Zali boze gorivaedo_79 wrote:Jarane popila je .... bolje reći eksirala .... i odmah bila odvezena kući i čiča miča gotova priča .... ha yatriconja wrote:Jebiga jaro dogovoris da svak placa ono sta naruci i mirna bosna. More onda narucit i janje ako hoce, samo ce te udarat po prstima ako budes htio prohabatedo_79 wrote:Kad sam izaš'o s curom, sjeli u kafić ja naručio kafu i kiselu ona duplu votku ..... o rek'o jebem te državo ....![]()
![]()
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#6201 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- triconja
#6202 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jaro ako ona tako puca zestinu kad ima tremu moro bi pet kazana rakije godisnje ispec baOmmadawn wrote: Pa jaro, vodku pukla radi treme.
- edo_79
#6203 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Duša me moja bolitriconja wrote:Zali boze goriva
- edo_79
#6204 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa to ti govorim, meni treba neko s kim ću na kraj mjeseca otić uzeti brašna, ulja i sve što treba u kuću, a ne karton votke jebotetriconja wrote:Jaro ako ona tako puca zestinu kad ima tremu moro bi pet kazana rakije godisnje ispec baOmmadawn wrote: Pa jaro, vodku pukla radi treme.
- muha_sa
#6205 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Obukoh tek kupljene pantole na peglu, bjelu šulju i plaho izglancane cipele navukoh i na sastanak
Tako setamo niz Miljacku i predjosmo u park cara Dusana
Sjedosmo na klupu da malo odmorimo i nakon par minuta odvuce me u obliznji grm
Sjeba pantole jer legoh drito u psecje govno
Kosulju podera od nake bodlje a baška što joj ništa mogo nisam. Mrtav ko mrtav konj tata ga jebal
Tako setamo niz Miljacku i predjosmo u park cara Dusana
Sjedosmo na klupu da malo odmorimo i nakon par minuta odvuce me u obliznji grm
Sjeba pantole jer legoh drito u psecje govno
Kosulju podera od nake bodlje a baška što joj ništa mogo nisam. Mrtav ko mrtav konj tata ga jebal
- triconja
#6206 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jaro ti ko da si se puco steroidimamuha_sa wrote:Obukoh tek kupljene pantole na peglu, bjelu šulju i plaho izglancane cipele navukoh i na sastanak![]()
Tako setamo niz Miljacku i predjosmo u park cara Dusana![]()
Sjedosmo na klupu da malo odmorimo i nakon par minuta odvuce me u obliznji grm![]()
Sjeba pantole jer legoh drito u psecje govno![]()
- Ommadawn
#6207 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Velis pao ko njemacki ovcar kad ga udari FAP...muha_sa wrote:Obukoh tek kupljene pantole na peglu, bjelu šulju i plaho izglancane cipele navukoh i na sastanak![]()
Sjedosmo na klupu da malo odmorimo i nakon par minuta odvuce me u obliznji grm![]()
- muha_sa
#6208 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da mi ga vidjet kome bi se digo da je lego ganjc novin pantalonama u pasje govno
- edo_79
#6209 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jarane ni da ga na gradsko napajanje spojišmuha_sa wrote:![]()
![]()
Da mi ga vidjet kome bi se digo da je lego ganjc novin pantalonama u pasje govno
- xoklix
#6210 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jebla vas trava... Jednom probao i više nikad.Nastasia wrote:Ne znam šta podrazumjevaš pod lahkim drogama?triconja wrote:Pa ne bih ni probavo nista osim lahkih droga, more bit ko od sale se navuc.Nastasia wrote: Ako baš hoćeš da probaš, be safe, u svakom smislu. Znaj šta uzimaš, od koga, sa kim, gdje i kako. I eto.
Travu?
Ja mislim da se jedna od sto osoba navuče na travu i to pretežno neki tinejdžer koji se ufura da je u nekom tripu gdje ne može bez trave, eto život mu od nje ovisi.
Znači cigare je teže bacit nego travu jedno 100000 puta.
Pola sata se ko blesav smijao dok nisam hladnom vodom zapljusko lice na česmi.
Kad me spustilo ja uopšte nisam mogao pričati, težak jezik skoro pa bukvalno ne mogu ga kontrolirati.
Tek sljedeći dan došao sebi
- Ommadawn
#6211 Re: Vasa najgora date iskustva :P
muha_sa wrote:![]()
![]()
Znas ti onu:
Nisam htio da te vodim kuci
Jer su tamo mladji brat i starci
Nismo mogli na obali rijeke
Jer za guzu grickaju komarci
Hotel kosta a ja sam bez love
Sta da radim kad te samu sretnem
Zasto barem nemam garsonijeru
Kad te sretnem da ti odmah metnem
Usred nekog napustenog parka
Dugo smo se smucali u mraku
I tada se desi katastrofa
Nestrpljivi legosmo na kaku
Momentalno prosla me je volja
Zbog nervoze necijeg stomaka
Javno mjesto nije WC solja
Sto bas meni da se desi kaka
- muha_sa
#6212 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ommadawn wrote:muha_sa wrote:![]()
![]()
Da mi ga vidjet kome bi se digo da je lego ganjc novin pantalonama u pasje govno![]()
![]()
![]()
Znas ti onu:
Sto bas meni da se desi kaka
Nije do mene. Ja planiro da idemo u pozoriste ona me u park odvuce. Jos me u zbunje heknu i na mene sjede.
Dzaba joj. Cuko joj se u cejf posra
- triconja
#6213 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kae poslovica hrdzavommuha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
Nije do mene. Ja planiro da idemo u pozoriste ona me u park odvuce. Jos me u zbunje heknu i na mene sjede.![]()
- HAVANA
#6214 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma i bolje ti je.Bezeze bi te izjebala i otisla.Nit price o pozoristu,nit romantike.muha_sa wrote:Ommadawn wrote:muha_sa wrote:![]()
![]()
Da mi ga vidjet kome bi se digo da je lego ganjc novin pantalonama u pasje govno![]()
![]()
![]()
Znas ti onu:
Sto bas meni da se desi kaka![]()
![]()
![]()
Nije do mene. Ja planiro da idemo u pozoriste ona me u park odvuce. Jos me u zbunje heknu i na mene sjede.![]()
- pustopoljina
#6215 Re: Vasa najgora date iskustva :P
same hereOmmadawn wrote:Sevdah i starogradske u svako doba! Zdravkovica, Cuneta, Kvaku, Bajramovica, Vidu Pavlovic, Nadu Mamulu, Silvanu - u svaka doba.pustopoljina wrote:Imam skoro 40 god i nista mi se ne moze po.akiti u ceif kao kad neko misli da je doslo vrijeme (sitni sati) kad se moze pustiti turbo folk.MarlboroGold wrote:![]()
Isto i kod mene. Nekad sam se ježio na turbo folk... sad mi je svejedno. Znam i sam zapjevati... ali kad dobro popijem
Još ako voli DBZ... to je već bingo na lutriji
A taj turbo-folk, neka brate, nije to za mene i ja sebe tu ne nalazim.
-
kiligonzales
#6216 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sinoc ostanem kuci i zafali mi duhana da razgodim i onako smotam cistak. Jebo sam sebi znanje. Poslje mi je gledanje utakmice bilo stop, play, rec, stop, play, rec, reverse. U neko doba osjecao sam se ko u 3d igrici haha samo vidim scene na preskake i prostorije u kojim sam bio. Nikad me tako nije prenjelo...xoklix wrote:Jebla vas trava... Jednom probao i više nikad.Nastasia wrote:Ne znam šta podrazumjevaš pod lahkim drogama?triconja wrote: Pa ne bih ni probavo nista osim lahkih droga, more bit ko od sale se navuc.
Travu?
Ja mislim da se jedna od sto osoba navuče na travu i to pretežno neki tinejdžer koji se ufura da je u nekom tripu gdje ne može bez trave, eto život mu od nje ovisi.
Znači cigare je teže bacit nego travu jedno 100000 puta.
Pola sata se ko blesav smijao dok nisam hladnom vodom zapljusko lice na česmi.
Kad me spustilo ja uopšte nisam mogao pričati, težak jezik skoro pa bukvalno ne mogu ga kontrolirati.
Tek sljedeći dan došao sebi
-
kiligonzales
#6217 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Desava se haha jel ti i kap pala za vrat, cuna ispuha ko slauf hahatriconja wrote:Jaro ti ko da si se puco steroidimamuha_sa wrote:Obukoh tek kupljene pantole na peglu, bjelu šulju i plaho izglancane cipele navukoh i na sastanak![]()
-
kiligonzales
#6218 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Do`ako mu pseci kenjđirosanga 
-
kiligonzales
#6219 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Stavis ZG na mute i komentarises s njom ja cupi sta je ovo, svico draga hahaVelkoski wrote:Nema šanse da bih mogao biti s nekim ko će u kući stalno gledati Zvezde Granda npr. Zaljubljenost će proći kad ti ništa ne smeta, a onda ćeš sebi svaki dan jebat' tromajku što nisi bio pametniji
- Nastasia
#6220 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja ne znam šta vi ljudi pušitekiligonzales wrote:
Sinoc ostanem kuci i zafali mi duhana da razgodim i onako smotam cistak. Jebo sam sebi znanje. Poslje mi je gledanje utakmice bilo stop, play, rec, stop, play, rec, reverse. U neko doba osjecao sam se ko u 3d igrici haha samo vidim scene na preskake i prostorije u kojim sam bio. Nikad me tako nije prenjelo...![]()
Da nije prskana?!
Vala ja ili zaspim ko klada, il' nešto duboko kontam dok gledam emisije o svemiru, ovo treću opciju ne smijem javno spominjat
-
kiligonzales
#6221 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije rege je hahaNastasia wrote:Ja ne znam šta vi ljudi pušitekiligonzales wrote:
Sinoc ostanem kuci i zafali mi duhana da razgodim i onako smotam cistak. Jebo sam sebi znanje. Poslje mi je gledanje utakmice bilo stop, play, rec, stop, play, rec, reverse. U neko doba osjecao sam se ko u 3d igrici haha samo vidim scene na preskake i prostorije u kojim sam bio. Nikad me tako nije prenjelo...![]()
Da nije prskana?!
Vala ja ili zaspim ko klada, il' nešto duboko kontam dok gledam emisije o svemiru, ovo treću opciju ne smijem javno spominjat
- MarlboroGold
#6222 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Veća je legenda takva žena nego SSJspree wrote:Jos to pokusavam izbjeći. Nisam popustio. Cak ni kad popijem. Odmah kazem ja ne volim i ne mogu slusati. U autu se nece nikada slusati, a ona moze sebi na slusalice pustatiMarlboroGold wrote:spree wrote:Meni je prije bilo bitno da ne skida folk, ali sad nekako predjem preko toga. Sad mi je bitnije da gleda/voli sci fi![]()
Isto i kod mene. Nekad sam se ježio na turbo folk... sad mi je svejedno. Znam i sam zapjevati... ali kad dobro popijem
Još ako voli DBZ... to je već bingo na lutriji![]()
A dbz mislim da sam je izbor ograničen pravo. Ima legenda da je bila jednom jedna bosanka koja je voljela dbz
.
Neki ja skinuo prve guardianse i ona kaze ne svidja joj se. Meni bilo zao mene.
- MarlboroGold
#6223 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa vidiš, ja slušam jer sam manje više primoran. Društvo hoće u neku kafanu, pa jbg odem i ja. Dok ne popijem malo više neću ni ustati sa stolice. Kasnije se počnem zajebavati... pjevam i kad ne znam tekst. Hebe mi sepustopoljina wrote:Imam skoro 40 god i nista mi se ne moze po.akiti u ceif kao kad neko misli da je doslo vrijeme (sitni sati) kad se moze pustiti turbo folk.MarlboroGold wrote:spree wrote:Meni je prije bilo bitno da ne skida folk, ali sad nekako predjem preko toga. Sad mi je bitnije da gleda/voli sci fi![]()
Još ako voli DBZ... to je već bingo na lutriji
Slušao sam sve od eminema, linkin parka pa sve od grunge/punk rocka do melodic death metal... sad sam pretežno na elektronskoj muzici, tako da turbo folk na mojim playlistima nikad neće biti
- Raigor Stonehoof
#6224 Re: Vasa najgora date iskustva :P
joj laznog moralisanja 
- xoklix
#6225 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja vala mogu sve slušati 
Od ovih metalaca i sl. ne znam nikog normalnog.
Sve neki frikovi na nekim jačim opijatima.
Kod folka ima svakakvih ljudi, nema nekog pravila.
Od ovih metalaca i sl. ne znam nikog normalnog.
Sve neki frikovi na nekim jačim opijatima.
Kod folka ima svakakvih ljudi, nema nekog pravila.