani)svo vrijeme bio nadrkan.
Kod drugog ubi covjeka, satra ga ko Hadzijalagic.
HowForWhom

#62055 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

hrasno38 wrote:
Nisam vidio ali i sa igracem manje ljudi bili bolji.
Charuga
Globalni moderator

#62056 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:
Nije prodao zrinjskom,ali je očito da su podmazani od Misketa i to dobro, cim se ovako gine :thumbup:
Loše rezonuješ. Da je podmazivao, prvo pi podmazao Krupu prošlo kolo, pa ljudi ne bi izašli sa drugim timom. A onda bi podmazao tu istu Krupu, pa bi ljudi danas izašli sa drugim sastavom.
Radnik je tako igrao i u Mostaru, i na Grbavici i vjerovatno vazda tako igraju.
5korpus

#62057 Re: Premijer liga BiH

Post by 5korpus »

last mohicans wrote:Komšinice,vrlo lahko bi mogli popusiti oba trofeja.
Popusili*
Charuga
Globalni moderator

#62058 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Na kraju krajeva, sa ovakvom kurcoboljnom igrom Željo ne može i ne zaslužuje da uzme titulu.
video

#62059 Re: Premijer liga BiH

Post by video »

Celik poravnao :D
leškarenje

#62060 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

E onda Charuga ne znam koji vam je....kad smo pisali da vi niste nista bolji od nas da bi nam bježali 15 boba ovdje sprdnja bila i nisi se javljao da kazes ista slicno tome,kad smo pisali da vam je blato najveci saveznik opet se nisi javljao ....E sad placite,dobro nisi ti takav tebi se samo zna omaci :izet:
Kinaski

#62061 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

i ne zasluzujemo titulu ruku na srce, mi smo titulu ispustili u mostaru
Charuga
Globalni moderator

#62062 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Zrinjski se definitivno odvojio od ostatka lige. Ne sa ova 3 boda, nego organizacijom, igrom, znanjem, iskustvom, a sada i sa evropskim koeficijentem i titulama. Ljudi osvajaju treću titulu za redom u PLBiH. Giganti za ostatak lige.
leškarenje

#62063 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Samo neka se vi ne izdvajate ,za ostale me zaboli cuna :D
omega369

#62064 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Ovo se Cuic vadi :mrgreen:
Steph

#62065 Re: Premijer liga BiH

Post by Steph »

I to sve rade sa "otpadom" iz sarajevskih klubova. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#62066 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:E onda Charuga ne znam koji vam je....kad smo pisali da vi niste nista bolji od nas da bi nam bježali 15 boba ovdje sprdnja bila i nisi se javljao da kazes ista slicno tome,kad smo pisali da vam je blato najveci saveznik opet se nisi javljao ....E sad placite,dobro nisi ti takav tebi se samo zna omaci :izet:
Nisam pisao ni da smo bolji, nisam pisao nikad ništa, pa ne znam zašto bi se javljao. Ja pišem o svom klubu, i ponekad koju ubacim ovako kao sada za Zrinjski. Mješaš me sa drugim forumašima sa kojima se prepireš ... ;-)

A da ću plakati neću, poravnao sam ja prije par kola, kad nas je Široki natamburao igrom. Imam ja dovoljno godina da sad znam kada treba ručnu povući ... :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#62067 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

:maca:
leškarenje

#62068 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Charuga wrote:
leškarenje wrote:E onda Charuga ne znam koji vam je....kad smo pisali da vi niste nista bolji od nas da bi nam bježali 15 boba ovdje sprdnja bila i nisi se javljao da kazes ista slicno tome,kad smo pisali da vam je blato najveci saveznik opet se nisi javljao ....E sad placite,dobro nisi ti takav tebi se samo zna omaci :izet:
Nisam pisao ni da smo bolji, nisam pisao nikad ništa, pa ne znam zašto bi se javljao. Ja pišem o svom klubu, i ponekad koju ubacim ovako kao sada za Zrinjski. Mješaš me sa drugim forumašima sa kojima se prepireš ... ;-)

A da ću plakati neću, poravnao sam ja prije par kola, kad nas je Široki natamburao igrom. Imam ja dovoljno godina da sad znam kada treba ručnu povući ... :thumbup:
Pa napisao da se tebi samo zna omaci pa da lanes :D

Andjusic opet asistencija,obavezno ga vratiti sa posudbe :thumbup:
last mohicans

#62069 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

Kurcobolja, drugo ime za ekipe iz grada na Miljacki. Za doktorskih disertacija smo, da skupine eminentnih psihologa, sociologa, menadzera a i hodza, Boga mi, pokušaju naše klubove analizirati, podici, motivirati, uputiti na pravi put. Ma nek gledamo u šupak Zrinjskom trecu godinu zaredom. Da, nastavimo se prepucavati koji klub je najveci u drzavi, furati se na izjave novih igrača kad dođu u naše klubove, pa opletu kako su došli u najveci klub u zemlji, a ovi pred nosom pehare uzimaju.
hrasno38

#62070 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Da nimo bolji ne bi vas dva puta klepili i bjeali vam 15 bodova. Blato bilo nama blato bilo vama smo sto kad vi dobijete po blatu onda je to znanje a kad mi dobijemo onda je to sreca (u vasim glavama). Nemoj se nista radovati unaprijed jos nist nije zavrseno ni gotovo dok i matematicki neko ne bude prvak i dok pobjednik kupa ne podigne titulu. Mi smo jos uvijek na ta oba fronta u bori a vs nem ni na mapi i zato smo tri svjetlosne godine bolji ovu sezonu od vas.
leškarenje

#62071 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
Da nimo bolji ne bi vas dva puta klepili i bjeali vam 15 bodova. Blato bilo nama blato bilo vama smo sto kad vi dobijete po blatu onda je to znanje a kad mi dobijemo onda je to sreca (u vasim glavama). Nemoj se nista radovati unaprijed jos nist nije zavrseno ni gotovo dok i matematicki neko ne bude prvak i dok pobjednik kupa ne podigne titulu. Mi smo jos uvijek na ta oba fronta u bori a vs nem ni na mapi i zato smo tri svjetlosne godine bolji ovu sezonu od vas.
Dobro te Ibrahimovicu :D
Charuga
Globalni moderator

#62072 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Čelik sa igračem manje.
leškarenje

#62073 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Evo prva prilika u drugom za zeljeznicar u 88 minuti :oops:
hrasno38

#62074 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

hehehehehe Ramovicu zuti :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#62075 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ovi iz Slobode mućki provokatori :mrgreen:
Nisu htjeli izgubiti još jedno finale, a istovremeno komšijama stvorili privid da je sve ok :oops:

Nije bila loša utakmica u Bijeljini. Radnik u prvom konkretniji, mogli su i na 2-0 otići. Ko zna šta bi bilo poslije.
Crveni, odnosno drugi žuti zaslužen, uostalom Jakovljević nije mogao nastaviti utakmicu nakon tog starta.

Krupa vrši pripreme za finale, ovo je im je bio trening i uvod u isto :P
Locked