Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
leškarenje wrote:Pa nije valjda da si mislio da ce biti neki drugi ishod
Jah, a gdje je bila ovakva igra protiv Rome. Mislim, svaka cast Romi, al to se moralo proci.
Gdje su tad bili Messi, Suarez, Iniesta i ostala ekipitza placenika, vucarali se ko prebijene mačke...dozvolili su sebi bruku neviđenu i ne može to ovaj Kup oprati
Što je najgore, onaj mrav Valverde ce sad ostati još jednu sezonu.
Jah, a gdje je bila ovakva igra protiv Rome. Mislim, svaka cast Romi, al to se moralo proci.
Gdje su tad bili Messi, Suarez, Iniesta i ostala ekipitza placenika, vucarali se ko prebijene mačke...dozvolili su sebi bruku neviđenu i ne može to ovaj Kup oprati
Ma ono je bilo na foru evo sad bi smio glavu dati da igraju jos 1000 puta sa onim rezultatom iz prve utakmice da ne bi Roma prosla desava se,jbg.
Ma ono je bilo na foru evo sad bi smio glavu dati da igraju jos 1000 puta sa onim rezultatom iz prve utakmice da ne bi Roma prosla desava se,jbg.
E jebat ih sad....pusti sad tu pricu 1000 puta.
Oni su ga poflautali momački ko danas i lani mi u Krupi i vozdra...ha ja
Barcelona je apsolutni gazda kup takmičenja u Španiji. A u zadnjih par sezona i u ligi. Ne može čovjek vjerovat da ova ekipa neće igrati završnicu LP u konkurenciji Madrida, Bayerna, Liverpoola i Rome. Al dobro, sami su sebi krivi i to nije za ove teme. Čestitke navijačima i simpatizerima
Nece igrat zavrsnicu zato sto nisu ozbiljno shvatili Romuu uzvratu i sto su mislili da je 4:1 dovoljno pa se mozes kurcit. Ko se kurci taj je donji. Protivnici u LP ne prastaju. Samo ozbiljan pristup utakmici i borba, napad daju rezultat. Barcelona je imala sve kontra u tom uzvratu i takav pristup im se osvetio. Kukavicluk sr uvijek kaznjava.
Ovo finale su odigralu dobro jer su ozbiljno shvatili utakmicu i napali od prve minute. Rezultat sve govori.
Gledajuci zadnjih 10 godina u La ligi, Barcelona dominira i kup i prvenstvo.