Gluposti valja.
On kad je prešao u PSG završio je sa ozbiljnim fudbalom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gluposti valja.
Neymar ne može u istu rečenicu sa jednim Xaviem, koji je izmislio fudbal za njega.Crvena Tifoza wrote: ↑14/08/2023 20:04Gluposti valja.
Ko god da je prešao u PSG završio je sa ozbiljnim fudbalom. M'bape je jedini izuzetak.Crvena Tifoza wrote: ↑14/08/2023 20:04Gluposti valja.
Naišao sam na zanimljivu dilemu. Što je veća tragedija, Neymar u Saudijskoj Arabiji s 31 godinom ili Mbappe u Francuskoj s 25?tovarish wrote: ↑15/08/2023 09:55Ko god da je prešao u PSG završio je sa ozbiljnim fudbalom. M'bape je jedini izuzetak.Crvena Tifoza wrote: ↑14/08/2023 20:04
Gluposti valja.
Dokle je došlo, pa ja moram Neymara branitiultima_palabra wrote: ↑15/08/2023 11:47 Na stranu to van terena, na terenu je on luksuz igrac, malo trci, slab u defanzivi… a ono sto donosi u ofanzivi nije dovoljno da opravda ovo prvo.
Mbappe je neozbiljan kao i Neymar.
Messi?LSD wrote: ↑15/08/2023 16:33 Covjek koji izabere PSG ispred Barce je zbilja mongoloid. Sto slijedom logike znaci da su Neymar i Dembele mongoloidi.
Pohlepni ljudi ogranicenih intelektualnih sposobnosti, kojima drugi upravljaju i manipulisu (to jest Neymar senior i Dembeleov agent Musa Sisoko).
Glup i pohlepan, vrlo gadna kombinacija.
Znamo svi da nije izabrao PSG ispred Barce, otisao je u suzama, cak je bio pristao i na duplo manju platu samo da ostane...al je prevaren i otjeran iz Barce od strane prevaranta Laporte i kretena Tebasa koji mu nije dao licencu.JohnnyS wrote: ↑15/08/2023 17:27Messi?LSD wrote: ↑15/08/2023 16:33 Covjek koji izabere PSG ispred Barce je zbilja mongoloid. Sto slijedom logike znaci da su Neymar i Dembele mongoloidi.
Pohlepni ljudi ogranicenih intelektualnih sposobnosti, kojima drugi upravljaju i manipulisu (to jest Neymar senior i Dembeleov agent Musa Sisoko).
Nije ista Barcelona koju je napustio Neymar kao ona koju je napustio Dembele.LSD wrote: ↑15/08/2023 16:33 Covjek koji izabere PSG ispred Barce je zbilja mongoloid. Sto slijedom logike znaci da su Neymar i Dembele mongoloidi.
Dobijem proliv kad pocne kmecanje “pero, sudije, podplacivanje”. A svi znate ko je na sudu i zasto..ljubijankic wrote: ↑20/08/2023 21:38Kako je sam sebe kontrirao? Ne mogu djeca igrati, ali mogu dobili Cadiz. Da je suđenje ocaj to je cinjenica
Prepravljas komentar. Jebe te pravopis, a meni ga prepisuješSid the sloth wrote: ↑20/08/2023 21:39 Kad zavrsis srednju skolu i mozak ti jos malo sazrije moci ces razumjeti i prostoprosirene recenice, a i pravopis ce se savladati, imas jos koju godinu da naucis da se "ne mogu" pise odvojeno.
Nije da me zanima ali eto hajd da upitam, kakve veze ima to sto u jednom timu igraju djeca sa tim sto sudija ne svira 10 ociglednih prekrsaja, lik hvata Lewu za glavu i cuva u bokserskom klincu a sudija se pravi da ne vidi?
Djeca igraju vrhunski za svoje godine, mali Yamal ubija, Pedri i Gavi vec stara prica ali jos uvijek djeca. Ogromna je razlika igrati sa Silvom, Mahrezom, De Bruyneom i Grealishem u masineriji koju je poslozio Pep i igrati s ovom djecom iako su dvojica vec dobili nagrade kao Golden boy a dobit ce i Balde i Yamal. Ti si kao skontao da su djeca losa, sta li? Ali ponavljam, razumijem ja da je tvoj mozak jos mlad pa je tesko svariti malo duze recenice. Nadam se da ovaj post nije predug?