Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
escobar__ wrote:Pobogu je li to toliko teško sačekati prvo puštanje u rad LTE+ mreže, a onda diskusija o karticama i eventualnoj potrebi za zamjenom?
Upravo i to kod svih operatera. Mtel tvrdi da se ne mjenjaju, eronet još nema odgovora na upit. Vidjećemo.
USIM kartice se koriste od 2009 godine jer bez njih nema ni 3G mreže.
escobar__ wrote:Pobogu je li to toliko teško sačekati prvo puštanje u rad LTE+ mreže, a onda diskusija o karticama i eventualnoj potrebi za zamjenom?
Upravo i to kod svih operatera. Mtel tvrdi da se ne mjenjaju, eronet još nema odgovora na upit. Vidjećemo.
USIM kartice se koriste od 2009 godine jer bez njih nema ni 3G mreže.
Ja sam informaciji o sim karticama dobio od prvog covjeka za plasman usluga i podrsku RD .
Svakodnevno radimo na poboljšanju i nadogradnji naše ponude tako i usluge, ne raspolažemo točnom informacijom kada će se omogućiti 4G mreža no naravno svi korisnici će biti obavješteni u pravno vrijeme. Neće biti potrebe za promjenom SIM kartice.
Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.
escobar__ wrote:
De prvo da rastabirimo frekvencije LTE mreže, te koji (kineski) uređaji je neće podržavati, a na tržištu su Bosne i Hercegovine?
Frekvencije koje će 4G mreža koristiti su 800 Mhz, 1800 Mhz i 2600 Mhz, tako da na stranici gsmarena.com možeš vidjeti listu podržanih LTE frekvencija za svaki pojedini mobilni uređaj koji te interesuje.
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na pripremama za uvođenje 4G tehnologije, između 01.04.2019. i 05.04.2019. godine, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih Baznih stanica: Kakanj Centar, ( RD Zenica), Ciljuge Hrastik, (RD Tuzla), Energoinvest, Vlakovo, Mostarsko Raskršće (RD Sarajevo) . Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
ovo se meni čini poprilično nevjerovatno.
dakle raniji maxi50 koji imam mi je davao 50 km da potrošim na razgovore.. to je nekih cirka da ne tražim 330 minuta
sada extra XL daje 4.000 minuta.. ako je minuta npr. 0,18 KM to bi bio iznos od 720,00 KM koji dobijaš po cijeni od 66,00 KM.
Par je opcija:
1. da nisam dobro skontao
2. da su se oni prekontali
3. da je stvarno ovako
ako je to stvarno tako, pa to je da ne povjeruješ.. mislim nikad neću pričati 4000 minuta ali je simpa to imati i dobar je internet 30 gb..
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na pripremama za uvođenje 4G tehnologije, između 01.04.2019. i 05.04.2019. godine, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih Baznih stanica: Kakanj Centar, ( RD Zenica), Ciljuge Hrastik, (RD Tuzla), Energoinvest, Vlakovo, Mostarsko Raskršće (RD Sarajevo) . Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
pepeljara wrote:-
200 min prema svim mrežama u BiH
200 SMS poruka prema svim mrežama u BiH
20 GB mobilnog interneta u mreži BH Telecoma
za 17.5 KM ovo je hit.
Nesto si pobrkao, ako mislis na paket Extra Net, on ti je 25KM uz ugovor na 24 mjeseca mozes dobiti kako sam shvatio jedno od dvoje. Ili da bude ta cijena od 17,5KM ali ona je 100 min/100 sms/ 10GB, ili druga varijanta da dobijes duple kolicine ali onda ostaje cijena od 25KM.
Last edited by arnes_king on 01/04/2019 14:21, edited 1 time in total.