dobsar s bendzijem, a los s iranom... vjerovtno zaostravanje opet...
sta sad.-- damn a asad
kako ono ocheli kaje,sjvetski problem paradigma,kako ono,.,jebiga zaboravi..problem?
dok je jizraela u pozadini, rvolucija vil go on!Superhikk wrote:Štaš, od mnogo sponzora kilavi proksiji.
Sad bi onaj đed iz nadrealista, iz kontejnera, rekao nešto poput :
- Erdogan, u safu sa Asadom, klanja dženazu
sirijskoj revoluciji.
A Sejo Sakson bi se nadovezao:
Kada dernek utihne,
i revolucija dođe do kraja,
kada ostane da se kolje,
samo pravovjerna raja
Kada osjetim licemjerje
koje si nevješto krila,
kažem ti revolucijo ti si farsa
i oduvjek si bila.
(hor forumskih rebela) . Samo pravovjerna raaaajaaa
jebote kakva ti je to kletva jasta neg cemo bit zivi cccccHerr Flick wrote:SAA ce na kraju uzet Al Bab,zivi bili pa vidjeli![]()
![]()
sumirprimus wrote:a zipa dubinske dvojbe ko podvodna mina mozda i trojbe kod salika(djesi covjece skijanje odmor poso?) i tog diela ogranka nasih zemljaka...
dobsar s bendzijem, a los s iranom... vjerovtno zaostravanje opet...
sta sad.-- damn a asad![]()
kako ono ocheli kaje,sjvetski problem paradigma,kako ono,.,jebiga zaboravi..problem?

Ovaj David ima jetru i srce sa Kosova, bebrege iz Iraka, a pluća i prostatu iz Sirije.salik79 wrote:
Samo se ti zezaj, da ne bude poslije plakanjasalik79 wrote:
I skijanje i odmor i pos'o![]()
Btw
Ne zezam se.Kikibombona wrote:Samo se ti zezaj, da ne bude poslije plakanjasalik79 wrote:
I skijanje i odmor i pos'o![]()
Btw
![]()
Glad to see Obama go, Gulf Arabs expect Trump to counter Iran
http://mobile.reuters.com/article/idUSK ... ce=twitter
Arabijci i Izraelci huskaju Trampa na Iran...
1. Fukara i elitaMaliDuje wrote:Imam.par dilema
1.Ko su revolucionari a ko vlast u Idlibu?
2.Koju stranu podrzavati?
E.Revolucija iazgleda u punoj snazi u Idlibu?
Challenger__ wrote:Ovaj David ima jetru i srce sa Kosova, bebrege iz Iraka, a pluća i prostatu iz Sirije.salik79 wrote:
ja sam fukara gospodin cojk iz tuzle..salik79 wrote:1. Fukara i elitaMaliDuje wrote:Imam.par dilema
1.Ko su revolucionari a ko vlast u Idlibu?
2.Koju stranu podrzavati?
E.Revolucija iazgleda u punoj snazi u Idlibu?
2. Srednji stalež
3. Nikada jaca
Ne gledam ih, LOL! Daj baci sličicu da vidimo.zrakomlat wrote:![]()
Jel po Jacobovom liku nastao onaj Mr Burns ili kako se već zvao vlasnik nuklearke iz Simpsona. Dobro slični.
Eto Salik je bacioChallenger__ wrote:Ne gledam ih, LOL! Daj baci sličicu da vidimo.zrakomlat wrote:![]()
Jel po Jacobovom liku nastao onaj Mr Burns ili kako se već zvao vlasnik nuklearke iz Simpsona. Dobro slični.
(Da, za Davida R. i Soroša kruži ta priča da su se redovno "apdejtovali" tuđim organima)

dokszano sranje od obavjestajne sluzbesrbie...Challenger__ wrote:Ne znam kome to upućuješ Sumire, riječ je bilo o ovim vampirima za koje se tvrdi da se "popravljaju" "proizvodima" jedne teške kriminalne djelatnosti koja se zove organ trafficking a tu se sve zna.
Jedna mapa, npr:
kosovo je drzava,,handžar88 wrote:Ajde da vidimo hoce li biti kakvog efekta od prijavljivanja postova fukarice iz tuzle i pripadnika najnizeg sloja drustva francuskog..