Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- KPNCTNJAH
#6201 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@bosnian_dragon hoces sims za metro 33 ? 
- zedo_m
#6202 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jbm li vas ja spicka 8 dolara na ovo cudo al eto hvala kontam jos dva jarana poguratDecerto wrote:ne smigajDON_eARL wrote:Fino, fino, a za manje od 5$ dobije se i BF3 i Sims 3. Definitivno uzimam.Decerto wrote:Ima li ko iz Zenice da mi uzme ovo,jer ja nemam karticu.Sest igara kosta svega dolar
https://www.humblebundle.com/![]()
ako netko ima iz zenice,neka uzme ovih 6 igara,bez bf i simsa,pa platim sutra,dogovorit cemo se
-
Mustang1
#6203 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eno na zavvi preorder fife 42 funte .. Ako narucis boxerice i fifu dobijes popust i izadje te to dvoje zajedno 32 funte
Hoce nestati boxerica brzo 
- Averus
#6204 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta je fazon sa Simsom u ovom Humble bundle...
Ne da mi origin da redeemam, odem na sims community, redeemam, ali ga sad nema ni u originu ni u purchase history
EDIT: Jes' lijepo vidjet'

Ne da mi origin da redeemam, odem na sims community, redeemam, ali ga sad nema ni u originu ni u purchase history
EDIT: Jes' lijepo vidjet'
-
Bosnian Dragon1
#6205 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
http://www.pik.ba/artikal/7746625/battl ... key-pc-eu/BaDa wrote:a gdje sad jefitno kupiti bf3 premium?
ja uzeo neki dan kod ovog lika, inace kod njega kupujem, ako hoces javi mi pa da ti dam njegov steam da stupite u kontakt
-
Bosnian Dragon1
#6206 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne igram sims, imas li sta drugo za ponuditKPNCTNJAH wrote:@bosnian_dragon hoces sims za metro 33 ?
-
Bosnian Dragon1
#6207 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima li kakva dobra igra na fazon test drive 1 i 2, odavno mi se igra a test drive mi dosadio...
- zedo_m
#6208 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imas link na tom origenu koji liknes i on te posalje na stranicu na kojoj mozes redam kljucNenjiA wrote:Sta je fazon sa Simsom u ovom Humble bundle...
EDIT: Jes' lijepo vidjet'![]()
![]()
-
rise against
#6209 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imal ko BF3 da mi da? Ja sam uzeo ostatak al to nisam.Falilo mi na paypalu
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#6210 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da ti da !? Salis se !? Ovako mala ponuda, par KM i ti trazis da ti neko da !?
-
rise against
#6211 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uzeo sam ostalih 6 al zafalilo za ovu na racunu.un1ted wrote:Da ti da !? Salis se !? Ovako mala ponuda, par KM i ti trazis da ti neko da !?
- Averus
#6212 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uradio to sve, ali igre nigdje.zedo_m wrote:imas link na tom origenu koji liknes i on te posalje na stranicu na kojoj mozes redam kljucNenjiA wrote:Sta je fazon sa Simsom u ovom Humble bundle...
![]()
Medjutim, javili su na ea forumu da ima problema, pa ce biti rijeseni u ova dva-tri dana
Nisam SIMS fan, al' jbg ako sam platio, treba da radi
- Maharadza
#6213 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pisalo je tamo na sajtu, da se jave oni sa problemima na određeni mail i bit' će sređeno!NenjiA wrote:Uradio to sve, ali igre nigdje.zedo_m wrote:imas link na tom origenu koji liknes i on te posalje na stranicu na kojoj mozes redam kljucNenjiA wrote:Sta je fazon sa Simsom u ovom Humble bundle...
![]()
Medjutim, javili su na ea forumu da ima problema, pa ce biti rijeseni u ova dva-tri dana![]()
Nisam SIMS fan, al' jbg ako sam platio, treba da radi
JA to sinoć pazario preko Visa debitne tj. prvo napravio Google Wallet acc. (pošto neće direktno sa debitne - ŽIVIO GOOGLE) i platio 6$ - Halalosum, odmah mail stigao sa linkom gdje su kodovi, zasad udure!
-
Madrid
#6214 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nego jeste primjetili da dobijete kodove i za origin i za steam (osim bf3, DS3 i simsa) i mogu se oba iskoristit, kao da ste kupili recimo 2 crysis 2 itd...
Najbolja ponuda za igre ikad mislim, ko ima karticu, a ovo ne iskoristi
- SmokingMan
#6215 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja da sam imao karticu odmah bi uzeo,jer org.serijski brojevi se nikada jeftinije nisu mogli nabaviti kao u ovoj akciji,a i igre su više nego strašno dobre,beton...Najbitnije je da je tu BF3. 
-
Madrid
#6216 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Akcija traje jos 12 dana, mozete nekog sa karticom nac u tom periodu sigurno
Jos sam nacuo da bi mogli za par dana ubacit jos jednu il 2 atraktivne igre, valjalo bi opet kupovat ako bi sta valjalo haha
Jos sam nacuo da bi mogli za par dana ubacit jos jednu il 2 atraktivne igre, valjalo bi opet kupovat ako bi sta valjalo haha
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#6217 Re: Vaše voljene vole igrice...
Prema istraživanju koje je provelo Udruženje proizvođača softver za zabavu (ESA), 45% svih igrača video igara su žene.
Među okorjelim igračima, koji se svakodnevno zabavljaju video igrama, udio žena je 46%. Na pitanje šta misle o ovim rezultatima, žene su rekle kako je procenat ženskih igrača puno veći i da prelazi 50%.
Stručnjaci iz industrije video igara kao glavne razloge povećanog broja "gejmerki" navode pojavu sve više igara sa kompleksnijim temama i mogućnost igranja sa ženskim likovima.
http://www.avaz.ba/tehnologija-i-nauka/ ... ca-su-zene
- Averus
#6218 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Madrid wrote:Nego jeste primjetili da dobijete kodove i za origin i za steam (osim bf3, DS3 i simsa) i mogu se oba iskoristit, kao da ste kupili recimo 2 crysis 2 itd...
Gore iznad sam stavio sliku (izmedju ostalog) iz tog razloga
Imam Crysis, MoH, Mirror's Edge, Burnout i Deadspace na oba - Steam i Origin.
BF3 i Sims 3 je samo na originu
Jos uvijek cekam da mi se aktivira sims 3, jos mi ga nema na originu
- Herr Flick
#6219 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
O cemu se radi.Hoce li neko objasniti

- Averus
#6220 Re: Vaše voljene vole igrice...
na humble bundle dobijes 5+2 igre za 5$Herr Flick wrote:O cemu se radi.Hoce li neko objasniti![]()
pare idu za dobrotvorne svrhe, a ti dobijes 7 igrica...
5 za steam + istih 5 za origin (deadspace, deadspace 3, crysis 2 max edition, mirror's edge, medal of honor, burnout paradise utlimate)
2 za origin (battlefield 3 i sims 3+dlc)
Ma to je zato sto vise na fejsu - Candy Crush, Fruit Ninja... Sve to istrazivanja racunaju u gaming...dr.gog wrote:
Prema istraživanju koje je provelo Udruženje proizvođača softver za zabavu (ESA), 45% svih igrača video igara su žene.
Među okorjelim igračima, koji se svakodnevno zabavljaju video igrama, udio žena je 46%. Na pitanje šta misle o ovim rezultatima, žene su rekle kako je procenat ženskih igrača puno veći i da prelazi 50%.
Stručnjaci iz industrije video igara kao glavne razloge povećanog broja "gejmerki" navode pojavu sve više igara sa kompleksnijim temama i mogućnost igranja sa ženskim likovima.
- zedo_m
#6221 Re: Vaše voljene vole igrice...
Nije dead space 3 na steamu bar je nema kod meneNenjiA wrote:na humble bundle dobijes 5+2 igre za 5$Herr Flick wrote:O cemu se radi.Hoce li neko objasniti![]()
![]()
pare idu za dobrotvorne svrhe, a ti dobijes 7 igrica...
5 za steam + istih 5 za origin (deadspace, deadspace 3, crysis 2 max edition, mirror's edge, medal of honor, burnout paradise utlimate)
2 za origin (battlefield 3 i sims 3+dlc)
Ma to je zato sto vise na fejsu - Candy Crush, Fruit Ninja... Sve to istrazivanja racunaju u gaming...dr.gog wrote:
- Herr Flick
#6222 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jos kad bi imao koga da mi kupi....Vidim ovaj na piku prodaje to al 15 KM

- Averus
#6223 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Auuu u pravu si 
Evo tek sad redeemah kod za DS3
Evo tek sad redeemah kod za DS3
- sema911s
#6224 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kupicu vam ja te igre djecice
-
AbU_JamaL_MovE
#6225 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znam da je noob pitanje ali kako fercera taj steam? Kupis igru pa je onda downlodujes ili kako?